Julkaisuaikataulut

Artikkelit julkaistaan 2 tunnin välein alkaen klo 9, julkaisuajat ovat siis 9,11,13,15,17 ja mikäli päivälle on myös videojulkaisu (ei aina) se tapahtuu klo 19, muussa tapauksessa klo 19 slottiin tulee normaali artikkeli.

Yhteystiedot

Publication-X on sitoutumaton julkaisu, artikkelit tulevat yhteistyökumppaneiltamme, ensisijassa ainoastaan käännämme tekstit ja muut julkaisut  suomeksi.

Tarvittaessa yhteyden toimitukseen saa helpoiten sähköpostilla osoittella [email protected] tai Telegramilla:

https://t.me/konradkurzex

Publication-X:n oma telegram-kanava löytyy myös, https://t.me/publicationxcom

 

24.7.2024

Publication-X

"Vita plus quam nigrum et album"

Ekososialistinen indoktrinaatio: “Laboratorioliha aikuisille – hyönteisruoka lapsille”

6 min read
Ekososialistinen indoktrinaatio: “Laboratorioliha aikuisille – hyönteisruoka lapsille”

Pikalinkki tähän artikkeliin: https://publication-x.com/907e

36 lukukertaa

Globaali eliitti, jota toisinaan edustaa Klaus Schwabin Maailman talousfoorumi (WEF), haluaa myös tulevaisuudessa määrittää ruokailutottumuksiamme ja ruokaamme. Meidän pitäisi suosia geneettisesti muunnettuja organismeja, laboratoriolihaa, lääkkeitä, teollisuuskemikaaleja, hyönteisiä ja ruohoja kestävinä ratkaisuina elintarvikepulaan. Jopa lapset kunnostetaan siihen!

Kirjailija: Guido Grandt  gugramediaverlag )

WEF tuki “Great Reset” -agendallaan muun muassa EAT Forum -järjestöä , joka omien lausuntojensa mukaan haluaa edistää “elintarvikejärjestelmän muutosta”. EAT:n projektikumppaneita ovat kemian- ja lääkejätti Bayer , elintarvike- ja rehukauppayhtiö Cargill , siemeniin ja kasvinsuojeluaineisiin erikoistunut maatalousteknologiakonserni Syngenta sekä kulutustavaroita valmistava Unilever .

Lääketeollisuus laboratoriolihan “kemiallisena jalostajana”.

EAT tekee myös yhteistyötä useiden bioteknologiayritysten sekä suurimpien lihajäljitelmäyritysten kanssa, mukaan lukien Impossible Foods . He ovat kaikki kiitollisia ja voittoa tavoittelevia eliitin rikoskumppaneita, jotka haluavat korvata terveelliset, ravitsevat ruoat geneettisesti muunnetuilla laboratorioelintarvikkeilla.

Brysselin yliopiston elintarviketieteen ja biotekniikan professorin Frederic Leroyn mukaan Unileverin ja Bayerin kaltaiset yritykset sekä muut lääkeyhtiöt ovat jo “kemiallisia prosessoijia”. uusi elintarvikeyritys. Tämä sisältää kemikaalien ja uutteiden käsittelyn, joita tarvitaan näiden laboratoriossa valmistettujen elintarvikkeiden maailmanlaajuiseen tuotantoon.

EAT on jo kehittänyt itsensä julistaman “planetaarisen terveysruokavalion” “kestäväksi ravitsemusratkaisuksi”, kuten WEF ilmoitti. Professori Leroy sanoo: “Dietin tavoitteena on vähentää maailman väestön lihan ja maitotuotteiden saantia jopa 90 prosenttia joissakin tapauksissa ja korvata ne laboratoriossa valmistetuilla elintarvikkeilla, jyvillä ja öljyllä.”

Eliitin “suurten yritysten ruokasuunnitelma”.

Loppujen lopuksi painopiste on kuitenkin vain suurliiketoiminnassa, elintarvikejärjestelmän haltuunotossa suuryritysten toimesta, jotka tuottavat yhtenäisen globaalin ruokavalion länsimaisella teknologialla ja maatalouskemikaaleilla.

Ensimmäinen askel on lopettaa perinteinen karjanhoito keinotekoisen laboratoriolihan tuomiseksi ihmisille. Jos WEF:llä on tapansa, myös ruohoa tulee syödä. Siinä sanotaan muun muassa: ”Rikkaruohot voivat olla ravitsevia ja herkullisia (…) Maailman väestön kasvaessa ne voivat olla luotettava ravinnonlähde. Niiden kyky sitoa hiiltä voi auttaa torjumaan ilmastonmuutosta. Lisäksi pitäisi kuluttaa enemmän pähkinöitä, siemeniä ja jopa hyönteisiä…

Ruoho- ja leväruokaa ilmastolle

WEF huomauttaa, että elintarvikeketjumme on vastuussa jopa 37 prosentista ihmisen aiheuttamista kasvihuonekaasupäästöistä. Ja tuhoisilla seurauksilla. Esimerkiksi viljelyalueiden aavikoitumisen yhteydessä. Lisäksi ruoho imeisi suhteellisen paljon hiilidioksidia. Näin maailman nälänhätä ja ilmastokriisi voitaisiin ratkaista ”kohdistetulla nurmiviljelyllä” . Mutta myös nokkosten, levien ja kaktusten syömisen kanssa.

Salassa kuitenkin pidetään sitä, että useimmat vihreät kasvit sisältävät joskus myrkkyjä, jotka suurissa määrin nautittuna ovat ihmiselle sopimattomia ja voivat aiheuttaa myöhempiä vahinkoja. Jätetään myös huomiotta, että tarvitsemme ensisijaisesti hiilihydraatteja ja proteiineja energiankulutuksemme.

Ehkä siksi vuonna 2019 tuli täysin erilainen, uskomaton ehdotus. Nimittäin Tukholman kauppakorkeakoulun professori Magnus Söderlund . Hän itse asiassa suositteli kannibalismia, eli kuolleiden ihmisten lihan syömistä!

Hyönteissyöminen “ilmaston apokalypsia vastaan”

Hulluudella ei ole rajoja rohkeassa uudessa Great Reset -maailmassa! Sillä jos ekososialisteilla on tapansa, kuluttajien tulisi muuttaa ruokailutottumuksiaan radikaalisti lähestyvän ilmastokatastrofin vuoksi. Tämä tarkoittaa – kuten mainittiin – sen sijaan, että he kuluttaisivat hiilidioksidia haitallista lihaa, heidän tulisi syödä hyönteisiä!

Lapsia kunnostetaan jo syömään vastenmielisiä ryömiviä olentoja. Useimmat ihmiset inhoavat torakoita, sirkat, kovakuoriaisia, jauhomatoja jne., jotka voivat joskus löytyä lialta, ulosteista ja mädäntymisestä. Vaikka tällainen kulutus on normaalia joissakin kulttuureissa, se ei ole normaalia meille! Mutta se on nyt muuttumassa radikaalisti, kun lihankulutuksesta siirrytään holtittomasti ympäri maailmaa. Näin ollen hiilidioksidin tuholaisten, kuten sikojen, nautakarjan ja kanojen, populaatiota olisi vähennettävä rajusti. Tähän sisältyy myös GREENSin liittovaltion maatalousministerin Cem Özdemirin äskettäinen ehdotus lihan arvonlisäveron korottamiseksi. Ja tämä varjolla karjantalouden tiukempien standardien mukauttamisen rahoittamista.

Tämän seurauksena Maailman talousfoorumin esitys hyönteisten eli hyönteisten kulutuksen normalisoimisesta voidaan myös ymmärtää, koska ihmisten perinteiset ruokailutottumukset kuluttaisivat liikaa resursseja. “Bug Eating Agenda” taas on tarkoitettu edustamaan ehdotonta “kestävyyttä” ja “vastuullista” ruokavaliota.

Jo marraskuussa 2019 EU-komissio sisällytti yleisimmät heinäsirkkalajit myyntiin hyväksyttyjen elintarvikkeiden luetteloon. Näitä voidaan siksi myydä pakastettuina, kuivattuina tai jauhettuina välipalana tai ruoan ainesosana. Nyt sallitaan myös jauhokuoriaisen ja kenttäsirkkojen kuivatut keltaiset jauhomadon toukat. Koska – kuten ekososialistit äänekkäästi julistavat – sirkat kuluttavat kuusi kertaa vähemmän rehua kuin nautakarja, neljä kertaa vähemmän kuin lampaat ja kaksi kertaa vähemmän kuin siat ja broilerit.

Julkkikset “hyönteissyöjinä”

Eliitti turvautuu tunnettuun temppupussiin saadakseen ihmiset kuntoon hyönteisten syömiseen: julkkisten tulee toimia roolimalleina.

Yksi heistä on tunnettu näyttelijä Nicole Kidman. Lifestyle-lehti Vanity Fair julkaisi vielä vuonna 2018 videon, jossa blondi Hollywood-tähti syö matoja, sirkat ja muita ryömiviä olentoja saadakseen yleisön tekemään samoin – katso tästä (linkki) .

Toisella videolla kenialainen elokuvanäyttelijä Lupita Nyong’o nähdään syömässä muurahaisia:

Kuvakaappaus/kuvalainaus: https://youtu.be/peA3r9MPp8Q

Näin ollen ei luultavasti ole yllättävää, että Rockefeller, Bill and Melinda Gates ja Ford Foundations investoivat jo nyt voimakkaasti yrityksiin, jotka ovat erikoistuneet hyönteispohjaisten ruokien tuotantoon. Niin sanotut “sirkkajauhot” eli jauhetut sirkat ovat nykyään joskus osa teollisesti valmistettuja elintarvikkeita.

Vastuutonta “lasten indoktrinaatiota”

Ekososialistit eivät edes ujostele lapsia toteuttamaan hyönteisten syömisohjelmaa. He tietävät hyvin, että indoktrinaatio on tehokkainta nuorille. Koska kehitysvuosinaan he omaksuvat tapoja, jotka seuraavat heitä koko loppuelämänsä. 

Tästä syystä eliitit soluttautuvat kouluihin maailmanlaajuisesti. Esimerkiksi yhdysvaltalaisessa koulussa tulevalle “WEF-ystävälliselle sukupolvelle” annetaan grilliä syötäväksi, kuten Twitter-videosta näkyy:

Syöviä hyönteisiä ylistäviä julisteita käytetään psykologisina temppuina: “Kaikki tekevät niin”, siinä sanotaan. “Voit upottaa ne suklaaseen.” Tai “Se saa sinut viileäksi.” 

Kuvakaappaus/Kuvalainaus: https://vigilantcitizen.com/vigilantreport/the-elite-is-deseperately-trying-to-convince-you-to-eat-bugs-heres-why/

Hyönteisruoan piilotetut terveysriskit

Pieniä kuitenkin varoitetaan lihan syömisestä, koska lihan sanotaan levittävän sairauksia. Hyönteiset olisivat kuitenkin terveitä.

Mutta se on todistettavasti valhetta! Esimerkiksi heinäkuulta 2019 julkaistussa tutkimuksessa “Syötävien hyönteisten parasitologinen arviointi ja niiden rooli loistautien leviämisessä ihmisiin ja eläimiin” sanotaan koesarjasta tähän liittyen: 30,33 prosentissa loisia löydettiin ne olivat “potentiaalisesti patogeenisiä”, siksi patogeenisiä ihmisille. Ja vielä: “Syötävät hyönteiset ovat aliarvioitu ihmisten ja eläinten loisten säiliö.” Lyhyesti sanottuna: hyönteiset voivat sisältää loisia, heikentää immuunijärjestelmää, laukaista allergioita ja riistää kehosta vitamiineja. Ja silti eliitti ei karkaa houkutella lapsiakaan tällä “myrkkycocktaililla”!

Australiassa on nyt tuhat koulua, jotka tarjoavat lapsilleen vastuuttomasti ruokaloissaan hyönteislastuja, jotka eivät ole vain “terveellisiä” vaan myös “ympäristöystävällisiä” ja joiden oletetaan olevan herkullinen välipala, kuten Twitter-video osoittaa:

Walesin neljässä alakoulussa on myös meneillään “vikaprojekti”, jonka tarkoituksena on selvittää lasten ruokahalu sirkat ja jauhomatoista peräisin olevalle “vaihtoehtoiselle proteiinille”, jota aiemmin käytettiin linnunruokana. Tämän skandaalisen lasten aivopesun jälkeen pienten on sitten tarkoitus saada vanhempansa nauttimaan myös hyönteisiä kestävyyden ja ilmaston lämpenemisen ja ympäristön saastumisen estämiseksi. Ekososialistit eivät enää edes epäröi “pahoinpidellä” lapsia asialistalleen.

Guido Grandtin kirjoja löytyy osoitteesta:  gugramediaverlag.wordpress.com

Lähteet:

Lähde