Julkaisuaikataulut

Artikkelit julkaistaan 2 tunnin välein alkaen klo 9, julkaisuajat ovat siis 9,11,13,15,17 ja mikäli päivälle on myös videojulkaisu (ei aina) se tapahtuu klo 19, muussa tapauksessa klo 19 slottiin tulee normaali artikkeli.

Yhteystiedot

Publication-X on sitoutumaton julkaisu, artikkelit tulevat yhteistyökumppaneiltamme, ensisijassa ainoastaan käännämme tekstit ja muut julkaisut  suomeksi.

Tarvittaessa yhteyden toimitukseen saa helpoiten sähköpostilla osoittella [email protected] tai Telegramilla:

https://t.me/konradkurzex

Publication-X:n oma telegram-kanava löytyy myös, https://t.me/publicationxcom

 

24.7.2024

Publication-X

"Vita plus quam nigrum et album"

Pahuus on nykyään hallitseva voima länsimaissa

3 min read
Pahuus on nykyään hallitseva voima länsimaissa

Pikalinkki tähän artikkeliin: https://publication-x.com/oanc

Voivatko ihmiset vastata elämän haasteisiin, kun niin suuri osa heidän kulttuuristaan ​​on tuhoutunut?

33 lukukertaa

Masennus, elämän merkityksettömyys ja henkinen mullistus valtaavat nykyään niin monia ihmisiä, koska heillä ei ole enää klassisen kirjallisuuden ja uskonnon tuntemisesta saamiaan kulttuuritietoa, joka opettaa kuinka selviytyä elämän haasteista taistella sisäisten demonien kanssa. Tämä tieto on kadonnut. Se on poistettu koulutuksesta vanhentuneena, rasistisena, inklusiivisena, tuomitsevana ja valkoisena, kirjoittaa Paul Craig Roberts .

Hanne Herland muistuttaa kulttuurin merkityksestä selviytymisen ja moraalisen elämän kannalta. Hän antaa meille toivoa herätyksestämme huomauttamalla, että Venäjä on jälleen kristitty huolimatta vuosikymmeniä kestäneestä pakotetusta kommunistisesta ateismista, jonka myös liberaalit ja juutalaiset pakottivat amerikkalaisia. Esimerkiksi ei rukouksia koulussa, ei kristillisiä symboleja julkisilla paikoilla. https://hannnenabintuherland.com/usa/how-atheist-marxism-created-religious-revival-in-russia-wnd/

Aleksandr Solženitsyn, The Gulag Archipelago -kirjan kirjoittaja, oli sankari Amerikassa Neuvostoliiton toisinajattelijana aina Harvardin yliopistossa pitämäänsä puheeseen asti, jossa hän sanoi, että “ihmiset ovat unohtaneet Jumalan” ja että tämä unohtaminen selittää monet kriisimme sekä sosiaaliset ja henkilökohtaiset vaivamme. aika.

Solženitsynistä tuli välittömästi persona non grata.

Jos olet kristitty, tosi kristitty etkä Israelin palvoja, niin voit ymmärtää, mitä meille on tapahtunut, kun Saatana on puristanut hyvän länsimaisesta sivilisaatiosta ja korvannut sen pahalla.

Kun kyseenalaistan tämän ajatuksen, kohtaan tosiasiat, etteivät Venäjä, Kiina ja Iran kukistaneet hallituksia Irakissa ja Libyassa ja murhanneet niiden johtajat täysin väärillä syytöksillä. Venäjä, Kiina ja Iran eivät yrittäneet tehdä samaa Afganistanissa ja Syyriassa. Venäjä, Kiina ja Iran eivät ole ne, jotka tarjoavat pommeja ja lentokoneita, rahaa ja diplomaattista suojaa Israelille palestiinalaisten tuhoamiseksi.

Venäläiset, kiinalaiset ja iranilaiset eivät provosoi lisää sotaa.

Se on Washington ja sen EU-imperiumi.

Jos katsot paljaita tosiasioita, se on paha, joka virtaa maailmaan länsimaista.

Venäjä, Kiina ja Iran ajattelevat ottavansa vastaan ​​järkensä menettäneitä hallituksia. He luottavat maailmansodan puhkeamisen uhkaan saadakseen lännen järkeen. He eivät ymmärrä, että he kohtaavat pahuutta, jonka kanssa ei neuvotella.

Tämä tarkoittaa, että Venäjän, Kiinan ja Iranin epäröivät, riittämättömät vastaukset pahaan ovat liian heikkoja ollakseen tehokkaita.

Liberaalit, vasemmistolaiset, heränneet ovat niitä, jotka ovat tuhonneet lännen kulttuuritiedon ja siten riistäneet ihmisiltä kyvyn kohdata pahaa. Sivilisaation liberaali-vasemmistoheränneiden tuhoajien mielestä henkinen paha on käsittämätöntä. Heille ainoat pahuudet ovat Trump, “valkoinen rasismi” ja “Putinin aggressio”.

Vasemmisto-liberaali-herätty -matriisissa ei ole muita pahoja.

Länsi ei enää lepää länsimaisen kulttuurin varassa. Se perustuu seksuaaliseen perversioon ja hallitusten, yritysten ja yliopistojen transsukupuolisuuden ja kriittisen rotuteorian edistämiseen. Länsimaat ovat korvanneet Sodoman ja Gomorran sekä Baabelin tornit. Viholliset ovat välttämättömiä oikeuttamaan Yhdysvaltain armeija/turvallisuuskompleksin valtava budjetti ja voima. Mitä enemmän vihollisia, sitä suurempi budjetti ja valta.

Amerikkalaisilla konservatiiveilla ei ole paljon enemmän toivoa kuin vasemmistoliberaalissa ryhmässä. Konservatiivit sekoittavat maansa hallitukseen. Kuten Albert Jay Nock ja Thomas Jefferson selvästi selittivät, nämä kaksi ovat täysin erilaisia. Mutta se on tärkeä ero, jonka monet konservatiivit jättävät huomiotta.

Solženitsyn kertoi meille, että kun uskonnon, perinteisten arvojen, perheen ja uskonnollisen uskon kunnioittaminen poistetaan yhteiskunnasta, yhteiskunta riisutaan aseista, eikä pahan voittoa vastaan ​​ole enää suojaa. Koska vasemmisto-liberaali-Woke-ryhmä on riisunut nämä suojat, paha on nyt hallitseva voima länsimaissa.

Venäjä, Kiina ja Iran eivät vastusta länsimaisia ​​järkeviä hallituksia. He kohtaavat vallitsevan pahuuden.

Putin ihmettelee, miksi länsi on niin järjetön. Vastaus on, että paha on kohtuutonta. Et voi tehdä sopimusta sen kanssa.

Lähde