Julkaisuaikataulut

Artikkelit julkaistaan 2 tunnin välein alkaen klo 9, julkaisuajat ovat siis 9,11,13,15,17 ja mikäli päivälle on myös videojulkaisu (ei aina) se tapahtuu klo 19, muussa tapauksessa klo 19 slottiin tulee normaali artikkeli.

Yhteystiedot

Publication-X on sitoutumaton julkaisu, artikkelit tulevat yhteistyökumppaneiltamme, ensisijassa ainoastaan käännämme tekstit ja muut julkaisut  suomeksi.

Tarvittaessa yhteyden toimitukseen saa helpoiten sähköpostilla osoittella [email protected] tai Telegramilla:

https://t.me/konradkurzex

Publication-X:n oma telegram-kanava löytyy myös, https://t.me/publicationxcom

 

24.7.2024

Publication-X

"Vita plus quam nigrum et album"

Willi Huber: Paavi ja Al Gore ilmastokokouksessa: “Käyttäkää enemmän vaikutusvaltaa yleiseen mielipiteeseen”

3 min read
Willi Huber: Paavi ja Al Gore ilmastokokouksessa: “Käyttäkää enemmän vaikutusvaltaa yleiseen mielipiteeseen”

Pikalinkki tähän artikkeliin: https://publication-x.com/sewt

30 lukukertaa

Joukkopropaganda näyttää edelleen olevan erittäin tärkeää Deep Statelle, eli niille globalistisille piireille, jotka haluavat hallita maailmaa. Vuodesta 2020 lähtien on ollut mahdollista testata, kuinka hyvin tämä kaikki toimii väitetyn pandemian kanssa. Vatikaani on ollut yksi suurimmista paniikkien, toimenpiteiden ja rokotusten puolestapuhujista. Sama koskee ilmastotaikuutta, jolla varastetaan ja jaetaan biljoonaa veronmaksajien rahoja ympäri maailmaa. Paavi Bergoglioa juhlitaan parhaillaan “ympäristöasioiden maailmanjohtajana”.

Albert “Al” Gore on yhdysvaltalainen vasemmistoliberaali poliitikko (demokraatti), merkittävä liikemies ja väitetty ympäristöaktivisti. Hänelle myönnettiin Nobelin rauhanpalkinto vuonna 2007 ihmisen aiheuttaman ilmastonmuutoksen globalistisen ohjelman johdonmukaisesta toteuttamisesta. “Hän on luultavasti henkilö, joka on yksilönä tehnyt eniten luodakseen laajemman, globaalin ymmärryksen toimenpiteistä, joista nyt on päätettävä”, sanoi Norjan parlamentin Nobel-valiokunnan puheenjohtaja tuolloin.

Al Gore ja paavi ovat antaneet toisilleen ruusuja ilmastokysymyksestä jo vuosia. He kuuluvat luultavasti samaan yhteiskuntaan, joka ajaa ilmastoagendaa. Vuonna 2018 Vatican News julkaisi otsikon: “Al Gore: Paavi Franciscus on ympäristöasioiden johtaja maailmassa.” Al Gore ilmoitti jo vuonna 2015 haastattelussa: “Vain tämän paavin ansiosta pystyin kääntymään katolilaisuuteen.”

Al Gorella, joka tietysti esiintyy kaikissa itse julistautuneen maailman eliitin suurissa CO-huijauksia käsittelevissä tapahtumissa, esimerkiksi YK:ssa, voi myös olla täysin erilaiset mieltymykset kuin hivenkaasun osuus ilmakehässä. Yhdysvaltain entisen varapresidentin nimi esiintyi myös itsemurhassa murhatun pedofiilin Jeffrey Epsteinin julkaistuissa asiakirjoissa . Yksi tämän päivän tärkeimmistä todistajista, Virginia Giuffre, ei kuitenkaan voinut tai halunnut muistaa, tapasiko hän Al Goren pedofiilisaarella “Little St. James” ja oliko tämä läsnä, kun alaikäisiä pahoinpideltiin.

Mutta takaisin paaviin. 29. kesäkuuta 2024 “katholisches.info” raportoi , että Al Gore oleskeli Vatikaanissa kolme päivää osallistuakseen organisaationsa “Climate Reality Project” “huippukokoukseen”. Tapaaminen oli myös paavi Bergoglion kanssa. Climate Reality Project on Maailman talousfoorumin (WEF), Googlen, IBM:n, Facebookin, Applen, Amazonin, YK:n ja useiden hallitusten kumppani. Paavin ja Al Goren tapaamiseen Santa Martassa osallistui myös isä Enzo Fortunato, Maailman lasten suojelun päivän koordinaattori.

Kokouksessa kaksi herraa ylisti toisiaan pyrkimyksistään tuoda ilmastouskonto seitsemänteen taivaaseen. Vatikaanin ponnisteluja korosti erityisesti myös Al Gore – siellä esimerkiksi koko ajoneuvokanta muutetaan sähköautoon. Sähkö tulee pistorasiasta – mikä tietysti tekee siitä “vihreää” joillekin ilmastotekopyheille. Al Gore pitää erityisesti siitä, että paavi haluaa teoksellaan “Laudate Deum” asettaa ilmastoepäoikeudenmukaisuuden syrjinnän kategoriaksi. Tämä sisältää myös esteettömän massamuuton, joka johtuu väitetystä ilmastonmuutoksesta.

Yleisen mielipiteen hallinta on erittäin tärkeää molemmille herroille. Al Gore totesi lehdistötiedotteessa että hänelle “aina varmistettiin” pääsy lehdistötoimistoihin. He haluavat keskustella Vatikaanin kanssa siitä, kuinka he voivat vaikuttaa “suurempaan suuntaan yleiseen mielipiteeseen”.

Jeffrey Epsteinin pikkujutun lisäksi katholic.info:n mukaan on toinenkin aihe pohtimiseen, minkä vuoksi Maailman lastenpäivän järjestäjä osallistui tapaamiseen. Koska Al Gore kuuluu uusmaltusialaisten ryhmään Rooman klubin vanhojen, johdonmukaisesti väärien teesien jälkeen. Tätä sanaa käytetään kuvaamaan niitä, jotka pitävät kiinni kiinteästä ajatuksesta, että liian monet lapset olisivat maan kuolema – siksi väestönkasvua on torjuttava. Tämä ajattelutapa voisi löytää hedelmällisen maaperän Vatikaanissa Bergoglion alaisuudessa – juuri viime vuonna siellä vieraili aktivisteja, jotka vaativat “vähemmän autoja ja lentokoneita, vähemmän lihaa” ja ennen kaikkea “vähemmän lapsia”. Heidän joukossaan oli erittäin rikas saksalainen ilmastoprofeetta Luisa Neubauer, joka myös vahvisti paaville olleensa “ilmastoliikkeen liittolainen pitkään”.

Lähde