Julkaisuaikataulut

Artikkelit julkaistaan 2 tunnin välein alkaen klo 9, julkaisuajat ovat siis 9,11,13,15,17 ja mikäli päivälle on myös videojulkaisu (ei aina) se tapahtuu klo 19, muussa tapauksessa klo 19 slottiin tulee normaali artikkeli.

Yhteystiedot

Publication-X on sitoutumaton julkaisu, artikkelit tulevat yhteistyökumppaneiltamme, ensisijassa ainoastaan käännämme tekstit ja muut julkaisut  suomeksi.

Tarvittaessa yhteyden toimitukseen saa helpoiten sähköpostilla osoittella [email protected] tai Telegramilla:

https://t.me/konradkurzex

Publication-X:n oma telegram-kanava löytyy myös, https://t.me/publicationxcom

 

24.7.2024

Publication-X

"Vita plus quam nigrum et album"

Nyt “maailma” itse asiassa varoittaa verenluovutuksista – “Long Covidin” takia

2 min read
Nyt “maailma” itse asiassa varoittaa verenluovutuksista – “Long Covidin” takia

Pikalinkki tähän artikkeliin: https://publication-x.com/p1vh

89 lukukertaa

Vuosien ajan mRNA-rokotettujen ihmisten verenluovutuksiin on suhtauduttu kriittisesti johtuen pysyvän modRNA:n riskistä ja piikkiproteiinien havaitsemisesta rokotteen uhrien verestä, jopa kuukausia ja vuosia viimeisen rokotuksen jälkeen. Nyt maailma tekee iskuja maksumuurin artikkelilla , jonka otsikko on “Meidän on nyt kysyttävä itseltämme, ovatko verenluovutukset turvallisia”. Kuitenkin: Tämä viittaa puhtaasti niin kutsuttuun “Pitkään Covidiin”.

Artikkeli perustuu tutkimukseen , jossa todettiin, että hiirillä on käytännössä samat oireet kuin ns. Long Covid -potilailla, kun niille injektoidaan IgG-vasta-aineita: ne väsyivät ja olivat hidasta, liikkuivat vain hitaasti ja kävelivät vain lyhyitä matkoja taaksepäin. Tämä muistuttaa hyvin vakavia uupumusoireita, joista Long Covid ja vac-potilaat valittavat (mutta lääkärit syyttävät usein psyykettä). Jotkut hiiret tulivat myös herkemmiksi kivulle. Kuitenkin, jos hiirille annettiin vasta-aineliuoksia koehenkilöiden verinäytteistä kontrolliryhmässä ilman Long Covidia, ne pysyivät oireettomana. Tutkijat pystyivät havaitsemaan selkeitä eroja kahden ryhmän vasta-aineprofiilissa.

Tutkimuksessa 34 henkilöä oli “pysyvästi sairaita”, ja heitä pidettiin pitkään Covid-potilaina. 15 osallistujalla oli myös aiemmin Covid-19, mutta he olivat terveitä. Vaikka kontrolliryhmä, jolle ei kehittynyt “pitkää Covidia” tartunnan jälkeen, oli rokottamaton, 88 prosenttia Long Covid -potilaista oli rokotettu Covidia vastaan ​​ennen näytteenottoa.

Lähde )
Lähde )

Tutkimuksessa tai Weltin artikkelissa ei edes mainita rokotuksen mahdollista vaikutusta. “Maailma” viittaa puhtaasti infektion seurauksiin. Mutta entä jos piikki-mRNA:n “rokotus” edistäisi kyseisiä immuunivaikutuksia ja vaikutti vasta-aineiden muodostumiseen? Poikkeavuuksia IgG-vasta-ainetasoissa havaittiin myös rokotetuilla ihmisillä – esimerkiksi niitä pidetään myös mahdollisena syövän aiheuttajana rokotuksen jälkeen.

“Pitkä Covid” voi tarttua verenluovutuksen kautta – ja Post Vac?

Charité Fatigue Centerin johtaja Carmen Scheibebogen luokittelee uusimmat hiiritutkimuksen tulokset todisteeksi “Long Covidin” autoimmuuniluonteesta. Samalla tavalla väsymysoireyhtymä ME/CFS, josta jotkut kärsivät samoista oireista infektioiden, kuten influenssan tai Pfeifferin rauhaskuumeen, seurauksena, katsotaan myös autoimmuunisairaudeksi.

Seuraus: “Pitkä Covid” voi tarttua verenluovutuksen kautta. Ja post vac? On parempi olla esittämättä tätä kysymystä.

Artikkelissa tuodaan esille verituotteiden ”poolaaminen”, jolloin kriittiset vasta-aineet laimentuvat ja luovutusten vastaanottajat eivät siksi saa erittäin väkevää annosta. On kuitenkin sanomattakin selvää, että lisätutkimus ja suuri varovaisuus ovat tässä enemmän kuin tarpeellisia.

B-solujen ehtyminen mahdollisena ratkaisuna

Koska verenpesun vaikutus on yleensä rajoitettu ajallisesti, Carmen Scheibenbogen haluaisi nyt testata menetelmää nimeltä B-soludepletion “Long Covid” ja ME/CFS:ssä, jossa kriittisiä vasta-aineita tuottavat luuytimen B-solut erityisesti poistettu muoto. Tähän tarkoitukseen käytetään inebilitsumabi-nimistä vasta-ainetta. Voisiko rokotuksen uhreja auttaa myös tällä tavalla? Jos heidän suunnitelmansa toimii ja hoito osoittautuu tehokkaaksi, tehoaine olisi ensin käytettävä uudelleen, jotta sairausvakuutusyhtiöt maksavat kustannukset. Se voi kestää muutaman vuoden – sitä ennen joudut todennäköisesti maksamaan terapiasta itse. Hoitosykli maksaa tällä hetkellä vain 165 000 euroa, kertoo Welt…

Lähde