Julkaisuaikataulut

Artikkelit julkaistaan 2 tunnin välein alkaen klo 9, julkaisuajat ovat siis 9,11,13,15,17 ja mikäli päivälle on myös videojulkaisu (ei aina) se tapahtuu klo 19, muussa tapauksessa klo 19 slottiin tulee normaali artikkeli.

Yhteystiedot

Publication-X on sitoutumaton julkaisu, artikkelit tulevat yhteistyökumppaneiltamme, ensisijassa ainoastaan käännämme tekstit ja muut julkaisut  suomeksi.

Tarvittaessa yhteyden toimitukseen saa helpoiten sähköpostilla osoittella [email protected] tai Telegramilla:

https://t.me/konradkurzex

Publication-X:n oma telegram-kanava löytyy myös, https://t.me/publicationxcom

 

24.7.2024

Publication-X

"Vita plus quam nigrum et album"

Sadat lääkärit ja tutkijat allekirjoittavat sopimuksen, jossa vaaditaan mRNA-rokotteiden käytön keskeyttämistä ja niiden tutkimista

3 min read
Sadat lääkärit ja tutkijat allekirjoittavat sopimuksen, jossa vaaditaan mRNA-rokotteiden käytön keskeyttämistä ja niiden tutkimista

Photo by Gustavo Fring on Pexels.com

Pikalinkki tähän artikkeliin: https://publication-x.com/wyub

41 lukukertaa

Sadat lääkärit ja tiedemiehet eri puolilta maailmaa ovat allekirjoittaneet sopimuksen, jossa vaaditaan mRNA Covid -rokotteiden keskeyttämistä ja tutkimista, koska niiden turvallisuudesta ja tehokkuudesta on vakavia huolia.

Lausunto, nimeltään Hope Accord , julkaistiin tällä viikolla, ja se keräsi nopeasti lähes 3 000 allekirjoitusta. Näihin sisältyi yli 200 lääkärin, 300 muun terveydenhuollon ammattilaisen ja yli 100 tiedemieheltä ja akateemikolle hyväksynnät, ja kaikki allekirjoitukset tarkistettiin sen varmistamiseksi, että ne ovat todellisilta ja päteviltä ihmisiltä.

Lausunnossa, jossa vaaditaan myös rokotteen loukkaantuneiden tunnustamista ja tukea, käsitellään viittä ensisijaista tavoitetta:

  1. COVID-19-mRNA-rokotetuotteiden välitön keskeyttäminen : Siinä sanotaan, että mRNA-rokotetuotteet tulisi keskeyttää välittömästi, koska lisääntyvä määrä näyttöä viittaa yhteyteen rokotteen levittämisen ja hälyttävien vammaisuuden ja liiallisten kuolemien välillä.
  2. COVID-19-rokotteen turvallisuuden ja tehokkuuden kattava uudelleenarviointi : Se vaatii riippumattomia tutkimuksia kaikkien COVID-19-rokotetuotteiden turvallisuuden ja tehokkuuden perusteellista uudelleenarviointia varten, mikä varmistaa tietojen läpinäkyvyyden ja täydellisen julkistamisen.
  3. Rokotteen loukkaantuneiden tunnustaminen ja tukeminen : Sopimuksessa korostetaan tarvetta tunnustaa ja tukea rokotteisiin liittyviä vammoja kärsineitä henkilöitä ja tarjota heille tarvittava lääketieteellinen hoito ja korvaukset.
  4. COVID-19-aikakaudella hylättyjen eettisten periaatteiden palauttaminen : Se vaatii paluuta lääketieteen perusetiikkaan, mukaan lukien tietoinen suostumus, kehon autonomia ja lasten suojelu, jotka kaikki ovat vaarantuneet muutaman viime vuoden aikana.
  5. Nykyisen tilanteen perimmäisiin syihin puuttuminen : Sopimus puoltaa rehellistä tutkimusta tekijöistä, jotka johtivat nykyisiin eettisiin ja lääketieteellisiin kysymyksiin, mukaan lukien institutionaalinen ryhmäajattelu, eturistiriidat ja tieteellisen keskustelun tukahduttaminen.

Aloite sai alkunsa UK People’s Vaccine Inquiry -tutkimuksesta , joka sai alkunsa Doctors for Patients UK -järjestön jäsenten , mukaan lukien yleislääkäri tohtori Ayiesha Malik, kirurgi tohtori James Royle ja kardiologi tohtori Dean Patterson, lausunnosta. Päivystyslääkäri tohtori Tim Kelly näki tarpeen laajemmalle kansainväliselle eettiselle lausunnolle ja houkutteli tukevia kliinikkoja Yhdysvalloista, Kanadasta, Etelä-Afrikasta ja Australiasta.

Järjestäjät sanoivat lehdistötiedotteessaan, että sopimus “kehottaa lääketieteellistä yhteisöä ja päättäjiä arvioimaan uudelleen viime vuosien eettiset loukkaukset ja varmistamaan, että tulevia terveyskriisejä hallitaan eettisiä periaatteita ja tieteellistä rehellisyyttä noudattaen”.

Terveydenhuollon ammattilaisia, tiedemiehiä ja asiasta kiinnostuneita kansalaisia ​​pyydetään liittymään liikkeeseen lisäämällä allekirjoituksensa ja tukensa .

Huippusydänlääkäri Aseem Malhotra on tukenut lausuntoa X:n videossa .

Jordan Peterson on myös tukenut aloitetta sanoen, että vaikka hän epäilee, että etiikka todella voidaan palauttaa lääketieteeseen, “näitä ihmisiä kannattaa tukea”.

Lähde