Julkaisuaikataulut

Artikkelit julkaistaan 2 tunnin välein alkaen klo 9, julkaisuajat ovat siis 9,11,13,15,17 ja mikäli päivälle on myös videojulkaisu (ei aina) se tapahtuu klo 19, muussa tapauksessa klo 19 slottiin tulee normaali artikkeli.

Yhteystiedot

Publication-X on sitoutumaton julkaisu, artikkelit tulevat yhteistyökumppaneiltamme, ensisijassa ainoastaan käännämme tekstit ja muut julkaisut  suomeksi.

Tarvittaessa yhteyden toimitukseen saa helpoiten sähköpostilla osoittella [email protected] tai Telegramilla:

https://t.me/konradkurzex

Publication-X:n oma telegram-kanava löytyy myös, https://t.me/publicationxcom

 

24.7.2024

Publication-X

"Vita plus quam nigrum et album"

Väite: Pfizer lykkäsi “rokote” -kokeilun tuloksia auttaakseen Bideniä varastamaan vuoden 2020 vaalit

3 min read
Väite: Pfizer lykkäsi “rokote” -kokeilun tuloksia auttaakseen Bideniä varastamaan vuoden 2020 vaalit

Pikalinkki tähän artikkeliin: https://publication-x.com/o4be

Estääkseen Donald Trumpin uudelleenvalinnan vuonna 2020 lääkejätti Pfizer viivytti mRNA Wuhan -koronavirus (COVID-19) -rokotekokeilunsa tulosten julkistamista lokakuusta 2020 juuri marraskuun vaalien jälkeen, jolloin Trump jäi ilman “lokakuuta”. yllätys”, joka olisi todennäköisesti auttanut hänen kampanjaansa.

37 lukukertaa

Kaiken “virheetön ajoitus”, Jordan Schachtelia lainatakseni, antoi Joe Bidenille mahdollisuuden saavuttaa paljon helpomman “voiton”. Ja kukaan muu kuin Tony Fauci on paljastanut sen uudessa kirjassaan, joka ei ole edes mainitsemisen arvoinen, kirjoittaa Ethan Huff .

“Marraskuun 7. päivänä, kun poissaolijoiden äänet oli laskettu, Joe Biden julistettiin presidentinvaalien voittajaksi”, Fauci paljasti.

“Se oli seuraavana iltana, kun Pfizerin toimitusjohtaja Albert Bourla kutsui minut pois naapurini takalta kertoakseen minulle Pfizerin mRNA-rokotekokeen uraauurtavista tuloksista. Luulin vihdoin, että olimme tehneet todellisen läpimurron tämän kauhean taudin voittamisessa.”

Toisin sanoen Bourla odotti, kunnes juuri Biden “valittiin” soittaakseen Faucille ja kertoakseen uutiset Pfizerin “epäilemättä virheellisestä” mRNA-tutkimuksesta Schachtelin mukaan.

“Jälkeenpäin katsottuna ruiskeet eivät olleet muuta kuin geneettistä roskamateriaalia”, Schachtel selitti edelleen. “Yhtään ihmishenkeä ei menetetty näiden epäonnistuneiden tieteellisten kokeellisten mRNA-injektioiden jakelun viivytyksessä.”

– Yritys onnistui kuitenkin viemään Trumpilta poliittisen voiton ja toimittamaan sen Bidenille. Tuolloin suurin osa yleisöstä oli todella kauhuissaan Wuhanin kakarasta, ja monet äänestäjät sidoivat äänensä ehdokkaaseen, jonka he uskoivat voivan parhaiten voittaa viruksen.

Trump halusi ottaa käyttöön ennen* vaaleja

Jos Trump olisi onnistunut käynnistämään Operation Warp Speedin ennen vaaleja, “hyvät uutiset” olisivat todennäköisesti antaneet hänelle voiton. Koska se lykättiin vaalien jälkeen, äänestäjät ilmeisesti tukivat Bideniä sen sijaan.

Fauci puhuu myös tästä kirjassaan. Hän kirjoittaa, että Trumpin FDA:n komissaari Stephen Hahn “tei Trumpin hallinnolle selväksi, että häntä ja hänen virastoaan ei painosteta ryhtymään tieteellisesti epäasianmukaisiin toimiin”, ja lisäsi, että “rokotteiden hyväksyntää ei kiiretetä vain siksi, että Valkoinen talo toivoi niiden olevan hyväksytty ennen vaaleja.”

Se, mitä Fauci ei kätevästi paljastanut kirjassaan, on, että vuotta myöhemmin Hahn liittyisi Flagship Pioneering -yritykseen, joka perusti Modernan.

“Näyttää siltä, ​​että Albert Bourla, Pfizeria johtava hevoslääkäri ja Stephen Hahn, joka työskentelee edelleen Flagshipissa, tietävät jotain, mikä voisi olla kaivattujen kongressin kuulemisten ja lainvalvontatutkimusten kohteena”, Schachtel selittää.

“Tämä ei ole ensimmäinen kerta, kun Pfizer ja jengi valehtelevat, syyllistyvät massiivisiin petoksiin ja ovat johtaneet yleisöä harhaan…”

Osoittautuu, että Pfizer ja Moderna keräsivät paljon enemmän rahaa sen jälkeen, kun Biden asetettiin Valkoiseen taloon. Heidän sopimuksensa liittohallituksen kanssa neuvoteltiin uudelleen ja niistä tuli paljon kannattavampia.

Trump ja hänen kansansa sopivat aiemmin maksavansa Pfizerille 19,50 dollaria annosta kohti Operation Warp Speed ​​-operaatiossa. Kun Biden aloitti kautensa, järjestelmä suostui 30,48 dollariin annosta kohti, mikä edusti 56 prosentin lisäystä.

COVID-huijauksen huipulla Pfizer keräsi lähes 10 miljardin dollarin nettotuloja vuosineljänneksellä, kun taas Modernan voittomarginaali oli 33 prosenttia.

“Sen sijaan, että lähtisi villihanhien takaa-ajoon, kongressin olisi viisasta keskittää ponnistelunsa näiden massiivisten lääkeyhtiöiden tutkinnan käynnistämiseen ja niiden saattamiseksi vastuuseen petollisista ja pahantahtoisista toimistaan”, Schachtel sanoo.

Lähde