Julkaisuaikataulut

Artikkelit julkaistaan 2 tunnin välein alkaen klo 9, julkaisuajat ovat siis 9,11,13,15,17 ja mikäli päivälle on myös videojulkaisu (ei aina) se tapahtuu klo 19, muussa tapauksessa klo 19 slottiin tulee normaali artikkeli.

Yhteystiedot

Publication-X on sitoutumaton julkaisu, artikkelit tulevat yhteistyökumppaneiltamme, ensisijassa ainoastaan käännämme tekstit ja muut julkaisut  suomeksi.

Tarvittaessa yhteyden toimitukseen saa helpoiten sähköpostilla osoittella [email protected] tai Telegramilla:

https://t.me/konradkurzex

Publication-X:n oma telegram-kanava löytyy myös, https://t.me/publicationxcom

 

24.7.2024

Publication-X

"Vita plus quam nigrum et album"

Pfizer, Moderna julkaisee uusia “kaikenkattavia” mRNA-injektioita mahdolliseen “pandemiainfluenssaan”

2 min read
Pfizer, Moderna julkaisee uusia “kaikenkattavia” mRNA-injektioita mahdolliseen  “pandemiainfluenssaan”

Pikalinkki tähän artikkeliin: https://publication-x.com/8stp

Bidenin hallinto myönsi juuri Modernalle 176 miljoonan dollarin sopimuksen uusien mRNA- (modRNA) “rokotteiden” kehittämisestä niin sanotun lintuinfluenssan aiheuttamaa “influenssapandemiaa” varten.

59 lukukertaa

Epäonnistuneen yrityksensä aloittaa kauppaa mRNA-kuvilla COVID-19-koronaviruksen varalta, Moderna oli romahduksen partaalla – kunnes Joe Biden ja hänen ystävänsä päättivät antaa yritykselle kipeästi kaivatun pelastusköyden, kirjoittaa Ethan Huff .

Ainoa aktiivinen tuote, jonka 45 miljardin dollarin yritys koskaan julkaisi, olivat sen mRNA-kuvat Covidille. Nyt Modernalla on Bidenin ansiosta kokonaan uusi voittovirta.

Kävi ilmi, että myös Pfizer on mukana huijauksessa. Sekä Pfizerillä että Modernalla on nyt Bidenin lupa tehdä “catch all” -rokotteita, joita voidaan käyttää minkä tahansa “pandeemisen flunssan” hoitoon. Tämä varmistaa, että molemmat yhtiöt voivat huijata amerikkalaisia ​​monien vuosien ajan.

Mikä tahansa nykyinen tai tuleva influenssapandemia antaa automaattisesti Pfizerille ja Modernalle vihreän valon aloittaa uusien mRNA-kuvien tuottaminen amerikkalaisten veronmaksajien kiitoksella.

“Tämänpäiväinen palkinto on osa pitkäaikaista sitoutumistamme vahvistaa valmistautumistamme pandemiainfluenssan varalta”, Dawn O’Connell, Bidenin hallinnon apulaissihteeri varautumisesta ja reagoinnista, sanoi siirrosta.

“Lisäämällä tämä teknologia pandeemisen flunssan työkalupakkiimme pystymme paremmin reagoimaan nopeasti ja valppaasti kiertäviin kantoihin ja niiden mahdollisiin muunnelmiin.”

Pandemiat ikuisesti

Ainoa tapa, jolla nämä Big Pharma -yritykset voivat selviytyä, on, jos valtion virkamiehet jatkavat tuottoisten, veronmaksajien rahoittamien sopimusten myöntämistä tällaisissa järjestelmissä. Ilman tätä yritysten erityisjärjestelyä Big Pharman voittovirrat kuivuisivat nopeasti.

Jos hallitus tekisi tällaisia ​​asioita yksilöille, sitä kutsuttaisiin sosialismiksi. Koska puhumme etuja saavista yrityksistä, oikeampi termi on fasismi. Joka tapauksessa meille jatkuvasti kerrotaan, että vapaat markkinat eivät ole pelissä.

O’Connell on asianajaja, jolla ei ole kokemusta terveydenhuollosta, ja hän johti aiemmin Coalition for Epidemic Preparedness Innovations (CEPI) -ryhmää, jota hallitsee eugeniikkamiljardööri Bill Gates ja jolla on merkittäviä sijoituksia sekä Pfizeriin että Modernaan.

Jos lintuinfluenssapandemia ei toteudu Big Pharman ja hallituksen toivomalla tavalla, on varmaa, että Moderna ja Pfizer voivat nimetä mRNA-pistoksensa uudelleen, mikä tahansa uusi “paniikki” tulee tilalle.

Ajattele “pandemiaa” ikuisesti, niin Big Pharma pitää itsensä pinnalla. Nyt Pfizerin ja Modernan tarvitsee vain luoda “universaali” rokote kaikelle “flunssalle”, ja ne voivat kerätä kymmeniä miljardeja dollareita voittoina seuraavien vuosikymmenten aikana.

“Pfizer ja Moderna valmistavat pohjimmiltaan parannuskeinoa vielä löytämättömään taudinaiheuttajaan”, sanoo Jordan Schachtel The Dossier -lehden artikkelissa.

“Jos tässä ei ole järkeä, sinun on oltava idiootti, joka “ajattelee itse” ja “tekee omaa tutkimusta” kuin äijä sen sijaan, että luottaisit pitkään testattuihin perinteisiin Pharman tukemiin virologeihin ja epidemiologeihin Harvardista ja CDC. Hurraa tieteelle!”

Kommenteissa joku huomautti, että yli 15 vuoden aikana vain 54 ihmistä on kuollut H5N1-tautiin, joka tunnetaan myös nimellä lintuinfluenssa tai lintuinfluenssa. Tämä tosiasia yksin todistaa, että näissä uusissa mRNA-kuvissa on kyse voitosta ja luultavasti kansanmurhasta, eikä kansanterveyden suojelemisesta seuraavalta tiellemme tulevalta “taudilta”.

Lähde