Julkaisuaikataulut

Artikkelit julkaistaan 2 tunnin välein alkaen klo 9, julkaisuajat ovat siis 9,11,13,15,17 ja mikäli päivälle on myös videojulkaisu (ei aina) se tapahtuu klo 19, muussa tapauksessa klo 19 slottiin tulee normaali artikkeli.

Yhteystiedot

Publication-X on sitoutumaton julkaisu, artikkelit tulevat yhteistyökumppaneiltamme, ensisijassa ainoastaan käännämme tekstit ja muut julkaisut  suomeksi.

Tarvittaessa yhteyden toimitukseen saa helpoiten sähköpostilla osoittella [email protected] tai Telegramilla:

https://t.me/konradkurzex

Publication-X:n oma telegram-kanava löytyy myös, https://t.me/publicationxcom

 

24.7.2024

Publication-X

"Vita plus quam nigrum et album"

Merkittävä lääketieteellinen aikakauslehti julkaisee artikkelin, joka osoittaa COVID-19-rokotteiden negatiivisen tehon.

4 min read
Merkittävä lääketieteellinen aikakauslehti julkaisee artikkelin, joka osoittaa COVID-19-rokotteiden negatiivisen tehon.

Pikalinkki tähän artikkeliin: https://publication-x.com/z4nq

66 lukukertaa

En halua sanoa, että asiat ovat suuria, mutta tämä on valtava. Kuten luvattiin, oma pieni artikkelini COVID-19-rokotteen  negatiivisesta tehokkuudesta  (jossa pisto lisää mahdollisuutta saada Covid-infektio, sairaalahoito ja jopa kuolema) on julkaistu suuressa lääketieteellisessä lehdessä,  Australian Journal of General Practice -lehdessä . Royal Australian College of General Practitionersin julkaisema  AJGP  on kirjaimellisesti Australian yleislääkäreiden (perhelääkärien) lääketieteellinen lehti . Useiden australialaisten terveydenhuollon ammattilaisten keskuudessa eeppiseksi ja avoimeksi muodostuneessa keskustelussa käsiteltiin myös rokotevammat ja “pitkä Covid” mahdollisesti “pitkä pisto”.

Tämä kaikki alkoi Tindlen artikkelista  AJGP :ssä  aiemmin tänä vuonna, joka sisälsi tuskin uskottavia lainattavia lainauksia, kuten: “Koska COVID-19-rokotteet hyväksyttiin ilman pitkäaikaista turvallisuustietoa ja voivat aiheuttaa immuunijärjestelmän toimintahäiriöitä, on ehkä ennenaikaista olettaa, että aiemmat SARS- CoV-2-infektio on ainoa yhteinen tekijä pitkässä Covidissa.” Hän julisti, että “COVID-19-rokote sinänsä saattaa edistää Long Covidia, mikä synnyttää puhekielessä termin “Long Vax(x)”, koska “SARS-CoV-2:n piikkiproteiinilla on patogeenisiä ominaisuuksia ja se on mahdollinen syy SARS-CoV-2-infektion tai COVID-19-rokotteen jälkeisistä akuuteista jälkitauista”. Puhumattakaan “luokan vaihdosta IgG4-vasta-aineisiin”, jonka Tindle uskoo voivan johtaa autoimmuniteettiin ja syöpään.

Toimitusryhmä oli ilmeisesti iloinen voidessaan julkaista pistoksesta, joka saattaa aiheuttaa immuunijärjestelmän toimintahäiriöitä, joten ajattelin, että tämä voisi olla tilaisuuteni  jälleen kerran  tuoda esiin negatiivinen tehokkuus suuressa lääketieteellisessä lehdessä. Itse asiassa se hyväksyi, ja tässä on se, mistä puhuin:

  • Lainaan useita artikkeleita, jotka ilmeisesti osoittavat jonkinlaista COVID-19-rokotteen negatiivista tehokkuutta, mukaan lukien  NEJM :n julkaissut ,  Lancet-  lehdessä julkaistut artikkelit ja pieni keskustelu itsestäni BMJ:  ssä . Pahimmissa tapauksissa rokotteiden tehokkuus putoaa nollaan ja muuttuu jopa negatiiviseksi muutamassa kuukaudessa.
  • Lainasin  JECP4-  artikkeleita, jotka osoittavat, että “ikkunoiden laskentaongelmat ovat todennäköisesti johtaneet COVID-19-rokotteen tehokkuuden ja turvallisuusarvioiden liioittamiseen sekä kliinisissä tutkimuksissa että myöhemmissä havainnointitutkimuksissa”.
  • Viittasin myös Fürst et al. äskettäin julkaistu tutkimus, joka paljastaa “vahvan todisteen terveen rokotevaikutuksesta”, torjuen kaikki tekosyyt, jotka liittyvät ajatukseen, että sairaammat ihmiset saavat rokotuksen. Melko typerä tekosyy joka tapauksessa, koska useimmat aikuiset ottivat pisteen.
  • Päätän: “Kaikki tämä tekee uskottavaksi, että COVID-19-rokotteiden tehokkuus on aina ollut erittäin alhainen, nolla tai jopa negatiivinen, ja riittämättömät menetelmät ovat mahdollistaneet erittäin liioiteltua tehoa aluksi – liioittelua, joka vähenee ajan myötä. Kuten professori Tindle totesi, on mahdollista, että rokotteet voivat aiheuttaa immunosuppressiota. Koska rokotteet ovat kaikkialla ja että jotkut rokotevaltuudet ovat edelleen voimassa, puhumattakaan tulevasta  senaatin liiallista kuolleisuutta koskevasta tutkimuksesta , ehdotan, että tutkimme asiaa tarkemmin.

Mahtavaa, vai mitä? Mutta odota, siellä on enemmän. AJGP julkaisi muutaman lisäartikkelin  , joista yksi koski Liua ja Macartneya (vaikuttavasta pro-jab Liu et al. -tutkimuksesta, jonka olen “kiistänyt”, julkaistaan ​​pian), ja tavanomaisilla yrityksillä “vastustaa perusteettomia väitteitä että COVID-19-rokotus liittyy kausaalisesti Long Covidiin”, tavanomaisen väitteen mukaan pistos “pelasti miljoonia ihmishenkiä”.

Okei, tuo propaganda ei ollut niin jännittävää, mutta Murnanen julkaisi myös toisen jatko-osan. He olivat myös huolissaan “spikeopatiasta” ja julistivat:

Professori Tindlen huolenaiheet “Long Vax(x)” -oireista kaikuvat hyvin paljon olosuhteita, joita olen havainnut työskennellessäni yleislääkärinä. Olen nähnyt potilaita, joilla on ollut Long Covid -oireita COVID-19-rokotteen jälkeen ilman aiempaa COVID-19-infektiota. Olen myös havainnut potilaita, joilla on pitkäaikainen Covid, joka on saatu COVID-19-infektion jälkeen ja joiden oireet ovat pahentuneet COVID-19-rokotuksen jälkeen. Tämä on yhdenmukainen tutkimusten kanssa, jotka ovat osoittaneet oireiden pahenevan 21–31 prosentilla pitkästä covidista kärsivistä COVID-19-rokotuksen jälkeen.

He kertoivat myös, että he “henkilökohtaisesti kärsivät COVID-19-rokotevauriosta, joka johti dysautonomiaan, pienkuitu neuropatiaan, kilpirauhastulehdukseen ja syöttösolujen aktivaatiooireyhtymään (MCAS)”.

Lopulta Tindle sai mahdollisuuden päättää asiat. Hän ilmeisesti yhtyi “tapausten laskentaikkunaan liittyviin huolenaiheisiini”, havaintoihini negatiivisesta tehokkuudesta ja terveestä rokotevaikutuksesta, vastustaen Liu et al . Tindle on meidän kaikkien mielestä, kun hän on sitä mieltä, että “rokotteen piikkiproteiinin määrä on todennäköisesti monta kertaa suurempi kuin virustartunnan aiheuttama määrä, koska rokotteen mRNA:han on lisätty stabiilisuusmutaatioita ja piikkiproteiinin mRNA:ta tunkeutuu kudoksiin kauas. monipuolisempi joukko kudoksia kuin infektio”. Vastauksena Murnaneen Tindle väittää, että muut yleislääkärit toistivat samanlaisia ​​huolenaiheita siitä, että “Pitkä Covid” on “Covid-rokotteen sivuvaikutus”, ja mainitsee lääkäreiden vainon, jotka uskalsivat puhua. Lopuksi kyseenalaistamalla, ovatko pistot todella hyödyllisiä kaikille, Tindle jopa totesi rohkeasti, että aiemmat “sivuston moderaattorit poistivat COVID-19-rokotteisiin viittaavat viestit”. Asiat ovat muuttumassa. Me voitamme.

Lähde

Kommentoi