Publication schedules

Articles will be published every 2 hours starting at 9am, so publication times are 9,11,13,15,17 and if there is a video release for the day (not always) it will be at 7pm, otherwise a normal article will be published at 7pm.

Contact

Publication-X on Unbound publication, articles come from our partners, primarily only translating texts and other publications into Finnish.

If necessary, the easiest way to contact the editor is by email at [email protected] or Telegram:

https://t.me/konradkurzex

Publication-X also has its own telegram channel, https://t.me/publicationxcom

 

20.7.2024

Publication-X

"Vita plus quam nigrum et album"

Cancer expert: Aggressive cancers after boosters are not a "coincidence".

3 min read
Syöpäasiantuntija: Aggressiiviset syövät tehostepiikitysten jälkeen eivät ole “sattumaa”.

Quick link to this article: https://publication-x.com/en/75ls

8 lukukertaa

Kuinka vaarallisia mRNA-piikit todella ovat? Syöpälääkäri professori Angus Dalgleish näkee erityisen aggressiivisten syöpämuotojen kehittyvän erityisesti tehosterokotusten antamisen jälkeen. Tämä ei hänen mielestään “näyttäisi sattumalta”.

Angus Dalgleish, Lontoon lääketieteellisen tiedekunnan St George’s Hospitalin onkologian professori, kirjoitti viime vuonna avoimen kirjeen maineikkaan lääketieteellisen lehden BMJ:n päätoimittajalle Kamran Abbasille, jossa hän vaati kiisteltyjen Covid-rokotusohjelmien välitöntä lopettamista ja herätti keskustelua kokeellisten rokotteiden turvallisuusriskeistä. Report24 kertoi asiasta. Patologi tohtori Krueger totesi, että syövän kasvu “räjähti” vain vähän aikaa Covid-rokotuksen jälkeen. Tämä sopii myös yhteen tapauksen kanssa, jossa apinanpoikaselle ruiskutettiin tätä geeniä ja sille kehittyi turbomaksasyöpä. Onko tämä kaikki sattumaa? Tuskin.

Siksi professori Dalgleish vaatii uudessa videossaan jälleen lopettamaan tehostamisohjelmat välittömästi. Tässä on videon käännetty transkripti:

Nimeni on Angus Dalgleish. Olen onkologian professori St. George’sissa, konsultoiva lääketieteellinen onkologi, ja olen huomannut, että useat potilaani, joilla on vakaa neljännen vaiheen melanooma, ovat saaneet erittäin hyvää immunoterapiaa tai muuta hoitoa, ja olen tutkinut viittä heistä jopa 20 vuoden ajan. Olen huomannut, että minulla on nyt enemmän kuin kuusi, ehkä seitsemän, eilen jopa kahdeksas potilas, joka on selvästi uusiutunut tehosterokotuksen jälkeen.

Aluksi emme yhdistäneet näitä kahta asiaa toisiinsa, mutta kun potilas sanoi: “Minulla on ollut kauhea olo rokotuksen jälkeen, olen aivan poikki”, hän kuvasi Long Covidin kaltaisia oireita, ja seuraavaksi tiedämme, että kaksi, kolme viikkoa tai pari kuukautta myöhemmin hänellä oli selviä todisteita uusiutumisesta. Ja nämä relapsit ovat varsin aggressiivisia. Ne eivät ole pehmeitä takaiskuja. Ne ovat uusiutumia, jotka vaativat systeemistä hoitoa, toisin kuin pieni kyhmy, joka on poistettava kirurgisesti.

Mutta kyse ei ole vain siitä. Ympärilläni on paljon ihmisiä, joilla ei ole melanoomaa – heillä ei ole koskaan ollut melanoomaa – mutta heillä on kyhmyjä ja kuoppia, eivätkä he voi hyvin. Ja kaksi ihmistä, joita haastattelin laajasti, sanoivat voivansa huonosti tehosterokotuksen jälkeen. Kahden ensimmäisen rokotuksen aikana he olivat kunnossa, heillä oli vain vilunväristyksiä, flunssaa jne. Mutta he kuvailivat olevansa hyvin väsyneitä, hyvin uupuneita, halusivat pysyä sängyssä, ja se on jatkunut niin pitkälle, että he menivät lääkäriin ja kävivät verikokeissa ja testeissä, ja tunnen nyt seitsemän heistä – kahdella heistä on leukemia ja toisilla lymfooma, ja yhdellä heistä on erittäin paha melanooma, josta hän on täysin varma.

Haluan siis tehdä kaikille selväksi, että mielestäni tämä ei ole sattumaa, ja meidän on yhdistettävä voimamme selvittääksemme, onko tämä todellinen vaikutus, ja jos on, meidän on lopetettava kaikki tehosterokotukset välittömästi. Kiitos.

Asiantuntijat ovat siis jo useiden kuukausien ajan yhä useammin varoittaneet siitä, että nämä kokeelliset Covid-rokotteet liittyvät nopeasti kehittyvien ja aggressiivisten syöpämuotojen kehittymiseen. Varoitukset, jotka terveysviranomaiset jostain syystä jättävät poikkeuksetta huomiotta.

Source from

en_USEnglish