Publication schedules

Articles will be published every 2 hours starting at 9am, so publication times are 9,11,13,15,17 and if there is a video release for the day (not always) it will be at 7pm, otherwise a normal article will be published at 7pm.

Contact

Publication-X on Unbound publication, articles come from our partners, primarily only translating texts and other publications into Finnish.

If necessary, the easiest way to contact the editor is by email at [email protected] or Telegram:

https://t.me/konradkurzex

Publication-X also has its own telegram channel, https://t.me/publicationxcom

 

20.7.2024

Publication-X

"Vita plus quam nigrum et album"

Group targeting Twitter for "climate abuses" joins Fusion GPS, Disinfo campaign

2 min read
Ryhmä, jonko kohteena on Twitteriin “ilmastoväärinkäytökset”, liittyy Fusion GPS:ään, Disinfo-kampanjaan

Quick link to this article: https://publication-x.com/en/5qd5

11 lukukertaa

Voittoa tavoittelematon järjestö, jota johtaa FBI:n analyytikoksi muuttunut demokraattien agentti ja äänekäs Venäjän-vastainen Daniel Jones, on rahoittanut sekä Fusion GPS:ää – yritystä, joka pesi Hillary Clintonin surullisenkuuluisan Steele-asiakirjan rahoituksen – että tutkimusta, jossa havaittiin ilmastonmuutosta koskevan väärän tiedon lisääntyminen Twitterissä sen jälkeen, kun Elon Musk osti yrityksen.

Jones, joka on demokraattien senaattorin Dianne Feinsteinin entinen työntekijä (joka tunnetaan “kiinalaisesta vakoilukuskista”), perusti Advanced Democracy -yrityksen, jonka kautta hän jakoi USA Todayn kanssa tutkimuksen, jonka mukaan “ilmastopetoksen”, “ilmastohuijauksen” ja “ilmastohuijauksen” esiintyvyys kasvoi yli 300 prosenttia vuonna 2022.

Kuten Daily Caller toteaa, Advance Democracy on kuitenkin rahoittanut myös ryhmiä, jotka ovat esittäneet nyt kumottuja väitteitä Yhdysvaltain vuoden 2016 vaaleista, sekä ryhmää, joka järjesti disinformaatiokampanjan Alabaman vuoden 2017 senaatin erityisvaaleissa.

Vuonna 2020 voittoa tavoittelematon organisaatio maksoi 140 000 dollaria Bean LLC:lle, Fusion GPS:n emoyhtiölle, “tutkimuskonsultointipalveluista”. Fusion GPS:n palkkasi Clinton-kampanjan ja demokraattisen kansalliskomitean palkkaama demokraatteihin sidoksissa oleva asianajotoimisto Perkins Coie tekemään Trumpin kampanjaa koskevaa oppositiotutkimusta huhtikuun 2016 ja lokakuun 2016 välisenä aikana; julkisten veroilmoitusten mukaan Fusion GPS tilasi Christopher Steelen laatimaan Trumpin kampanjaa koskevan, nyt kiistetyn oppositiotutkimusraportin.

Monet Steelen asiakirja-aineiston väitteistä on sittemmin kumottu ja osoitettu vääriksi.

Advance Democracy on aiemmin rahoittanut Fusionin emoyhtiötä 6 051 251 dollarilla vuodesta 2020 lähtien, ilmenee Washington Examinerin tarkastelemasta aiemmista veroilmoituksista.

Lisäksi Advance Democracy maksoi julkisten veroilmoitusten mukaan 540 000 dollaria tutkimusyritys Yonderille; Yonder tunnettiin aiemmin nimellä New Knowledge, Daily Caller News Foundation kertoi aiemmin. New Knowledge -yhtiön toimitusjohtajan Jonathon Morganin kerrottiin osallistuneen disinformaatio-operaatioon Doug Jonesin ja Roy Mooren välisten Alabaman senaatin erityisvaalien aikana vuonna 2017, muka tutkiakseen, miten Venäjän disinformaatiokampanjat toimivat vuoden 2016 vaaleissa, The New York Timesin mukaan. -Daily Caller

“Järjestimme taidokkaan “false flag” -operaation, jossa istutettiin ajatus siitä, että Mooren kampanjaa vahvisti sosiaalisessa mediassa venäläinen bottiverkko”, luki sisäisessä raportissa NY Timesin mukaan.

Jonesin ryhmä on myös toimittanut raportteja “verkkoväärinformaatiosta ja disinformaatiosta” Politicon ja The Washington Postin kaltaisille sivustoille pönkittääkseen tarinoita, jotka liittyvät vaaliväärinformaatioon ja “demokratian uhkiin”.

en_USEnglish