Publication schedules

Articles will be published every 2 hours starting at 9am, so publication times are 9,11,13,15,17 and if there is a video release for the day (not always) it will be at 7pm, otherwise a normal article will be published at 7pm.

Contact

Publication-X on Unbound publication, articles come from our partners, primarily only translating texts and other publications into Finnish.

If necessary, the easiest way to contact the editor is by email at [email protected] or Telegram:

https://t.me/konradkurzex

Publication-X also has its own telegram channel, https://t.me/publicationxcom

 

20.7.2024

Publication-X

"Vita plus quam nigrum et album"

A demographic-boosting drug fraudulently renamed and pumped into the food chain

1 min read
Väestökatoa lisäävä lääke, joka nimettiin vilpillisesti uudelleen ja pumpataan elintarvikekiertoon

Quick link to this article: https://publication-x.com/en/tqif

4 lukukertaa

Stevian saatat tuntea kasvipohjaisena makeutusaineena, jolla on minimaalinen vaikutus verensokeriin ja insuliinitasoihin, ja terveellisenä vaihtoehtona sokerille ja jopa keinotekoisille makeutusaineille, joiden tiedämme voivan häiritä suolistomikrobistoa.

Stevia rebaundiana -kasvi on kotoisin Brasilian ja Paraguayn alueilta, ja sen makeaa makua tutki ensimmäisen kerran vuonna 1899 kasvitieteilijä Moisés Santiago Bertoni, joka havaitsi sen makean maun. Paikalliset kutsuivat sitä nimellä kaʼa heʼẽ eli “makea yrtti” ja käyttivät sitä lääkkeenä, jolla oli hyvin erityinen tarkoitus.
Kasvitieteilijä Bertonin mukaan Paraguayn alkuperäisheimot käyttivät Steviaa vuosisatojen ajan voimakkaana hedelmällisyyttä tuhoavana ehkäisyvälineenä.

Entä jos kertoisin teille, että sen jälkeen, kun Steviaa on pumpattu länsimaiseen ravintoon, syntyvyys on romahtanut, mikä uhkaa väestön romahtamista? Entä jos kertoisin, että Obaman tiedetsaari tiesi Stevian vaikutuksista koko ajan?

Subtitle: OpenAI
Käännös: OpenNMT
Original video: https://rumble.com/v284z9t-depopulation-drug-quietly-deceitfully-renamed-and-pumped-into-food-supply.html

en_USEnglish