Publication schedules

Articles will be published every 2 hours starting at 9am, so publication times are 9,11,13,15,17 and if there is a video release for the day (not always) it will be at 7pm, otherwise a normal article will be published at 7pm.

Contact

Publication-X on Unbound publication, articles come from our partners, primarily only translating texts and other publications into Finnish.

If necessary, the easiest way to contact the editor is by email at [email protected] or Telegram:

https://t.me/konradkurzex

Publication-X also has its own telegram channel, https://t.me/publicationxcom

 

20.7.2024

Publication-X

"Vita plus quam nigrum et album"

Melkein kaikki viimeaikainen ilmaston lämpeneminen, aiheutuu vihreästä ilmapolitiikasta – NASA:n shokkipaljastus

4 min read
Melkein kaikki viimeaikainen ilmaston lämpeneminen, aiheutuu vihreästä ilmapolitiikasta – NASA:n shokkipaljastus

Quick link to this article: https://publication-x.com/en/s6j5

10 lukukertaa

Ilmastotieteen maailma on shokissa NASAn suuritehoisten tutkijoiden ryhmän poikkeuksellisten löydösten johdosta, joiden mukaan suurin osa viimeaikaisista globaaleista lämpötilan nousuista johtuu ankarien polttoaineen toimitusmääräysten käyttöönotosta, jotka on suunniteltu estämään ilmaston lämpenemistä. Net Zeron fantasiamaailma on tietysti täynnä tahattomia seurauksia, mutta väitetään, että kansainvälisen merenkulun rikkidioksidipäästöjen äkillinen 80 prosentin leikkaus vuonna 2020 on aiheuttanut 80 prosenttia ilmaston lämpenemisestä vuosikymmenen vaihteesta lähtien. Vaikka ylimääräistä lämpöä kuvataan “lyhennettäväksi”, lämpeneminen on poikkeuksellista ja sen odotetaan nousevan 2020-luvulla 0,24 °C:lla vuosikymmenessä, mikä on 20 % korkeampi kuin väitetty lämpenemistrendi vuodesta 1980 lähtien.

Uutiset aiheuttavat todennäköisesti suurta huolta valtavirran ilmastohuijaajien keskuudessa mediassa, tiedemaailmassa ja politiikassa. He ovat pitäneet kenttäpäivän myöhään osoittamalla lämpötilan nousua todisteeksi todisteista vapaalle ennusteelleen, jonka mukaan ilmasto on vaarassa romahtaa. Mutta NASAn tutkijat, jotka työskentelevät Goddardin avaruuslentokeskuksessa, ennustavat lämpötilan nousun trendin, joka johtuu IMO2020-määräyksistä, ja toteavat, että “vuoden 2023 ennätyslämpö on odotetun lentoradan rajoissa”.

Nature-lehdessä julkaistujen NASA:n löydösten taustalla oleva tiede on yksinkertainen. Vähemmän ilmakehään ruiskutettuja polttoainehiukkasia vähentää pilvipisaroiden tiheyttä ja tämä johtaa pilviin, jotka heijastavat vähemmän auringon säteilyä takaisin avaruuteen. Kuten tiedemiehet huomauttavat: “IMO2020 edustaa tehokkaasti vahingossa tapahtuvan geotekniikan kokeilun lopettamista käänteisen meren pilven himmenemisen kautta vähentämällä pilvipisaroiden määrää.” Työnsä aikana ryhmä laski suuria hiukkasvähennyksiä tärkeimmillä laivareiteillä Pohjois-Atlantilla, Karibianmerellä ja Etelä-Kiinan merellä.

NASA-paperista kiistellään todennäköisesti ankarasti, ei vähiten siksi, että se räjäyttää reikiä kaikessa attribuutiopseudotiedessä, joka yrittää syyttää viimeaikaisia ​​lämpötilan nousuja ja yksittäisiä sääilmiöitä ihmisen aiheuttamaan hiilidioksidin nousuun. Jo Potsdamin ilmastovaikutusten instituutin ilmastoaktivistit sanovat, että havaintojakso on liian lyhyt , ja ihmisen aiheuttamilla kasvihuonekaasuilla on edelleen ratkaiseva rooli ilmastonmuutoksessa. YK:n hallitustenvälinen ilmastopaneeli tukee suurta osaa tästä ajattelusta, joka tarjoaa “vakiintuneen” tieteellisen perustan suunnitellulle Net Zero -kollektivisoinnille. IPCC edistää näkemystä, jonka mukaan lähes kaikki ilmastonmuutos noin vuodesta 1900 lähtien on aiheutunut ihmisen toiminnasta. Tämä todistamaton mielipide näyttää päivä päivältä horjuvammalta. NASAn tutkijat ovat pakottaneet hiukkasten eli aerosolien kysymyksen ilmastokeskustelun keskipisteeseen, vaikka viimeaikaiselle lämpötilojen nousulle on muitakin selityksiä. Näitä ovat nyt lähtevä vahva El Niño ja mahdolliset muutokset yläilmakehässä, jotka johtuvat vuoden 2022 alun Hunga Tonga -sukellusveneen purkauksen aiheuttamasta valtavasta vesiruiskeesta.

El Niño -ilmiö on hyvin tunnettu, ja voimakkaat menneisyyden värähtelyt, joihin liittyy globaaleja lämmönsiirtoja valtameristä ilmakehään, ovat osoittaneet lyhytaikaisia ​​lämpötilapiikkejä. Kun nykyinen El Niño laskee, ja se todennäköisesti korvataan lyhyessä ajassa La Niñan jäähdytysvaikutuksella , on merkkejä meren lämpötilan laskusta. Tiedemiesten tehtävänä on taistella sitä vastaan, mikä on ollut merkittävämpi rooli viimeaikaisissa lämpötilan nousuissa – aerosolit tai El Niño – kolmannen sijan Hunga Tongan tukemana. Vedonlyönnissä eteenpäin siirtyminen – kertoimet näyttävät pidentyvän koko ajan – on kekseliäs ajatus, että ihmiset hallitsevat yleistä ilmastoa polttamalla hiilivetyjä. Selvää on tietysti se, että ilmastoa on mahdotonta ennustaa. Äskettäinen lämpötilan nousu on pientä ja selvästi kaikkien tunnettujen ja luotettavien tietueiden luonnollisen vaihtelun sisällä. Ihmisyhteiskuntaa koskevien poliittisten päätösten tekemisessä tietokonemallit, jotka väittävät toistavansa ja ennustavansa tulevia ilmastotrendejä, vaativat huolellista tarkastelua, kun taas väärien tai jopa synkän agendansa omaavien vaikutusvaltaisten ihmisten käsissä ne ovat mahdollisesti vaarallisia.

Hunga Tongan purkauksen vaikutus kiehtoo edelleen joitain tiedemiehiä, vaikka kaikki valtavirran CO 2 -promoottorit eivät vastaa heidän uteliaisuuteensa. Äskettäin australialaisten ilmastotieteilijöiden ryhmä käytti purkausta, joka lisäsi vesihöyryn määrää stratosfäärissä jopa 10 % “perustapauksena  tieteellistä lisätyötä varten. Uuden Etelä-Walesin yliopiston tutkijat raportoivat, että tulivuorilla, jotka puhaltavat vesihöyryä – vahvaa, joskin lyhytaikaista ”kasvihuonekaasua” – korkeaan ilmakehään, “voivat vaikuttaa merkittävästi ilmastojärjestelmään”. Itse asiassa he havaitsivat, että pintalämpötilat suurilla alueilla maailmassa voivat nousta yli 1,5 °C useiden vuosien ajan, vaikka jotkut alueet voivat jäähtyä jopa 1 °C.

Vielä kiehtovampaa, ristiriitaisempaa ja kiistanalaista ilmastotiedettä, jota ei missään tapauksessa saa kiinnittää suuren yleisön tietoon.

en_USEnglish