23.9.2023

Publication-X

"Only good is knowledge, only evil is ignorance"

WEF:n entinen nuori globaalijohtaja myöntäää, että perimmäinen tavoite on “ihonalainen CBDC”

1 min read
Levittäkää tietoa muillekin!

Maailman talousfoorumin sisäpiiriläinen on paljastanut asian ja myöntänyt, että globalistien ykköstavoitteena on istuttaa CBDC:t siruna jokaisen maailman miehen, naisen ja lapsen ihon alle – heidän suostumuksellaan tai ilman – ja että he eivät tee mitään tämän tavoitteen saavuttamiseksi.

Professori Richard Wernerin mukaan globalistieliitti on suunnitellut huolellisesti tätä hyökkäystä ihmiskuntaa vastaan vuosikymmeniä – ja nyt he valmistautuvat pudottamaan rypäleammuksen kansalaisyhteiskunnan sydämeen pehmittääkseen ihmiset, jotta he hyväksyisivät sirun.

Jos joku on pätevä puhumaan globaalin eliitin pahasta agendasta, se on Richard Werner. Hän oli nouseva taloustieteilijä ja WEF:n nuori globaali johtaja 2000-luvun alussa, ja Klaus Schwab valmisteli häntä henkilökohtaisesti avainasemaan WEF:ssä.

Tekstitys: OpenAI
Käännös: DeepL
Alkuperäinen video: https://rumble.com/v31g3nk-wef-young-global-leader-admits-ultimate-goal-is-cbdc-under-the-skin.html


Handcash: $publication-x