15.4.2024

Publication-X

"in tenebris moderni diei, solum bellum est"

WEF käskee hallituksia pidättämään ilmiantajat, jotka paljastavat väestövähennysagendan.

2 min read
WEF käskee hallituksia pidättämään ilmiantajat, jotka paljastavat väestövähennysagendan.

Pikalinkki tähän artikkeliin: https://publication-x.com/1v3n

ENNENKUIN KATSOT VIDEON, LUE ALLA OLEVA!

Maailman talousfoorumin (WEF) hallitusten käskyttämistä pidättämään paljastajia, jotka paljastavat väestön vähentämissuunnitelman, koskeva väite on perusteeton. PolitiFactin tekemän faktantarkistuksen mukaan WEF ei ole koskaan ajanut totalitaarisen maailmanhallituksen luomista tai kapitalismin korvaamista toisella talousjärjestelmällä. Tällaiset väitteet on perusteellisesti kumottu ja WEF:n johtaja Adrian Monck on kuvannut niitä “naurettaviksi”.

WEF:n kesäkuussa 2020 esittelemä “Suuri nollaus” (The Great Reset) -aloite pyrki hyödyntämään COVID-19-pandemian tarjoamaa mahdollisuutta positiivisiin sosiaalisiin ja taloudellisiin muutoksiin. Aloite tähtäsi markkinoiden oikeudenmukaisuuden parantamiseen hallitusten lisääntyvän yhteistyön ja parannettujen kauppasopimusten kautta, varmistamaan, että hallitusten menot edistävät jaettuja tavoitteita, kuten tasa-arvoa ja kestävyyttä, sekä innovaation hyödyntämiseen terveys- ja sosiaalisten haasteiden ratkaisemiseen. Nämä tavoitteet eroavat huomattavasti salaliittoteorioista, jotka ovat väärin esittäneet aloitteen.

Lisäksi WEF:n perustaja Klaus Schwab ei ehdottanut “Suuren nollauksen” yhteydessä kirjoittamassaan artikkelissa kapitalismin korvaamista toisella talousjärjestelmällä. Sen sijaan Schwab kuvasi sitä pragmaattisena askeleena kohti resilienssin, koheesion ja kestävyyden vahvistamista maailmassa. Hän on myös ajanut “hyveellisen” kapitalistisen järjestelmän puolesta, jossa yritykset maksavat reilusti veroja, suhtautuvat korruptioon nollatoleranssilla, ylläpitävät ihmisoikeuksia globaaleissa toimitusketjuissaan ja ajavat kilpailukykyistä pelikenttää.

Yhteenvetona, väite, että WEF orkestroi salaisen suunnitelman käyttää pandemiaa luodakseen globaalin totalitaarisen hallinnon ja korvatakseen kapitalismin toisella talousjärjestelmällä, on perusteeton ja on kategorisesti kumottu sekä WEF:n että riippumattomien faktantarkistajien toimesta.

Lähteet:
1. PolitiFact: www.politifact.com/factchecks/2022/oct/11/liz-wheeler/great-reset-not-conspiracy-force-changes-economic/