Salaliittoteoreetikot olivat oikeassa ilmastorajoituksista

Salaliittoteoreetikot olivat oikeassa ilmastorajoituksista
Jaa artikkeli tällä linkillä: https://publication-x.com/click/q3xc

Hyvät ihmiset, inhoan sanoa tätä, mutta se on toinen voitto salaliittoteoreetikoille. He voivat ottaa pois foliohattunsa ja kumartaa syvään. Vielä yksi heidän törkeistä “ennusteistaan” on toteutumassa. Jokaiselle, joka pitää pisteet, tuloskortti on valitettavasti melko yksipuolinen. Luulen, että luku on jotain salaliittoteoreetikot = 1 000 000 voittoa vs. Logiikka ja normaali = 0 voittoa. Voi kuinka toivoisin, että voisimme voittaa joitakin “Logic & Normalcy” -asteikolla!

Joten myönnän, että minulla on melko kuiva huumorintaju. Heitän joukkoon sarkasmia. Muutamat ystäväni kertovat minulle, etteivät he aina tiedä, milloin olen tosissani tai vitsailen. Tämä saa minut ajattelemaan, että melko monet teistä ihmettelevät: “Onko hän tosissaan vai vitsaileeko artikkelinsa otsikolla?” Vastaan ​​siihen, että kerron mitä tiedän, ja sitten sinä päätät. (Tiedät kuinka rakastan kriittisen ajattelun edistämistä)…

Eilen New Yorkin valitettava kuvernöörimme Kathy Hochul määräsi MATKUSTUSkiellon koko piirikunnalle. Luit sen oikein. Ei, ei matkustusohje , vaan täysi matkustuskielto ! Tämä tarkoittaa, että New Yorkin asukkaat Erie Countyssa eivät saa mennä minnekään. Mikä sen toinen nimi on? No, jos asut maaseudulla tai hyvin esikaupunkialueella (joka suurin osa New Yorkin osavaltiosta on), jossa tiellä ajaminen on tapa, jolla pääset pisteestä A pisteeseen B, sanoisin, että synonyymi olisi “sulku. ”

Ja mikä oli diktaattori Hochulin, tarkoitan kuvernööri Hochulin, syy tähän lähes miljoonan Erien piirikunnassa asuvan newyorkilaisen sulkemiseen? Odota sitä. Valmis? Oli tulossa LUMIA! Jokaiselle, joka ei asu New Yorkissa tai joka ei ole koskaan käynyt Länsi-New Yorkissa talvella, osavaltiomme alue saa paljon lunta. Usein. Ja kuitenkin, kuvernööri ajattelee (yhtäkkiä, tyhjästä) kaikki siellä asuvat niin tietämättömiä, että heidät on suljettava koteihinsa, kunnes hän sanoo, että heidän on turvallista liittyä uudelleen maailmaan. Joko näin, tai hän vain testaa sinua nähdäkseen, kuinka pitkälle hän voi viedä totalitaariset halunsa. Tai molemmat.

Kaikille kosketinsoittimien kriitikoille, jotka rakastavat hypätä ja kääntää sanojani, keskeytän teidät solalla ja sanon, että en varoita kuvernöörin halua pitää ihmiset turvassa myrskyn jälkeen. En ollenkaan sitä, mitä tarkoitan. Jos luonnonkatastrofi lähestyy, ihmisiä on varoitettava, pelastuspalvelut on valmiina liikkeelle ja apu on oltava helposti saatavilla. Kannustetaanko ihmisiä keräämään varastoja, pysymään kotona ja näkimään? Varmasti! Kielletään ihmisiä lähtemästä kodeistaan? EI.

New Yorkin turvallisuudesta välittämisen ja ihmisten hallinnan välillä on suuri ero. Valtava.

Ja itse asiassa Hochul kielsi ihmisiä lähtemästä kodeistaan, vaikka EI sataisi lunta! Kuulostaako uskomattomalta? Varmasti tekee. Mutta muistakaa , että viime viikon artikkelissani lainasin muinaista kreikkalaista filosofia Herakleitosta, joka sanoi osuvasti: ” Totuus välttyy usein tunnustamasta sen äärimmäisen uskomattomuuden vuoksi.” Toisin sanoen, kun jokin on niin törkeää, se usein hylätään epätosena. No, tässä on mitä toveri Kathy julkaisi Twitterissään eilen:

Hän julkaisi useita kertoja lumesta ja matkustuskiellostaan. Minua rohkaistiin lukemaan, että suurin osa hänen saamistaan ​​kommenteista oli kielteisiä, loogisia vastalauseita hänen vallankaappaukselleen. Tässä muutamia…

OK, joten kaivamalla hieman matkustuskieltoja, huomaat, että täällä New Yorkissa on aiemmin ollut suuriin myrskyihin perustuvia matkustuskieltoja. Paikallinen hallitus (eli County Executive) myöntää ne kuitenkin hätätilan julistamisen jälkeen. Kuvernööri ei ole antanut niitä , eikä niitä myönnetä ilman hätäilmoitusta.

Muuten, matkustuskielto on edelleen voimassa suurimmassa osassa Erie Countya tänään. Yllättikö kukaan?

Näkeekö kukaan tässä korrelaation hallituksen liiallisen toiminnan, “keskitettyä” valtaa tavoittelevan ja pelon lietsomisen välillä? Se on sama asia, jota kuvernööri ja hänen DOH:nsa ovat tehneet hirvittävän “karanteenileiri” -asetuksensa kanssa, jota olen taistellut oikeudessa nyt melkein kaksi vuotta! Tuon tapauksen nimi on Borrello v. Hochul , ja voit lukea yksityiskohdat ja tapaushistorian täältä . Kun yhdistät pisteet käsillä olevaan analyysiin, huomaat, että karanteenileiriasetus yritti ottaa vallan (valituilta) tuomarilta (lakimme mukaisesti), joilla on valtuudet asettaa sairaita, vaarallisia ihmisiä tilapäisesti karanteeniin ja siirtää tätä valtaa. valitsemattomille, osavaltion laajuisille DOH:n työntekijöille ja nimitetyille henkilöille, joilla ei ole mitään vastuuta meille ihmisille.

Heidän karanteenileirilainsa mukaan kuvernööri ja hänen DOH olisivat keskittäneet 19 miljoonan newyorkilaisen hallinnan pakottaakseen sinut lukitsemaan kotisi tai he voisivat pakottaa sinut (poliisin avulla) menemään karanteenikeskukseen/ laitos/leiri (valitse substantiivisi), ilman todisteita olet sairas, määräämättömän ajan, ilman menettelyä, jolla voit saada takaisin vapautesi, ja ilman hätätilaa! Pelkotekijä, jolla yritetään oikeuttaa autoritaarista vallankaappausta täällä, on kuolemanuhka… Jos emme sulje ihmisiä, jotka ovat mahdollisesti alttiina taudille, saatat kuolla. Vaihda sana “mahdollisesti altistunut taudille” ja laita sen tilalle “epäpuhdas”. Mitä se saa sinut ajattelemaan?

Seuraava kysymykseni: näetkö tässä yhtäläisyyksiä Hochulin luultavasti laittomaan ilmastonrajoitukseen? Sanon “todennäköisesti laitonta”, koska en löytänyt oletettua laillista auktoriteettia, johon hän luottaa kieltäessään ihmisiä ajamasta. Jos tiedät, mihin hän luottaa, lähetä se alla olevaan Substack-kommenttiosioon.

Ennen kuin teet oman lopullisen johtopäätöksesi kaikesta tästä, lisään vielä yhden asian sinun harkittavaksi. Joulukuussa, kuukausi ennen kuin Hochul julisti Erien piirikunnan matkustuskiellon, (demokraattinen) County Executive Mark Poloncarz perusti verkkoportaalin, jotta asukkaat voivat tarkistaa ja nähdä, katsotaanko heitä “välttämättömiksi työntekijöiksi” ja vapautettaisiinko heitä futuristisista tehtävistä. matkustuskiellot. Voi, ja hän koordinoi heidän “kumppaneidensa” liittohallituksessa laatiakseen luettelon! Kuulostaako tutulta, ihmiset?!

Muistatko kuvernööri Cuomon C19-lukituksen ( “Vain 2 viikkoa tasoittaa käyrä” ), joka kesti kuukausia, ja kaikki “välttämättömät työntekijät”, jotka hän vapautti? Tässä on artikkeli Erien sattumanvaraisesti-just-in-time-for-a-matkakielto-portaalista: ” Erie Countyn uusi online-portaali tunnistaa välttämättömät työntekijät, jotka on vapautettu matkustuskielloista .”

Joten… sen jälkeen, kun se on otettu huomioon, onko se 1 000 000:sta 1… vai onko se 1 000 001:stä 0:aan?