15.4.2024

Publication-X

"in tenebris moderni diei, solum bellum est"

Se on verilöyly valtamedialle

4 min read
Se on verilöyly valtamedialle

Pikalinkki tähän artikkeliin: https://publication-x.com/ifv3

Pitäisikö kenenkään meistä olla yllättynyt siitä, että uutisteollisuutta iskee valtava irtisanomisten aalto? Tutkimus toisensa jälkeen on osoittanut, että amerikkalaiset ovat menettäneet uskonsa valtamediaan, ja miljoonat meistä ovat päättäneet kääntyä muiden lähteiden puoleen saadakseen uutisia ja tietoja. Valtavirran uutiskanavat ovat vuodattaneet katsojia ja lukijoita vuosia, ja nyt monet uutisalan suurimmista nimistä menettävät hämmästyttäviä summia rahaa. Oli vain ajan kysymys ennen kuin näimme suuria irtisanomisia, ja nyt ne ovat täällä.

Tietenkin se ei ole vain valtamedia, joka irtisanoo työntekijöitä. Challenger, Gray & Christmasin mukaan irtisanomisten määrä Yhdysvalloissa vuonna 2023 oli 98 prosenttia suurempi kuin vuonna 2022…

Yhdysvaltalaisten työnantajien työpaikkojen leikkaukset kiihtyivät vuonna 2023, ja irtisanomisten määrä kasvoi 98 prosenttia edellisvuoteen verrattuna.

Tämä käy ilmi Challenger, Gray & Christmas -yhtiön julkaisemasta uudesta raportista, jonka mukaan yritykset suunnittelivat 721 677 työpaikan irtisanomista viime vuonna, mikä on huomattavasti enemmän kuin vuonna 2022 raportoidut 363 832 irtisanomista.

Ongelma voi pahentua vuonna 2024, kun työmarkkinat heikkenevät edelleen korkeiden korkojen ja sitkeän inflaation edessä.

Mutta on totta, että uutisteollisuus kärsii erityisen kovasti. Esimerkiksi Time Magazine ilmoitti juuri, että se irtisanoo työntekijöitä “useilla osastoilla, mukaan lukien toimituksellinen, tekniikka, myynti ja TIME Studios” …

Time Magazine irtisanoi tiistaina epävarman määrän työntekijöitä eri osastojen välillä. Toimitusjohtaja Jessica Sibley kutsui muutosta “Tarvittava askel, joka meidän on otettava liiketoimintamme edistämiseksi ja taloudellisen asemamme parantamiseksi.”

Semaforin Max Tanin saamassa sisäisessä muistiossa henkilöstölle Sibley ilmoitti leikkauksista.

“Olemme tehneet vaikean päätöksen poistaa roolit tänään useilta osastoilta, mukaan lukien toimitukselta, tekniikalta, myynnistä ja TIME Studioista”, Sibley kirjoitti henkilökunnalle. “Olemme äärettömän kiitollisia näiden lahjakkaiden tiimin jäsenten panoksesta heidän toimikautensa aikana TIMEssa.”

Kun olin lapsi, Time Magazine oli erittäin arvostettu, ja vanhemmillani oli usein kopio siitä sohvapöydällä.

Mutta nyt se kuolee aivan kuten muukin valtamedia.

Katsokaa vain, mitä tapahtuu Kalifornian suurimmalle sanomalehdelle. Los Angeles Times on päättänyt poistaa ”hieman yli 20 % uutishuoneesta” …

Los Angeles Times aloitti tiistaina sen, mitä ylin johto kuvaili tätä viikkoa “taloudelliseksi kriisiksi”, aloitti tuskallisten irtisanomisten koko uutishuoneessa. Työvoiman vähennys on yksi vakavimmista sanomalehden 142 vuoden aikana. historia.

Leikkaukset koskevat ainakin 115 toimittajaa, asian tunteva henkilö kertoi CNN:lle, eli hieman yli 20 prosenttiin uutishuoneesta. Noin 94 näistä leikkauksista koskee ammattiliittoon kuuluvia työntekijöitä, ammattiliiton päällikkö Matt Pearce sanoi, mikä tarkoittaa, että neljäsosa ammattiliitosta irtisanotaan.

Pitäisikö meidän olla surullisia siitä, että Los Angeles Times on romahtamassa?

En usko niin.

Muualla Paramount aikoo antaa kirveen sadoille työntekijöille …

Tulevaisuuttaan koskevien spekulaatioiden keskellä Paramount Global toteuttaa uutta henkilöstövähennysaaltoa helmikuussa, lähteet kertovat Deadlinelle. Olen kuullut, että leikkaukset vaikuttavat satoihin työntekijöihin koko yrityksessä.

Muutaman viime päivän ajan on puhuttu siitä, että Paramountin noin 800 irtisanomiset ovat lähellä. Se seurasi WSJ:n joulukuussa julkaisemaa raporttia, jonka mukaan yritys pohti yli 1 000 työpaikan mahdollista poistamista vuoden 2024 alussa kustannusten hillitsemiseksi.

Paramount on CBS:n emoyhtiö, joten on todennäköistä, että CBS:n uutisdivisioona pienenee entisestään.

Tietysti myös NBC:n uutisjaosto pienenee …

USA TODAY vahvisti perjantaina, että NBC News on irtisanonut useita kymmeniä työntekijöitä, viimeisin kymmenistä yrityksistä aloittaa uuden vuoden huonoilla uutisilla työntekijöilleen.

Suunnitelmiin perehtynyt lähde kertoi, että työntekijöille annettiin 60 päivän irtisanomisaika, ja he saavat irtisanomispaketit ja uudelleensijoittamisen.

Myös urheilujournalismissa on koettu vaikeita aikoja.

Tässä vaiheessa näyttää siltä, ​​että Sports Illustratedin tulevaisuus on hyvin epävarma ja monet lehden työntekijät etsivät nyt uutta työpaikkaa …

Ikonisen Sports Illustrated -lehden tulevaisuus näytti kamalalta perjantaina sen jälkeen, kun kustantaja ilmoitti joukkoirtisanomisista.

Arena Group – jota olivat järkyttyneet raporteista, joiden mukaan tarulehti julkaisi tekoälyn tuottamaa sisältöä – myönsi jättäneensä suorittamatta tällä viikolla 3,75 miljoonan dollarin neljännesvuosittaisen lisenssimaksun Authentic Brands Groupille.

Tämän seurauksena pörssilistattu Arena ilmoitti torstaina vähentävänsä “merkittävästi” yli 100 toimittajan työvoimaa.

Kaikki tarinat, jotka juuri kerroin kanssasi, ovat tapahtuneet viimeisen seitsemän päivän aikana.

On hullua, kuinka nopeasti asiat etenevät nyt.

Tietenkin monet muutkin teollisuudenalat vähentävät työntekijöitä. Aiemmin tänään saimme tietää, että SolarEdge irtisanoo noin 16 prosenttia työvoimastaan …

SolarEdge, aurinkopaneeleihin invertteriä valmistava yritys, irtisanoo noin 16 prosenttia työntekijöistään.

Yhtiö sanoi sunnuntaina, että noin 900 ihmistä menettää työpaikkansa rakenneuudistussuunnitelmassa, jonka tarkoituksena on vähentää toimintakuluja ja mukauttaa sen kustannusrakenne nykyiseen markkinadynamiikkaan. Se kutsui alan olosuhteita “haastaviksi” Securities and Exchange Commissionille (SEC) tehdyssä hakemuksessa.

Ja Vroom Automotive irtisanoo “useimman osan työntekijöistään”, koska se lopettaa pysyvästi käytettyjen ajoneuvojensa toimintansa …

SEC-hakemuksessa ja verkkosivuillaan maanantai-iltana julkaisemassaan ilmoituksessa Vroom Automotive sanoi, että se lopetti toimintansa käytettyjen ajoneuvojen jälleenmyyjänä sen jälkeen, kun Ally keskeytti luottorajansa. Vroom ei enää myy mitään ajoneuvojaan. Se myy varastonsa tukkumarkkinoilla. Se irtisanoo suurimman osan työntekijöistään. Se säilyttää vain subprime-autolainausalustansa United Auto Creditin (UACC) ja käytettyjen ajoneuvojen listausalustan CarStoryn, joiden molemmat asiakkaat ovat muita käytettyjen ajoneuvojen jälleenmyyjiä.

Katso monia muita lomautusilmoituksia aiemmasta artikkelistani, jonka otsikko on “Hälytys! Tässä on luettelo 20 suuresta yrityksestä, jotka ovat juuri päättäneet toteuttaa joukkoirtisanomisia .

Näyttää siltä, ​​että Yhdysvaltain talous on saavuttanut kriittisen käännekohdan . Talousnäkymät vuodelle 2024 eivät ole ollenkaan hyvät, ja työnantajat kilpailevat palkkasumman leikkaamisesta odottaen tulevaa.

Jos sinulla on tällä hetkellä hyvä työ, jota arvostat, pidä siitä kiinni niin tiukasti kuin voit.

Koska paljon lisää lomautuksia on tulossa, etkä halua olla ilman tuolia, kun musiikki loppuu.