Maailman talousfoorumi on suurin uhka ihmiskunnalle

Maailman talousfoorumi on suurin uhka ihmiskunnalle
Jaa artikkeli tällä linkillä: https://publication-x.com/click/1aky

Hallitusten ja kansainvälisten järjestöjen edustajat, miljardöörit, yrittäjät, tutkijat, kansalaisjärjestöt ja lehdistöjoukot ovat viettäneet viime päivät Davosissa, Sveitsissä, määrittäen uudelleen tulevaisuuttamme, halusimme sitä tai emme. Jotkut heistä ovat itse nimitettyjä, valitsemattomia maailman johtajia, joilla on valtava vaikutusvalta melkein jokaisessa maassa, ja silti on liian monia ihmisiä, jotka eivät tiedä heidän olemassaolostaan, saati siitä, että he ovat antaneet periksi esityslistalleen ja vaatimuksilleen viime vuosina. , kirjoittaa Patricia Harrity .

Näyttää siltä, ​​että me “salaliittoteoreetikot”, jotka puhuvat maailmanvallankaappausta vastaan, olemme kansan vihollisia, ja olemme myös Davosin jäsenten ja erityisesti Klaus Schwabin ja Maailman talousfoorumin vihollisia. poikkeaa äänestämään.

WEF et al. ovat kutsuneet varoituksiamme “väärininformaatioksi ja disinformaatioksi”, ja heidän tuoreen riskiraporttinsa mukaan olemme nyt suurin uhka ihmiskunnalle ja globaalin polarisaation aiheuttaja.

Uskomatonta, että tälle 54. vuosikokoukselle Davosissa, joka alkoi 15. tammikuuta, WEF on omaksunut tunnuslauseen “Rebuilding Trust” tavoitteenaan keskustella “luottamuksen perusperiaatteista” – läpinäkyvyydestä, johdonmukaisuudesta ja vastuullisuudesta. “Periaatteet”, joita he eivät selvästikään voi koskaan noudattaa.

Ekonomisti Martin Armstrong kirjoittaa: “Klaus Schwab on pahamaineinen kontrollifriikki. Hän soveltaa tätä ominaisuutta koko maailmaan. Hänen Maailman talousfooruminsa on julkaissut “Global Risks Report” vuodelle 2024, jossa hän on nyt julistanut, että NUMERO YKSI uhka ihmiskunnalle ei ole enää sota ja Venäjän hyökkäys niin sanottuun suvereeniin valtioon, terrorismi tai jopa tauti sen jälkeen, kun hän oli oli vaatinut, että koko maailma pitäisi rokottaa viimeisen valepandemian aikana.

Armstrong, joka on itseoppinut talousennusteissa, jatkaa alla olevassa artikkelissa:

Maailman talousfoorumi on suurin uhka ihmiskunnalle

Martin Armstrong Armstrong Economicsista.

Schwab on jo nytkin vähentänyt entisen NUMERO YKSI uhkansa ihmiskunnalle ja ilmastonmuutokselle NUMERO KAKSI edistääkseen YK:n johtamaa yhden maailmanhallitustaan ​​eliminoimalla demokratian ja kaiken kansan äänioikeuden.

Ei nyt

on NUMERO YKSI uhka ihmiskunnalle kaikki erimielisyydet tämän WEF-agendan kanssa, jonka hän on nyt luokitellut “desinformaatioksi ja disinformaatioksi”. Juuri tämä väärä ja disinformaatio polarisoi yhteiskuntaa. Kuten he kirjoittavat raportissaan:

“Sekä ulkomaiset että kotimaiset toimijat nousevat vakavimmaksi maailmanlaajuiseksi riskiksi, jota odotetaan
seuraavan kahden vuoden aikana,
käyttävät väärää tietoa ja disinformaatiota syventääkseen edelleen sosiaalista ja poliittista jakautumista.”

Tietenkin se tarkoittaa, että ihmiskunnan ainoa toivo nyt on SENSURI ja sananvapauden loppu. Raportti osoittaa, kuinka menetämme kaikki vapautemme askel askeleelta. Kuten WEF:n raportissa todetaan:

 

 Kun erimielisyydet loppuvat, transhumanismi hallitsee ja digitalisaatio hallitsee, ihmiskunta lakkaa olemasta ihminen

“Jatkuva väärä tieto (jopa tahallinen tai ei) levisi laajasti mediaverkostojen kautta, mikä muuttaa merkittävästi yleistä mielipidettä kohti epäluottamusta tosiasioita ja auktoriteettia kohtaan. Sisältää, mutta ei rajoittuen: väärä, petollinen, manipuloitu ja väärennetty sisältö.”

Lataa WEF-raportti

WEF_The_Global_Risks_Report_2024

Sillä välin US Census Bureau on yrittänyt laajentaa henkilökohtaisia ​​tietoja jokaisesta henkilöstä ja heidän omaisuudestaan ​​pakollisen American Community Surveyn (ACS) avulla. He pyrkivät myös laajentamaan kysymyksiä kattamaan seksuaalisen suuntautumisen, sukupuoli-identiteetin ja kunkin kotitalouden yksilöiden mielenterveyden mahdollisen vamman lisäksi. Monet näkevät tämän toisena hyökkäyksenä henkilökohtaista vapauttamme ja yksityisyyttämme vastaan, koska nämä lisäkysymykset tarkoittavat uhkailutaktiikoita, joilla ihmiset pakotetaan vastaamaan pakottamalla puheensa, mikä rikkoo ensimmäistä lisäystä, ja oikeutta yksityisyyteen hallituksen puuttumista vastaan ​​neljännen lisäyksen mukaisesti.

Lisää tähän vielä paperirahan poistaminen ja näiden digitaalisten keskuspankkivaluuttojen pakottaminen yhteiskunnalle ilman äänioikeutta, halusivatko ihmiset sitä tai eivät. Hallitukset ottavat käyttöön täydellisen valvonnan ja kaikki, koska vuonna 1913 ne hyväksyivät 13. lisäyksen, joka salli välittömän verotuksen, jonka perustajat kielsivät. Tämä on nyt kehittynyt heidän epätoivoiseksi pyrkimykseksi saada selville kaikki kaikista, ja jos löysimme 10 dollarin setelin parkkipaikalta emmekä ilmoittaneet heille, tämä on sinun 50 %.

https://videopress.com/embed/8S51crx8

LaGarde – digitaalinen virta

WEF:n entinen hallituksen jäsen, sitten IMF:n johtaja ja nyt Euroopan keskuspankin johtaja myöntää, että CBDC:itä valvotaan. Vuonna 2021 raportoin jo, että Englannin keskuspankki ehdotti, että digitaalisten valuuttojen tulisi olla ohjelmoitavia. Äidin pitäisi voida kieltää lastaan ​​käyttämästä rahaa makeisiin. Jos äiti voi tehdä sen, Big Brother voi tehdä sen suuressa mittakaavassa.

Jokainen Marxia lukenut voi tuntea vihan rivien välistä kaikkia kohtaan, jolla oli enemmän kuin hän. Hän ei koskaan ymmärrä ihmisyyttä ja kun otat pois inhimillisen uteliaisuuden piirteen, kaikki edistys lakkaa olemasta. Tämä kaatoi kommunismin. Sitä havainnollisti ehkä parhaiten Nixonin kuuluisa Kitchen Debate with Hruštšovin kanssa, jossa hän osoitti, kuinka Amerikan elintaso nousi vain yksityisten innovaatioiden ansiosta.

Vuonna 1980 olin yksi kolmen suurimman kultamarkkinoiden päättäjän joukosta. Veroviranomaiset puuttuivat toimintaani ja julistivat minut mielivaltaisesti pankiksi. He sanoivat, että koska perustuslaki julisti kullan rahaksi, olin pankki ja sakko olisi 50 000 dollaria 10 000 dollarin tai sitä suuremman tapahtuman osalta. Kysyin, halusivatko he vain avaimet yritykseeni. He sanoivat ei; he ymmärsivät, etten tiennyt olevani pankki. He tulivat sisään ja alkoivat tarkistaa jokaista tapahtumaa. Näin heidän piirtävän jopa 3 000 dollaria nimiä. Kun kysyin, luulin tämän olevan 10 000 dollaria ja enemmän; he sanoivat, jos en halunnut mitään vaivaa, “ole hiljaa!” Seuraavana päivänä he tulivat kuorma-autojen kanssa ja ottivat kaikki tietoni. Lähetin rahaa verojani varten vuonna 1980 ja arvasin, mitä luultavasti ansaitsen, koska minulla ei ollut tietueita. Kun sanoin, etten voinut ilmoittaa tuloveroani, minulle kerrottiin, että he tarkastivat yli 3 000 asiakastani, ja se oli etusijalla. Kun vihdoin sain tietoni takaisin, minulle määrättiin 500 000 dollarin sakko myöhästymisestä. Kun vastustin, he sanoivat, etten koskaan pyytänyt laskuani heidän toimistoonsa.

Jäin eläkkeelle firmasta. En halunnut vaivautua joka vuosi ja riskit olivat aivan liian suuret, kun minut mielivaltaisesti julistettiin pankiksi. Tällaista ei olisi koskaan tapahtunut perustuslain nojalla, joka kieltää välittömän verotuksen. He jatkavat vaatimustensa ja valtansa laajentamista. Sain vuosi sitten verottajalta shekin noin 100 000 dollarin hyvityksestä. Talletin sen. Kaadoin sen. Vuotta myöhemmin he veloittivat minulta korkoja ja sakkoja, koska minun olisi pitänyt tietää, että se oli heidän syytään. He EIVÄT ole KOSKAAN vastuussa virheistään. Jos soitat verottajalle ja he kertovat sinulle jotain ja seuraat asiaa, jos se oli virhe, se on silti sinun vikasi ja sinulta veloitetaan korkoa ja sakkoja.

Tulovero tuhoaa länsimaisen yhteiskunnan, aivan kuten suora valvonta tuhosi kommunismin. Tästä on kyse vuodesta 2032. Eräs Itä-Saksassa varttunut ystävä ajatteli, että hänen isänsä tuli hulluksi Berliinin muurin murtumisen jälkeen vuonna 1989. Hänen isänsä sai Stasi-tiedostonsa ja huomasi, että kaikki, joita hän luuli hänen ystäväkseen, tuomitsi hänet hallitukseen. Hän tuli kotiin ja alkoi lyödä reikiä seinään ja vetää esiin piilotettuja mikrofoneja. Siitä lähtien, kuolemaansa asti, hän kieltäytyi puhumasta kenellekään muulle kuin lähiomaisilleen.

Tunnelin päässä on valoa, joka antaa toivoa. Kyllä, seuraavat kahdeksan vuotta tulevat olemaan kaoottisia – pahoittelut siitä. Mutta KAIKKI HALLITUKSET lankeavat usein oman korruptioonsa – itsemurhaan. Mitä ankarammaksi heistä tulee epätoivoisessa pyrkimyksessään pysyä vallassa, sitä todennäköisemmin tämä kaikki romahtaa.

Se, mitä Euroopassa tapahtuu, on suoraa seurausta marxilaisuudesta, koska se kattaa myös yhteiskunnan täydellisen hallinnan kaikilla säännöillä. Kun nämä idiootit asettivat pakotteita Venäjää vastaan, he eivät koskaan tajunneet, etteivät he vain leikkaa omaa talouskasvuaan. Silti he jakavat pysyvästi maailmantalouden USA:n ja HEIDÄN kesken.

Pakko ei vain kostanut erityisesti Saksaa, vaan he ottivat haltuunsa Ukrainan, maailman korruptoituneimman hallituksen, ja seisoivat vierellä, kun uuskonit neuvoivat ukrainalaisia ​​räjäyttämään Nord Streamin. Voi kuinka he saattaisivat Venäjän polvilleen. Ongelmana oli, että se sai Saksan ja Euroopan polvilleen. Saksan hallitus joutui taantumaan ja menetti lähes 20 miljardia euroa tuloja, ja sitten he kuuntelivat WEF:ää ja etenivät täydellä vauhdilla ilmastonmuutosta. Saksan liittokansleri Olaf Scholz kutsui maanviljelijöitä ääriliikkeiksi, mikä herätti laajempaa tyytymättömyyttä. Jälleen Venäjän vastaisen sanktion vuoksi hallitus suunnitteli lopettavansa maanviljelijöiden polttoainetuet, koska Saksa on tukenut Ukrainaa.

Hallituksen jäsenet ovat ammattipoliitikkoja, joten he katsovat maailmaa aina oman etunsa kautta. Niin kauan kuin on ammattipoliitikkoja, meillä ei koskaan ole kansan hallitusta. Maanviljelijöillä ei ole oikeutta protestoida niin pitkälle kuin vallassa olevat näkevät sen suljettujen ovien takana. Heidän pitäisi vain pitää suunsa kiinni ja totella, mitä he käskevät.

https://videopress.com/embed/2aSjwJB6

Nämä absoluuttiset idiootit ovat kääntyneet maataloutta vastaan ​​ja maanviljelijät ovat saaneet Saksan pysähdyksiin kuten Alankomaissa. Tästä tulee vain suuri ongelma, koska vallanpitäjien typeryys vie länsimaisen yhteiskunnan oman tuhonsa partaalle, aivan kuten kommunismi tuhoutui sen oman kyvyttömyyden vuoksi toimia järkevästi tai tehokkaasti.