4 parasta 5G-salaliittoteoriaa toteutumassa

4 parasta 5G-salaliittoteoriaa toteutumassa
Jaa artikkeli tällä linkillä: https://publication-x.com/click/sff8

Hinta, jonka maksamme nopeasta internetistä, on pelottava. Mitä pidempään käytämme älypuhelimissamme, älymittareiden ja 5G-antennien lähellä, sitä enemmän uhraamme solujemme, mitokondrioidemme ja DNA:mme terveyden, kirjoittaa Lance D Johnson .

Kun 5G otettiin ensimmäisen kerran käyttöön vuonna 2019, sähkömagneettisen säteilyn haitallisista vaikutuksista käytiin kiivasta kiistaa ja “salaliittoteorioita” syntyi. Vuonna 2017 lääkärit ja tiedemiehet vetosivat 5G:n käyttöönotosta EU:ssa mahdollisten syöpäriskien vuoksi. Nykyään riippumattomammat tutkijat dokumentoivat todisteita siitä, että radiotaajuisilla sähkömagneettisilla kentillä (RF-EMF) on haitallisia biologisia vaikutuksia jokaiseen kehon soluun, mikä vahingoittaa mitokondrioita (solun voimanpesä). Tämä kauhea todellisuus on saanut kokonaisen kaupungin (Sveitsissä Vaud) ja koko maan (Belgia) asettamaan moratorion uusille 5G-asennuksille. Yhä useammat kaupungit ympäri maailmaa alkavat nähdä 5G-antennit ympäristön saastumisen lähteenä. Tässä on neljä 5G-salaliittoteoriaa, jotka ovat toteutumassa:

Yksi: 5G vahvistaa EMF-vaurioita muodostamalla vapaita radikaaleja

EMF:t vahingoittavat epäsuorasti DNA:ta aktivoimalla jännite-ohjattuja kalsiumkanavia (VGCC) kehossa. Tutkimus Dr. Martin Pall osoittaa, että EMF:t saavat VGCC:t vapauttamaan ylimääräisiä kalsiumioneja soluihin, mikä johtaa typpioksidin ja superoksidin muodostumiseen, jotka reagoivat edelleen muodostaen peroksinitriittiä ja muita vapaita radikaaleja. Nämä vapaat radikaalit, erityisesti peroksinitriitti, vahingoittavat DNA:ta ja estävät hedelmällisyyttä, aivojen toimintaa ja sydämen terveyttä. 5G on hiljainen katalysaattori solujen oksidatiivisille vaurioille ja immuunipuutoksen esiaste, joka on aivan liian yleistä väestössä.

Kaksi: älykkäät mittarit maksimoivat EMF-pulssit aiheuttaen enemmän vahinkoa keholle

Älykkäät mittarit lähettävät pulssiaaltosäteilyä, joka vapauttaa EMF-purskeita nopeina käynnistys-pysäytysjaksoina pitkin päivää. Sähköyhtiöt, kuten Pacific Gas ja Electric Company of California, ovat todistaneet oikeudessa, että älykkäät mittarit lähettävät pulssiaaltoja 9 600 – 190 000 kertaa päivässä. Pulssiaaltosäteily on hyvin erilaista jatkuvasta aaltosäteilystä. Nyt on 13 tutkimusta, jotka osoittavat, että pulssiaallon EMF on aktiivisempi ja vaarallisempi kuin jatkuvan aallon EMF. Nämä pulssit aiheuttavat painetta kehon soluihin. Pohjimmiltaan älykkäät mittarit on suunniteltu aiheuttamaan mahdollisimman suuria vahinkoja keholle EMF:stä.

Kolmanneksi: Älypuhelimien EMF-tunkeutuminen aiheuttaa kielteisiä vaikutuksia syvälle kehoon

Televiestintäteollisuuden mukaan älypuhelimien EMF:t vaikuttavat vain kehon ulompaan 1 cm:iin. Käyttäjiä varoitetaan käyttämästä laitteita suoraan iholla. Riippumattomien tutkijoiden mukaan kehon vauriot menevät kuitenkin paljon syvemmälle ja ulottuvat aivoihin, sydämeen ja hormonitoimintaan. EMF:t voivat muuttaa entsyymiaktiivisuutta vähentäen siittiöiden liikkuvuutta. Professori Hässig ja hänen kollegansa Sveitsissä löysivät yhteyden korkeamman oksidatiivisen stressin ja 5G-lähettimien määrän välillä 100 – -199 metrin etäisyydellä. Tutkimuksessa vasikat kärsivät eriasteisesta kaihista, mutta kaihi oli näkyvämpi, kun vasikat oli aiemmin altistettu 5G-antenneille. Raskauden ensimmäisen kolmanneksen aikana kaihia sairastavien vasikoiden sijainnin ja lähellä olevien 5G-antennien voimakkuuden välillä oli korrelaatio.

Neljä: Manipuloi ihmisiä käyttämällä heidän hikikanaviaan antenneina

Artikkelissa 5G ja IoT: Total Technological Control Grid Being Rolled Out Fast, tutkija Dr. Ben-Ishai kertoo 5G:n kyvystä käyttää kehon hikikanavia. Dr. Ben Ishai, 5G-verkot lähettävät taajuuksia, jotka tarjoavat pääsyn ihmisten hikikanaviin, aivan kuin ne olisivat antenneja. Hän havaitsi, että hikikanavat toimivat kuin spiraaliantennit, jotka absorboivat sähkömagneettista energiaa välillä 75-100 GHz. “Jos muuttaisit hikikanavan luonnetta eli saisit sen toimimaan, voisit muuttaa sitä imeytymistä jossain vaiheessa ja jos voisit tehdä niin, voisit jäljittää, kuinka joku on stressaantunut”, hän sanoo.

Tutkija Mark Steelen mukaan 5G on varustettu dielektrisellä linssillä ja sitä voidaan käyttää asejärjestelmänä, aivan kuten pitkän kantaman tutka ja suunnattu energia. “5G on asejärjestelmä, ei enempää eikä vähempää. Sillä ei ole mitään tekemistä ihmisten televiestinnän kanssa. 5G on koneen välinen yhteys autonomisille ajoneuvoille.

5G:n pyrkimys on luonut laajan antenniverkoston, joka altistaa ihmiset jatkuvasti sähkömagneettiselle säteilylle. Älylaitteet tuovat uusia EMF-altistuksia ihmisten jokapäiväiseen elämään kiihtyvällä vauhdilla. Riippumattomien tutkimusten kuvaamat 5G:n biologiset vaikutukset jätetään huomiotta. Tämän seuraukset näkyvät vielä monta vuotta. On tärkeää rajoittaa altistumista, mutta monet altistukset ovat väistämättömiä. Siksi on tärkeää kuluttaa runsaasti antioksidantteja sisältäviä ruokia ja lisäravinteita, kuten NAC.