Julkaisuaikataulut

Artikkelit julkaistaan 2 tunnin välein alkaen klo 9, julkaisuajat ovat siis 9,11,13,15,17 ja mikäli päivälle on myös videojulkaisu (ei aina) se tapahtuu klo 19, muussa tapauksessa klo 19 slottiin tulee normaali artikkeli.

Yhteystiedot

Publication-X on sitoutumaton julkaisu, artikkelit tulevat yhteistyökumppaneiltamme, ensisijassa ainoastaan käännämme tekstit ja muut julkaisut  suomeksi.

Tarvittaessa yhteyden toimitukseen saa helpoiten sähköpostilla osoittella [email protected] tai Telegramilla:

https://t.me/konradkurzex

Publication-X:n oma telegram-kanava löytyy myös, https://t.me/publicationxcom

 

20.7.2024

Publication-X

"Vita plus quam nigrum et album"

Rutot, kyborgit ja supersotilaat: Pentagon tutkii biotekniikkaan perustuvaa sodankäyntiä

5 min lukea
Rutot, kyborgit ja supersotilaat: Pentagon tutkii biotekniikkaan perustuvaa sodankäyntiä

Pikalinkki tähän artikkeliin: https://publication-x.com/71vn

Uusi RAND Corporationin Pentagonin raportti suosittelee, että Yhdysvaltain armeija tutkii, kuinka uudet biotekniikan innovaatiot – mukaan lukien mRNA-rokotteet, CRISPR-geenien muokkaus ja aivo-tietokonerajapinnat – voisivat muuttaa tulevan sodankäynnin luonnetta, tutkiva toimittaja Lee raportoi Fang Torstaina, kirjoittaa.  Brenda Baletti .

5 lukukertaa

Pentagon tutkii, kuinka uudet bioteknologian innovaatiot – mukaan lukien mRNA-rokotteet, CRISPR-geenien muokkaus ja aivo-tietokonerajapinnat (BCI) – voisivat muuttaa tulevan sodankäynnin luonnetta, tutkiva toimittaja Lee Fang raportoi torstaina.

Yhdysvaltain puolustusministeriö (DOD) pitää bioteknologiaan perustuvaa sodankäyntiä liian riskialtisena tai jopa eugeenisena, kertoo RAND Corporationin uusi raportti. Mutta viimeaikainen kehitys “muuttaa strategisia valintoja ihmiskeholle sodankäyntialueena”, raportin kirjoittajat kirjoittavat.

RAND Corporation on kylmän sodan aikana perustettu sotilaallinen ajatushautomo, joka tunnetaan aktiivisesti hallituksen ja sotilaspolitiikkaan vaikuttamisesta.

Raportti “Plagues, Cyborgs and Super Soldiers: The Human Domain of War” esittelee joukon tulevaisuuden sotaskenaarioita, jotka perustuvat bioaseiden, kehon Internetin ja genomiikan edistymiseen ja jotka tekijöiden mukaan “voivat vaikuttaa mielikuvitukselliselta”, mutta “ei kaukana” 2000-luvun biotekniikan nopean kehityksen vuoksi.

Raportissa suositellaan, että sotilaallinen suunnittelu ennakoi näitä tulevaisuuden sotaskenaarioita.

“Näemme monimutkaisen, erittäin uhanalaisen maiseman syntyvän, jossa ihmiset käyvät tulevia sotia, jotka hallitsevat mielellään hyper-kehittyneitä koneita”, jossa “synteettisesti luodut, genomillisesti kohdistetut vitsaukset” häiritsevät Amerikan sotilas-teollista tukikohtaa ja tarjoavat tuleva sotilas, jolla on “tehostettu soturi”, joka voi selviytyä äärimmäisissä olosuhteissa, raportti varoittaa.

Fang kertoi The Defenderille: “Nämä Pentagonin tutkintaraportit ovat kuin tieteiskirjallisuutta, mutta ne tarjoavat ratkaisevan kuvan siitä, kuinka armeija näkee tulevaisuuden konflikteja ja painostaa lainsäätäjiä kriittisissä poliittisissa kysymyksissä.”

Skenaariot: muokatut patogeenit, kehojen Internet ja parannettu genomiikka

Raportissa esitetään skenaarioita tulevista COVID-19:n kaltaisista pandemioista, jotka johtuvat teknisistä taudinaiheuttajista, ja tarkastellaan niitä Kiinan ja Venäjän kanssa käytävän sodan yhteydessä.

Kirjoittajat väittävät, että Yhdysvallat olisi erittäin epäedullisessa asemassa ilman vakavia investointeja omiin bioteknologisiin aseisiinsa ja strategiaa vastustaa tällaisten aseiden kehitystä kilpailevien maailmanvaltojen toimesta.

Ensimmäinen hypoteettinen skenaario, jota raportti kutsuu “vinjetiksi”, tapahtuu vuonna 2028, kun uusi ja erittäin tarttuva “SARS-CoV-3” leviää Etelä-Kiinan merelle ja sitten Yhdysvaltain laivastolle pakottaen ne lopettamaan toimintansa. toimintaa. Yhdysvaltain virastot ovat lukittuina taisteluun siitä, minkä viraston tulisi tutkia syitä ja ottaa johto vastatoimissa.

Kiina, joka näyttää olevan immuuni virukselle, käynnistää hyökkäyksen Taiwania vastaan, eikä vammainen Yhdysvaltain laivasto pysty reagoimaan.

Maailman terveysjärjestö syyttää Kiinan sosiaalista etäisyyttä hitaasta leviämisestä tietämättä, että Kiinan armeija ja väestö oli tietämättään rokotettu taudin uutta versiota vastaan, joka oli julkaistu bioaseena.

Tämän skenaarion suunnittelivat alun perin Pentagonin tutkijat, Fang kirjoitti, jotka “uskovat, että “koronaviruksen bioase” saattaa väijyä horisontissa.

Toisessa skenaariossa – “Pandemic Geopolitics” – uusi patogeeni alkaa kiertää ilmassa vuonna 2033 pitkän tartuntajakson ja tähtitieteellisen kuolleisuuden ollessa 2,5 %, tappaen miljoona amerikkalaista neljässä kuukaudessa ja arviolta 6,5 ​​miljoonan toisen kuolevan.

Tässä skenaariossa Kiinalla ja Venäjällä on rokotteet etukäteen ja ne käyttävät tilaisuutta laajentaa rajojaan. Yhdysvalloilla ja Euroopalla ei ole valmiuksia sotilaalliseen vastatoimiin.

Raportti siirtyy sitten Internet of Bodies -skenaarioon, joka Fangin mukaan on “näennäisesti inspiroitunut Senin taantumisesta. Dianne Feinstein” ja sijoittuu kaukaiseen tulevaisuuteen.

Vanhemmat kongressin johtajat pelkäävät vallan menettämistä heidän kognitiivisista heikkenemisestään levittävien huhujen vuoksi. Vaikuttaakseen pätevämmiltä heidän aivoihinsa on istutettu BCI-laitteita fyysisen ja kognitiivisen toiminnan parantamiseksi. Laitteet eivät kuitenkaan toimi kunnolla, poliitikot käyttäytyvät epäsäännöllisesti ja ulkomaiset liittolaiset alkavat etääntyä Yhdysvalloista.

Vielä toisessa skenaariossa valtion työntekijät käyttävät tekolinssejä silmiinsä, joissa on tallennuslaitteet ja tallennustila. Teknologiaa käytetään kuitenkin myös arkaluontoisten tietojen keräämiseen ja vuotamiseen ilman Yhdysvaltain hallituksen tietämystä.

BCI voisi tarjota etuja taistelijalle esimerkiksi sallimalla komentajien ja joukkojensa kommunikoida suoraan toistensa kanssa. Raportti kuitenkin varoittaa, että BCI-laitteita voidaan myös hakkeroida.

Yhdysvallat johtaa tällä hetkellä Internet of Bodies -teknologian kehitystä, ainakin jätettyjen patenttien lukumäärän mukaan, mutta kirjoittajat varoittavat, että “Kiina on nopeasti kuromassa kiinni.”

Kirjoittajat kuvittelevat kaukaisen tulevaisuuden, jossa genomivalvontaa käytetään sopivimpien armeijan värvättyjen valitsemiseen, ja toisen tulevaisuuden, jossa geneettisiä modifikaatioita käytetään “supersotilaiden” luomiseen.

Yhdysvaltain on suunniteltava biologisen sodankäynnin integrointia

Raportissa esitetään suosituksia, jotka ovat saaneet vaikutteita virheistä, joita kirjoittajat näkevät COVID-19-vastauksen käsittelyssä, ja neuvoo Pentagonia pohtimaan kehittyvien teknologioiden riskejä ja etuja.

Fang kirjoitti:

“Käsittäessään ei niin verhottomasti niitä, jotka kielsivät COVID-19-laboratorioiden vuototeorian “disinformaationa”, he huomauttavat, että kun kyseessä on suunniteltu koronavirusbioase, useimmat tutkijat “todennäköisesti” olettaisivat, että virus on luonnollinen tai zoonoottista alkuperää, mikä saa heidät kiistämään väitteet keinotekoisesta hyökkäyksestä. Tämä “epäselvyys voisi palvella kansallisvaltiota hyvin”, raportissa todetaan.

Kirjoittajat suosittelevat nykyisen YK:n biologisia aseita koskevan yleissopimuksen tarkistamista uusien teknologioiden aiheuttamien uusien ongelmien ratkaisemiseksi. Mutta he kutsuvat myös tällaisia ​​sopimuksia “käsittämättömiksi” – koska jotkut maat eivät noudata niitä – ja suosittelevat “kahdenvälisiä sopimuksia”, jotka säätelevät bioaseita.

He myös vaativat Yhdysvaltoja luopumaan Wuhanin virologian instituutista, jonka monet uskovat olevan COVID-19-laboratoriovuodon lähde.

Fangin mukaan “raportti kohdistuu kongressiin ja arvostelee äskettäistä sotilashenkilöstön COVID-19-rokotemandaatin kumoamista. Se kehottaa lainsäätäjiä vastustamaan “rokotteenvastaista populismia” sotilaallisen valmiuden varmistamiseksi.”

Kirjoittajat suosittelevat sanktioita biotekniikkaa väärinkäyttäville vieraille valtioille ja Pentagonin aloittamaan geneettisen seulonnan.

Lopuksi he sanovat, että puolustuksen on kehitettävä suuntaviivat biologisen sodankäynnin integroimiseksi sotilaallisiin voimavaroihin.

Huolimatta raportissa RANDin hahmottelemien skenaarioiden tieteiskirjallisuudesta, Fang sanoo, että on tärkeää seurata tällaisia ​​politiikkaa koskevia asiakirjoja, koska samanlaiset aiemmin tehdyt raportit ovat ennakoineet tulevia hallituksen toimia, jotka on todella toteutettu.

Hän kirjoitti:

”Yli vuosikymmen sitten In-Q-Tel, CIA:n riskipääomaosasto, julkaisi raportin sosiaalisen median mahdollisuuksista ja ehdotti, että suuria alustoja voitaisiin analysoida tekoälyn avulla tunteiden analysoimiseksi ja edistyneen älykkyyden keräämiseksi.

Pian tämän jälkeen virasto alkoi rahoittaa useita erikoistuneita startuppeja analysoimaan protesteja ja poliittisia liikkeitä Twitterin ja Facebookin kaltaisten alustojen avulla. Jotkut CIA:n tukemista yrityksistä ovat harjoittaneet kehittyneitä valvontamuotoja.”

fiFinnish