Julkaisuaikataulut

Artikkelit julkaistaan 2 tunnin välein alkaen klo 11, julkaisuajat ovat siis 11,13,15,17 ja mikäli päivälle on myös videojulkaisu (ei aina) se tapahtuu klo 19.

Yhteystiedot

Publication-X on sitoutumaton julkaisu, artikkelit tulevat yhteistyökumppaneiltamme, ensisijassa ainoastaan käännämme tekstit ja muut julkaisut  suomeksi.

Tarvittaessa yhteyden toimitukseen saa helpoiten sähköpostilla osoittella [email protected] tai Telegramilla:

https://t.me/konradkurzex

Publication-X:n oma telegram-kanava löytyy myös, https://t.me/publicationxcom

 

13.6.2024

Publication-X

"in tenebris moderni diei, solum bellum est"

DNA-pohjainen tunnistus- ja seurantajärjestelmä

2 min lukea
DNA-pohjainen tunnistus- ja seurantajärjestelmä

Pikalinkki tähän artikkeliin: https://publication-x.com/kza1

Kehojen internet ja esineiden internet EIVÄT ole tieteiskirjallisuutta. Se on todellinen asia.

Ovatko massat tietoisia transhumanistisesta agendasta? Tietysti sen kehittäminen ja toteuttaminen vie vuosikymmeniä, mutta se on liikkeellä. Se on tarina, joka ei ole nostanut rumaa päätään valtavirtaan tai saanut ansaitsemaansa kattavuutta. Ei oikeastaan. Mutta älä erehdy, näitä iskuja käytettiin katsomaan, mitä tapahtuu, kun ruiskutat tiettyjä asioita, kuten nanolipidejä. Tämä oli/on live-harjoitus. He keräävät tietoja kulkiessaan. Ei enää aikaa hiirille. Kesäkuussa 2020 käytiin kirjaimellisesti keskustelu, jossa keskusteltiin eläinten ohittamisen eduista ja haitoista “hätätilanteessa “.

Olet nyt laboratoriorotta.

Vuonna 2020 en voinut sanoa mitään 5G:stä, koska pelkäsin poistuvani. Minun piti kutsua sitä “CincoGeoksi”. Vuonna 2020 he asensivat torneja eri puolille kansakuntaa, ja samalla kun talous kukistui, että ala KUNOSTI.

Asuin 5G-testikadulla vuonna 2018 ja se pahensi homeoireitani. Myöhemmin törmäsin tri. Dietrich Klinghardtin työhön sähkömagneettisista kentistä ja siitä, kuinka ne kiihottavat bakteereja, sieniä ja taudinaiheuttajia . Olin jo tutkinut sähkömagneettisten kenttien vaikutuksia.

Helmikuussa 2020 arvelin, että Wuhanissa käytetään jotain rokotteessa tai aerosolissa olevaa . En edes tiennyt silloin, että Wuhan ja yhdysvaltalaiset tutkijat suunnittelivat vapauttavansa tehostettuja ilmassa leviäviä koronaviruspartikkeleita kiinalaisiin lepakkopopulaatioihin rokottaakseen niitä tauteja vastaan, jotka voivat levitä ihmisiin. Asiakirjat osoittavat, että vain 18 kuukautta ennen ensimmäisten COVID-19-tapausten ilmestymistä tutkijat olivat toimittaneet suunnitelmat ihoa läpäisevien nanohiukkasten ja aerosolien vapauttamisesta lepakkokoronavirusten “uusia kimeerisiä piikkiproteiineja” luolalepakoihin Yunnanissa Kiinassa.

Tuolloin päädyin tähän havaintoon muiden muuttujien takia. Maaliskuussa 2020 twiittasin: “Minulla on teoria. Uskon, että #5G:n , #charleslieberin ja #rokotteiden välillä on yhteys .”

Vuonna 2021 twiittasin tuon viestin uudelleen ja lisäsin: ”Minua häpeäsi tästä. Tulet näkemään. Grafeenioksidi on salainen kastike. Missä olet, Charles Lieber?”

Kymmenen minuuttia myöhemmin tilini jäädytettiin kahdeksi vuodeksi. Minua syytettiin COVID-19 disinformaation polkemisesta.

Tein tehtäväksi tulla Charles Lieberin auktoriteetiksi. Pidin katseeni hänessä ja peittelin kuinka hänen syytteet vakoojana laimennettiin veronkierroksi ennen kuin kolme vuotta myöhemmin hänet vapautettiin vapaana miehenä…

Jatka lukemista Maryam’s Substackissa — Tilaa

fiFinnish