DIED SUDDENLY – Is this the film of the century? (Suomenkielinen tekstitys)

DIED SUDDENLY – Is this the film of the century? (Suomenkielinen tekstitys)
Jaa artikkeli tällä linkillä: https://publication-x.com/click/9465

Joukkorokotusten aloittamisen jälkeen on havaittu uusi ilmiö kaikissa maailman maissa: lukemattomat täysin terveet ihmiset kuolevat äkillisesti. Suuri määrä urheilijoita, lentäjiä, bussinkuljettajia, julkkiksia, mediapersoonia… romahtavat yhtäkkiä, monet kameran edessä! Nopea Internet-haku paljastaa miljoonia sivuja, jotka on omistettu tälle tapahtumalle.
“DIED SUDDENLY” osoittaa myös, mitä näiden ihmisten suonista löytyy… ja tässä on todellinen kauhu.

Tämä Stew Petersin ohjaama elokuva ei ole heikkohermoisille, sillä se on sensuroimaton paljastus siitä kauhusta, jota kokeelliset injektiot aiheuttavat ihmiskunnalle. Tämä on kiistaton todiste siitä, että pistokset ovat todellakin osa joukkokansoitussuunnitelmaa.

Tekstitys: Riverside AI
Käännös: DeepL
Alkuperäinen video: https://rumble.com/v1wgnuu-died-suddenly-is-this-the-film-of-the-century.html