Tauti X ja pandemiasopimuksen käsitteleminen

Tauti X ja pandemiasopimuksen käsitteleminen
Jaa artikkeli tällä linkillä: https://publication-x.com/click/9qy5

Maailman talousfoorumin äskettäinen “tauti X” -paneeli on herättänyt keskustelua väitteistä väistämättömästä uudesta pandemiasta ja Maailman terveysjärjestön pandemiasopimuksesta.

Maailman talousfoorumin äskettäisessä vuosikokouksessa Davosissa Sveitsissä “Preparing for Disease X” -niminen paneeli kiinnitti tutkijoiden katseet, jotka suhtautuvat skeptisesti organisaatioon ja heidän väitettyyn tehtäväänsä auttaa ihmiskuntaa ja planeettaa. Paneelissa oli mukana Maailman terveysjärjestön pääjohtaja Tedros Adhanom Ghebreyesus; Shyam Bishen, WEF:n toimeenpanevan komitean jäsen; ja muun muassa Brasilian terveysministeri Nisia Trindade Lima.

“”Tauti X” on paikkamerkki tuntemattomalle sairaudelle”, Tedros selitti paneelille. “Voit jopa kutsua COVIDia ensimmäiseksi taudiksi X, ja se voi tapahtua uudelleen.”

WHO:n pääjohtaja Tedros viittasi WHO:n pandemiasopimuskeskusteluihin ja totesi, että maiden on yhdistyttävä “yhteistä vihollista vastaan”.

“Tämä on yhteinen globaali etu, ja hyvin kapea kansallinen etu voi tulla tielle”, Tedro sanoi. “Kansallinen etu on tietysti luonnollista, mutta se kapea kansallinen etu voi olla vaikeaa ja vaikuttaa neuvotteluihin vaikka puhumme.”

WHO:n 194 jäsenmaan on määrä kokoontua toukokuussa hyväksymään jonkin version WHO:n pandemiasopimuksesta ja kansainvälisistä terveyssäännöistä (IHR). Viimeaikaiset ehdotetun sopimusluonnokset osoittavat, että se uhkaa kansallista suvereniteettia ja päätöksentekoa. Suvereniteetin menettämisen pelko on saanut jotkin valtiot vastustamaan sopimusta.

Maanantaina Yhdistyneet Kansakunnat totesi, että pandemiasopimusta ei ehkä saada valmiiksi toukokuussa suunnitellusti. Uutinen tuli WHO:n “epävirallisesta istunnosta” sopimuksesta ja IHR:stä. Istunnon aikana Tedros totesi, että aika oli “erittäin lyhyt” löytää yksimielisyys. Tedros syytti erityisesti “salaliittoteorioita” sopimuksen edistymisen puutteesta.

”IHR-työryhmä toimii valeuutisten, valheiden ja salaliittoteorioiden tulvan keskellä. Jotkut väittävät pandemiasopimuksen ja IHR:n luovuttavan suvereniteetin WHO:lle ja antavan WHO:n sihteerille valtuudet määrätä maille rajoituksia tai rokotemandaatteja”, Tedros sanoi. “Tiedät, että tämä on valeuutisia, valheita ja salaliittoteorioita. Tiedät, että nämä väitteet ovat täysin vääriä. Tiedät, että sopimus ei anna WHO:lle tällaisia ​​valtuuksia. Emme voi antaa valheiten levittäjien sabotoida tätä historiallista sopimusta, tätä virstanpylvästä maailmanlaajuisessa terveydessä.”

Tedros väitti, että sopimus “ei tule eikä voi” luovuttaa jäsenvaltioiden suvereniteettia WHO:lle. Viimeisimmän luonnoksen sanamuodosta käy kuitenkin selväksi, että jäsenmaiden odotetaan sitovan sopimuksen määräyksiä. Kuten näet hetken kuluttua, vuoden 2017 G20-kokouksen asiakirjoista käy selväksi, että WHO:n jäsenmaiden on tarkoitus noudattaa IHR:ää.

Mikä on tauti X?

Ilmaus “tauti X” on levinnyt WEF-paneelin julkistamisen jälkeen. Yritysmedia ja faktantarkistajat ovat jo tehneet osansa vakuuttaakseen massoille, että vain “äärioikeistolaiset” ovat huolissaan puheesta tästä tuntemattomasta taudinaiheuttajasta, jonka väitetään olevan “20 kertaa” tappavampi kuin COVID-19-paniikki . .

Yksi syy, miksi internet on täynnä puhetta “taudista X” on se, että yleisö muistaa Event 201 -harjoituksen, joka järjestettiin lokakuussa 2019 ja simuloi koronaviruspandemiaa, joka pyyhkäisi maailmaa viisi kuukautta ennen kuin maailma sai tietää, mitä he myöhemmin kutsuivat. COVID 19. Kuten TLAV on laajasti raportoinut, monet Event 201 -harjoituksen elementit tulivat todeksi vuonna 2020. Vuosina 2020–2022 monet ihmiset kiellettiin sosiaalisen median alustoilla, koska he tekivät kysymyksiä Event 201 -tapahtumasta.

Mielenkiintoista on, että tapahtumaa 201 pidetään myös “taudin X” testinä , ja kuten WHO:n sihteeri Tedros huomautti, COVID-19:ää voidaan pitää ensimmäisenä taudina X. Nyt sen jälkeen, kun WEF-paneeli on keskustellut väitetysti tulevasta “taudista X” ”, katsojat ihmettelevät, pitäisikö maailman varautua uuteen huijaukseen.

Joten mistä tämän lauseen käyttö alkoi ja mitä se tarkoittaa vuodelle 2024? Tämä on lyhyt yhteenveto joistakin erilaisista “tauti X” -keskusteluista.

WEF 2017

Tammikuussa 2017 Maailman talousfoorumi ilmoitti perustavansa Coalition for Epidemic Preparedness Innovations eli CEPI:n. CEPI:n käynnistämiseen vuoden 2017 WEF-kokouksessa osallistuivat Wellcome Trust, Bill & Melinda Gates Foundation – heillä molemmilla oli merkittävä rooli COVID-19:n vastaisessa toiminnassa ja tarjosivat satoja miljoonia dollareita rahoitusta.

WEF 2019 -kokouksessa – vuosi ennen COVID-19:n ilmaantumista – keskusteltiin myös “taudista X” paneelissa nimeltä “Sairaus X: Biologisten uhkien uuden aikakauden kohtaaminen”. Paneelin moderaattorina toimi New England Journal of Medicine -lehden päätoimittaja Jeffrey M. Drazen, ja siihen kuuluivat panelistit Seth F. Berkley, Gavin, Vaccine Alliancen toimitusjohtaja, ja Jeremy Farrar, Wellcome Trustin johtaja. Kiinan lääketieteen akatemian presidentin Wang Chenin huomautukset.

G20 2017: 5C Health Emergency Simulation -harjoitus

G20-ryhmä järjesti pandemiasimulaatioharjoituksen, joka tunnetaan nimellä ” 5C Health Emergency Simulation Exercise ” Berliinissä, Saksassa toukokuussa 2017. Nimi “5C” viittaa viiteen C-aiheeseen, joiden ympärillä harjoitus pyörii: viestintä, yhteistyö, osallistuminen, koordinointi ja noudattamista. Simulaatiossa oli mukana kuvitteellinen uusi hengitystievirus, Mountain Associated Respiratory Syndrome (MARS) -virus.

Samassa kokouksessa G20-ryhmä julkaisi julkilausuman ” G20-maiden terveysministerien Berliinin julistus : Yhdessä tänään terveen huomisen puolesta”, jossa tehtiin selväksi, että Maailman terveysjärjestö odottaa jäsenvaltioiden noudattavan kansainvälisiä terveyssäännöksiä (IHR). .

Berliinin julistuksessa “säännösten noudattamista” koskevassa osiossa vaaditaan vahvempia välineitä pakottaakseen jäsenvaltiot noudattamaan sääntöjä. Siinä sanotaan, että “maiden on kuitenkin parannettava IHR:n ja sen nojalla annettujen väliaikaisten suositusten noudattamista.” Asiakirjassa todetaan myös, että “kansainvälinen yhteisö saattaa nähdä maiden, jotka eivät täytä velvoitteitaan, rikkovan kansainvälistä oikeutta ja siten vaarantavat maineensa”.

Kuten G20-ryhmä totesi julistuksessaan, WHO hyväksyi IHR:n vuonna 2005 ja ne tulivat voimaan vuonna 2007. Niitä pidetään “kansainvälisenä oikeudellisena välineenä”, joka sitoo kaikkia WHO:n jäsenvaltioita.

”Ymmärrämme, että tehokas globaali terveyskriisinhallinta voidaan varmistaa vain noudattamalla kansainvälisiä terveyssäännöksiä (IHR). Toimimme sen mukaisesti IHR:n mukaisten velvoitteidemme puitteissa ja tuemme WHO:n johtajuutta ja koordinointia kansainvälistä huolta aiheuttavien terveyskriisien sattuessa”, asiakirjassa todetaan.

Siinä sanotaan myös, että allekirjoittajat “vahvistavat WHO:n keskeisen roolin terveysklusterin johtajana erityisesti Yhdistyneissä Kansakunnissa (YK).” Kaikkien “sidosryhmien” odotetaan olevan “osallistuneet nykyisten ja tulevien terveyskriisien ennaltaehkäisyyn, niihin valmistautumiseen ja niihin vastaamiseen WHO:n johdon ohjaamana”.

Lisäksi asiakirjassa todetaan, että “kansainvälisen yhteisön on tuettava täysimääräisesti WHO:ta, jotta järjestö voi täyttää tehtävänsä”.

Juuri tällaiset lausunnot ovat herättäneet pelkoa WHO:n puuttumisesta jäsenvaltioiden suvereniteettiin.

2018: WHO:n tutkimuskehityssuunnitelma

Helmikuussa 2018 WHO julkaisi vuoden 2018 T&K -suunnitelman, jossa keskitytään sairauksiin, joiden väitetään aiheuttavan suurimman todennäköisyyden tulevan pandemian. Noihin aikoihin WHO lisäsi taudin X:n suppeaseen luetteloon “tiedettävän tuntemattoman” patogeenin paikkamerkkinä. WHO sanoi, että nimi “edustaa tietämystä siitä, että vakavan kansainvälisen epidemian voi aiheuttaa taudinaiheuttaja, jonka ei tällä hetkellä tiedetä aiheuttavan ihmisten sairauksia”. WHO vaati lisää rahoitusta ja valmistautumista näennäisesti väistämättömään tulevaan pandemiaan.

Tohtori Anthony Fauci, Yhdysvaltain kansallisen allergia- ja tartuntatautiinstituutin entinen johtaja, kertoi CNN:lle , että “kokemus on opettanut meille useammin, että meihin törmäävä asia on jotain, jota emme odottaneet.”

Lokakuu 2018: Trudeau Institute War Game

Tapahtuman 201 lisäksi aiempia pandemiasimulaatioita on mainostettu valmistautumaan tulevaan tapahtumaan, joka tunnetaan nimellä “tauti X”. Yksi tällainen simulaatio toteutettiin lokakuussa 2018 Saranac Lakessa New Yorkissa Trudeau Instituten ja New Yorkin osavaltion yliopiston osavaltion lääketieteellisen yliopiston järjestämässä kokouksessa, jonka otsikkona oli Translational Immunology Supporting Biomedical Countermeasure Development for Emerging Vector-Borne Viral Diseases .”

Tässä tapaamisessa joukko biolääketieteen tutkijoita järjesti “sotapelin” kuvitteellista tautia X varten. Osallistujina oli perustieteilijöitä, lääkäreitä, tiedemiehiä, tieteen tukiammattilaisia ​​sekä organisaatioita ja instituutioita, joilla on “kokemusta ja asiantuntemusta merkittävien määrittelyssä ja ratkaisemisessa. globaaleja terveysongelmia.”

Pääpuhujina olivat edustajat Kansainvälisestä rokoteinstituutista (IVI), Coalition for Epidemic Preparedness Innovationsista (CEPI) ja Yhdysvaltain kansallisista terveysinstituuteista (NIH).

Tutkijat päättelivät, että avain taudin X aiheuttaman “maailmanlaajuisen terveyskatastrofin” estämisessä on yhdistää “olemassa olevat kansanterveysjärjestöt yhteen koordinoiduksi, tarmokkaaksi ja jatkuvaksi ponnisteluksi” “turvallisen ja tehokkaan rokotteen” toimittamiseksi. He vaativat “hyödyntämään esikehitettyjä rokotealustoja, kuten injektoivia DNA-formulaatioita, itsestään replikoituvaa RNA:ta, rekombinanttiproteiineja ja virusvektoreita”.

Maaliskuu 2020: COVID-19

Sen jälkeen kun WHO julisti COVID-19:n pandemiaksi, näimme edelleen viittauksia tautiin X useissa tieteellisissä lehdissä ja terveysjärjestöissä. Maaliskuussa 2020 The Lancet julkaisi tutkimuksen nimeltä ” Tauti X: lääketieteellisten vastatoimien kehittämisen nopeuttaminen seuraavaa pandemiaa varten “. Pari kuukautta myöhemmin artikkeli ” The Next Pandemic: Prepare for ‘Disease X ” julkaistiin West Journal of Emerging Medicine -lehdessä.

2021: Taudin X lääketieteellinen vastatoimiohjelma

Vuoteen 2021 mennessä John Hopkinsin yliopiston terveysturvakeskus käynnisti Disease X Medical Countermeasure -ohjelman . Ohjelman sanottiin “hyödyntävän teknologioita ja rokotealustoja, jotka sopivat parhaiten niille virusperheille, jotka todennäköisesti aiheuttavat tulevaisuudessa katastrofaalisia tautipesäkkeitä”.

2022: WHO päivittää tutkimus- ja kehityssuunnitelmansa

Marraskuussa 2022 WHO ilmoitti käynnistävänsä maailmanlaajuisen tieteellisen prosessin “ensisijaisten patogeenien” luettelon päivittämiseksi ohjaamaan maailmanlaajuisia investointeja, tutkimusta ja kehitystä (T&K), erityisesti rokotteiden, testien ja hoitojen alalla.

WHO kutsui koolle yli 300 tiedemiestä tarkastelemaan todisteita yli 25 virusperheestä ja -bakteerista, mukaan lukien “tauti X”. Tiedemiehet tekivät suosituksia siitä, mitkä ensisijaiset taudinaiheuttajat vaativat lisätutkimusta ja investointeja.

2023: Tauti X -laki vuodelta 2023

Kesäkuussa 2023 kongressiedustaja Lori Trahan Massachusettsista esitteli ” Disease X Act of 2023 -lain “, jossa kehotettiin laajentamaan “biolääketieteen edistyneen tutkimus- ja kehitysviranomaisen (BARDA) painopisteitä sisältämään erityisesti virusuhat, jotka voivat aiheuttaa pandemian”. BARDA perustettiin vuonna 2006 vastauksena väitteisiin pernarutto-iskuista Yhdysvalloissa. Virastoa on verrattu kiistanalainen Department of Advanced Research and Projects Agency eli DARPA.

Trahanin lakiehdotuksessa vaaditaan Disease X -lääketieteellisten vastatoimien ohjelman perustamista BARDA:lle antamalla HHS:lle mahdollisuus myöntää sopimuksia, avustuksia ja yhteistyösopimuksia “edistääkseen taudin X lääketieteellisten vastatoimien kehittämistä virusperheille, joilla on pandemiapotentiaalia”. Lakiehdotuksessa kehotetaan myös ohjaamaan BARDAa “nopeuttamaan ja tukemaan vastatoimien ja tuotteiden edistynyttä tutkimusta, kehitystä ja hankintaa taudin X uhkien torjumiseksi”.

Toukokuu 2024: WHO:n pandemiasopimus

Vain 3 kuukautta WHO:n viralliseen kokoukseen, jossa äänestetään pandemiasopimuksesta, kello tikittää Predator-luokan ja heidän biolääketieteellisen ohjelmansa. Onnistuuko he pakottamaan sopimus alas skeptisten kansojen kurkusta? Jos on, ilmaantuuko tauti X maagisesti? Johtaako sopimus todella suvereniteetin menettämiseen?

Sopimuksen sanamuoto näyttää olevan selvä, että kansojen odotetaan noudattavan WHO:n ohjeita ja suosituksia väitetyn pandemian aikana. Nähtäväksi jää, noudattavatko maat ja kuinka tarkasti WHO voisi valvoa tällaisia ​​toimenpiteitä, mutta vuoden 2017 G20 Berliinin julistuksessa mainitaan erityisesti muiden maiden vertaispaine. Tämä voi tapahtua julkisten lausuntojen tai jopa taloudellisen painostuksen muodossa.

Yksi asia on varma: niiden, jotka kiinnittävät huomiota, on tiedettävä, että vuodesta 2024 tulee Predator Classille suuri vuosi, kun he lopulta yrittävät lujittaa kollektivistisen filosofiansa sitovaan kansainväliseen sopimukseen. Tee kaikkesi levittääksesi sanaa ja vastustaaksesi heidän yrityksiään riistää kansoilta ja yksilöiltä oikeus päättää, kuinka vastata väitettyihin terveysuhkiin.