Kanadan hallitus myöntää, että 74 prosentilla kolminkertaisesti rokotetuista on nyt VAIDS

Kanadan hallitus myöntää, että 74 prosentilla kolminkertaisesti rokotetuista on nyt VAIDS
Jaa artikkeli tällä linkillä: https://publication-x.com/click/w4v8

Kanadan hallituksen julkaisemat viralliset tiedot paljastavat, että ainakin 74 prosentilla Kanadan täysin rokotetusta väestöstä on nyt kehittynyt immuunikato-oireyhtymä ( VAIDS ) .

Tiedot paljastavat, että Kanadan kaksoisrokotettu väestö on nyt menettänyt keskimäärin 74 prosenttia immuunijärjestelmästään ja kolminkertaisesti rokotettu väestö kaikkialla Kanadassa on nyt menettänyt keskimäärin 73 prosenttia immuunijärjestelmästään verrattuna heidän luonnolliseen, rokottamattomaan immuunijärjestelmäänsä.

Expose-news.com raportoi: Nyt on tapahtunut niin paljon vahinkoa, että luvut osoittavat, että kaksinkertaisesti rokotetut väestöt ovat keskimäärin 3,8 kertaa todennäköisemmin saaneet Covid-19-tartunnan ja 3,3 kertaa todennäköisemmin kuolevat Covid-19:ään kuin rokottamattomaton väestö.

Mutta se on vielä pahempaa kolminkertaisesti rokotetulle väestölle heidän kuolemanriskinsä suhteen. Viralliset luvut osoittavat, että he ovat keskimäärin 3,7 kertaa todennäköisemmin saaneet Covid-19-tartunnan, mutta 5,1 kertaa todennäköisemmin kuolevat Covid-19:ään kuin rokottamattomat.

Nämä luvut viittaavat siksi siihen, että sekä kaksois- että kolminkertaisesti rokotetulle väestölle Kanadassa on nyt niin paljon vahinkoa immuunijärjestelmälleen Covid-19-injektioiden vuoksi, että he ovat nyt kehittäneet hankitun immuunikato-oireyhtymän.

Kanadan Covid-19-luvut on tuottanut Kanadan hallitus (katso  tästä ).

Heidän viimeisimmät tiedot ovat saatavilla ladattavana pdf-tiedostona  täältä .

Kanadan hallitus julkaisee  viralliset Covid-19-tietonsa  tavalla, joka antaa vaikutelman, että Kanada on kovasti kokemassa “rokottamattomien pandemiaa” ja että Covid-19-rokotteet ovat selvästi tehokkaita. Mutta nämä tiedot ovat huijausta.

Ladattavan pdf-tiedoston sivulta 20 eteenpäin sisältää  tiedot  Covid-19-tapauksista, sairaalahoidoista ja kuolemantapauksista Kanadan Covid-19-rokotuskampanjan alusta alkaen 14.12.20. aina 27.2.22 asti.

Ja juuri tämä päivämääräparametri tekee esitetyistä tiedoista erittäin harhaanjohtavia, koska Covid-19-tapauksissa, sairaalahoidoissa ja kuolemantapauksissa oli valtava piikki tammikuussa 2021, jolloin vain 0,3 % Kanadasta katsottiin täysin rokotetuiksi.

 Mutta WayBackMachine- lahjan ansiosta  voimme tarkastella Kanadan hallituksen aiempia Covid-19 Daily Epidemiology Update -raportteja päätelläksemme, kuka itse asiassa aiheuttaa suurimman osan näistä kuolemista, sairaalahoidoista ja tapauksista.

Tässä ovat taulukot 30. tammikuuta, 6. helmikuuta, 13. helmikuuta, 20. helmikuuta ja 27. helmikuuta Kanadan hallituksen Covid-19 Daily Epidemiology Update -raporttien raporteista, jotka osoittavat tapausten, sairaalahoitojen ja kuolemantapausten määrän rokotustilan mukaan aina kaukaa. 14.12.2020 sekä kunkin rokoteryhmän kokonaispopulaatiokoot kunkin raportin tekohetkellä –

Nyt meidän tarvitsee vain tehdä yksinkertainen vähennyslasku päätelläksemme, kuka oli suurin osa Covid-19-tapauksista ja milloin. Seuraava kaavio näyttää Covid-19-tapausten kokonaismäärän viikossa rokotustilanteen mukaan Kanadassa 31. tammikuuta 22. ja 27. helmikuuta 22.

Kuten näette, rokottamattomien ihmisten osuus on ollut vähiten tapauksia joka viikko, ja ne ovat pudonneet viikoittain 6 932:sta 6. helmikuuta päättyneellä viikolla 2 993:een 27. helmikuuta päättyneellä viikolla.

Sekä kaksois- että kolminkertaisesti rokotettujen joukossa tapaukset ovat olleet tähtitieteellisesti korkeampia, mutta silti laskeneet viikoittain, paitsi 27.2. päättyneellä viikolla, jolloin kolminkertaisesti rokotettujen joukossa tapaukset alkoivat taas nousta.

“Mutta tämä on odotettavissa, kun rokottamaton populaatio on niin pieni!” , kuulemme sinun väittävän. Mutta valitettavasti olet väärässä.

Kanadan väkiluku on noin 38,01 miljoonaa.

Siksi tässä on Kanadan hallituksen yllä olevissa taulukoissa toimittamien lukujen perusteella kaavio, joka näyttää populaation koon rokotustilan mukaan Kanadassa viikoittain 31. tammikuuta ja 27. helmikuuta 22.

Rokottamattoman populaation koko päätellään yksinkertaisesti vähentämällä 38,01 miljoonan väestön kokonaismäärästä niiden henkilöiden kokonaispopulaatio, jotka ovat saaneet vähintään yhden annoksen Covid-19-rokotetta Kanadassa. Kaksoisrokotetun populaation koko päätellään yksinkertaisesti vähentämällä kolminkertainen rokotetun populaation koko niiden ihmisten kokonaispopulaatiosta, jotka ovat saaneet vähintään kaksi annosta Kanadassa.

Kuten näette, suurin populaatiokoko on itse asiassa rokottamaton populaatio, joka on laskenut 13,31 miljoonasta 6. helmikuuta päättyneellä viikolla 13,11 miljoonaan 27. helmikuuta päättyneellä viikolla. Kolminkertaisesti rokotettu väestö on kasvanut 10,9 miljoonasta 6. helmikuuta päättyneellä viikolla 12,9 miljoonaan 27. helmikuuta päättyneellä viikolla.

Joten miksi ihmeessä kaksoisrokotetun ja kolminkertaisesti rokotetun väestön joukossa on niin paljon enemmän tapauksia, kun –

a) Heillä on pienempi populaatiokoko kuin rokottamattomilla? &

b) Heillä on ollut rokote, jonka  väitetään  vähentävän heidän riskiään saada Covid-19?

Vastaus on ilmeinen. Tämä johtuu siitä, että Covid-19-rokotteet vahingoittavat immuunijärjestelmää ja saavat vastaanottajat todennäköisemmin Covid-19-tartunnan.

Seuraavassa kaaviossa näkyy Covid-19-tapaus 100 000 henkilöä kohti rokotusstatuksen mukaan Kanadassa viikossa 31. tammikuuta  ja 27. helmikuuta  22.

Tapausluku saadaan jakamalla ensin kunkin rokoteryhmän populaatiokoko 100 000:lla. Tapausten lukumäärä kussakin rokoteryhmässä jaetaan sitten edellisen yhtälön vastauksella tapausmäärän laskemiseksi.

esim. –
13,31 miljoonaa / 100 000 = 133,1
6 932 tapausta / 133,1 = 52,08 tapausta 100 000 henkilöä kohti

Kuten näette, tapausten määrä on ollut tähtitieteellisesti korkeampi sekä kaksois- että kolminkertaisesti rokotettujen joukossa ainakin 31. tammikuuta 22. päivästä lähtien. Nyt kun tiedämme tapausluvut, voimme käyttää Pfizerin rokotteen tehokkuuskaavaa selvittääksemme todellisen maailman Covid-19:n. rokotteen tehokkuutta sekä kaksois- että kolminkertaisesti rokotetuissa populaatioissa.

Se kaava on –

Rokottamattomien tapausten määrä – rokotettujen tapausten määrä / rokottamattomien tapausten määrä x 100 = rokotteen tehokkuus %

Seuraava kaavio näyttää todellisen Covid-19-rokotteen tehokkuuden kaikkialla Kanadassa kaksinkertaisesti ja kolminkertaisesti rokotetun väestön keskuudessa yllä olevien tapausmäärien perusteella.

Helmikuun 6. päivänä päättyneellä viikolla reaalimaailman rokotteiden tehokkuus kaksoisrokotettujen joukossa oli aivan järkyttävä miinus -221,16 %. Mutta 27. helmikuuta päättyneellä viikolla  tämä oli laskenut vieläkin miinus 276,16 prosenttiin.

Mutta kolminkertaisesti rokotetun väestön määrä on vähentynyt paljon jyrkemmin, vaikka se voi aina hieman paremmin. 6. helmikuuta päättyneellä viikolla  reaalimaailman rokotetehokkuus kolminkertaisesti rokotettujen joukossa oli edelleen järkyttävä miinus -197,79 %. Mutta 27. helmikuuta päättyneellä viikolla  tämä oli pudonnut -269,87 %:iin.

Tämä tarkoittaa, että kaksinkertaisesti rokotetulla väestöllä on keskimäärin 3,8 kertaa suurempi todennäköisyys saada Covid-19 kuin rokottamattomalla ja kolminkertaisesti rokotetulla väestöllä on 3,7 kertaa todennäköisempi saada Covid-19 kuin rokottamattomalla.

Mutta rokotteen tehokkuus ei ole varsinaisesti rokotteen mitta, se mittaa rokotteen saajan immuunijärjestelmän suorituskykyä verrattuna rokottamattoman henkilön immuunijärjestelmän suorituskykyyn.

Covid-19-rokotteen on tarkoitus kouluttaa immuunijärjestelmääsi tunnistamaan Covid-19-viruksen alkuperäisen kannan piikkiproteiini. Se tekee tämän ohjeistamalla solujasi tuottamaan piikkiproteiinia, jolloin immuunijärjestelmäsi tuottaa vasta-aineita ja muistaa käyttää niitä myöhemmin, jos kohtaat uudelleen Covid-19-viruksen piikkiosan.

Mutta rokote ei pysy mukana alkuharjoittelun jälkeen, vaan se jättää immuunijärjestelmäsi hoitamaan loput. Joten kun viranomaiset väittävät, että rokotteiden tehokkuus heikkenee ajan myötä, he todella tarkoittavat sitä, että immuunijärjestelmäsi suorituskyky heikkenee ajan myötä.

Ongelma, jonka näemme täällä, on se, että immuunijärjestelmä ei palaa alkuperäiseen ja luonnolliseen tilaan. Jos näin olisi, Covid-19-tartunnan seuraukset olisivat samankaltaisia ​​kuin rokottamattomalla väestöllä.

Sen sijaan se jatkaa laskuaan vauhdilla, joka tarkoittaa, että rokottamattomalla väestöllä on paremmin toimiva immuunijärjestelmä, joten tämä tarkoittaa, että Covid-19-injektiot tuhoavat täysin rokotettujen immuunijärjestelmän.

Seuraava kaavio näyttää kaksoisrokotetun ja kolminkertaisesti rokotetun immuunijärjestelmän suorituskyvyn Kanadassa verrattuna rokottamattoman väestön luonnolliseen immuunijärjestelmän suorituskykyyn –

Immuunijärjestelmän suorituskyky lasketaan käyttämällä hieman erilaista laskelmaa kuin rokotteen tehokkuuden rinnastamiseen käytetty laskelma, joka on seuraava:

Rokottamattomien tapausten määrä – Rokotettujen tapausten määrä / SUURIN ROKOTtamattomista TAI rokotetuista tapauksista X 100 = Immuunijärjestelmän suorituskyky %
esim. –
Kolminkertaisesti rokotettu 21. helmikuuta 27. helmikuuta =  22,83 – 84,44 / 84,4 % -7 10,0

Nämä luvut osoittavat, että keskimääräinen kaksoisrokotettu kanadalainen on menettänyt 73,42 % immuunijärjestelmästään, mikä tarkoittaa, että he ovat viimeiset 26,58 % immuunijärjestelmästään taistellakseen tiettyjä virusluokkia ja tiettyjä syöpiä jne.

Mutta valitettavasti kolmas pistos ei ole parantanut asioita, koska nämä luvut osoittavat, että keskimääräinen kolminkertaisesti rokotettu kanadalainen on menettänyt 72,96 % immuunijärjestelmästään, mikä tarkoittaa, että heillä on viimeiset 27,04 % immuunijärjestelmästään taistellakseen tiettyjä virusluokkia ja tietyt syövät jne.

Kanadan hallituksen toimittamia lukuja ei kuitenkaan ole jaettu ikäryhmittäin, vaan ne tarjoavat kokonaislukuja koko väestöstä. Ja kuten tiedämme, rokotteiden tehokkuus  (joka on todella immuunijärjestelmän suorituskykyä)  laskee viikoittain.

Siksi on täysin todennäköistä olettaa, että ne, jotka saivat rokotteen ensimmäisenä, kärsivät nyt paljon vakavammasta immuunijärjestelmän heikkenemisestä kuin ne, jotka ovat saaneet vasta toisen tai kolmannen rokotteen. Ja seuraavien virallisten kuolemista koskevien lukujen perusteella ehdotamme, että monet kaksois- ja kolminkertaisesti rokotetut kanadalaiset ovat ylittäneet immuunijärjestelmän suorituskyvyn esteen miinus -90 % – miinus 100 %, mikä tarkoittaa, että he ovat pohjimmiltaan kehittäneet jonkin uudenlaisen Covid-19-rokotteen aiheuttaman rokotteen. Hankittu immuunikato-oireyhtymä.

Seuraava kaavio näyttää Covid-19-kuolemien kokonaismäärän viikossa rokotustilan mukaan Kanadassa 31. tammikuuta 22. ja 27. helmikuuta 22.

Meidän on täytynyt ryhmitellä viimeiset kaksi viikkoa yhteen, koska 27. helmikuuta tehty raportti osoitti vähemmän kuolleita kaikissa rokotusryhmissä kuin 20. helmikuuta raportti, lukuun ottamatta kolminkertaisesti rokotettuja, joiden määrä lisääntyi. Joten päätimme kuolleiden määrän 14. helmikuuta raportin ja 27. helmikuuta koskevan raportin välillä.

Kuten näette, tapausten tapaan sekä kaksois- että kolminkertaisrokotettujen joukossa on kuolleita huomattavasti enemmän, mutta erityistä huomiota tulee kiinnittää kahteen viimeiseen viikkoon.

Seuraava taulukko näyttää populaation koon rokotustilan mukaan Kanadassa 31. tammikuuta ja 27. helmikuuta 22.

Seuraavassa kaaviossa näkyy Covid-19-kuolleisuus 100 000 henkilöä kohden rokotusstatuksen mukaan Kanadassa viikossa 31. tammikuuta  – 27. helmikuuta  22. Yllä olevien kuolleisuuslukujen ja väestön kokolukujen perusteella.

Kuten näette, kuolleisuus on ollut rokottamattomien joukossa alhaisin ainakin 31.1.22 jälkeen ja korkein kolminkertaisesti rokotettujen joukossa. Mutta 14.–27. helmikuuta näytetyt kuolleisuusluvut ovat syvästi huolestuttavia.

Seuraava kaavio näyttää todellisen Covid-19-rokotteen tehokkuuden kuolemaa vastaan ​​kaikkialla Kanadassa kaksoisrokotetun ja kolminkertaisesti rokotetun väestön joukossa edellä mainittujen kuolleisuuslukujen perusteella.

Helmikuun 6. päivänä päättyneellä viikolla reaalimaailman rokotteiden tehokkuus kaksoisrokotettujen keskuudessa oli huolestuttava miinus -10,79 %. Mutta 27. helmikuuta päättyneellä viikolla  tämä oli pudonnut aivan järkyttävään miinukseen -228,52 %.

Mutta kolminkertaisesti rokotettujen tilanne on paljon pahempi. Helmikuun 6. päivänä päättyneellä viikolla todellinen rokotteen tehokkuus kolminkertaisesti rokotettujen joukossa oli häiritsevä miinus -57,25 %. Mutta 27. helmikuuta päättyneellä viikolla  tämä oli pudonnut tuhoisaan -414,49 %:iin.

Tämä tarkoittaa, että kaksinkertaisesti rokotettu väestö kuolee keskimäärin 3,3 kertaa todennäköisemmin Covid-19:ään kuin rokottamattomat, mutta kolminkertaisesti rokotetut väestöt ovat järkyttävät 5,1 kertaa todennäköisemmin kuolevat Covid-19:ään kuin rokottamattomat.

Mutta älä unohda, että rokotteen tehokkuus ei todellakaan ole rokotteen mitta, vaan rokotteen saajan immuunijärjestelmän suorituskyvyn mitta verrattuna rokottamattoman henkilön immuunijärjestelmän suorituskykyyn.

Seuraava kaavio näyttää kaksoisrokotetun ja kolminkertaisesti rokotetun immuunijärjestelmän suorituskyvyn kuolemaa vastaan ​​Kanadassa verrattuna rokottamattoman väestön luonnolliseen immuunijärjestelmän suorituskykyyn –

Kaksoisrokotettujen yksilöiden immuunijärjestelmän suorituskyky oli miinus -69,56 % 27. helmikuuta 22 mennessä, mutta kolminkertaisesti rokotettujen yksilöiden immuunijärjestelmän suorituskyky eri puolilla Kanadaa oli -80,56 %. Tätä Covid-19-rokotus on tehnyt Kanadan ihmisille.

AIDS (hankittu immuunikato-oireyhtymä) on nimi, jota käytetään kuvaamaan useita mahdollisesti hengenvaarallisia infektioita ja sairauksia, joita tapahtuu, kun immuunijärjestelmäsi on vakavasti vaurioitunut.

Ihmisillä, joilla on hankinnainen immuunikato-oireyhtymä, on lisääntynyt riski sairastua tiettyihin syöpiin ja infektioihin, joita esiintyy yleensä vain henkilöillä, joilla on heikko immuunijärjestelmä.

Valitettavasti Kanadan hallituksen viralliset tiedot osoittavat, että suurelle osalle kaksois- ja kolminkertaisesti rokotetusta väestöstä on nyt kehittynyt hankittu immuunikatooireyhtymä (AIDS) tai uusi sairaus, jolla on samankaltaisia ​​ominaisuuksia ja jota voidaan kuvata vain Covid-19-rokotteen aiheuttamaksi Immuunipuutosoireyhtymäksi (VAIDS).