15.4.2024

Publication-X

"in tenebris moderni diei, solum bellum est"

Asiantuntijat varoittavat, että hallitukset tuhlaavat TRILJONIA “ilmastonmuutokseen” käyttämällä virheellisiä lämpötilatietoja

3 min read
Asiantuntijat varoittavat, että hallitukset tuhlaavat TRILJONIA “ilmastonmuutokseen” käyttämällä virheellisiä lämpötilatietoja

Pikalinkki tähän artikkeliin: https://publication-x.com/jyf7

Ainoa syy, miksi näyttää siltä, ​​​​että maapallon lämpötilat nousevat, on se, että peräti 96 prosenttia National Oceanic and Atmospheric Administrationin (NOAA) lämpötilan seuranta-asemista sijaitsee “kaupungin lämpösaarilla” lämpimien poistopuhaltimien ja “kuumakuumien” vieressä. katot.”

Huolimatta biljoonien dollareiden arvosta veronmaksajien rahoittamia lieventämistoimenpiteitä, joita on toteutettu vuosien varrella, vuoden 2023 sanottiin edelleen olevan historian kuumin vuosi NOAA:n mukaan. Nyt tiedämme kuitenkin, että tämä johtuu siitä, että liittovaltion viraston lämpömittarit asetettiin tarkoituksella lähelle todella kuumia kaupunkirakenteita, mikä lopulta vääristeli tietoja.

Yhdistyneet Kansakunnat (YK) on jo vuosia varoittanut, että maapallon lämpötila voi nousta tulevina vuosina vain 1,5 celsiusastetta. Kaikki tämä tekee planeettasta elämiskelvottoman, mikä johtaa suuriin katastrofeihin, kuten kuivuuteen, tulviin ja äärimmäiseen kuumuuteen.

NOAA:n mittausasemien vääristyneiden lämpötilalukemien perusteella maapallo on jo 1,35 celsiusastetta lämpimämpi kuin YK:n esiteollinen keskiarvo, mikä tarkoittaa, että maapallolla on vain 0,15 celsiusastetta enemmän lämmetä ennen kuin planeetta sulaa.

“Paitsi, että vuosi 2023 oli lämpimin vuosi NOAA:n 174 vuoden ilmastoennätyksessä, se oli ylivoimaisesti lämpimin”, kommentoi NOAA:n johtava tutkija Sarah Kapnick. “Lämpenevä planeetta tarkoittaa, että meidän on varauduttava ilmastonmuutoksen vaikutuksiin, joita tapahtuu täällä ja nyt, kuten äärimmäisiin sääilmiöihin, jotka yleistyvät ja tulevat vakavammiksi.”

Kapnick jätti mainitsematta sitä tosiasiaa, että hänen oman virastonsa mittausstandardit ovat puutteellisia, eikä maapallo itse asiassa lämpene siinä määrin kuin NOAA väittää sen olevan, jos ollenkaan.

(Aiheeseen liittyvä: Vuoteen 2030 mennessä maailma kohtaa “vakavan kylmän ja ruuan puutteen”, kun aurinkoenergian suuri minimi valtaa planeetan, aurinkotutkijat sanovat .)

Lämpöharha tarkoittaa väärää ilmaston lämpenemistä

Anthony Watts, meteorologi ja ympäristön ja ilmaston vanhempi tutkija Heartland Institutessa sekä ilmastosivuston Watts Up With That kirjoittaja , tutki NOAA:n ilmastoasemia ja raportoi, että viraston ilmastovaatimukset ovat naurettavan virheellisiä.

Watts havaitsi, että yli 90 prosentilla NOAA:n lämpötila-asemista on selkeä lämpöpoikkeama, mikä tarkoittaa, että ne tallentavat lämpötiloja, jotka ovat liian korkeita verrattuna todellisiin lämpötiloihin kaupunkien lämpösaarten ulkopuolella.

“Ja kun luku on suuri, yli 90 prosenttia, menetelmät, joita NOAA käyttää vähentääkseen tätä, eivät toimi, koska harha on niin ylivoimainen”, Watts kertoi Epoch  Timesille .

“Ne harvat jäljellä olevat asemat, jotka eivät ole puolueellisia, koska ne ovat esimerkiksi kaupungin ulkopuolella pellolla ja ovat maatalouden tutkimusasema, joka on ollut olemassa 100 vuotta… heidän tietonsa täyttyvät kokonaan paljon suuremmasta joukosta puolueellisia tietoja. Et voi mitenkään muuttaa sitä.”

Kollegani meteorologi Roy Spencer, arvostettu päätutkija Alabaman yliopistosta , on samaa mieltä tästä asiasta.

“Pintalämpömittarin tiedoilla on edelleen harhaanjohtavia lämpenemisvaikutuksia kaupunkien lämpösaarekkeen vuoksi, joka lisääntyy ajan myötä”, hän sanoo.

Spencer toimii USA:n tiederyhmän johtajana NASAn Aqua-satelliitin Advanced Microwave Scanning Radiometerille. Hän on saanut NASA:n poikkeuksellisen tieteellisen saavutuksen mitalin työstään satelliittipohjaisessa lämpötilan seurannassa.

Vielä pahempia kuin NOAA:n kaupunkien lämpösaarekkeiden lämpötila-asemat ovat tietokoneistetut ilmastomallit, joita ilmastokiihkoilijat käyttävät ajaakseen muutoksia energiapolitiikassa. Niiden tarkoituksena on siirtää länsi pois maaperäisistä “fossiilisista” polttoaineista “vihreisiin” energiateknologioihin, kuten aurinkoenergiaan. ja tuuli.

Ihmisen aiheuttama ilmastonmuutos on farssi (ellet tarkoita tarkoituksellisen geotekniikan seurauksia).