15.4.2024

Publication-X

"in tenebris moderni diei, solum bellum est"

Ymmärtääksemme globalisteja, meidän on ymmärrettävä heidän psykopaattista uskontoaan

8 min read
Ymmärtääksemme globalisteja, meidän on ymmärrettävä heidän psykopaattista uskontoaan

Pikalinkki tähän artikkeliin: https://publication-x.com/j9qw

1800-luvulla ja 1900-luvun alussa länsimaailma koki äkillisen avoimen okkultismin purkauksen erittäin varakkaiden keskuudessa. “Teosofian” nousu oli täydessä vauhdissa ja siitä tuli jonkinlainen muotitrendi, joka lopulta tasoitti tietä sille, mitä myöhemmin kutsutaan “uuden aikakauden” spiritualismille. Teosofisen liikkeen tärkein liikkeellepaneva voima oli pieni ryhmä epäselviä akateemikkoja, joita johti osittain nainen nimeltä HP Blavatsky. Ryhmä oli pakkomielle esoteerisista uskomuksista, gnostilaisuudesta ja jopa satanismista, kirjoittaa Brandon Smith .

Blavatsky perusti Theosophical Societyn New Yorkissa vuonna 1875 ja väitti, että hänellä on psyykkinen yhteys olentoihin, joita kutsutaan “Mahatmaksiksi” tai “mestareiksi”. Nämä olennot, hän väitti, auttoivat häntä kirjoittamaan teosofian peruskirjat, mukaan lukien The Secret Doctrine.

Otan esille teosofian ja Blavatskyn, koska liike, jonka hän auttoi käynnistämään, oli ensisijaisesti elitistinen – okkultismin leviäminen 1900-luvun alussa kohdistui nimenomaan ylempään luokkiin ja johti siihen, että monet poliittiset ja taloudelliset johtajat osallistuivat epämääräisiin organisaatioihin, joilla oli salaiset tehtävät. Tällaisia ​​ryhmiä on ollut aiemminkin ruusuristilaisista ja vapaamuurareista keskiajan alkemisteihin, jotka kätkivät okkulttisia uskomuksiaan koodattuihin teksteihin. Mutta koskaan aikaisemmin he eivät olleet olleet niin julkisia ponnisteluissaan.

Varhaiset teosofit olivat enimmäkseen epäpoliittisia (ainakin ulkoisesti) ja vastustivat poliittista puuttumista ihmisten elämään. Epäilen kuitenkin, että tämä johtui siitä, että länsimaiset hallitukset pyörittelivät tuolloin kristillisten ja konservatiivisten arvojen ympärillä. Poliitikkojen siirtyessä pois kristinuskosta teosofien kiinnostus hallita hallitusta kasvoi ja liike muuttui käytännössä yhä sosialistisemmaksi.

Nämä hengelliset järjestelmät pyörivät poikkeuksetta menneisyyden pakanallisten jumalien ympärillä, usein Babyloniasta tai Muinaisesta Egyptistä. Teosofiassa mainitaan kuitenkin lukuisia mainintoja erityisesti yhdestä hahmosta – Luciferista, jota kutsutaan myös “valonkantajaksi, valon enkeliksi, Prometheukseksi (symbolisesti), lohikäärmeeksi, aamutähdeksi ja saatanaksi”. Nykyaikaiset lusiferistit kiistävät johdonmukaisesti, että nimellä “Lucifer” olisi mitään tekemistä Raamatun Saatanan hahmon kanssa, mutta tämä on valhe. Blavatsky itse pitää näitä kahta hahmoa synonyymeinä “Salaisen opin” teoksessa. Kuten hän kirjassaan myöntää:

“Ja nyt on todistettu, että Saatana eli Punainen Tulinen Lohikäärme, ‘Fosforin herra’ ja Lucifer eli ‘Valonkantaja’ on meissä: se on meidän Henkemme…

Blavatsky, joka lainaa salaisen opin hermeettisiä tekstejä, toistaa myös mantran:

“Saatana on planeettamme jumala ja ainoa jumala…”

Lusiferistit ja okkultistit väittävät myös, että kristillinen Raamattu mainitsee nimen “Lucifer” vain kerran ja että nämä kaksi hahmoa eivät liity toisiinsa. Tämä on toinen valehteleminen. Itse asiassa Raamattu mainitsee “valonkantajan”, “valon enkelin” ja “lohikäärmeen” useita kertoja viitaten Saatanaan, ja eliitti käyttää kaikkia näitä nimiä kuvaamaan hahmoa, jota he kutsuvat Luciferiksi.

Kuten Korinttolaisille 11:14 todetaan – “Eikä ole ihme, sillä Saatana itse naamioituu valon enkeliksi…”.

Toisin sanoen, kun eliittiryhmä mainitsee termejä, kuten “valonkantaja” tai Lucifer, he todellakin viittaavat Saatanaan. Kyse ei ole vain arkkityyppisestä keskustelusta, se on itse asiassa osa heidän uskontoaan. Mutta nykyaikanamme jotkut ihmiset saattavat sanoa “kuka välittää?”. Se on kaikki myyttistä hoodooa ja fantasiaa, eikö?

Haluaisin vastata kysymyksellä: Luuletko, että taloudellista ja poliittista valtaa omaavien ihmisten syvään juurtuneet uskonnolliset vakaumukset vaikuttavat heidän päätöksentekoonsa? Eivätkö heidän uskomuksensa auttaisi selittää, miksi he tekevät asioita, joita he tekevät? Jos haluat tietää, miksi globalistit käyvät hyvin todellista sotaa joukkojen mieliä vastaan, et voi sivuuttaa heidän uskonnollisia motiivejaan. Se, mikä näyttää joidenkin mielestä fantasialta, on globalisteille ERITTÄIN todellista.

Esimerkiksi monet tietävät, että YK:n rakennuksessa New Yorkissa on okkulttinen kirjasto. Mutta harvat tietävät, että sen rakensi ryhmä nimeltä Lucifer Publishing Company (muutettiin myöhemmin Lucis Trustiksi). Lucis Trust mainitsee jatkuvasti HP Blavatskyn kirjoituksia inspiraationa organisaatiolleen. Tähän päivään asti YK on assosioitunut Lucis Trustiin. Globalismin sydän pyörii luciferilaisten ihanteiden ympärillä.

Sillä ei ole väliä mitä sinä tai minä ajattelemme näistä asioista. Ei ole väliä, pidätkö tällaisia ​​käsitteitä metaforisina, symbolisina vai kuvitteellisina. HE uskovat, ja siksi meidän on tutkittava, mitä nämä uskomukset tarkoittavat.

Ennen vuotta 1800 lusiferismia harjoittaneet okkultistit poltettiin roviolla, jos heidät löydettäisiin. Alan ajatella, että ehkä tämä oli aina oikea tapa käsitellä sellaisia ​​ihmisiä. Mutta ymmärtääksemme miksi, meidän on tarkasteltava uskonnon edistymistä ja sitä, miksi se johtaa väistämättä moraaliseen suhteellisuusperiaatteeseen ja sosiaaliseen itsetuhoon.

Teosofeille Lucifer/Saatana on eräänlainen sankarihahmo. Kun he väittävät, että Lucifer “ei ole Saatana”, he tarkoittavat, että heidän versionsa Saatanasta on erilainen kuin se versio, jonka kristinusko pitää. Toisin sanoen, kuvittele, jos joukko ihmisiä ottaisi Joseph Stalinin kaltaisen kuuluisan ilkeän hahmon ja keksisi sitten hänelle täysin erilaisen historian, jossa hän on väärinymmärretty hyväntekijä kansanmurhahullun sijaan. Se on pohjimmiltaan sitä, mitä luciferialaisuus on.

1880-luvulla ilmestyneessä teosofisessa lehdessä “Lucifer” Blavatsky ja hänen ryhmänsä käyttävät useita sivuja erottaen sanan Lucifer paholaisesta, puolustaen samalla paholaisen mytologiaa ja esittäen häntä hahmona, jota kristillistä kulttuuria halveksitaan.

Esimerkiksi heidän versiossaan Genesiksen tarinasta käärme oli “hyvä hahmo”, joka toi Aadamille ja Eevalle tiedon hedelmää. Eevaa kunnioitetaan teosofian ja feminismin (liike, jonka teosofit auttoivat löytämään) perustavanlaatuisena hahmona, koska ilman Eevaa käärme ei olisi koskaan pystynyt saamaan Aadamin syömään hedelmää.

Hedelmä gnosisin (tiedon) esityksenä on avain luciferialismiin ja globalistiseen kulttiin. Kuten monet aiemmin kohtaamani ateistit ovat väittäneet, eikö tieto ole hyvä asia? Ja jos Jumala rankaisee ihmiskuntaa tiedon kuluttamisesta, eikö se tee hänestä konnaa? Tämä argumentti jättää huomiotta taustalla olevan teeman – tieto itsessään ei ole hyvää eikä pahaa, mutta paha kukoistaa, kun ihmiset palvovat tietoa kaiken muun kustannuksella. Tiedon soveltaminen ilman viisautta ja moraalista kurinalaisuutta on vaarallista.

Kuten Dr. Ian Malcolm väittää loistavasti elokuvassa Jurassic Park:

“Kyllä, kyllä, mutta tiedemiehenne olivat niin huolissaan siitä, voisivatko he tehdä sen vai eivät, että he eivät miettineet, pitäisikö heidän tehdä se.”

Luciferilaiset myöntävät avoimesti, että heidän ideologiansa tavoitteena on tavoitella tietoa, kunnes ihmisistä tulee jumalia. Tämä ihastuminen jumalana olemiseen johtaa suureen pahuuteen; se on harha, joka myrkyttää mielen ja rohkaisee moraalisesti suhteellista käyttäytymistä, puhumattakaan läpitunkevasta vallanhalusta. Ajattele hetki teknologista näkökulmaa. Ajattele monia globalistisia ohjelmia tekoälyn laajentamiseksi ja sen saavuttamiseksi, mitä he kutsuvat “transhumanismiksi”. Tämä on eräänlainen tiedon palvonta, jolla on pelottavia seurauksia tulevaisuudelle.

Teknologian integrointi valvontatilaan yhteiskunnan hallitsemiseksi on tarpeeksi huono asia, mutta mitä tapahtuu, kun ihmiset alkavat integroida teknologiaa omaan biologiaan? Poistaako tämä lopulta kaiken vaikutelman siitä, mitä kutsumme “sieluksi”? Loppujen lopuksi koneet eivät tunne tai reflektoi omia tekojaan. Mitä tapahtuu, kun ihmiset vääntyvät tullakseen enemmän koneiden kaltaiseksi? Tuleeko transhumanismista liike, joka tukahduttaa kaiken rakkauden ja empatian, ottaa pois moraalisen kompassin ja tekee meistä demonisen pesän mielen ilman yksilöllisiä ajatuksia?

Globalistit väittävät, ettei ole olemassa sellaista asiaa kuin sielu, yksilöllinen identiteetti ja moraalinen kompassi. Heidän näkökulmastaan ​​ei ole vaaraa omaksua teknologiaa poluna jumaluuteen, koska mitään ei menetettäisi; ja tässä näemme lusiferialismin todellisen luonteen toimivan. Täydellinen esitys tästä syövästä on Maailman talousfoorumin tiedottaja Yavul Harari – mies, joka sanoo hiljaisen osan ääneen ja edistää säännöllisesti lusiferialismin synkkiä periaatteita.

Ymmärtääksesi mitä luciferismi on, sinun täytyy nähdä se jumalanvastaisena; sota luontoa vastaan ​​tai sota “valaistukseksi” naamioitunutta ihmiskunnan luonnollista tilaa vastaan. Tästä syystä globalistit yrittävät tuoda esiin äärimmäisen päinvastaisen näkemyksen jokaisesta luonnollisesta taipumuksesta. Ajatus siitä, että ihminen on tyhjä pöytä, johon Yuval Harari pitää kiinni, on niin väärä kertomus. Se on filosofia, jonka loputtomat psykologiset ja antropologiset tutkimukset ovat kumonneet.

Carl Jungista Joseph Campbelliin, Steven Pinkeriin ja moniin muihin, kaikki tieteellinen näyttö viittaa siihen, että ihmisillä on syntymästä lähtien luontaisia ​​psykologisia ominaisuuksia ja piirteitä. Jotkut näistä ovat yksilöllisiä, toiset ovat yleismaailmallisia arkkityyppejä ja ideoita, joita suurin osa ihmisistä jakaa (kuten omatunto ja moraalinen kompassi). Jos meillä ei olisi näitä sisäänrakennettuja ominaisuuksia, ihmiskunta olisi kuollut sukupuuttoon tuhansia vuosia sitten. Emme vieläkään tiedä, mistä ne tarkalleen tulevat, tiedämme vain, että ilman niitä emme ole enää ihmisiä.

On kuitenkin olemassa tietty prosenttiosuus ihmisistä (1 % tai vähemmän), joilla ei ole näitä synnynnäisiä luonteenpiirteitä. Heidät tunnetaan yleisesti psykopaatteina ja sosiopaatteina, ja heidän käyttäytymisensä on hyvin samanlaista kuin globalistien käyttäytyminen. Minulla on pitkään ollut teoria, että globalistinen salaliitto on itse asiassa korkeammin toimivien psykopaattien kultti.

Heidän empatian ja omantunnon puute, heidän janonsa jumaluuteen ja kaikkivaltiuteen, heidän halunsa hallita kokonaisvaltaisesti väestöä, tietää kaiken meistä kaikkina aikoina, hallita täysin ympäristöä ja yhteiskuntaa, heidän narsistinen minäkuvansa. joukkojen palvoma korkein hallitsija ja harhaluulo, että he pystyvät lukemaan ajatuksia ja ennustamaan tulevaisuutta. Nämä ovat psykopaattisia fantasioita ja he ovat valmiita toteuttamaan näitä fantasioita kaikin tarvittavin keinoin.

Mutta jopa psykopaatit tarvitsevat joskus fundamentalistisen kehyksen ylläpitääkseen organisaatiota ja inspiroidakseen omistautumista ryhmässä. On täysin järkevää, että he valitsisivat lusiferiaanisuuden uskontokseen.

Hedonismi “tee mitä haluat” -filosofia ottaa vapauden ajatuksen ja poistaa kaiken vastuun – Se on rappeutunut näkemys vapaudesta pikemminkin kuin periaatteellinen näkemys. He ajattelevat, että vapaus on vain heidän kaltaisiaan varten; ihmiset, jotka ovat valmiita häpäisemään kaiken tiellään ja häiritsemään luonnollista järjestystä.

Psykopaatteina heillä ei ole luonnollisia luontaisia ​​piirteitä ja he ovat enemmän robotteja kuin ihmisiä. Ei siis ole yllätys, että Harain kaltaiset ihmiset väittävät, ettei ole sielua, ei vapautta (sinulle) ja että koneet kykenevät samaan luovuuteen kuin ihmiset. Tyhjä ihminen, jolla ei ole sielua tai luovuutta, olettaa, että kaikki muut ihmiset ovat tyhjiä. Moraaliton ihminen joutuu myös todistamaan, että kaikki muut ovat yhtä moraalittomia kuin hänkin. Tai hänen on todistettava olevansa muita parempi, koska hän on hyväksynyt moraalittomuutensa.

Uskovatko eliitti todella oikeaan “paholaiseen”, jolla on kaviot, sarvet ja haarukka? En tiedä. Mutta tärkeintä on heidän kulttinsa filosofinen motivaatio. Heidän tavoitteenaan on saada suurin osa väestöstä vakuuttuneeksi siitä, ettei ole olemassa hyvää eikä pahaa. Kaikki on tyhjää. Kaikki on suhteellista tämän hetken vaatimuksiin ja yhteiskunnan vaatimuksiin. Tietysti he haluavat hallita yhteiskuntaa, joten silloin kaikki olisi todella suhteellista HEIDEN vaatimuksiin.

Jos haluat nähdä jotain todella demonista, kuvittele maailma, jossa kaikki luontainen totuus hylätään subjektiivisen havainnon hyväksi. Maailma, joka palvelee psykopaattien mieltymyksiä ilman eettistä pakotusta. Maailma, jossa päämäärä aina oikeuttaa keinot. Tämä on luciferilainen tapa ja globalistinen tapa. Ja vaikka he kieltäisivätkin sen, heidän uskomuksensa todellisuus näkyy heidän työnsä hedelmissä. Minne tahansa he menevätkin, tuhoa, kaaosta ja kuolemaa seuraa.