15.4.2024

Publication-X

"in tenebris moderni diei, solum bellum est"

Länsimaiset kansat menevät taisteluun silmät sidottuina!

6 min read
Länsimaiset kansat menevät taisteluun silmät sidottuina!

Pikalinkki tähän artikkeliin: https://publication-x.com/nh9i

Audiotiivistelmä

Venäjän viimeaikaiset vaalit edustivat aivan uutta aggression tasoa “journalismin” käsitettä ja länsimaisten kansojen oikeutta saada tietoa vastaan. Jos joku luuli, että valtavirran mediamonopolit – jotka ovat edelleen naamioituneet “mediapalveluiksi” – olivat jo saavuttaneet pohjalukemansa… Nämä vaalit ovat vaarassa tulla tunnetuiksi kaikkien aikojen tappavimpina! kirjoittaa Hugo Dionísio .

Kolmipäiväisiä vaaleja edeltävät päivät ja viikot olivat lämmittelyä tulevaa varten. Macron – L’imitation de Napoléon – otti ohjat käsiinsä ja alkoi uhkailla Venäjää kuin kenraali alushousuissa, että Ranska, tuo sotilaallinen esikuva, voisi lähettää joukkoja Ukrainaan. Hän ei ollut tyytyväinen uhkaukseen, vaan jatkoi sanomalla, että rajoja ja punaisia linjoja ei alun perin ollut olemassa.

Täsmennettyään, että näin tapahtuisi vain, jos Venäjän joukot yrittäisivät lähestyä Kiovaa tai Odessaa (“tarjosiko” hän loputkin siltä väliltä?), teossa, joka sai monet ihmiset – itseni mukaan lukien – luulemaan, että Macron oli painanut jarrua ja vetänyt pois useita puolustuslinjoja, hän allekirjoitti sitten sopimuksen Moldovan kanssa, mikä on selvä provokaatio Vladimir Putinin johtamalle toimeenpanovallalle, ja tapasi kaverinsa Saksasta ja Puolasta varmistaakseen johdonmukaisuuden aggressiossa.

Jonkun on täytynyt antaa takaportin kautta lehdistölle ymmärtää, että nano-Napoleon oli raivoissaan Scholzin väitetyn pelkuruuden vuoksi, erityisesti Saksan vegaanimakkaran vastustuksen osalta Taurus-ohjusten lähettämistä vastaan, jotta Kiovan hallinto voisi jatkaa siviilien tappamista Donbassissa, Kurskissa tai Belgorodissa. Mitä tulee venäläisten sotilaiden tappamiseen, siitä on tulossa vaikeampaa kuin koskaan.

Minusta vaikuttaa siltä, että kaiken tämän l’enfant terrible -kohun tarkoituksena oli muun muassa painostaa Vladimir Putinia juuri ennen vaaleja ja samalla testata Venäjän kansan päättäväisyyttä tukea johtajaansa. Ajatuksena oli mielestäni asettaa Venäjän kansa alttiiksi eskaloitumisen uhalle korostamalla presidentin toimia ja samalla antaa ymmärtää, että Naton väliintulon todennäköisyys Ukrainan alueella riippuu yksinomaan siitä, että tämä byrokraattinen ja nöyristelevä armeija pitää sitä ainoana uhkana, joka on vastuussa näiden kahden blokin välisestä vastakkainasettelusta: Vladimir Putinia. Kyseessä oli eräänlainen Venäjän kansan alitajuinen kiristys: valitse “itsevaltias”, “tyranni”, “diktaattori” ja ota riski suorasta yhteenotosta maasi ja Euroopan, lue “Naton”, välillä.

Vaikka ainoa kysymys, jonka mediamonopolit nostivat esiin, oli mahdollisuus, että Macron tekisi näin syistä, jotka liittyvät hänen omaan vaalipropagandaansa Euroopan parlamenttia varten, totuus on, että olemassa olevat barometrit mahdollisuudesta lähettää joukkoja Ukrainaan, erityisesti BFM-televisiokysely, sanoo, että 57 prosenttia ranskalaisista on sitä mieltä, että Macron on väärässä tässä asiassa.

No, jos ranskalaiset hylkäävät mahdollisuuden, ei ole järkevää, että uhkaus tehtiin sisäisistä vaalisyistä. Ja tässä suhteessa olen samaa mieltä Macronin puolustuksen kanssa siitä, että tällä kaikella ei ollut mitään tekemistä minkään vaali-impulssin kanssa….. Sisäiset! Toisin sanoen L’imitation de Napoléon valehteli osittain. Vaalipyrkimys liittyi yritykseen sekaantua Venäjän vaaleihin. Jotain, mitä Venäjä on tuomittu siitä, että se on väitetysti yrittänyt tehdä länsinaapurissa.

Sitä ennen koko Navalnyin tapaus oli eräänlainen illusionistinen spektaakkeli, jonka tarkoituksena oli luoda illuusio siitä, että Vladimir Putinin vastustus olisi suurempi kuin se todellisuudessa oli. Kun otetaan huomioon, että hänen kuolemansa oli osa esitystä, ja kun otetaan huomioon saavutetut tulokset, minun on valitettavasti ilmoitettava niille, jotka näkivät jonkinlaisen vapauttavan kuvan korruptoituneessa rasistissa, että Navalnyi kuoli turhaan. Itse asiassa tämä on yksi niistä karikatyyrimäisistä tapauksista, joissa illusionisti päätyy tappamaan avustajansa, jotta esityksensä onnistuisi. Surullista.

Vastakkainasettelun ja kiihottamisen uhan uskottavuuden lisäämiseksi käynnistettiin vaaleja edeltävällä viikolla sotilaallisia sävyjä sisältävä mediaoperaatio, jossa väitetyt ryhmät nimeltä “Venäjän vapauden legioona (FRL)” ja “Siperian pataljoona (SB)” ylittivät rajan ja väittivät miehittäneensä kaksi kylää. Monia lippukuvia ja videoita myöhemmin tuli esiin kuvia, jotka vahvistavat, että suuri osa palkkasotureista – joiden kanssa Kiovan hallinto väittää, ettei sillä ollut mitään tekemistä – ja heidän taisteluajoneuvoistaan oli teurastettu. Operaatio Kamikaze. jatkui päiväkausia, ja tässä sotilaallisessa markkinointioperaatiossa menetettiin yli tuhat sotilasta.

Se, mitä voimme luonnehtia Naton kampanjastrategiaksi Venäjän vaaleja varten, tulee tunnetuksi tappavimpana, tuhoisimpana ja epäonnistuneimpana poliittisena propagandaoperaationa. Tärkeimmät henkilöt ja “aktivistit” ovat lähes kaikki kuolleet! Tällä vauhdilla ja sillä vauhdilla, jolla Putin voittaa vaalit, en tiedä, kuinka monta Navalnya tai kamikaze-pataljoonaa CIA:n on vielä keksittävä. Ei ihme, että New York Times vahvistaa myöhässä sen, minkä olemme tienneet jo pitkään: Ukrainan kylät ovat jo nyt alimitoitettuja, ja Lindsay Graham sanoo nyt Zelenskille, että on aika lähettää nuorimmat rintamalle!

Yksi asia meidän on kuitenkin otettava huomioon: on todella vaarallista käydä Vladimir Putinin vastaista (anti-)vaalikampanjaa….. Se on tappavaa! Huomattava määrä propagandisteja on kuollut CIA:n ja Kiovan hallinnon käsissä. Ja minkä vuoksi? Loppujen lopuksi äänestysprosentti oli vuosien ennätys ja Venäjän presidentti saavutti kaikkien aikojen korkeimman tuloksensa.

Jos Naton koko “vaalien vastainen kampanja” ei toiminut, ei toiminut myöskään pelottelu, strategia pelon, epäilyksen ja hämmennyksen kylvämiseksi Venäjän kansaan, jolla voisi jopa sanoa olleen päinvastainen vaikutus. Venäjän kansa antoi kansalaisuuden, vastuun, rohkeuden ja vastarinnan oppitunnin, joka saisi minkä tahansa maan kansalaisen olemaan ylpeä nähdessään oman kansansa käyttäytyvän näin. Riippumatta äänestystuloksesta, tällä tavoin mobilisoitunut kansa ottaa tulevaisuutensa omiin käsiinsä.

Täällä se oli antipedagoginen sirkus. Kolmen päivän aikana Venäjän vaaleista puhuttiin kaikenlaista. Huolimatta siitä, että paikalla oli 1 125 riippumatonta tarkkailijaa 129 maasta, televisiossa sanottiin, että kansainväliset tarkkailijat eivät seuranneet vaaleja. Aivan kuin lännessä olisi valvontaa ja aivan kuin uusfasismiin liukuva länsi voisi itse opettaa demokratian oppeja mille tahansa maalle. Jokainen, joka tukee Kiovan kaltaisia fasistisia ja natsistisia hallintoja tai Baltian maiden kaltaisia muukalaisvihamielisiä hallintoja, menettää kaiken uskottavuutensa opetuksen antamisessa.

Syytöksiä sorrosta vyöryy, ja väitettiin jopa, että äänestäminen on Venäjällä pakollista. Loppujen lopuksi meidän oli perusteltava “Tukholman syndrooma” 77 prosentille äänestäjistä, jotka “varoituksista” huolimatta halusivat silti sanoa “kyllä”. Ja tämä, vaikka edellisinä päivinä länsimaiden suurlähetystöistä oli tullut “varoituksia”, joissa niiden kansalaisia varoitettiin terrori-iskujen vaarasta Venäjällä ja kehotettiin välttämään väkijoukkoja. Ikään kuin jos iskuja tapahtuisi, niitä ei tehtäisi itse.

Navalnyin oma haamu on noussut uudelleen esiin… Minkälaista kulutusta ja väsymystä tämä hahmo joutuu kokemaan! Navalnyi oli luvannut horjuttaa vaaleja operaatiolla “kaksitoista keskipäivää”. Reuters otti jopa kuvia valtavista äänestysjonoista ja sanoi, että kyseessä olivat Venäjän “opposition” rauhanomaiset mielenosoitukset. “Tuhansia”! sanoi Reuters. Ikään kuin yli sadan miljoonan äänestäjän maassa muutama tuhat olisi edustava. Eri puolilla Eurooppaa sijaitsevissa suurlähetystöissä jonot koettiin ja monissa tapauksissa niistä raportoitiin boikottitoimista, kuten diplomaattien karkottamisesta, huolimatta ikään kuin ne olisivat irrottautuneet äänestystahdosta.

Vaaliuurnille valuneet nesteet, Kiovan hallinnon pommitukset siviilejä vastaan, kumoukselliset toimet äänestyspaikoilla – kaikki tämä on jäänyt huomiotta niin sanottujen länsimaisten demokratioiden uutispalvelujen objektiivisessa analyysissä. Yksi asia on varma: jos Venäjän kansan tuki vaaleille oli huuto identiteettinsä vahvistamiseksi ja todellinen taistelun ja loukkauksen teko jatkuvaa hyökkäystä vastaan, joka on vastoin sen etuja, niin vähemmän tarkkaavaiset länsimaiset kansat, jotka huutavat, eivät ole kuulleet. Mutta he tuntevat hyökkäyksen seuraukset.

Samoin kuin tiedotusmonopolien “uutisointi”, länsimaiden kansat tulevat kokemaan Venäjän kansanhyökkäyksen seuraukset useilla elämänsä osa-alueilla: Heidän elinolosuhteissaan, jotka joutuvat julkisista palveluista aseteollisuuteen suunnattujen varojen uhreiksi; heidän oikeuksiensa tukahduttamisessa tehostamalla sensurointioperaatioita, jotka eivät vastaa ainoaa länsimaista totuutta; kiihdyttämällä uusfasismin edistämistä, joka on imperialismin ainoa käytettävissä oleva mekanismi, jolla se voi taata hallinnan Venäjän kansaan kohdistuvalla vihalla ja muukalaisvihalla; edistämällä strategioita, joilla länsimaiden kansat saadaan harhautettua pois heidän todellisista huolenaiheistaan: oikeudesta rauhaan, ruokaan, koulutukseen, terveyteen ja asuntoon!

Venäjän kansa on voittanut länsimaiden hyökkäyksen käynnistämällä räikeän vastahyökkäyksen Naton alitajuiseen hyökkäykseen, kun taas länsimaiden kansat, jos ne eivät herää, joutuvat sellaiseen tilanteeseen, että ne eivät enää edes pysty tunnistamaan, mistä niiden tuntemat takavarikot tulevat!

Jos jokin todistaa kaiken sen, mitä olen sanonut tästä totuuteen kohdistuvasta hyökkäyksestä, niin se on se, että länsimaiset kansat johdatetaan silmät sidottuina tappavaan yhteenottoon!