Julkaisuaikataulut

Artikkelit julkaistaan 2 tunnin välein alkaen klo 11, julkaisuajat ovat siis 11,13,15,17 ja mikäli päivälle on myös videojulkaisu (ei aina) se tapahtuu klo 19.

Yhteystiedot

Publication-X on sitoutumaton julkaisu, artikkelit tulevat yhteistyökumppaneiltamme, ensisijassa ainoastaan käännämme tekstit ja muut julkaisut  suomeksi.

Tarvittaessa yhteyden toimitukseen saa helpoiten sähköpostilla osoittella [email protected] tai Telegramilla:

https://t.me/konradkurzex

Publication-X:n oma telegram-kanava löytyy myös, https://t.me/publicationxcom

 

24.6.2024

Publication-X

"Perfecta tempestas medicandi"

DR. Tau Braun: ZOMBIE-APOKALYPSI on täällä – ja se tunnetaan nimellä ROKOTEVAHINKO!

2 min lukea
DR. Tau Braun: ZOMBIE-APOKALYPSI on täällä – ja se tunnetaan nimellä ROKOTEVAHINKO!

Pikalinkki tähän artikkeliin: https://publication-x.com/q16r

Tohtori Tau Braun, kliininen psykologi ja Yhdysvaltain kansallisen terrorismin torjunnan ja hätätilanteiden hallinnan konsultti, esitti tämän väitteen James Grundvigin haastattelussa 6. huhtikuuta American Media Periscope -verkoston “Unrestricted Truths: Defcon 5” -jaksossa, kirjoittaen Kevin Hughesin . .

Grundvigin mukaan Centers for Disease Control and Prevention (CDC) on ollut pitkään mukana armeijassa ja zombi-apokalypsien ennustamisessa ja amerikkalaisten valmistelemisessa zombiepandemiaan.

Grundvig ja hänen isäntätoverinsa Josh Reid keskustelivat Braunin kanssa siitä, miksi ihmiskunta on muuttumassa zombeiksi ja miten tämä liittyy Wuhanin koronavirus (COVID-19) -rokotteisiin.

“Zombi-apokalypsi on jo tapahtumassa. Sitä kutsutaan rokotevaurioksi. Sitä tapahtuu jo näille ihmisille, jotka kutsuvat itseään suurimmaksi osaksi kaukokuljettajiksi”, Braun sanoi.

Kaukokuljettajilla tarkoitetaan ihmisiä, joilla on pitkä COVID-sairaus. Braun huomautti, että kaukokuljettajien luettelo lyhenee, koska toipumisaika kemialliselle ja biologiselle aseelle COVID-19:lle altistumisesta on erilainen kuin jos se sijoitettaisiin lipidinanohiukkaseen. Tämä erittäin varautunut kationinen lipidinanohiukkanen, joka tuodaan ihmiskehoon, liikkuu jokaisen elimen läpi paetakseen ihmisen immuunijärjestelmää.

Ihmiset ovat nyt eräänlaisessa zombitaistelussa

Braun huomautti, että tarkoituksellinen hyökkäys heikkolaatuisilla, rauhoittavien lääkkeiden kaltaisilla rokotteilla on tehty väestön käyttäytymisen hallitsemiseksi.

“Ja tavallaan tämä on kuin ihmisten ruiskuttamista. Ja olemme kaikki jonkinlaisessa zombitaistelussa tällä hetkellä. Emme ole oma itsemme. Emme reagoi samalla tavalla. Käyttäytymisemme on hidasta ylitsemme leijuvan uhan määrään nähden, Braun sanoi. “Olemme sananlasku peura ajovaloissa ja sitä on kaikkialla, koska piikkiproteiini on nyt kaikkialla. Joten meidän on jatkuvasti taisteltava tätä zombifikaatiota vastaan.”

Kliininen psykologi huomautti, että rokotteella loukkaantuneen biologia on samanlainen kuin myrkytyksen saaneen. Rokotteen sisältämä myrkky jäljittelee lepotilan vaikutusta ja saattaa ihmiset keskeytettyyn animaatioon tai zombitilaan.

Tässä zombietilassa myrkky jäljittelee piikkiproteiinia, joka kopioi loiskäyttäytymistä, kun se lisääntyy ihmiskehossa, joka sammuu horrosprosessin aikana. “Ajattele kaikkea mitä tarvitsemme vastustaaksemme eläviä ihmisiä, jotka ovat olennaisesti menettäneet sielunsa”, Braun sanoi.

Reid varoitti katsojia, että tämä asialista pakotetaan amerikkalaisille. Hän sanoi, että jossain vaiheessa on tulossa uusi plandemia ja sen takana olevat ihmiset valmistavat kaikkia digitaaliseen orjajärjestelmään.

fiFinnish