Julkaisuaikataulut

Artikkelit julkaistaan 2 tunnin välein alkaen klo 11, julkaisuajat ovat siis 11,13,15,17 ja mikäli päivälle on myös videojulkaisu (ei aina) se tapahtuu klo 19.

Yhteystiedot

Publication-X on sitoutumaton julkaisu, artikkelit tulevat yhteistyökumppaneiltamme, ensisijassa ainoastaan käännämme tekstit ja muut julkaisut  suomeksi.

Tarvittaessa yhteyden toimitukseen saa helpoiten sähköpostilla osoittella [email protected] tai Telegramilla:

https://t.me/konradkurzex

Publication-X:n oma telegram-kanava löytyy myös, https://t.me/publicationxcom

 

22.6.2024

Publication-X

"Perfecta tempestas medicandi"

Mitä ikinä he päättelevät näiden ufojen olevan, vastaus on lisää Yhdysvaltain militarismia

4 min lukea
Mitä ikinä he päättelevät näiden ufojen olevan, vastaus on lisää Yhdysvaltain militarismia

Pikalinkki tähän artikkeliin: https://publication-x.com/gvin

Yhdysvaltain sotakoneet ovat ampuneet alas kolme tunnistamatonta esinettä Pohjois-Amerikan ilmatilassa kolmen viime päivän aikana, mikä on täysin ennennäkemätöntä.

Sunnuntaina kahdeksankulmaisen esineen kerrottiin ammutun alas Huron-järven yllä lähellä Kanadan rajaa sen jälkeen, kun se oli ensin havaittu lauantai-iltana noin 1 300 kilometrin päässä Montanan yllä. Lauantaina amerikkalaisen F-22:n kerrottiin ampuneen alas lieriönmuotoisen esineen Kanadan Yukonin alueen yllä, ja perjantaina “noin pienen auton kokoinen” esine kerrottiin ammuttaneen alas sen jälkeen, kun se havaittiin Alaskan yllä.

Toisin kuin aiemmin tässä kuussa alas ammutun kiinalaisen ilmapallon, jonka Yhdysvallat väittää olleen vakoiluväline, tätä kirjoitettaessa ei ole vieläkään päästy yksimielisyyteen siitä, mitä nämä kolme viimeistä esinettä olivat tai mistä ne tulivat. Vaikka kaikki kolme löytyivät ilmapallon tapaan korkealta, Pentagon kieltäytyy luokittelemasta niitä sellaisiksi, ja Yhdysvaltain pohjoisen komentokeskuksen päällikkö kenraali Glen VanHerck sanoi jopa, ettei ole vielä selvitetty, miten nämä esineet edes pysyvät ilmassa.

“En aio luokitella niitä ilmapalloiksi. Kutsumme niitä esineiksi syystä”, VanHerck sanoi lehdistölle sunnuntaina. “En pysty luokittelemaan, miten ne pysyvät ilmassa. Se voi olla kaasumainen ilmapallo rakenteen sisällä tai se voi olla jonkinlainen käyttövoimajärjestelmä. Mutta on selvää, että ne pystyvät pysymään ilmassa.”

VanHerck nousi otsikoihin myös sanomalla, ettei hän voi sulkea pois esineiden maan ulkopuolista alkuperää.

Local maritime authorities in East China’s Shandong Province announced on Sunday that they had spotted an unidentified flying object in waters near the coastal city of Rizhao in the province and were preparing to shoot it down, reminding fishermen to be safe via messages. pic.twitter.com/aQbUntwy4m

— Global Times (@globaltimesnews) February 12, 2023

Sunnuntaina julkaistun raportin mukaan Kiina on havainnut oman ufon, jonka se aikoi ampua alas. Viime kuussa Venäjä ilmoitti ampuneensa alas ufon. Lauantaina julkaistun raportin mukaan Uruguayn ilmavoimat tutkivat outoja valoja taivaalla maan länsiosassa.

Mutta toki ne voivat silti olla ilmapalloja. Moon of Alabamasta esitti taannoin melko hyvän väitteen, jonka mukaan Alaskan yllä alas ammuttu kohde oli todennäköisesti epäonnistunut yhdysvaltalainen sääpallo. Senaatin enemmistöjohtaja Chuck Schumer sanoo Valkoisen talon kertoneen hänelle, että Yhdysvaltain viranomaiset uskovat kaikkien näiden mystisten kohteiden olleen kiinalaisia vakoilupalloja, vaikka Valkoinen talo kiisti nopeasti tämän väitteen ja sanoi, että on liian aikaista luokitella niitä sellaisiksi.

Itse olen edelleen tyytyväinen siihen, etten tiedä, mitä helvettiä tässä on meneillään juuri nyt. Olen kirjoittanut ajoittain siitä, että on runsaasti syitä suhtautua erittäin epäilevästi uuteen ufokertomukseen, joka tuli valtavirtaan vuonna 2017 erittäin epäilyttävissä olosuhteissa, mutta minua ei myöskään kiinnosta teeskennellä tietäväni kaikkea tästä oudosta maailmankaikkeudesta, johon olemme kaikki joutuneet. Olen edelleen avoin kaikille mahdollisuuksille, aina arkisista ilmapalloista äkilliseen lisääntyneeseen kiinnostukseen ilmassa olevia esineitä kohtaan, jotka ovat olleet jo pitkään yleisiä, Yhdysvaltain hallituksen psykooppiin ja suurelta tuntemattomalta tulevia hehkulamppupäisiä vierailijoita kohtaan.

En siis oikeastaan tiedä, mitä nämä ufot ovat. Mutta tiedän, mihin niitä käytetään.

China is flying high level ISR aircraft over our country.

SANCTIONS IMMEDIATELY!

This is a national security emergency and it comes after we had a total FAA blackout (effecting Canada as well) and power went down in DC last week. This looks like cyber warfare.

— Anna Paulina Luna (@VoteAPL) February 12, 2023

On hyvin varmaa, että mitä tahansa Yhdysvaltain hallitus näiksi kohteiksi määrittelekään, vastaus tähän määrittelyyn on lisääntyvä militarismi ja Pentagonin jo olemassa olevien agendojen edistäminen. Floridan kongressiedustaja Anna Paulina Luna käyttää jo nyt ufotapauksia argumentoidakseen Kiinan vastaisia pakotteita ja syyttääkseen Pekingiä “kybersodankäynnistä”, ja republikaanit väittävät jo nyt, että kiinalaisten vakoilupallojen uhka tarkoittaa, ettei sotilasmenoja voida leikata.

The Hill -lehden Alexander Bolton siteeraa artikkelissaan “Chinese spy balloon has GOP has GOP saying no cuts to defense” (Kiinalainen vakoilupallo saa GOP:n sanomaan, ettei puolustukseen saa tehdä leikkauksia) lukuisia kongressin republikaaneja, jotka väittävät, että sotilasmenojen leikkaukset olisi poistettava pöydältä velkakattoa koskevissa neuvotteluissa ja että ihanteellisimmassa tapauksessa menoja olisi lisättävä.

“Koko sivistyneen maailman pitäisi tunnustaa, että kommunistinen Kiina on luultavasti suurin koskaan kohtaamamme uhka, vakavampi kuin Neuvosto-Venäjä oli, koska se on taloudellisesti integroitunut länteen”, sanoo ikuisesti sotahullu senaattori Tom Cotton. “Meidän pitäisi ryhtyä kaikkiin mahdollisiin toimiin, jotta voimme yrittää vähentää riippuvuuttamme Kiinasta [ja] yrittää rakentaa vahvempaa sotilaallista pelotetta heitä vastaan.”

“Mielestäni meidän ei pitäisi puhua puolustusbudjetin leikkaamisesta juuri nyt lainkaan. Jos jotain, niin huomattavia puolustuksen lisäyksiä”, Cotton lisää.

lmao ofc. literally any excuse to protect the military industrial complex oh whoops a trillion dollars a year isn’t enough to shoot down balloons sorry guys no healthcare money pic.twitter.com/hPhbvksEZR

— Mac (@GoodPoliticGuy) February 12, 2023

Imperialistiselle suolle vastaus on aina lisää militarismia; ei ole väliä, mikä on kysymys. Päätettiinpä sitten, että nämä ufot ovat ulkomainen uhka tai jotain tuntematonta tai jotain aivan muuta, Yhdysvaltain imperiumin ryhmäajattelukoneiston kautta johdettu ratkaisu merkitsee lisää sotilasmenoja ja lisää sota-aseita.

Ja jälleen kerran olen avoin kaikille mahdollisuuksille, mutta minusta on hyvin mielenkiintoista, että näemme Pohjois-Amerikan taivaalla täysin ennennäkemätöntä kineettistä ilmasodankäyntiä, joka johtaa varmasti Yhdysvaltojen sotilaalliseen ekspansiivisuuteen juuri samaan aikaan, kun Yhdysvallat valmistelee “suurvaltakilpailuaan” Kiinaa ja sen kanssa samoilla linjoilla olevia hallituksia vastaan.

Kuten olemme keskustelleet aiemmin, imperiumi on tehnyt poikkeuksellisen paljon työtä varmistaakseen, että yleisö on mukana pitkäaikaisessa kampanjassa, jolla pyritään turvaamaan Yhdysvaltojen yksipolaarinen planetaarinen hegemonia. Miten tahansa tämä ufokertomus lopulta etenee, voimme olla varmoja siitä, että sitä käytetään tämän agendan edistämiseen.

fiFinnish