Julkaisuaikataulut

Artikkelit julkaistaan 2 tunnin välein alkaen klo 9, julkaisuajat ovat siis 9,11,13,15,17 ja mikäli päivälle on myös videojulkaisu (ei aina) se tapahtuu klo 19, muussa tapauksessa klo 19 slottiin tulee normaali artikkeli.

Yhteystiedot

Publication-X on sitoutumaton julkaisu, artikkelit tulevat yhteistyökumppaneiltamme, ensisijassa ainoastaan käännämme tekstit ja muut julkaisut  suomeksi.

Tarvittaessa yhteyden toimitukseen saa helpoiten sähköpostilla osoittella [email protected] tai Telegramilla:

https://t.me/konradkurzex

Publication-X:n oma telegram-kanava löytyy myös, https://t.me/publicationxcom

 

20.7.2024

Publication-X

"Vita plus quam nigrum et album"

5 totuutta Covid-rokotteista, joita Pharma ei koskaan mainitse muuten kuin pakotettuna

3 min lukea
5 totuutta Covid-rokotteista, joita Pharma ei koskaan mainitse muuten kuin pakotettuna

Army Spc. Angel Laureano holds a vial of the COVID-19 vaccine, Walter Reed National Military Medical Center, Bethesda, Md., Dec. 14, 2020. (DoD photo by Lisa Ferdinando)

Pikalinkki tähän artikkeliin: https://publication-x.com/28mh

Lääkemaailmassa lääkkeet ja rokotteet hyväksytään vasemmalla ja oikealla, ottamatta vain vähän huomioon kokeellisiin kokeisiin osallistuvien tietämättömien ihmisten turvallisuutta ja terveyttä. Usein kliiniset eläinkokeet osoittavat, että hoidot ovat erittäin vaarallisia, mutta FDA lähettää niitä silti ihmisille. Sitten useiden vuosien kauhistuttavien sivuvaikutusten ja kuolemantapausten jälkeen kanteet alkavat kasaantua, ja jos muutama uhri voittaa oikeudessa pienen omaisuuden, FDA voi palauttaa lääkkeen tai rokotteen. Liian vähän, liian myöhäistä on tuo toistuva kertomus, kirjoittaa SD Wells .

6 lukukertaa

Covidin ”hyytymä”-injektioita ei ole vieläkään muistettu, vaikka miljoonat rokotteen uhrit ympäri maailmaa ovat kuolleet, kärsineet ja kärsivät edelleen piikkiproteiinioireyhtymän jälkivaikutuksista. Tämän pitäisi olla suuri huolenaihe jokaiselle elossa olevalle ihmiselle.

Pharma pelaa “catch and release” -peliä, kun uutiset tappavista hyytymisiskuista tulevat liian suosituiksi

Sen jälkeen kun miljoonat ihmiset ryntäsivät hankkimaan ensimmäisen (ja toisen) Covid-hyytymäruiskunsa, monet heistä kohtasivat seuraukset melkein välittömästi. Kukaan ei tiennyt, että piikkiproteiinit EIVÄT pysyneet injektiokohdassa, ja jälki oli kuin jotain zombie-elokuvasta, jossa täysin terveet ihmiset putosivat kuin kärpäset äkillisestä sydänlihastulehduksesta, perikardiitista ja veritulpista. Joukkomedia ja Big Pharma tarvitsivat vahingonhallintaa, uutisissa, myöntääkseen ongelman, mutta leikkiäkseen tyhmiä ja teeskennelläkseen, että se tapahtui vain “harvinaisissa” tapauksissa. Se oli valtava valhe.

Osoittautuu, että jos “seuraat tiedettä”, kuten huijari Fauci aina sanoo, piikkiproteiinit VAIKUTTAVAT sydän- ja verisuonijärjestelmää ja voivat ylittää veri-aivoesteen aiheuttaen aivovaurioita. Joka tiesi? No, mRNA:n valmistaneet tiedemiehet tiesivät tämän jo eläinkokeista, mutta he eivät halunneet paljastaa sitä, koska pelkäsivät, että hyytymän pistokset eivät koskaan pääsisi markkinoille. Siksi FDA:n oli käytettävä hätäkäyttölupaprotokollaa saattaakseen ne liikkeeseen, vaikka hyytymispistokset eivät vieläkään olleet EUA-kelpoisia.

Ryhmä kanadalaisia ​​tutkijoita paljasti, että piikkiproteiinit todellakin siirtyvät pistoskohdasta ja kerääntyvät kudoksiin ja elimiin, mukaan lukien maksaan, pernaan, lisämunuaisiin, luuytimeen ja “melko korkeina pitoisuuksina” munasarjoihin. Puhutaan väestönhallinnasta. Tässä lainaus eräältä tutkijoista:

“Teimme suuren virheen. Ymmärsimme sen vasta nyt”, … ”Luulimme piikkiproteiinin olevan loistava kohdeantigeeni, emme tienneet, että piikkiproteiini itsessään oli myrkky ja patogeeninen proteiini. Joten rokottamalla ihmisiä rokotamme heihin vahingossa myrkkyä.”

5 tärkeintä validoitua, tieteellistä huolta Covidin “rokotteista”, joita lääke ei koskaan listaa ennen kuin se on pakotettu

#1. Piikkiproteiinit poistuvat pistoskohdasta ja leviävät kaikkialle verisuoniin, siirtyen elintärkeisiin elimiin ja aiheuttaen kauheita terveys painajaisia.

#2. Covid-hyytymän pistokset voivat aiheuttaa aivovaurioita, koska piikkiproteiinit voivat ylittää veri-aivoesteen.

#3. Covid-19-influenssarokotteet voivat kertyä piikkiproteiineja munasarjoihin, mikä voi aiheuttaa spontaanin abortin, keskenmenon ja hedelmättömyyttä.

#4. Wuhan-viruksen geeniterapia-injektiot voivat pahentaa syöpää aiheuttaen kasvainten nopean kasvun, joka tunnetaan myös nimellä ” turbosyöpä “.

#5. Piikkiproteiinin prionit voivat kiinnittyä verihiutaleisiin ja verisuonia peittäviin soluihin aiheuttaen hyytymistä, hyytymistä ja verenvuotoa (kutsutaan myös VITT:ksi – rokotteen aiheuttama trombosytopenia).

Lasten reumatologi Dr. J. Patrick Whelan varoitti kirjaimellisesti FDA:ta, että Pfizerin ja Modernan mRNA-rokotteet voivat itse asiassa aiheuttaa mikrovaskulaarisia vaurioita maksaan, munuaisiin, sydämeen ja aivoihin. Hän sanoi, että hyytymisruiskeet “voivat aiheuttaa mikroverisuonivaurioita (tulehdusta ja pieniä verihyytymiä, joita kutsutaan mikrotrombiksi) aivoissa, sydämessä, maksassa ja munuaisissa tavoilla, joita ei arvioitu turvallisuustesteissä.”

fiFinnish