19.5.2024

Publication-X

"in tenebris moderni diei, solum bellum est"

Asiakirja: Pfizer ja viranomaiset tiesivät jo huhtikuussa 2021 korkeat rokotusriskit sikiöille ja vauvoille

2 min read
Asiakirja: Pfizer ja viranomaiset tiesivät jo huhtikuussa 2021 korkeat rokotusriskit sikiöille ja vauvoille

Pikalinkki tähän artikkeliin: https://publication-x.com/fk5g

Vuoden 2021 alkuun mennessä Pfizer, FDA ja CDC olivat ilmeisesti tietoisia siitä, että mRNA-geenin injektio ei ollut turvallinen raskaana oleville naisille ja heidän syntymättömälle elämälleen sekä rokotettujen äitien imettämille vauvoille. Tämä käy ilmi kliinisten tutkimusten asiakirjoista. Siitä huolimatta he painostavat raskaana oleville ja imettäville naisille yhä enemmän rokotuksia.

Se, mitä suuri lääkeyhtiö Pfizer ja Yhdysvaltain elintarvike- ja lääkevirasto ovat tehneet ihmisille, joilla on kokeellisia geeniterapialääkkeitä, kuulostaa rikolliselta. Varsinkin kun on kyse syntymättömästä elämästä ja vastasyntyneistä. Koska Pfizerin omat asiakirjat kliinisistä kokeista osoittivat jo varhain, että mRNA-kuvat voivat aiheuttaa valtavia vahinkoja sikiöille ja myös geenihoidettujen äitien imettämille vastasyntyneille.

Tuomioistuimen saamien hyväksymisasiakirjojen julkistamisen yhteydessä Yhdysvaltain FDA julkaisi muun muassa kahdeksansivuisen asiakirjan Pfizerin mRNA-geenin injektiojärjestelmän turvallisuudesta raskauden ja imetyksen yhteydessä ( Pregnancy and Lactation Kumulative Review ) . Kliinisen tutkimuksen järkyttävistä tiedoista huolimatta raskaana olevia naisia ​​ja imettäviä äitejä kehotettiin yhä enemmän antamaan mRNA-rokotteita.

Tässä on muutamia keskeisiä tietoja paperista: Täysi 54 prosenttia odottavista äideistä kärsi monenlaisista joskus vakavista sivuvaikutuksista injektion saamisen jälkeen. Näin ollen 21 prosenttia näistä naisista on kokenut spontaanin abortin. Kuusi 248 naisesta, joilla oli sivuvaikutuksia, oli ennenaikaisia ​​tai kuolleena syntyneitä. Nämä ovat lukuja, jotka eivät enää oikeuttaisi mRNA-rokotteiden antamista – ja silti aina sanottiin, että ne ovat turvallisia raskaana oleville naisille.

Eikä siinä vielä kaikki. Kliiniset tiedot osoittavat myös, että jopa 19 prosentilla rokotettujen äitien imettämistä vauvoista (eli 41:llä 215:stä) oli yhteensä 48 erilaista sivuvaikutusta, mahdollisesti johtuen altistumisesta rintamaidon rokotepiikin proteiineille Näitä ovat oksentelu, unettomuus, letargia, kipu ja ihottuma. Kuvaisitko tällaisten lukujen valossa näitä geeniterapialääkkeitä “turvallisiksi” raskaana oleville ja imettäville naisille?

No, CDC:n johtaja Dr. Rochelle Walensky teki sen. Ja se tapahtui 23. huhtikuuta 2021 , vain kolme päivää sen jälkeen, kun Pfizerin työntekijä hyväksyi ja vahvisti tutkimustiedot. Hän suositteli julkisesti raskaana olevien naisten rokottamista. Raskaana olevien ja imettävien naisten ja heidän vauvojensa hyvinvoinnin tahallinen vaarantaminen? Terveysviranomaiset ympäri maailmaa seurasivat esimerkkiä, vaikka heillä saattoi olla samat tiedot.