24.5.2024

Publication-X

"in tenebris moderni diei, solum bellum est"

WEF: ‘False Flag’ sähköverkkoon johtaa sääntöjen vastaisesti toimivien ihmisten holokaustiin

1 min read
WEF: ‘False Flag’ sähköverkkoon johtaa sääntöjen vastaisesti toimivien ihmisten holokaustiin

Pikalinkki tähän artikkeliin: https://publication-x.com/80w3

Maailman talousfoorumi suunnittelee suurta sähköverkko- ja kyberhyökkäystä, joka aiheuttaa laajalle levinnyttä sähkökatkoa ja irrottaa suurimman osan amerikkalaisista sähköverkosta ja internetistä, mikä syöksisi maan ennennäkemättömään kaaokseen vuosiksi, sanoo WEF:n sisäpiiriläinen, joka varoittaa globalistisen eliitin pitävän hyökkäystä Nooan arkin hetkenä.

Suurin osa väestöstä jää selviytymään itse epätoivoisessa selviytymistaistelussa, jonka useimmat häviävät, mutta ne, jotka Davos on nimittänyt “päivitetyiksi ihmisiksi”, pelastuvat sen avulla, mitä WEF kutsuu “teknologiseksi Nooan arkiksi”.

WEF:n mukaan sähköverkkohyökkäys jättää suurimman osan maata pimeyteen vuosiksi, ja verkkohyökkäys on niin laaja, että se katkaisee internet-yhteyden kaikilta muilta paitsi niiltä, joilla on satelliittipuhelimet, ja syöksyy maan kaaokseen.

Tästä kaaoksesta nousee feeniks tuhkasta, sanoo WEF:n sisäpiiriläinen, joka selitti tarkalleen, miten globaali eliitti aikoo kaapata Yhdysvaltojen hallinnan, poistaa perusvapauksemme ja aloittaa suuren uudelleenkäynnistyksen.

Tekstitys: OpenAI
Käännös: OpenNMT
Alkuperäinen video: https://rumble.com/v2s1n2i-wef-insider-brags-false-flag-on-power-grid-will-be-worse-than-911.html