22.5.2024

Publication-X

"in tenebris moderni diei, solum bellum est"

“Rikollista!”: Luottamukselliset EU-asiakirjat paljastavat tuhansia kuolemia Pfizer-BioNTechin rokotteen takia

9 min read
“Rikollista!”: Luottamukselliset EU-asiakirjat paljastavat tuhansia kuolemia Pfizer-BioNTechin rokotteen takia

Pikalinkki tähän artikkeliin: https://publication-x.com/zp3x

BioNTechin Euroopan lääkevirastolle julkaisemat “luottamukselliset” asiakirjat paljastavat kymmeniä tuhansia vakavia haittatapahtumia ja tuhansia kuolemantapauksia ihmisten keskuudessa, jotka ovat saaneet Pfizer-BioNTechin mRNA COVID-19 -rokotteen aikana, jolloin rokotteen valmistajat väittivät, että he eivät nähneet mitään ” turvasignaalia.”

BioNTechin Euroopan lääkevirastolle (EMA) julkaisemat asiakirjat paljastavat kymmeniä tuhansia vakavia haittatapahtumia ja tuhansia kuolemantapauksia ihmisillä, jotka ovat saaneet Pfizer-BioNTechin mRNA COVID-19 -rokotteen.

Asiakirjat , jotka on päivätty 18. elokuuta 2022 ja joissa on merkintä “luottamuksellinen”, osoittavat, että yhteensä 4 964 106 haittatapahtumaa kirjattiin kliinisten tutkimusten ja markkinoille tulon jälkeisen ajanjakson aikana 18. kesäkuuta 2022 saakka. Asiakirjoihin sisältyi  liite  , jossa oli lisätietoja tunnistettujen haittatapahtumien yksityiskohdista.

Alle 17-vuotiaiden lasten joukossa raportoitiin 189 kuolemaa ja tuhansia vakavia haittatapahtumia.

Asiakirjat sisältävät 19.12.2021 ja 18.6.2022 välisenä aikana kerätyt tiedot (“PSUR #3 -jakso”) sekä kumulatiivisia tietoja haittatapahtumista ja kuolemista rokotteen saaneiden keskuudessa kliinisten tutkimusten aikana ja aikana. markkinoille saattamisen jälkeinen ajanjakso, joka alkaa joulukuusta 2020 18.6.2022 asti.

Tänä aikana Pfizer-BioNTech sanoi, ettei se tunnistanut juuri mitään turvallisuussignaaleja ja väitti, että rokotteen “tehokkuus” oli yli 91%.

 Brian Hooker, Ph.D., PE ,  lasten terveydensuojelun tieteen ja tutkimuksen vanhempi johtaja kommentoi asiakirjoja The Defenderille:

“Nämä haittatapahtumaraportit ovat “poissa taulukoista”, ja sydänlihastulehdusraportteja on yli 10 000 ja perikardiittiraportteja yli 9 000.

“Historiallisesti tiedämme, että tämä olisi todellisten lukujen aliarviointia. On rikollista, että EMA pitää tätä rokotetta markkinoilla.”

Kommentaattorin ja kirjailijan Daniel Horowitzin analyysin mukaan  vakaviksi luokiteltujen haittatapahtumien prosenttiosuus oli “reilusti yli turvallisuussignaalien standardin, joka yleensä sidottiin 15 prosenttiin”, ja naiset ilmoittivat haittatapahtumista kolme kertaa enemmän kuin miehet.

Eniten tapauksia esiintyi 31–50-vuotiaiden ikäryhmässä, joista 92 prosentilla ei ollut mitään liitännäissairauksia, joten oli hyvin todennäköistä, että rokote aiheutti “niin laajan, äkillisen vamman”.

Rokotteen saajien joukossa kuoli 3 280 kuolemantapausta yhdistettynä kumulatiivisena ajanjaksona kliiniset tutkimukset ja markkinoille tulon jälkeen 18.7.2022 asti.

Horowitzin mukaan asiakirjat “osoittivat, että Pfizer tiesi ikävästä vammojen tasosta varhain”, mutta jatkoi kuitenkin COVID-19-rokotteensa jakelua.

Asiakirjat eivät ole osa meneillään olevaa tuomioistuimen määräämää niin kutsuttujen Pfizer – asiakirjojen julkistamista Yhdysvalloissa, mutta Horowitzin mukaan ne ovat EU:n lääkevalvontaviranomaisen EMA:n pyytämiä lääketurva-asiakirjoja.

Asiakirjat asetettiin itävaltalaisen tiede- ja politiikkablogin,  TKP:n , saataville “nimettömän lukijan FOIA:n [Freedom of Information Act] pyynnön jälkeen”. Ne julkaistiin myöhemmin 4. maaliskuuta. Kuitenkin, kun ne on julkaistu, mikään eurooppalainen englanninkielinen media ei näytä raportoineen niistä.

Tämän seurauksena ne pysyivät tutkan alla viime aikoihin asti, jolloin useat riippumattomat englanninkieliset bloggaajat löysivät ja julkaisivat asiakirjat.

Tuhansia lasten vakavia haittatapahtumia ja kuolemantapauksia

Pfizer-BioNTechin pääasiakirja paljasti 9 605 haittatapahtumaa (3 735 vakavaa) PSUR nro 3:n aikana ja 25 tapausta kliinisissä kokeissa 11-vuotiailla ja sitä nuoremmilla lapsilla. Näihin kuului 20 kuolemantapausta, alle 5-vuotiailla lapsilla.

Näiden kuolemantapausten syitä olivat  hengenahdistus , sydämenpysähdys, sydän-hengityspysähdys,  kuume  ja sydänlihastulehdus, vaikka “kaikkien tapahtumien arvioitiin liittymättömiksi” rokotteeseen.

Yhdessä asiakirjassa mainitussa esimerkissä 11-vuotias poika kuoli akuuttiin hengitysvajaukseen kaksi päivää ensimmäisen rokoteannoksen jälkeen. Eräässä toisessa tapauksessa 6-vuotias tyttö kuoli seitsemän päivää sen jälkeen, kun hänen alkuannoksensa komplikaatioita olivat  munuaisten vajaatoiminta , epilepsia, apnea, kohtaukset ja “äkillinen kuolema”.

Asiakirjassa luetellaan toinen tapaus, 6-vuotiaan pojan, jonka kuolinsyyt ovat sydänlihastulehdus, sydän-hengityspysähdys ja  COVID-19 . Hän kuoli seitsemän päivää ensimmäisen rokoteannoksen jälkeen, ja vaikka ruumiinavaustulokset olivat “odotettuina”, “toimittaja päätteli, että kuolemalla “ei ollut mitään tekemistä” BNT162b2:n [Pfizer-BioNTech-rokote] antamisen kanssa ja että se johtui luonnolliset syyt.”

Asiakirjassa lueteltiin 12–17-vuotiaille lapsille 21 945 haittatapahtumaa (19 558 vakavaa) markkinoille tulon jälkeen ja 15 tapausta kliinisten tutkimusten aikana. Yhteensä kirjattiin 169 kuolemaa, joiden syitä lueteltuina olivat hengenahdistus, kuume, sydämenpysähdys, sydänlihastulehdus, sydämen vajaatoiminta, kohtaukset ja sokki.

Asiakirjassa kuitenkin todetaan, että “koko lapsiväestössä raportoitujen tapausten tarkastelun perusteella ei havaittu uusia merkittäviä turvallisuustietoja.”

“Ei turvasignaaleja” huolimatta kuolemantapauksista, raskaana olevien naisten ja vastasyntyneiden vammoista

Myös raskaana olevat ja imettävät naiset kärsivät merkittävästi. Tässä populaatiossa todettiin 3 642 myyntiluvan myöntämisen jälkeistä haittatapahtumaa ja 697 kliinisen tutkimuksen haittatapahtumaa, mukaan lukien spontaani abortti, sikiökuolema, synnytyksen jälkeinen verenvuoto, istukan ennenaikainen irtoaminen, ennenaikainen synnytys tai synnytys, elävänä syntymä synnynnäisine poikkeavuuksin ja kuolleena syntyneille.

Asiakirjoissa kuitenkin todetaan jälleen: “Näiden tapausten tarkastelun tai lääketieteellisen kirjallisuuden perusteella ei ollut turvallisuuteen liittyviä merkkejä käytöstä raskaana oleville/imettäville naisille”, huolimatta kahdesta keskeisestä toteamuksesta muualla dokumentaatiossa.

Yhdessä tapauksessa asiakirjassa todettiin: “Rokotteen turvallisuusprofiilia raskaana olevilla ja/tai imettävillä naisilla ei tutkittu keskeisessä kliinisessä tutkimuksessa ja kliininen äitien tutkimus lopetettiin ennenaikaisesti osallistujien rekrytointivaikeuksien vuoksi.”

Ja toisessa tapauksessa Pfizer-BioNTech tunnisti seuraavat tiedot “puuttuneiksi tiedoiksi”:

“Käyttö raskauden ja imetyksen aikana; Käyttö immuunipuutteellisilla potilailla; Käyttö heikkokuntoisille potilaille, joilla on muita sairauksia… Käyttö potilailla, joilla on autoimmuuni- tai tulehdussairaus; Vuorovaikutus muiden rokotteiden kanssa; Pitkän aikavälin turvallisuustiedot.”

Pfizer-BioNTech ilmoitti olevansa “sitoutunut” seuraamaan “raskaustuloksia kliinisissä tutkimuksissa”.

Lasten, nuorten aikuisten sydänlihas- ja perikardiittikuolemat

Merkittävä ero ilmenee kliinisissä tutkimuksissa raportoiduissa sydänlihastulehdustapauksissa verrattuna markkinoille tulon jälkeiseen ajanjaksoon – yksi sydänlihastulehdustapaus (0,15 % kaikista tapauksista) on lueteltu kliinisen kokeen aikana, kun taas 5 422 tapausta (1,1 % kaikista tapauksista) tapaukset) ja 5 458 vakavaa tapahtumaa raportoitiin PSUR #3 -jaksolla.

Näistä 87 tapausta oli kuolemaan johtanut ja 1 608 oli “ei ratkaistu”. Lapsista ja nuorista aikuisista ilmoitettiin 48 tapausta 5–11-vuotiailla (kaksi kuolemaa), 12–15-vuotiailla 366 (kolme kuolemaa), 345 16–17-vuotiailla ja 968 tapausta. 18-24-vuotiaat (neljä kuolemaa).

Yhdessä tapauksessa 11-vuotiaalle tytölle kehittyi sydänlihastulehdus kaksi päivää ensimmäisen annoksen jälkeen ja hän kuoli myöhemmin, ja lueteltuihin kuolinsyihin kuului sydänlihastulehdus, hengitysvajaus, akuutti sydämen vajaatoiminta ja sydän-hengityspysähdys.

Erikseen 13-vuotiaalle pojalle kehittyi sydänlihastulehdus viisi päivää toisen annoksen jälkeen, ja hän kuoli myöhemmin sydänlihastulehdukseen, sydämenpysähdykseen,  usean elimen toimintahäiriön oireyhtymään ,  kammiotakykardiaan  ja munuaisten vajaatoimintaan.

13-vuotiaalle tytölle, jolla ei ollut sairaushistoriaa, kehittyi sydänlihastulehdus kuusi päivää ensimmäisen annoksen jälkeen ja hän myös kuoli myöhemmin.

19-vuotiaan miehen tapauksessa, jolle kehittyi sydänlihastulehdus kolme päivää kolmannen annoksen jälkeen ja joka lopulta kuoli, ruumiinavaus “paljasti vasemman kammion sydänlihaksen laajan nekroosin (sydännekroosi ) ; myokardiitti/fulminantti sydänlihastulehdus.”

Ja 26-vuotiaalle miehelle, joka otti myös influenssarokotteen, kehittyi sydänlihastulehdus neljä päivää kolmannen Pfizer-BioNTech COVID-19 -rokoteannoksen jälkeen ja kuoli myöhemmin. Luetteloituja kuolinsyitä olivat sydänlihastulehdus, rytmihäiriöt, tulehdus ja vasemman kammion toimintahäiriö. Ruumiinavaustulokset “osoittivat sydänlihastulehdusta”.

Vastaavasti, vaikka kliinisen tutkimuksen aikana ei kirjattu yhtään perikardiittitapausta, PSUR #3 -jakson aikana kirjattiin 4 156 tapausta, mukaan lukien 4 164 vakavaa haittatapahtumaa ja 19 kuolemantapausta. Tämä sisälsi 30 tapausta 5-11-vuotiaiden keskuudessa, 118 tapausta 12-15-vuotiaiden keskuudessa, 106 tapausta 16-17-vuotiaiden keskuudessa, 479 tapausta 18-24-vuotiaiden keskuudessa (ja yksi kuolema). ja 417 tapausta 25–29-vuotiaiden keskuudessa, joista jälleen yksi kuolema.

Yhdessä esimerkissä 22-vuotiaalle miehelle kehittyi perikardiitti 31 päivää toisen annoksen jälkeen, ja hän kuoli lopulta perikardiittiin ja muihin syihin, mukaan lukien useiden elinten toimintahäiriöoireyhtymä, perikardiaalinen  massa ,  sydänpussin effuusio ,  pahanlaatuinen perikardiaalinen mesoteliooma  ja oikean kammion vajaatoiminta.

Lukuisia muita kardiovaskulaarisia haittatapahtumia kirjattiin, yhteensä 32 712 tapausta PSUR #3 -jakson aikana (496 kuolemaan johtanutta) ja 27 tapausta kliinisissä tutkimuksissa (kaksi kuolemaan johtanutta – eikä mikään näistä tapahtumista “liittynyt” rokotuksiin).

Tähän luokkaan kuuluvia kuolinsyitä ovat rytmihäiriöt, sydämen vajaatoiminta ja akuutti sydämen vajaatoiminta, kardiogeeninen sokki, sepelvaltimotauti,  posturaalinen ortostaattinen takykardiaoireyhtymä  ( POTS ) ja  takykardia .

Siitä huolimatta “Uusia merkittäviä turvallisuustietoja ei tunnistettu.”

Monia “erittäin vakavia ja erittäin harvinaisia” haittatapahtumia tunnistettiin

393-sivuinen luottamuksellinen Pfizer-asiakirja osoittaa, että Pfizer havaitsi yli 10 000 diagnoosiluokkaa, joista monet olivat “erittäin vakavia ja erittäin harvinaisia”, Horowitz kirjoitti.

Näihin kuuluu 73 542 tapausta 264 verisuonihäiriön luokkaa laukauksista, joista monet ovat “harvinaisia ​​tiloja”, satoja hermoston häiriöiden luokkia, yhteensä 696 508 tapausta ja 61 518 haittatapahtumaa yli 100 silmäsairausluokasta, “mikä on epätavallista rokotevamman kannalta”, Horowitzin mukaan.

Lisäksi “oli yli 47 000 korvasairautta, mukaan lukien lähes 16 000 tinnitustapausta”, “noin 225 000 iho- ja kudoshäiriötapausta”, “noin 190 000 hengitystiehäiriötapausta” ja “yli 178 000 lisääntymis- tai rintojen häiriötapausta, mukaan lukien häiriöt, joita et odottaisi, kuten 506 tapausta erektiohäiriöistä.”

“Yli 100 000 veri- ja imukudossairautta, joista molemmista löytyy runsaasti kirjallisuutta, joka yhdistää ne piikkiproteiiniin” sekä “lähes 127 000 sydänsairautta, jotka kattavat noin 270 sydänvaurioluokkaa, mukaan lukien monet harvinaiset sairaudet, sydänlihastulehduksen lisäksi.”

Todettiin myös “3 711 hyvänlaatuista ja pahanlaatuista kasvainta” ja “havaittiin yli 77 000 psykiatrista häiriötä”.

“On niin järkyttävää, että on olemassa satoja erittäin harvinaisia ​​neurologisia häiriöitä, jotka heijastavat jotain niin systeemisesti pielessä laukauksissa. Todellisuus, joka ei selvästikään ollut huolissaan valmistajille eikä sääntelijöille”, Horowitz kirjoitti viitaten 68 lueteltuun tapaukseen. harvinainen diagnoosi,  krooninen tulehduksellinen demyelinisoiva polyneuropatia .

Toisessa esimerkissä  “Pharma Files” -alapino  tunnisti 3 092  kasvainta ja huomautti, että “pahanlaatuiset kasvaimet tarkoittavat syöpää”.

Pfizer-BioNTech ei yleensä tunnistanut “turvasignaalia” tuhansista kuolemista huolimatta

Lukuisia kuolemantapauksia ja vakavia haittatapahtumia kirjattiin useiden muiden sairauksien yhteydessä:

  • Aivohalvaus: 3 091 tapausta ja 3 532 vakavaa haittatapahtumaa PSUR 3:n aikana, mukaan lukien 314 kuolemantapausta, ja 19 tapausta kliinisen tutkimuksen aikana (yksi kuolema).

Asiakirjassa todettiin: “Aivolaskimoontelotromboosi … ja aivoverisuonionnettomuus/aivohalvaus arvioitiin signaaleina raportointijakson aikana, eikä niiden todettu olevan rokotteeseen kausaalisesti liittyviä riskejä … Muita turvallisuussignaaleja … ei ole ilmennyt näiden tapausten tarkastelun perusteella. .”

  • Hengityselimet: 2 199 tapausta ja 1 873 vakavaa haittatapahtumaa PSUR 3:n aikana, mukaan lukien 363 kuolemantapausta ja 33 tapausta kliinisen tutkimuksen aikana (neljä kuolemaa). Vakavia haittavaikutuksia olivat sydän-hengityspysähdys, keuhkokuume, hengitysvajaus, akuutti hengitysvajaus, hypoksia ja  akuutti hengitysvaikeusoireyhtymä . Silti “Näiden tapausten tarkastelun perusteella ei ole ilmaantunut turvallisuussignaaleja.”
  • Bellin halvaus: PSUR #3:n aikana raportoitiin 733 tapausta 1 428 kasvojen halvaustapauksen lisäksi. Kuusi tapausta oli kuolemaan johtanut, ja kaikki uhrit olivat yli 60-vuotiaita. Kliinisessä tutkimuksessa kirjattiin yksi  Bellin halvaustapaus 75-vuotiaalla naisella Yhdysvalloista, mutta sen katsottiin “ei liittyvän” hänen rokotukseensa. Jälleen “Uusia merkittäviä turvallisuustietoja ei tunnistettu.”
  • Neurologiset: 5 111 tapausta ja 4 973 vakavaa haittatapahtumaa PSUR 3:n aikana, mukaan lukien 67 kuolemantapausta ja 15 tapausta kliinisen tutkimuksen aikana. Vielä kerran: “Näiden tapausten tarkastelun perusteella ei ole ilmaantunut turvallisuussignaaleja.”
  • Immuunivälitteiset/autoimmuunihaittatapahtumat: 11 726 tapausta ja 8 445 vakavaa haittatapahtumaa PSUR #3:n aikana, mukaan lukien 133 kuolemantapausta, ja 19 tapausta kliinisen tutkimuksen aikana. Vakavia haittavaikutuksia olivat  trombosytopenia ,  interstitiaalinen keuhkosairaus , aivoverenvuoto, enkefaliitti, useiden elinten toimintahäiriö, munuaisten vajaatoiminta, keuhkokuume ja  keuhkoembolia . Silti “Uusia turvallisuussignaaleja ei ole ilmaantunut.”
  • Monisysteeminen tulehdussyndrooma: 207 tapausta ja 210 vakavaa haittatapahtumaa PSUR #3:n aikana, mukaan lukien 56 kuolemaa, joista 35 koski vanhuksia. Lisäksi 38 tapausta raportoitiin lapsilla. Siitä huolimatta “Näiden tapausten [tai] kirjallisuuden tarkastelun perusteella ei ole ilmaantunut uusia turvallisuussignaaleja.”

Pfizer-BioNTech ilmoitti olevansa “sitoutunut” ” monisysteemisten tulehdussyndroomien tiiviiseen seurantaan   lapsilla ja aikuisilla… ja uusien tapausten raportointiin”.

  • Tromboemboliset haittatapahtumat: 6 102 tapausta ja 6 724 vakavaa haittatapahtumaa PSUR #3:n aikana, mukaan lukien 265 kuolemantapausta, ja 17 tapausta kliinisen tutkimuksen aikana (yksi kuolema). Vakavia haittavaikutuksia olivat keuhkoembolia,  tromboosi  ja  syvä laskimotukos . Jälleen: “Näiden tapausten tarkastelun perusteella ei ole ilmaantunut turvallisuussignaaleja.”

Muualla asiakirjassa mainittiin 14-vuotiaan miehen tapaus, joka kuoli perifeeriseen turvotukseen COVID-19-rokotteen saamisen jälkeen, ilman lisätietoja.

Toisessa esimerkissä 67-vuotias mies, ”jolla on ollut diabetes ja  idiopaattinen trombosytopeeninen purppura ”, kärsi rinta- ja maha-suolikanavan epämukavuudesta alle 30 minuuttia kolmannen rokoteannoksen saamisen jälkeen. Diagnoosi  tehtiin anafylaksiasta  , kun taas elektrokardiogrammi osoitti “sydäninfarktin merkkejä   . Hän sai myöhemmin sydänpysähdyksen ja kuoli 12 päivää rokotuksensa jälkeen.

Lisäksi 204 kuolemaa (ja 24 077 tapausta) rokotusten epäonnistumisesta, 81 kuolemaa “rokotusstressistä”, 24 kuolemaa (ja 1 402 tapausta) epäillyistä rokotusten epäonnistumisesta, kaksi glomerulonefriitin  ja  nefroottisen oireyhtymän aiheuttamaa kuolemaa, kaksi kuolemaa (1 326 lääketapausta  ) virhe” ja 166 kuolemaa “muista” haittatapahtumista – enimmäkseen kuumeesta – kirjattiin.

Pfizer-BioNTech ja EMA: “Täällä ei ole mitään nähtävää”

Pfizer ja BioNTech väittivät, että heidän COVID-19-rokotteensa kokonaisteho PSUR #3 -jaksolla oli 91,3 % – ja 100 % joillekin väestöryhmille.

Lisäksi vain yksi turvallisuussignaali tunnistettiin lopullisesti: kuulon heikkeneminen, ja Pfizer-BioNTech sitoutui suorittamaan “tinnituksen ja kuulonaleneman turvallisuusarvioinnin”.

Kaksi muuta sairautta, sydänlihastulehdus ja perikardiitti, määritettiin “tärkeäksi tunnistetuksi riskiksi”, kun taas ärtyneisyys määritettiin “tunnistetuksi riskiksi (ei tärkeäksi).”

Heidän rokotteensa eurooppalaiseen tuotemerkintään lisättiin “lausunto sydänlihastulehduksen ja perikardiitin ilmoitustiheydestä perussarjan ja tehosteannosten jälkeen”.

Merkintä muutettiin  Guillain-Barrén oireyhtymän osalta , mutta Japanissa. Asiakirjassa todettiin:

“Vaikka sitä ei määritelmän mukaan pidetä turvallisuussyistä toteutettuna sääntelytoimena, koska se ei merkittävästi vaikuta tuotteen käytön hyöty-riskitasapainoon hyväksytyissä väestöryhmissä, koska Guillain-Barren oireyhtymästä (GBS) on saatu spontaaneja raportteja rokotuksen jälkeen. mRNA COVID-19 -rokotteet, mukaan lukien BNT162b2… Japani on vaatinut luokkamuutoksia sisällyttääkseen GBS:n Japanin pakkausselosteen tärkeisiin varotoimiin.”

Huolimatta kuolemantapausten ja vakavien haittatapahtumien suuresta määrästä, Pfizer ja BioNTech kirjoittivat: “BNT162b2:n raportointiväliltä saatavilla olevien turvallisuutta ja tehokkuutta/tehokkuutta koskevien tietojen perusteella BNT162b2:n yleinen hyöty-riskiprofiili on edelleen suotuisa” ja että “ei enempää muutokset … tai lisätoimia riskien minimoimiseksi ovat perusteltuja.”

EMA näyttää hyväksyneen tämän päätelmän. Lääketurvatoiminnan riskinarviointikomitea (PRAC) kirjoitti “arviointiraportissaan “, että “Comirnatyn käytön hyöty-riskisuhde säilyy muuttumattomana sen hyväksytyssä käyttöaiheessa”.

“PRAC katsoo, että tozinameraania (Comirnaty) sisältävien lääkkeiden riski-hyötysuhde pysyy ennallaan ja suosittelee siksi myyntilupien säilyttämistä”, PRAC lisäsi.

Horowitz kuitenkin väittää, että asiakirjat “osoittivat, että Pfizer tiesi ikävästä vammojen tasosta varhain”, mutta jatkoi kuitenkin COVID-19-rokotteensa jakelua.

Aiemmin tässä kuussa   nainen haastoi BioNTechin oikeuteen Saksassa Pfizer-BioNTechin COVID-19-rokotteen aiheuttamien vammojen vuoksi. Oikeudenkäynnissä vaaditaan vähintään 150 000 euron (161 500 dollarin) vahingonkorvaus ruumiinvammoista ja määrittelemätön korvaus aineellisista vahingoista.

Tämän artikkelin julkaisi alun perin  The Defender  – Children’s Health Defensen News & Views -sivusto Creative Commons -lisenssillä CC BY-NC-ND 4.0. Harkitse  The Defenderin tilaamista  tai  lahjoittamista Children’s Health Defenselle .