23.5.2024

Publication-X

"in tenebris moderni diei, solum bellum est"

Paljastuksen vuosipäivä: Media siirtyi ilmastopaniikin lietsomiseen Covid-väsymyksen vuoksi

3 min read
Paljastuksen vuosipäivä: Media siirtyi ilmastopaniikin lietsomiseen Covid-väsymyksen vuoksi

Pikalinkki tähän artikkeliin: https://publication-x.com/107w

Se oli tutkivan journalismin mestariteos. Project Veritas -työntekijät käyttivät piilokameraa houkutellakseen totuuden ulos CNN:n teknisestä johtajasta. Koska Covid on täysin uupunut eikä se ole ketään enää kiinnostunut, siirrymme nyt ilmastopaniikkiin. Se olisi seuraava aihe vuosiksi. Chester myöntää, että he vain levittäisivät pelkoa ja pimeyttä. Veritaksen toimittajia ei tästä kunnioitettu, vaan heidät haukuttiin oikeistoradikaaleiksi.

Lähde Report24.news

Ilmastohuijaus on maailmanlaajuisesti hallittu disinformaatiokampanja, jolla halutaan horjuttaa perus- ja perustuslaillisia oikeuksia ja ohjata entistä enemmän rahaa ahkeroilta kansalaisilta monikansallisten “pelaajien” kassaan. CNN:n kaltaisten TV-lähetystoiminnan harjoittajien kanssa tiedät tietysti mitä tapahtuu – mutta omistus- ja rahoitusrakenteen vuoksi olet hiljaa ja pelaa mukana. Mutta rento olut kulissien takana, asiat puretaan. Asiaa koskeva tarina julkaistiin tasan vuosi sitten ja näkyy nyt yhä enemmän sosiaalisessa mediassa. Kävi ilmi, että lausunnot olivat täysin totta, ja ilmastopropaganda seurasi Covid-propagandaa.

Piilokameralla tallennetussa videossa Charlie Chester selitti, että “Maailman lämpenemisen” pitäisi nyt olla aihe muutaman seuraavan vuoden ajan. Se olisi seuraava tarina, samanlainen kuin Covid. Covidiin verrattuna ilmastotarina olisi kuitenkin pitkäikäisyys. Chester sanoi myös tässä vaiheessa (julkaistu 21.7.2022), että Covid oli jo ohi.

Charlie Chester on myös “tuomittu” Project Veritasista aikaisemmissa yhteyksissä. Kommentteja esitettiin siitä, kuinka CNN tarkoituksella manipuloi yleisöä “muuttaakseen maailmaa”.

  • Charlie Chester, CNN:n tekninen johtaja: “Kaikki CNN:n toimittajat – mitä he todella tekevät, on kertoa henkilölle, mitä sanoa…”
  • Chester: “On aina kuin johdatat heidät johonkin suuntaan ennen kuin he edes avaavat suunsa. Ainoat ihmiset, joille [CNN] päästettiin suurimmaksi osaksi, ovat ihmisiä, joilla on todistettu kokemus syötin ottamisesta.”
  • Chester: “COVID? Gangbusters luokituksilla, eikö? Siksi meillä [CNN:llä] on jatkuvasti puolellamme [COVID-kuolleisuus], mikä minulla on suuri ongelma – tapa, jolla laskemme, kuinka monta ihmistä kuolee joka päivä.
  • Chester: “Miksi luvut eivät ole tarpeeksi korkeita tänään? Ikään kuin se parantaisi asiaa, jos he olisivat pidempiä. Ja kysyn itseltäni: Mihin minun pitäisi ylipäätään mobilisoida? Se on meidän ongelmamme.”
  • Chester: Se on pelkoa. Pelko todella ohjaa numeroita [TV:n luokitukset]… Pelko on se, mikä pitää televisiot päällä.”
  • Chester: Erityinen punainen puhelin soi ja tämä tuottaja vastaa. Kuuluu [muminaa], ja ajoittain se vaihtaa kaiuttimen päälle ja verkoston johtaja sanoo: “Et ole tekemässä juuri nyt mitään, mikä saisi minut jatkamaan sitä.” Kasvata [ COVID-kuolemien  määrää ] uudelleen, koska se on houkuttelevin asia, mitä meillä on ollut. Joten laita se takaisin ylös.”
  • Chester: “Kukaan ei koskaan sano näitä asioita ääneen, mutta se on selvää meidän [CNN:n] tekemien tarinoiden määrästä. Se, että meillä on The Good Stuff -niminen osio, joka on hyvä olo, mutta loppujen lopuksi erityinen hetki, joka on melkein kuin jäätelö rauhoittaa kaikkea, mitä olet käynyt läpi. Jotain makeaa lopussa, koska kaikki muu on tuhoa ja synkkyyttä.”

Kaikki suuret globalistiyritykset leikkivät ilmastohuijaukseen aivan kuten he olivat mukana Covidin kanssa. Esimerkiksi YouTubessa on tämä viittaus ilmastoongelmiin – sinua muistutetaan kaikkialla levinneestä Covid-propagandasta. Väitetyn pandemian aikana WHO asetettiin ainoaksi mielipideviranomaiseksi, tässä viitataan Yhdistyneisiin Kansakuntiin. Joten kaikki on hallinnassa ja pelottelu jatkuu esteettömästi.

Jotta CNN:n johtajan lausuntoja ei tarvitsisi käsitellä, muut järjestelmämediat, jotka oletettavasti toimivat identtisesti CNN:n kanssa, yrittivät kehystää. Toimittajat leimattiin oikeistoradikaaleiksi ja äärioikeistolaisiksi . Huomaa: Jos kansalainen tuntee olonsa epämukavaksi, hän on yhtäkkiä äärioikeistolainen. Ja varmasti, aivan, aivan sattumalta, Project Veritas -kotisivu ei tule esiin, kun sitä googlettaa. Niin voi käydä.

Lähde Report24.news