22.5.2024

Publication-X

"in tenebris moderni diei, solum bellum est"

Kiinalla on täydellinen kyky tehdä tyhjäksi se idioottimainen “vihreä agenda”, jota Kiina-vastaiset länsimaiset idiootit ajavat.

6 min read
Kiinalla on täydellinen kyky tehdä tyhjäksi se idioottimainen “vihreä agenda”, jota Kiina-vastaiset länsimaiset idiootit ajavat.

Pikalinkki tähän artikkeliin: https://publication-x.com/verl

Mielestäni meidän kaikkien pitäisi pohtia sitä tosiasiaa, että Kiinan vastaisten kiihkoilijoiden ja ilmaston lämpenemisen huijauksiin uskovien välillä on 100-prosenttinen päällekkäisyys, jotka haluavat käyttää tappavia myrkyllisiä kemikaaleja hyödyttömien tuomiokoneiden rakentamiseen (ja lintujen ja valaiden tappamiseen). ). tuhota).

Hauskin asia tässä koko konfliktissa Kiinan kanssa on se, että noin vuoteen 2013 asti tyhmät Fatmericans uskoivat, että Kiinasta tulee heidän suurin liittolainen, kirjoittaa Andrew Anglin .

 

Kuten kävi ilmi, Xi ei ollut demokraatti, vaan palautti Kiinan perinteiseen hallintomuotoonsa, joka on keisarillinen monarkia, joka valvoo kauppaimperiumia.

Viimeiset kymmenen vuotta kaikki nämä homot ovat olleet kuin “voi poika, mitä me nyt teemme???”

Todellisuudessa Kiina tekisi mitä tahansa, mistä maksat, tuottamaan mitä tahansa typerää ympäristöä tuhoavaa “vihreää teknologiaa”. Kiina tekee mitä tahansa, jos maksat heille siitä. Mutta se ei ole tarpeeksi hyvä lännelle, joka vaatii, että he omaksuvat typerän, saatanallisen “demokratiajärjestelmänsä” tai maksavat lopullisen hinnan.

Ernest Scheyder ja Eric Onstad kirjoittavat Reutersille :

Harvinaisten maametallien jalostaminen vihreään energiaan siirtymistä varten on vaikeaa. Kysy vain MP Materialsilta ja Lynasilta.

Maailman kaksi suurinta harvinaisten maametallien yritystä Kiinan ulkopuolella kohtaavat haasteen muuntaa kaivoksista peräisin olevaa kiveä magneettien rakennuspalikoiksi, joita käytetään kaikkialla maailmantaloudessa Applen iPhonesta Teslan Model 3:een ja Lockheed Martinin F-35-hävittäjään.

Lännen pyrkimys kehittää itsenäisiä kriittisten mineraalien toimituksia tuli entistä kiireellisemmäksi sen jälkeen, kun Peking viime kuussa määräsi vientirajoituksia strategisille metalleille galliumille ja germaniumille, mikä herätti maailmanlaajuisia pelkoja siitä, että Kiina voisi myöhemmin estää harvinaisten maametallien tai prosessointiteknologian viennin.

MP:n, Lynasin ja muiden yritysten viimeaikaiset yritykset jalostaa omia harvinaisia ​​maametalleja osoittavat, kuinka vaikeaa muun maailman on murtaa Kiinan ote puhtaaseen energiaan siirtymiseen tarvittavan 17 metallin avainryhmässä . haastattelut yli kymmenen konsultin, johtajan, sijoittajan ja toimialaanalyytikon kanssa.

Kansainvälisen energiajärjestön mukaan tekniset ongelmat, yhteistyön jännitteet ja huoli saastumisesta estävät yrityksiä niiden pyrkiessä kaappaamaan markkinaosuutta Kiinasta, jolla on 87 prosenttia maailman harvinaisten maametallien jalostuskapasiteetista.

Jos hankkeet jatkuvat vaikeuksissa, useat taloudet saattavat jäädä tavoitteestaan ​​vähentää hiilidioksidipäästöt nollaan vuoteen 2050 mennessä ilmastonmuutoksen vaikutusten minimoimiseksi ilman Pekingin osallistumista.

Australialaisen Lynas-yrityksen suunnitelmat harvinaisten maametallien jalostamon rakentamisesta Yhdysvaltoihin Texasin kumppanin kanssa ovat epäonnistuneet kahden asiaan perehtyneen lähteen mukaan. Lynas on sanonut, että se yrittää saada valmiiksi harvinaisten maametallien jalostamoa Länsi-Australiassa, joka on törmännyt esteisiin, ja rakentaa omaa tehdasta muualle Texasiin.

MP:n tavoite jalostaa omat harvinaiset maametallinsa vuoteen 2020 mennessä katkesi COVID-19-pandemia ja tekniset haasteet, mikä vei tavoitteen vuoden 2023 loppuun. Torstaina, kun yhtiön odotetaan raportoivan neljännesvuosittain, päivityksiä saattaa tulla.

Viime vuoden lopulla yhdysvaltalainen kansanedustaja kertoi ottavansa käyttöön jalostuslaitteita lähellä Kalifornian kaivosta osana monimutkaista kalibrointiprosessia, joka on toistaiseksi epäonnistunut ja jättänyt yrityksen riippuvaiseksi Kiinasta jalostuksessa ja siten lähes kaikista tuloistaan MP rakentaa myös magneettitehdasta Teksasissa General Motorsille, joka vaatii jalostuslaitteita Kaliforniassa toimiakseen.

“Kiinassa on tapahtunut vuosien varrella se, että he ovat investoineet voimakkaasti ja älykkäästi prosessointikapasiteettiin (harvinaisen maametallin) muuntamiseksi kaivoksesta magneetiksi”, sanoi Allan Walton, metallurgian professori . Birminghamin yliopisto.

En tiedä, oliko se “älykästä” vai ei – se oli vain normaalia liiketoimintaa. Länsi kertoi kiinalaisille, että he aikovat maksaa heille tämän vaarallisen ja tuhoavan “vihreän” teknologian rakentamisesta, joten he sanoivat: “Okei, hyvä on, hankimme tarvikkeita ja alamme valmistaa tätä tuotetta, jota te. haluavat ostaa.”

Oletan, että monet “harvinaiset maametallit” ovat arvokkaita myös normaalin kuluttajateknologian valmistukseen, mutta suurin osa Afrikasta peräisin olevista supermyrkyllisistä aineista käytetään kirjaimellisesti vain näiden hyödyttömien ja kansanmurhaisten tuulimyllyjen, myrkyllisten säteilyä lähettävien hehkulamppujen valmistukseen. että tekee outoa (ja vieläkään ymmärtämätöntä) paskaa aivoillesi, roskaa tyhmille ja turhille sähköautoille ja muuta vaarallista “vihreää” roskaa.

Kiinan jalostusosaamisen ansiosta maa voi asettaa harvinaisten maametallien hinnat prosessiketjun eri vaiheissa omaksi edukseen, mukaan lukien lopputuotteiden alhaiset hinnat, vastustaakseen ulkomaista kilpailua, analyytikot sanoivat.

Harvinaisten maametallien jalostukseen “eivät todellakaan puutu, edes ne, jotka kehittävät magneettikykyä”, sanoi Ryan Castilloux, Adamas Intelligencen mineraalikonsultti.

Castilloux lisäsi, että kohdistamalla strategisesti teollisuudenaloihin, jotka käyttävät magneetteja – jotka on valmistettu Kiinassa jalostetuista harvinaisista maametalleista tarkoituksenmukaisesti alhaisilla voittomarginaaleilla – Peking voi vahvistaa kukoistavaa sähköautoteollisuutta.

Kiinan malli sai vauhtia viime kuussa, kun harvinaisten maametallien hinnat putosivat alimmilleen lähes kolmeen vuoteen, mikä johtui osittain Kiinan tarjonnan kasvusta. Kiina tarjoaa myös 13 %:n vientialennuksen sen materiaalia käyttäville magneettivalmistajille, mikä vahvistaa entisestään sen määräävää asemaa.

Peking on jo vuosia sallinut harvinaisten maametallien rikasteena tunnetun kevyesti työstetyn kiven tuonnin jalostukseen. Tämä strategia luo hintoja, jotka kannustavat muita maita kaivamaan uusia kaivoksia, mutta eivät rakentamaan käsittelylaitoksia, jotka voivat tuottaa myös radioaktiivista jätettä, analyytikot sanoivat.

MP toimitti viime vuonna noin 43 000 tonnia rikastetta Kiinaan jalostettaviksi. Tietojen mukaan yritys myi myös Kiinasta peräisin olevaa fluorijätettä – tappiolla – edellisen omistajan jättämää Kalifornian tehtaalla, jossa on tiukat varastointimääräykset materiaalille.

Myös Myanmar, Vietnam ja muut maat toimittavat tiivistettä Kiinaan jalostettaviksi.

Lynas jalostaa rikastetta Malesiassa, jota se tuottaa Australiassa, mutta Kuala Lumpurin viranomaiset aikovat estää tuonnin ensi vuonna, koska Lynasin tehtaan pelätään vuotavan radioaktiivista jätettä. Yhtiö aikoo avata korvaavan käsittelylaitoksen Australiaan myöhemmin tänä vuonna.

Kyllä, tämä koko vihreä projekti on niin tuhoisa, että jopa kolmannen maailman maat ovat kuin “emme voi saada tätä paskaa maassamme, se on liian myrkyllistä”.

Kiina on iso maa ja välittää paljon vähemmän ympäristöstä, joten he tekevät sen ja hautaavat vain roskat. Sitä paitsi he eivät käytä itse paljoakaan tätä vihreää roskaa (paitsi hiilellä tuotettujen sähköautojensa räjähtäviä akkuja, jotka ovat halvempia ja parempia kuin Elon X:n), he vievät sitä imbesileille Eurooppaan ja Amerikkaan (tai tekivät). ), jotka saastuttavat omia maitaan.

Yritys on pitkään myynyt harvinaisia ​​maametalleja Yhdysvalloissa yksityiselle Blue Line -yritykselle jalostettaviksi erikoismateriaaleiksi.

Vuonna 2019 kaksikko sopivat jalostamoiden rakentamisesta San Antonioon Texasiin ja keskustelivat Trumpin hallinnon virkamiesten kanssa suunnitelmistaan ​​tulla “maailman ainoaksi suureksi erotettujen (harvinaisten maametallien) tuottajaksi Kiinan ulkopuolella”. Reuters.

Mutta tämä osittain Pentagonin rahoittama yritys on sittemmin epäonnistunut, kaksi lähdettä kertoi Reutersille. Vian syitä, joista ei ole aiemmin raportoitu, ei voitu heti määrittää.

Koko “vihreä” projekti on peruutettava. Se on vain liian tuhoisaa maapallolle, ja se on liian tyhmän kallis.

Jos ihmiset haluavat sähköautoja, he voivat jotenkin ajaa kiskoilla. En tiedä miten se toimisi, mutta vaunuja on jo olemassa.

(En tiedä, mutta luulen, että voit rakentaa teitä sähkölähettimien alla – vaikka se voisi aiheuttaa kenelle tahansa syövän).

Ei koskaan ole hyvä idea valmistaa litiumparistoja mihinkään muuhun kuin pieneen kulutuselektroniikkaan. Nämä tuulimyllyt eivät koskaan tuota enemmän sähköä kuin kuluttavat tuotantoprosessin aikana. Aurinkopaneelit ovat naurettavia mihin tahansa muuhun tarkoitukseen kuin elämiseen yksin keskellä autiomaaa (mikä on harvinaista).

“Vihreä agenda” tuhoaa maailman. Se myrkyttää kaiken ja tekee planeetan asumiskelvottomaksi.

Vaikka ihmisen aiheuttama ilmaston lämpeneminen olisikin todellista – kuka välittää? Tämä ei kuitenkaan pysäytä sitä, ja jos lopettaisi, miksi sillä pitäisi olla väliä? Maapallo on ollut paljon lämpimämpi eri aikoina historiassa.

Onko tämä vain siitä, että lihavat ihmiset ovat huolissaan hikoilusta?

Alun perin he kertoivat meille, että “fossiiliset polttoaineet” loppuisivat. Se osoittautui täydelliseksi huijaukseksi.

Se kaikki on vain niin suurta huijausta. On vaikea käsittää, että yleisö on niin vammainen, että he suostuvat tähän ja tekevät todellisia, tosielämän henkilökohtaisia ​​uhrauksia tällaisen ilmeisen petoksen vuoksi.

Ainakin covid-huijauksen yhteydessä oli teoreettinen uhka. Nämä ilmaston lämpenevät ihmiset joko keksivät typeriä uhkauksia, jotka ovat räikeästi valheita – kuten silloin, kun Al Gore sanoi jääpeitteet sulavan (jälleen, onko tämä todella uhka? Kysy vaikka hollantilailta elämästä merenpinnan alapuolella) – tai he pitävät kaiken hyvin. epämääräinen, kuten “tornadot ovat tulossa…”