27.5.2024

Publication-X

"in tenebris moderni diei, solum bellum est"

Elon Muskin “salainen puhelu” kulissien takana esti todennäköisesti Kolmannen maailmansodan…

4 min read
Elon Muskin “salainen puhelu” kulissien takana esti todennäköisesti Kolmannen maailmansodan…

Pikalinkki tähän artikkeliin: https://publication-x.com/le5d

Ihmiset kaikkialla maailmassa ovat yhä turhautuneempia käynnissä olevaan Ukrainan sotaan. Se ei ainoastaan ​​kuluta resursseja, vaan se myös muodostaa merkittävän riskin maailmanlaajuiselle vakaudelle. Se myös kyseenalaistaa maailman johtajien taustalla olevat motiivit. On todella hämmentävää, että Yhdysvallat ei painosta rauhanneuvotteluja tämän konfliktin lopettamiseksi. Sen sijaan Joe Biden toimittaa jatkuvasti rahaa ja aseita Ukrainalle rahoittaakseen välityssotaa venäläisiä vastaan ​​ja mahdollisesti maksaa kiristysvelan Zelenskylle tässä prosessissa.

Useimmat ihmiset eivät ymmärrä, kuinka lähellä ydinsotaa olemme. Yksi väärä liike voi laukaista täydellisen romahduksen. Ja jos et usko, että se tapahtuu kulissien takana, arvaa uudelleen. Itse asiassa vältimme vain niukasti yhden näistä mahdollisista laukaisimista Elon Muskin ansiosta. Hän kirjaimellisesti juuri pelasti meidät kolmannelta maailmansodalta tällä yhdellä rohkealla liikkeellä.

Tekniikan miljardööri Elon Musk on sanonut, että hän esti Ukrainan hyökkäyksen Venäjän laivaston tukikohtaan viime vuonna kieltäytymällä Kiovan pyynnöstä aktivoida Internet-yhteys Mustallamerellä lähellä Moskovan liittämää Krimiä.

Muskin omistaman SpaceX:n operoima satelliitti-internetpalvelu Starlink on ollut käytössä Ukrainassa pian sen jälkeen, kun Venäjä miehitti sen helmikuussa 2022.

“Hallituksen viranomaiset pyysivät kiireellisesti aktivoimaan Starlinkin aina Sevastopoliin saakka. Ilmeinen tarkoitus on upottaa suurin osa Venäjän laivastosta ankkuriin”, Musk julkaisi torstaina X:llä, jonka nimi oli aiemmin Twitter.

Sevastopolin kaupunki on Venäjän Mustanmeren laivaston tukikohta Krimin niemimaalla, jonka Moskova liitettiin vuonna 2014.

“Jos olisin hyväksynyt heidän pyyntönsä, SpaceX olisi nimenomaisesti osallinen suureen sodan ja konfliktien kärjistymiseen”, Musk sanoi.

Musk julkaisi viestin vastauksena julkaistuun otteeseen Walter Isaacsonin tulevasta tekniikan tycoonin elämäkerrasta.

The Washington Postin torstaina julkaisemassa otteessa Isaacson kirjoitti, että viime vuoden syyskuussa “Ukrainan armeija yritti salaista hyökkäystä Venäjän Sevastopolissa Krimillä sijaitsevaan laivastolaivastoon lähettämällä kuusi pientä drone-sukellusvenettä, jotka oli täynnä räjähteitä, ja se käytti Starlinkiä ohjatakseen heidät kohteeseen.”

Musk oli “puhunut Venäjän Yhdysvaltain-suurlähettiläälle… (joka) oli nimenomaisesti kertonut hänelle, että Ukrainan hyökkäys Krimiin johtaisi ydinvastaukseen”, Isaacson kirjoitti.

Musk “käski salaa insinööreilleen katkaista peiton 100 kilometrin säteellä Krimin rannikosta. Tämän seurauksena, kun ukrainalaiset drone-alukset pääsivät Venäjän laivaston lähelle Sevastopolissa, ne menettivät yhteyden ja huuhtoivat maihin harmittomasti”, Isaacson kertoo.

Musk pelastaa ihmiskunnan onnettomuudelta, mutta kaikki media keskittyy typerään niin sanottuun “vihapuheeseen” X:ssä ja itkemiseen ja valittamiseen Ukrainan kyvyttömyydestä aloittaa ydinsotaa.

Kanekoa Suuri:

Yritysmedia julkaisi kielteisiä artikkeleita @elonmuskista, joka on tarjonnut avokätisesti ilmaista Starlink-internetiä Ukrainalle yli 80 miljoonalla dollarilla sodan alkamisesta lähtien.

Miksi? Hän ei halua, että hänen satelliittejaan käytetään pitkän kantaman drone-hyökkäyksissä Venäjää vastaan, koska hän pelkää, että se voi pahentaa konfliktia ja jopa laukaista ydinsodan.

Musk on jyrkästi torjunut ajatuksen Starlinkin käytön sallimisesta tavalla, joka voisi kärjistää konfliktin kolmanneksi maailmansodaksi.

Tässä on joitain lainauksia Muskista sodan alkamisen jälkeen:

”Starlink on Ukrainan viestinnän selkäranka, erityisesti etulinjoissa, missä lähes kaikki muut Internet-yhteydet on tuhottu. Mutta emme salli konfliktin eskaloitumista, joka voi johtaa kolmanteen maailmansotaan.”

“SpaceX:n omat kustannukset Starlinkin käyttöönotosta ja tukemisesta Ukrainassa ovat tähän mennessä noin 80 miljoonaa dollaria. Tukemme Venäjälle on 0 dollaria. On selvää, että olemme Ukrainan puolesta. Krimin takaisinvaltaaminen aiheuttaa massiivisen kuoleman, todennäköisesti epäonnistumisen ja ydinsodan riskin. Tämä olisi kauheaa Ukrainalle ja maapallolle.”

”SpaceX Starlinkista on tullut Ukrainan yhteyksien selkäranka etulinjoihin asti. Tämä on helvetti, jos eroat. Emme kuitenkaan salli Starlinkin käyttöä pitkän kantaman drone-iskuihin. Tämä on helvetti, jos et eroa.”

On täysin järkevää olla haluamatta satelliittiteknologiaasi osallistuvan katastrofaalisen maailmansodan käynnistämiseen, erityisesti Venäjän kanssa, jolla olisi vakavia seurauksia ihmiskunnalle.

Huolimatta Muskin selkeistä julkisista lausunnoista, joiden mukaan Starlinkiä ei käytetä pitkän kantaman dronehyökkäyksiin, jotkut tiedotusvälineet yrittävät nyt tahrata hänen mainetta, koska ne eivät salli Starlinkin käyttöä sellaisella tavalla.

Minusta nämä napsautussyötti-sensaatiootsikot ovat inhottavia, ja kiitän @elonmuskia hänen ponnisteluistaan ​​mahdollisen ydinsodan estämiseksi.

 

Sen sijaan, että Elon Muskia ylistettäisiin sankarina hänen kyvystään pelastaa lukemattomia ihmishenkiä, sodannälkäiset tiedotusvälineet levittävät osumia häntä vastaan. Tämä paljastaa kuinka kieroutunutta ja pahaa valtion ylläpitämästä mediasta on tullut. He keskittyvät enemmän suojaamaan sotilas-teollista kompleksia kuin välttämään maailmanlaajuisia konflikteja ja tuhoa. Mutta mitä muuta odotamme? Tämän saamme yksipuoluejärjestelmästä: rehottava inflaatio, pilviin nousevat rikollisuusluvut, kohtuuhintaiset asunnot, avoimet rajat ja ikuinen sota. Ja jos et ole linjassa tuon esityslistan kanssa, voit olla varma, että tiedotusvälineet kohdistavat sinut nopeasti ja väittävät puolustavansa “demokratiaa”.

Lähde Revolver