Julkaisuaikataulut

Artikkelit julkaistaan 2 tunnin välein alkaen klo 9, julkaisuajat ovat siis 9,11,13,15,17 ja mikäli päivälle on myös videojulkaisu (ei aina) se tapahtuu klo 19, muussa tapauksessa klo 19 slottiin tulee normaali artikkeli.

Yhteystiedot

Publication-X on sitoutumaton julkaisu, artikkelit tulevat yhteistyökumppaneiltamme, ensisijassa ainoastaan käännämme tekstit ja muut julkaisut  suomeksi.

Tarvittaessa yhteyden toimitukseen saa helpoiten sähköpostilla osoittella [email protected] tai Telegramilla:

https://t.me/konradkurzex

Publication-X:n oma telegram-kanava löytyy myös, https://t.me/publicationxcom

 

20.7.2024

Publication-X

"Vita plus quam nigrum et album"

Joe Biden sanoo, että ilmastonmuutos on “pelottavampi kuin ydinsota”.

1 min lukea
Joe Biden sanoo, että ilmastonmuutos on “pelottavampi kuin ydinsota”.

Pikalinkki tähän artikkeliin: https://publication-x.com/efhm

7 lukukertaa

Ilmastonmuutos on pelottavampi kuin ydinsota, sanoo Yhdysvaltain presidentti Joe Biden. Hän kertoi Vietnamissa toimittajille, että maailmanlaajuinen lämpötilan nousu 1,5 astetta seuraavien kahden vuosikymmenen aikana olisi “pelottavampi” kuin ydinholokausti, raportoi Baxter Dmitry.

Hänen puheessaan JW Marriott -hotellissa Hanoissa Biden sanoi viikonloppuna: “Ainoa eksistentiaalinen uhka, joka on ihmiskunnalle vielä pelottavampi kuin ydinsota, on maapallon lämpeneminen yli 1,5 astetta seuraavien 20 – 10 vuoden aikana.”

“Se olisi todella ongelma”, hän lisäsi. “Silloin ei ole paluuta.”

Tämä tulee “vähentämään huomattavasti ilmakehään päästettyä hiilidioksidia, mutta sen toteuttaminen maksaa paljon rahaa. Ja maailma sanoo, että meidän etumme – kollektiivinen etumme on tehdä se”, hän sanoi.

“Ajattelitko koskaan istuvasi G20-kokouksessa, jossa kaikki puhuvat ilmaston lämpenemisestä? Ei vitsi. Ajattelitko koskaan niin?” hän kysyi retorisesti.

Biden hämmensi toimittajia viittaamalla John Waynen elokuvaan, jossa intiaani tiedustelija kutsuu unionin sotilasta “valehtelevaksi ponisotilaaksi koiran pään kanssa.”

“No, on paljon valehtelevia ponisotilaita koiran pään kanssa – ilmaston lämpenemisestä, mutta ei enää”, hän totesi. “Yhtäkkiä kaikki ymmärtävät, että se on ongelma. Eikä mikään voita valon näkemistä.”

Lähde

fiFinnish