Kansanmurhasta kirjoittamisen ongelma ennen kuin se todella tapahtuu, on se, että kuulostat foliohattu hullulta, joten lähdin etsimään muita ihmisiä, jotka ymmärtävät ja näkevät kuvioita. Löysin englantilaisen kirjailijan Karen Harradinen ja yhdysvaltalaisen kirjailijan Naomi Wolfin, ja epäilemättä on muitakin, joita ei ole vielä löydetty. Minulle tulee mieleen Yhdysvaltain lehdistöagentit Berliinissä, jotka varoittivat juutalaisia ​​ystäviään pakenemaan natsien takia 1920-luvulla, varoitus, jonka mukaan harvat heistä toimivat. Sain tietää tästä, koska lapsuuteni naapurit olivat Saksan juutalaisia, heidän isänsä oli kuunnellut varoitusta ja saanut perheensä ulos Australiaan riittävän aikaisin. Puhuessani Karen Harradinen kanssa tiedän, että on suurta turhautumista, että niin monet ihmiset ovat niin tietämättömiä, zombimaisia, että he elävät elämäänsä.

Naomi Wolf tiivistää asian hyvin äskettäisessä artikkelissa: “Historian ongelma on, että sitä ei ole tapahtunut aiemmin juuri sillä tavalla. Se tarkoittaa, että juuri ennen kuin ihmiset laitettiin laatikkovaunuihin ja murhattiin, olisit kuulostanut hullulta, jos olisit sanonut: Pelkään, että ihmisiä laitetaan laatikkovaunuihin ja murhataan. Ennen kuin englantilaiset perustivat riittämättömiä “keittokeittiöitä” “ilkeällä keitolla”, joka pahensi kohdeväestön punatautia ja joudutti heidän poistumistaan ​​maasta tai joudutti heidän kuolemaansa, olisit kuulostanut hullulta, jos olisit sanonut: pelkään. Ison-Britannian hallitus kumoaa “ruokintaohjelmat”, joita he käyttävät Irlannissa saadakseen hankalat vuokralaiset pois maasta. Ennen kuin isorokkoa käytettiin biologisena aseena yritettäessä tyhjentää intiaaniheimoja tavalla, joka voisi auttaa “hävittämään tämä execreble”.

Toinen asia, jonka olen huomannut, on kuinka monet osakemarkkina-analyysit ja kauppiaat alkavat yhdistää kansanmurhan pisteitä, ehkä siksi, että se on tärkeä taito menestyä markkinoilla, tarkastella todennäköisyyksiä, trendejä ja markkina- tai tilannerakennetta.

Joten jälleen kerran historiassa muutamat meistä huutavat odottavasta kansanmurhasta maailmalle, joka on enimmäkseen kuuro, itse asiassa pahempi kuin kuuro. Tietämättömällä kehyksellä hylkivä, media ja globalistiset fasistit ovat itse asiassa opettaneet ihmisille: “Se on salaliittoteoria”, johon yleensä liittyy lievä nauraminen, jonka tarkoituksena on toisaalta laskea varoittajan alas, mutta myös lievä hermostuneisuus siitä, että varoituksen antava henkilö saattaa olla oikeassa. Nämä ihmiset eivät edes ymmärrä, että heille on opetettu “salaliittoteoria”, vastaa: He ovat robotteja, se oli Yhdysvaltain CIA:n 1960-luvulla keksimä uudelleenkehys ja peite.

Globalistit ja heidän malthusilaiset Flying Monkey Greens ovat ihmis- ja jumalanvastaisia, he haluavat vähentää maailman väestöä 7 miljardista 1 miljardiin ihmiseen. Useilla menetelmillä, joista suuri osa on jo otettu käyttöön. Nähdäksesi tulevaisuuden sinun tarvitsee vain seurata trendiä ilmeiseen lopputulokseen.

Natsien kuvioiden tunnistus

Uhkauksen ymmärtämiseksi on hyödyllistä tuntea varhaisten natsien malli, varsinkin kun monet globalistiset fasistit ovat natsitaustaisia, katso, että uudet natsit ovat marssilla  ja koska sekä natsit että globalistifasistit ovat katse näyttää toimivan “suuremman hyvän puolesta”. Varhaiset natsit eivät tulleet ulos sanomaan: “Suunnitelmamme on kaasuttaa kuoliaaksi 10 miljoonaa ihmistä seuraavan vuosikymmenen aikana ja aloittaa sota, jossa 60 miljoonaa ihmistä kuolee.

Jos he olisivat tehneet niin, Hitler ei olisi saavuttanut 97-prosenttista Saksan kansan tukea 1920-luvulla. Sen sijaan he tulivat Saksan pelastajiksi, sitten he korostivat olevansa Mestarirotu, sitten he loivat jakautumisen, Mestarirodun ja juutalaisten uhan, sitten dehumanisaatio Katso Toisen dehumanisaatio Natsit sanoivat yleisesti:    Juutalaiset levittää tautia.” Natsien mukaan se oli puhdasverinen natsi tautien leviämistä juutalaisia ​​vastaan. Tämä oikeutti pahan natsimielen syyn juutalaisten paimentamiseen gettoihin ja sitten keskitysleireihin ja sitten miljoonien murhiin. He eivät kutsuneet sitä murhaksi tai kansanmurhaksi. He kutsuivat sitä “lopulliseksi ratkaisuksi”. Kaikki natsiklubissa tiesivät mitä “Lopullinen ratkaisu” itse asiassa tarkoitti.

Kuten sana “kestävyys”, tarkoittaa nykyään itse asiassa maailman väestön laskemista tasolle, jonka fasistit pitävät kestävänä. Tai suoraan sanottuna tappaen miljardeja ihmisiä, jotka eivät kuulu Globalist Fasist Clubiin.

Globalistiset fasistit. kuten natseilla on omansa, heillä ja meillä, jotka kutsuvat itseään “eliitiksi”, ilmeisesti “Master Race” on jo vallattu. Heidän syynsä oikeuttaa pahan aiheuttamisen, “Maailman pelastaminen ilmastonmuutokselta”, mikä tietysti oikeuttaa kaiken toiminnan, aivan kuten natsit, “suuremman hyvän puolesta”. Ja kuten niin monet tyhmät saksalaiset 1920-luvulla, ihmiset ovat nykyään koukussa ilmeiseen ilmastohukkaan. Katso  Ei ole ilmastohätätilaa

Natsit pehmensivät saksalaisia ​​kansanmurhaan asti Aktion T4:n kaltaisten ohjelmien kautta. Vuonna 1939 alkanut Aktion T4 oli joukkomurhakampanja tahattomalla eutanasialla. Ohjelma keskittyi murhaamaan vammaisia ​​ja mielenterveysongelmia, ihmisiä, joiden natsit ajattelivat olevan mestarirodun tyhjennys. Nürnbergin oikeudenkäynnin mukaan ohjelman toteutti pääasiassa 23 lääkäriä. Lähes puolet kaikista saksalaisista lääkäreistä 1930-luvulla liittyi natsipuolueeseen, mikä oli korkeampi osuus kuin missään muussa ammatissa. Jos historia on jotain, älä odota lääkäreillä olevan aavistustakaan siitä, mitä todella tapahtuu, ja odota, että monet osallistuvat kansanmurhaan.

Kanadassa, WEF-fasistin johtamassa Justin Trudeaussa on jo käynnissä eutanasia-ohjelma, joka on hyvin samanlainen kuin T4. Katso  eutanasiaohjelmat kaikuvat Nazi Aktion T4:n

Fasistit ovat 15 minuutin kaupunkien, Katso  Unleyn kommunistisen tyylin valvontajärjestelmän  ja  15 minuutin kaupungit ovat natsighettoja  , jotka voivat hallita ihmisiä tietyllä määritellyllä alueella, takana, tietenkin ilmastonmuutoksen ja “suuremman hyvän” vuoksi. Kuulostaa tutulta? Näetkö kuvion jopa tässä vaiheessa? Sen pitäisi olla useimpien juutalaisten tunnistettavissa, ainakin ne, jotka selvisivät holokaustista.

Globalistiset fasistit tietävät, että nykyaikainen viestintä on liian hyvää nykyään, että jos he alkavat jälleen rakentaa kaasukammioita, ne selvitetään. Joten he yrittävät tappaa miljardeja ihmisiä, jotka eivät kuulu Fasistiseen klubiin, sanotaanko. vinomminkin.

Näin, mutta ensin virkistys varhaisista natseista.

Varhainen natsien alusta

Alla on Early Nazi Political Platform, jonka luetessasi näet, olisitko ihastunut varhaisiin natseihin tai päättynyt lukevasi oppia yhdestä maailman historian pahimmista liikkeistä.

Olen korostanut natsien viittauksia “yhteiseen hyvään”, huomaa myös kuinka suuri vihje, että olet tekemisissä pahan kanssa, on välitön siirtyminen sensuuriin. Tämä on kaikkien totalitaristien tunnusmerkki ja yleinen alkusoitto kansanmurhalle. Koska on vaikea tappaa ihmisiä, jos monet muut ihmiset tietävät siitä. Näin ollen suuria lahjoja on sensuuri ja “me ja he” vetoomus yhteiseen etuun, se huutaa PAHAA. Se huutaa odottaessaan kansanmurhaa.

Natsipuolueen alusta oli 25-pisteinen ohjelma natsivaltion ja -yhteiskunnan luomiseksi. Hitler esitteli ohjelman Hofbräuhaus Beerhallissa Münchenissä, Saksassa 24.2.1920.

1. Vaadimme kaikkien saksalaisten yhdistymistä Suur-Saksassa kansallisen itsemääräämisoikeuden perusteella.

2. Vaadimme Saksan kansan tasa-arvoisia oikeuksia sen suhteissa muiden kansojen kanssa sekä Versaillesin ja Saint-Germainin rauhansopimusten kumoamista.

3. Vaadimme maata ja alueita (siirtokuntia) ruokkimaan kansaamme ja asuttamaan ylimääräistä väestöämme.

4. Vain kansakunnan jäsenet voivat olla valtion kansalaisia. Vain saksalaista verta olevat  voivat olla kansakunnan jäseniä, oli heidän uskonsa mikä tahansa. Näin ollen yksikään juutalainen ei saa olla kansakunnan jäsen.

5. Muut kuin kansalaiset voivat asua Saksassa vain vieraina, ja heihin on sovellettava ulkomaalaisia ​​koskevia lakeja.

6. Äänioikeus valtion hallituksessa ja lainsäädännössä on vain valtion kansalaisilla. Vaadimme siksi, että kaikki viralliset nimitykset, olivatpa ne sitten valtakunnassa, osavaltioissa tai pienemmillä paikkakunnilla, ovat vain kansalaisten hallussa.

Vastustamme korruptoivaa parlamentaarista tapaa täyttää virat vain puoluenäkökohtien mukaan, luonteeseen tai kykyihin viittaamatta.

7. Vaadimme, että valtio asettaa ensisijaiseksi velvollisuudekseen huolehtia kansalaisilleen toimeentulosta. Jos koko väestön ruokkiminen osoittautuu mahdottomaksi, ulkomaalaiset (ei-kansalaiset) on karkotettava Valtakunnasta.

8. Kaikki ei-saksalainen maahanmuutto on estettävä. Vaadimme, että kaikki ei-saksalaiset, jotka saapuivat Saksaan 2. elokuuta 1914 jälkeen, pakotetaan poistumaan Valtakunnasta viipymättä.

9. Kaikilla kansalaisilla on oltava yhtäläiset oikeudet ja velvollisuudet.

10. Fyysisen tai henkisen työn tekemisen on oltava jokaisen kansalaisen ensimmäinen velvollisuus. Yksilön toiminta ei saa olla ristiriidassa yleisen edun kanssa , vaan sen on edettävä  yhteisön puitteissa ja yleishyödyllinen.

Vaadimme siksi:

11. Työstä ansaitsemattomien tulojen poistaminen.

Koron orjuuden murtaminen

12. Ottaen huomioon ne valtavat elämän ja omaisuuden uhraukset, joita kansakunnalle sota vaatii, on sodan seurauksena henkilökohtainen rikastuminen katsottava rikokseksi kansakuntaa vastaan. Vaadimme siksi kaikkien sodan voittojen säälimätöntä takavarikointia.

13. Vaadimme kaikkien yritysten, jotka on muodostettu yhtiöiksi (trustiksi), kansallistamista.

14. Vaadimme voitonjakoa suurissa teollisuusyrityksissä.

15. Vaadimme vanhuusvakuutuksen laajaa kehittämistä.

16. Vaadimme terveen keskiluokan luomista ja ylläpitämistä, suurten tavaratalojen välitöntä yhteisöllistämistä ja niiden vuokraamista edulliseen hintaan pienille kauppiaille ja että kaikkia pieniä kauppiaita kohtaan osoitetaan äärimmäistä huomiota valtion sijoittamisessa. ja kunnallisista tilauksista.

17. Vaadimme kansallisiin vaatimuksiimme sopivaa maareformia,  lain säätämistä maiden lunastamisesta yhdyskuntakäyttöön ilman korvausta;  maavuokran poistaminen ja kaiken maakeinottelun kieltäminen.

18.  Vaadimme armotonta syytteeseenpanoa niiltä, ​​joiden toiminta on haitallista yhteisen edun kannalta.  Tavallisia rikollisia, koronkiskontajia, voittoa tavoittelevia jne. on rangaistava kuolemalla riippumatta heidän uskontunnustuksestaan ​​tai rodustasa.

19. Vaadimme, että roomalainen laki, joka palvelee materialistista maailmanjärjestystä, korvataan saksalaisella yleislailla.

20. Valtion on harkittava kansallisen koulutusjärjestelmämme perusteellista uudelleenrakentamista (tarkoituksena avata jokaiselle työkykyiselle ja ahkeralle saksalaiselle mahdollisuus korkea-asteen koulutukseen ja siten ylenemiseen). Kaikkien oppilaitosten opetussuunnitelmat tulee mukauttaa käytännön elämän vaatimuksiin. Koulun tavoitteena on oltava, että oppilaalle älykkyyden ensimmäisestä merkistä alkaen saadaan käsitys valtion käsitteestä (kansalaisasioita tutkimalla). Vaadimme köyhien vanhempien lahjakkaiden lasten kouluttamista valtion kustannuksella riippumatta heidän luokastaan ​​tai ammatistaan.

21. Valtion on varmistettava, että kansanterveysstandardeja nostetaan suojelemalla äitejä ja vauvoja, kieltämällä lapsityövoiman käyttöä, edistämällä fyysistä voimaa pakollista voimistelua ja urheilua koskevalla lainsäädännöllä sekä tukemalla laajasti lasten fyysistä koulutusta harjoittavia seuroita. nuoriso.

22. Vaadimme palkkasoturi-[eli ammatti-]armeijan lakkauttamista ja kansanarmeijan muodostamista.

23. Vaadimme laillista sodankäyntiä tahallista poliittista valheellisuutta vastaan ​​ja sen levittämistä lehdistössä. Saksan kansallisen lehdistön luomisen helpottamiseksi vaadimme:

a) kaikkien saksankielisten sanomalehtien toimittajien ja avustajien on oltava kansakunnan jäseniä;

b) ei-saksalaisia ​​sanomalehtiä ei saa ilmestyä ilman valtion nimenomaista lupaa. Niitä ei saa painaa saksan kielellä;

c) että ei-saksalaisia ​​kielletään lailla osallistumasta taloudellisesti saksalaisten sanomalehtien toimintaan tai vaikuttamasta niihin ja että rangaistuksena tällaisen lain rikkomisesta on tällaisten sanomalehtien lakkauttaminen ja asiaan liittyvien ei-saksalaisten välitön karkottaminen.

Kansallista hyvinvointia edistävien lehtien julkaiseminen on kiellettävä. Vaadimme kaikkien niiden taiteen ja kirjallisuuden suuntausten laillistamista, jotka turmelevat kansallista elämäämme, sekä kulttuuritapahtumien tukahduttamista, jotka rikkovat tätä vaatimusta.

24. Vaadimme vapautta kaikille valtion uskonnollisille uskontokunnille, mikäli ne eivät uhkaa sen olemassaoloa eivätkä loukkaa saksalaisen rodun moraalisia tunteita.

Puolue sellaisenaan edustaa positiivista kristinuskoa, mutta ei sitoudu mihinkään tiettyyn kirkkokuntaan. Se taistelee juutalais-materialistista henkeä sisällämme ja ilman meitä ja on vakuuttunut siitä, että kansakuntamme voi saavuttaa pysyvän terveyden vain sisältä käsin periaatteen:  yhteinen etu ennen oman edun pohjalta.

25. Tämän ohjelman toteuttamiseksi kokonaisuudessaan  vaadimme vahvan keskusvaltiovallan luomista Valtakunnalle; poliittisen keskusparlamentin ehdoton auktoriteetti koko valtakunnassa ja sen organisaatioissa; sekä kiinteistöön ja ammattiin perustuvien yhtiöiden perustaminen valtakunnan säätämän yleisen lainsäädännön toteuttamiseksi Saksan eri osavaltioissa.

Puolueen johtajat lupaavat työskennellä säälimättömästi – tarvittaessa uhrata henkensä – muuttaakseen tämän ohjelman toiminnaksi.

Viimeksi muokattu: 15.10.2020

Tekijä(t): United States Holocaust Memorial Museum, Washington, DC

Early Nazi Political Platform, esiteltiin vuonna 1920 oluthallissa, noin vuosikymmenen sisällä kymmenen miljoonaa ihmistä kuolisi suoraan natsien käsissä.

Globalistien luomat nykyiset ensisijaiset kansanmurhariskit ovat:

  • Hyökkäys elintarviketuotantoon – käynnissä.
  • Fossiilisten polttoaineiden hyökkäys – käynnissä.
  • Köyhyyden luominen – käynnissä.
  • Rokote – käynnissä.
  • Sota alkoi Venäjän kanssa.
  • Väestönvaihto, rajavalvonnan poistaminen – käynnissä.

Energia on elämää, kirjaimellisesti. Jos haluttaisiin saada aikaan kansanmurha, olisi pahan toteuttamiskelpoinen strategia hyökätä energiajärjestelmää, erityisesti fossiilisia polttoaineita vastaan. Ihmiset viettivät tuhansia vuosia nollakasvussa ja kehityksessä, koska rajallinen energian saatavuus merkitsi kasvua, mukaan lukien väestönkasvu, oli merkittävästi saavutettavissa vain ylimääräisen energian ansiosta.

Maailman väestön nopean kasvun mahdollisti maanviljelyn käyttöönotto noin 7000 vuotta sitten, mikä tarjosi vakaamman ravintolähteen ja keskitti ihmiset yhteistyökykyisempiin ryhmiin, sitten 1800-luvun lopulla fossiilisten polttoaineiden löytämisen ansiosta. Kun puu alkoi olla vähissä joillakin alueilla, ihmiset huomasivat, että he pystyivät kaivamaan ja polttamaan hiiltä, ​​mikä johti lopulta höyrykäyttöisten maatalouskoneiden kehittämiseen. Mikä vähensi dramaattisesti niiden ihmisten määrää, joiden täytyi harjoittaa elintarviketuotantoa väestön ylläpitämiseksi. Ilman fossiilisia polttoaineita ruoan tuotanto ja lannoitteiden saatavuus heikkenevät, noin 50 % maailman väestöstä saa ravintoa lannoitteiden käytön ansiosta, jonka mahdollistaa fossiilisten polttoaineiden kemiallinen prosessi, nimeltään Haber–Bosch-prosessi.

Fasistit syyttävät tietysti ilmastonmuutosta tästä nälänhädästä.

Tästä syystä näet hyökkäyksiä maatilatuotantoon suurissa elintarviketuottajissa, kuten Alankomaissa ja Länsi-Australiassa, fasistisen työväenhallituksen toimesta sellaisilla lainsäädännöillä kuin aboriginaalien kulttuuriperintölaki ja The Voice.

Fossiilisten polttoaineiden korvaaminen uusiutuvilla ei toimi. Tuuliturbiinien valmistukseen ja asennukseen käytettyä energiaa ei koskaan kompensoida tuulivoimaloiden käyttöiän aikana. Teollisuus tekee tämän vihdoin selvitettyään tuhlattuaan miljardeja veronmaksajien dollareita. Katso  tuulienergian hävikki Uusiutuvat energiat  , rahat loppuvat ennen tyhmyyttä  Suhteellisen elinkelpoinen tuulienergia fantasia  Työväenhallitus tuhlaa miljardeja vihreään energiaan 

Vuosia sitten vaihdoin syötäviä palkokasveja Intiaan. Kun hinnat saavuttavat tietyn tason, kysyntä lakkaa. Lopeta vain kokonaan. Kun tämä tapahtui muutaman kerran, päätin lentää Intiaan ja selvittää miksi. Syynä oli, että ihmiset Intian markkinoilla olivat köyhyysrajalla ja palkokasvit olivat perusproteiini. Jos pulssimarkkinahinta menisi tietylle tasolle, nämä köyhyyden rajalla olevat ihmiset lopettaisivat syömisen, kunnes alhaisempi kysyntä laskisi hinnan jälleen alas. Kerron tämän tarinan, koska nälänhädän aiheuttaman kansanmurhan riskin aiheuttavat ainakin aluksi ensisijaisesti kehitysmaat ja ihmiset, jotka ovat jo lähellä köyhyyttä. Vaikka tämä voi muuttua myöhemmin.

Historian nälänhädissä ei ole harvinaista, että elintarvikkeiden hinnat nousivat 50- tai 60-kertaisesti.

Tietenkin globalistit ja siellä sylikoirien valtavirran tiedotusvälineet JA Vihreät sanovat, että nälänhädät johtuvat ilmastonmuutoksesta,  eivätkä laske sitä globalististen fasistien itsensä naurettaviksi vale ilmastokriisitoimiksi energiaa ja maataloutta vastaan.

Kuolema rokotteen seurauksena

Yksi natsien ongelmista oli se, että kun tappaa miljoonia ihmisiä, kuinka ruumiit hävitetään?

Yksi nykyaikainen vaihtoehto, joka on jo käynnissä, on kuolema Covid-rokotteen seurauksena. Olemme jo nähneet Covid-rokotteen valtavia haittavaikutuksia. Katso  WA:n tiedotteet Covid-rokotteen tapahtumista  Kenelläkään ei ole aavistustakaan, mitkä ovat Covid-rokotteen pitkän aikavälin terveysvaikutukset, mutta lyhyen aikavälin vaikutukset ovat yhä ilmeisempiä, pian se on jopa ilmeistä lampaille.

Katso  Ed Dowd paljastaa hämmästyttävät kuolleisuusluvut  Naomi Wolfin haastattelussa Isossa-Britanniassa

Raportti LINK  Rokotevaurioprojekti – Inhimilliset kustannukset

Rohkaisevaa on se, että Australian hallitus jatkaa Covid-rokotteiden työntämistä niin kuin alemman luokan huijari tunkeutuu rikkaan asiakkaan päälle, joten tämä voi olla myönteinen merkki siitä, että Covid-rokote ei ainakaan toistaiseksi ole ollut se tehokas tapa, jota he olivat toivoneet. joten he yrittävät työntää enemmän ihmisiin, jopa nyt.

Globalistisen Maailman terveysjärjestön (WHO) pyrkimykset ottaa haltuunsa maailman “terveysjärjestelmä” Katso   WHO:sta, josta tulee globalistinen terveysdiktaattori   ja   WHO:n häpeän nimissä roistoja, kiduttajia ja terroristeja , on upea sarja. valmis kansanmurhaan rokotteella.

Se, että lääkeyhtiöt tekevät turvallisuuskokeita, vastaa pedofiilin asettamista lastentarhan vastuulle. Lisää sitten korruptoitunut tai epäpätevä sääntelyjärjestelmä, jota korruptoitunut teollisuus rahoittaa, ja sinun tulee kohdella hyväksyttyjä lääkkeitä ja rokotteita kuten ladattua asetta.

Henkilökohtaisesti olen erittäin varovainen kaikesta, mitä FDA on hyväksynyt noin vuoden 2002 jälkeen, mikä on likimääräinen päivämääräni, jolloin FDA:n lääkehyväksynnät alkoivat näyttää yhä epäilyttävämmiltä. Tee oma tutkimus aiheesta.

Vaikka todennäköisimmin nälänhätä synnyttää fasistien luomia ja Flying Monkey Greensin tukemia kehitysmaita, jotka siemailevat lattea purkeista erilaisissa esikaupunkien kahviloissa, pakollista rokotelähestymistapaa tullaan käyttämään enemmän kehittyneissä maissa. Ironista kyllä ​​myös lattelapperien kiinni saaminen.

Tämä on perimmäinen syy Länsi-Australian on kiellettävä pakolliset rokotteet. 

Köyhyyden luominen on kenties kruununjalokivi fasistien kansanmurhasuunnitelmissa, koska se vähentää pääsyä tärkeimpiin elämän ylläpitämisen tarpeisiin. Kirjoitan tästä lisää tulevassa taloustieteen artikkelissa.

Sota

Minun sukupolveni vietti paljon teinivuosiamme kylmän sodan aikana huolissaan Neuvostoliiton ja Yhdysvaltojen välisestä ydinasevaihdosta. Kirjat, kuten On the Beach, säteilystä, joka kattaa hitaasti Australian ja kuinka ihmiset kohtasivat välittömän kuolemansa, auttoivat kiteyttämään ydinsodan vaarat sukupolvellemme.

Nykyinen sukupolvi ei näytä olevan vähiten huolissaan. Yhdysvallat aloitti ennen sotia tinaruohojen Lähi-idän ja Pohjois-Afrikan maiden kanssa puolustaakseen Yhdysvaltain Petrodollaria ja kääntääkseen rahaa tappamalla lapsia, nyt USA:n uuskonit käynnistävät sotia Venäjän ja Kiinan kaltaisten maiden kanssa, jotka ovat sekä merkittävästi ydinvoimalla että perinteisesti sotakykyisiä. . Nykyinen sota, joka, jos se laajenee koskemaan Kiinaa, on sota, jonka Yhdysvallat todennäköisesti häviää ja jolle suuri osa maailmasta sanoisi: “Heillä oli se tulossa.” Ainakin ennen kuin me muut kuolemme ydinlaskuun, On the Beach -tyyliin, jos se menee ydinvoimaksi.

Ukrainan sota on globalistien sota ensisijaisesti Ukrainan kaasuvarantojen varastamisesta, ja jos heillä on tuuria Venäjä itse, Katso   Ukraina on globalistinen huijaus   Onnella kumpaakaan tavoitetta ei saavuteta.

Globalistien ja heidän kansanmurhasuunnitelmiensa ongelmana on, että sota voi helposti karkaa käsistä ja vaikuttaa suoraan fasisteihin itseensä, joten muut vaihtoehdot näyttävät ensisijaisesti paremmilta fasistisesta näkökulmasta.

Väestön korvaaminen

Globalistit koordinoivat globaalia avoimen rajan strategiaa, jonka tarkoituksena on tuoda demokraattisiin maihin ihmisiä, jotka eivät tunne demokraattista prosessia yhtä hyvin ja joita käytetään korvaamaan olemassa oleva kansallinen väestörakenne. Nämä ihmiset hyväksyvät todennäköisesti totalitaarisen fasistisen hallinnon ja globaalin hallituksen ja luovat kulttuuriluokkia maiden sisällä.

Luulen, että tämä on yksi fasistinen strategia, joka lopulta epäonnistuu, koska ihmiset, jotka ymmärtävät fasismin pahuuden, tunnistavat sen todennäköisemmin eivätkä tue sitä.

Näyttämö on valmiina massiiviselle takaiskulle fasisteja vastaan, kun yhä useammat ihmiset ymmärtävät, mitä fasistit tekevät ja haluavat kostaa. Loppujen lopuksi meitä on monia, suhteellisen harvoja fasisteja vastaan, tällä hetkellä kysymys on, kuinka monta ihmistä köyhyyteen ja tapetaan ennen kuin riittävä määrä ihmisiä herää ja antaa fasisteille sen, mitä he ansaitsevat. Katso  tästä taas mennään

Lähde: Technocracy.news