23.5.2024

Publication-X

"in tenebris moderni diei, solum bellum est"

Hamasin johtaja puhaltaa pilliin: CIA:n psyko-operaatio globalistisen agendan edistämiseksi.

1 min read
Hamasin johtaja puhaltaa pilliin: CIA:n psyko-operaatio globalistisen agendan edistämiseksi.

Pikalinkki tähän artikkeliin: https://publication-x.com/aeeo

Hamas ei ole terroristijärjestö, joka on päättänyt taistella Palestiinan kansan puolesta, käydä sotaa Israelia vastaan ja valloittaa takaisin menetetyn maan.

Todellisuudessa oletettavasti tappava terroristiryhmä on itse asiassa globalistien psyko-operaatio, jonka CIA on luonut ja jota sen oletetut viholliset Israel tukevat auttaakseen globalisteja saavuttamaan tavoitteensa, jotka koskevat ikuisia sotia Lähi-idässä.

Mutta älkää uskoko minun sanaani. Näin väittää Hamasin perustajan poika, joka on luopunut asemastaan Hamas-liikkeen “kultaisena prinssinä” puhaltaakseen pilliin ja kertoakseen maailmalle totuuden siitä, mitä terroristiryhmän kulissien takana todella tapahtuu.

Mosab Hassan Yousefilla, jonka isä oli avainasemassa Hamasin perustamisessa vuonna 1987, on kuitenkin vain yksi ongelma. Hän haluaa kertoa länsimaailmalle totuuden Hamasista, mutta valtavirran tiedotusvälineet tekevät kaikkensa tukahduttaakseen hänen äänensä ja jatkaakseen globalistisen propagandan pumppaamista radioaaltoihin.

Mutta täällä People’s Voice -lehdessä globalistien maksumiehet eivät sensuroi meitä, ja meillä on koko tarina teille.

Tekstitys: OpenAI
Käännös: DeepL
Alkuperäinen video: https://rumble.com/v3rgcz7-hamas-insider-blows-whistle-cia-created-us-to-advance-new-world-order.html