23.5.2024

Publication-X

"in tenebris moderni diei, solum bellum est"

Maailmanlaajuiset toimistojen sulkemiset: Onko Soros-imperiumi romahtamassa?

2 min read
Maailmanlaajuiset toimistojen sulkemiset: Onko Soros-imperiumi romahtamassa?

Pikalinkki tähän artikkeliin: https://publication-x.com/o7a3

Sen sijaan, että jatkaisi laajentumista, kuten vain muutama vuosi sitten ilmoitettiin, globalistinen Soros-imperiumi on kutistumassa. Avoimen yhteiskunnan säätiöt (OSF) ovat “rakennemuutoksia” – monia toimistoja suljetaan ja työntekijöiden määrää vähennetään merkittävästi. Poliittisen vaikuttamisen lopun alku rahavirtojen kautta epäilyttäville ryhmille ja järjestöille?

Vasta elokuussa ilmoitettiin, että George Soros ja hänen OSF-toimistonsa suurelta osin eroavat EU :sta . Ottaen huomioon, että suurin osa politiikasta vasemmistosta liberaaleihin ja keskustalaisiin on jo globalistisella linjalla, tämä ei aiheuta suuria muutoksia. Mutta uusi Bloomberg -raportti tekee selväksi, että tämä siirto on vain yksi monista, jotka vaikuttavat 25 miljardin dollarin Soros-imperiumiin. Toimistot suljetaan ja työntekijöitä irtisanotaan kaikkialla maailmassa.

Virallisesti nämä ovat Soros-säätiön “saneeraustoimenpiteitä”, joka raportin mukaan on “taloudellisten haasteiden” edessä. Ilmeisesti George Sorosin pojalla Alexanderilla, joka äskettäin otti koko homman johdon, on erilaiset suunnitelmat kuin hänen vanhalla miehllään. Eikä vain sitä: George Soros peruutti osallistumisensa WEF-huippukokoukseen Davosissa Münchenissä tämän vuoden helmikuun 16. päivänä pitämän puheen vuoksi. Huippukokous, johon edes WEF:n johtaja Klaus Schwab ei osallistunut, mikä herätti myös silloin kysymyksiä .

Sorosin säätiö, joka myös ohjasi yli 15 miljoonaa dollaria Israelin vastaisiin hankkeisiin, jotka tukevat Hamasia, on ollut kritiikin ristitulessa vuosia. Varsinkin konservatiiviset voimat syyttävät vasemmistoliberaalia, globalistista miljardööriä kaaoksen ja riidan aiheuttamisesta ja kokonaisten maiden horjuttamisesta toiminnallaan.