23.5.2024

Publication-X

"in tenebris moderni diei, solum bellum est"

Kuinka woke agenda valmisteli maaperää yleisölle hyväksyä dystooppiset covid-rajoitukset

15 min read
Kuinka woke agenda valmisteli maaperää yleisölle hyväksyä dystooppiset covid-rajoitukset

Pikalinkki tähän artikkeliin: https://publication-x.com/vqcb

Ennen kuin aloitan, esitän sinulle kysymyksen pohdittavaksi. Kuinka monta ympäri maailmaa on auttanut säilyttämään järkensä ja ehkäisymään tarvittavia toimenpiteitä entiteettien Brownstonen olemassaolo Amerikassa ja  Daily Skepticin  Britanniassa? Jeffrey Tucker ja Toby Young: Tervehdin teitä molempia ja kirjailijatallianne.

Jeffrey, hyvät naiset ja herrat:

Se on merkki ajasta, milloin olen, että tämä ikivanha tervehdys tuomitaan todisteeksi äärioikeistolaisuudesta, väärästä ajasta, vihapuheesta ja jopa kirjaimellisesta väkivallasta.

Toukokuussa Jeffrey paina ajatuksia herättävän esseen kahdestatoista  haasteesta, joka on vielä  särkevä Covidinissa maailmassa. nyt on edelleen vaikeuksia ymmärtää, kuinka pääsimme   dystooppiseen Covid-aikakauden sulkemisten, maskien ja rokotevaltuuksien maailmaan .

Toby Young on väittänyt, että ”  vaaleanpunaiset valloittajat ” eivät ehkä ole virassa, mutta he ovat hyvin paljon vallassa ja asuttavat useimmat kansalais-, poliittiset, yritys-, media- ja urheiluinstituutiot ammattijohtajien riveissä. Heidän maailmankatsomuksestaan ​​​​ja arvojärjestelmästään on tullut länsimaisten yhteiskuntien nouseva uskonto. Ne, jotka haastavat Holy Woke -imperiumin metafyysiset uskomukset ja riitit, ovat vähemmänmistökulttuurisia poikkeamia.

Kesä-heinäkuussa saimme tästä vahvistuksen mahdollisessa heräämishuippujen vedenjakajatapauksessa. Coutts, NatWestin joka, joka on 39-prosenttisesti valtion omistuksessa, “vapautti” tunnetun, mutta ei keskimäärin pidetyn brittipoliitikon Nigel Faragen. Pankki järjestää sitten karkottaa raivoa hiljaisella kohtelulla, valehteli toimintansa tarkka vuotamalla hiljaa BBC: n huipputoimittajalle ja yleensä vain kaivasi kuoppaa syvemmälle. Kolumnisti Allison Pearson vangitsi keskin asian hyvin  :

Väitän tänä iltana, että herätysagendan leviävä dominanssi oli keskeinen mahdollistava ympäristö vuonna 2020 Covid-interventioihin. Wokism on sota länsimaista sivilisaatiota vastaan. Covid-tyranan vastustaminen on sotaani läntisen valistuksen tuotteet kuin yksilökeskeisten kansalaisvapauksien, poliittisten vapauksien, ihmisoikeuksien ja empiirisen tieteen puolustamiseksi.

Koska olen pienempi mies kuin sankarimme Jeffrey, en tarjoa sinulle kahtatoista haastetta vaan yksitoista polkua matkalla Herätyksen kuningaskunnasta Covidin dystopiaan. Jotta et olisi liian huolissasi kunnianhimoisesta ohjelmastani tälle illalle, kuten Henrik VIII jokaiselle jokaiselle kunnosta vaimostaan: Lupaan, etten pidä teitä.

Kolme esimerkkiä konvergenssista

Maaliskuussa WHO:n strateginen neuvoa-antava asiantuntijaryhmä julkaisi tarkistetun etenemissuunnitelman  “raskaana oleviin” mukaan covid-rokotteiden käytön priorisoimiseksi . Toukokuussa Pfizer hyväksyi Australian hallituksen edistämän perustuslain muutosta aboriginaalien ” äänen ” vakiinnulla, jolla pyrittiin rasistumaan Australian hallintorakennetta uudelleen.

Päälääkäri, kun koronavirus iski Australian, tohtori Brendan Murphy on nyt terveysministeri. Tässä ominaisuudessa hän ei pystynyt senaatin kuulemisessa viime vuoden huhtikuussa antamaan määritelmää ” naiselle “. Koska kysymys on “erittäin kiistanalainen tila”, hän sanoi, ministeriö ottaisi kysymyksen “huomioon”. Ehkä pakko hänet hänet Hamasille oppimaan erottamaan miehen naisen.

Melkein kolme kuukautta myöhemmin Murphy tarjosi  78-sanaisen salaatin määritelmän  , joka kuulosti siitä kuin sen olisi mukulannut yhteen heränneen yliopiston puolitutkimuksen osasto:

1. Tieteen korruptio

Ensimmäinen ja tärkein rinnastus on tapa ja missä määrin itse on korruptoitunut. Yleisiä elementtejä ovat:

 • Kaikki olemassa oleva tiede, tieto ja käsitykset miehistä ja naisista kumottiin. Tämä edellytti ihmisiä hyväksymään vuosisadan kokemuksen, tieteen ja politiikan asetusten heittämisen pandemioista;
 • Tämä tehtiin salamannopeasti äärimmäisen pitkän historian kaaren yhteydessä heränneiden asialistalla miesten, naisten, perheen, avioliiton jne. määritelmien yhteydessä ja “tieteen määrälla” lukitusten, maskien  ja  rokotteiden kanssa kehitystä ja toimeksiannot;
 • Teknokraatit ja asiantuntijat väittävät tietävänsä parhaiten;
 • Hallituksia aivopestään ja pelotetaan muuttamaan lakeja huutoryhmien työntekijät;
 • Lakia käyttää pakottamaan kansalaiset mukaan;
 • jos biologit ja lääkintähenkilöstö tieivät, että transsukupuolisuus oli tieteen kieltämistä, he joutuivat osallisiksi hiljaisuuden kautta, koska he päättivät pitää päänsä alhaalla. Covid-käytännöt antoivat sinulle huuhdella ja toistaa.

Toisin sanoen wokismin nopea marssi kohtasi suurelta osin inertiaa, omahyväisyyttä, ideologista hämmennystä ja moraali-intellektuaalista pelkuruutta. Esikäsitelty tieteenaisen roskan mukaisiksi antamalla viestivän puolenmme olimme kypsiä pandemian laukaisemaan bioturvallisuustilaan.

Tohtori Anthony Fauci, mikä mies! Herra tiede itse. Kolmen ajan olen yrittänyt löytää sanan, joka vangitsee vuoden parhaana, ja voittaja on  kukkaruu : typerä, vastenmielinen henkilö, joka on taipuvainen sopivan tyyppinen lausuntoja ja sopimatonta opetusta, mutta jolla on erittäin korkeat pysyvät. viisautta ja tärkeyttä.

Jos minun pitäisi valita herra Tiede, se olisi tohtori Jay Bhattacharya. Syvä epidemiologian tuntemus, sitoutuminen teorian perustamiseen empiirisessä tutkimuksessa, ammatillinen rehellisyys, vakaumusrohkeus, vaatimaton ja täysin kunnollinen ja mukava ihminen – mikä on vaikea lausua omaa nimeään.

Fauci on ainoa tuntemani henkilö, joka uskoo olevansa jumalallinen. Muistuttaa minua miehen kalifaatin päivistä. Viikoittaisessa oikeuden istunnossa hänen luokseen tuotiin vanki kahleissa.

siinä kuvassa on tämän viehätys, eikö olekin – ystävämme tuodaan oikeuteen kahleissa oikeuden eteen?

Unohda koko juttu.

Biologinen todellisuus vs transideologia

Kuka liikkeen pioneerien ikoneista olisi uskonut, että 2020-luvulla feministit taistelevat oikeudesta kutsua itseään naisiksi? Ilmausta “raskaana olevan henkilöt” käytettiin 65 kertaa WHO:n maaliskuussa 2022 julkaistussa abortinhoito-ohjeessa. Miksi hyväksyisimme tämän järjestön lääketieteen auktoriteetiksi ja ottaisimme sen lääketieteelliset neuvot tarvitset?

Sukupuolinen ero siittiöiden ja munasolujen välillä on havaittavissa kaikissa biologisten toimintojen tasolla. Naisilla on kaksi X-kromosomia (XX) ja miehillä yksi X- ja yksi Y-kromosomi (XY). Lisäksi miehet ja naiset eroavat vaativat, vaikka ei mitään parantuessa, pituuden, painon, voiman, määrän, kestävyyden, kasvojen piirteiden, hiusten vaatimuksen…

 • Miehellä on penis, kivekset, rintakehä ja siemensyöksy.
 • Naisella on emät, munasarjat, munat, rinnat, kohtu, kuukautiset ovat pystyn pitkä elämänsä ajan ja hän tulee jatkuvasti, synnyttää ja imettää.

2. Erimielisyyden vaientaminen ja peruuttaminen

Covid-sulkujen kriitikot ovat tunteneet henkisen yhdenmukaisuuden tukahduttamisen ja tieteellisten erimielisyyksien rankaisemisen. Sääntelyviranomaiset uhkasivat eri mieltä mieltä lääkäreitä a kurinpidollisilla toimilla, ja uhkaus toteutuikin joissain joissakin. Heidän vaatimaton määränsä ei mitätöi taktiikkaa. Viranomaiset omaksuivat yksi onnistuneesti Sun Tzun neuvon ” Tapa, kauhistuta tuhat “.

Uusi Science™ kulttuurikysymyksistä ja pandemiainterventioista on kirjattu lainsäädäntö ja hallintovaltion määräyksiin, ja sitä valvoo valtio sekä sosiaalisen kontrollin ja psykologisen tönäisyn mekanismeja. Kaikki erimielisyydet tukahdutetaan armottomasti ja eriävät äänet vaiennetaan ja kumotaan.

Tiede on kuitenkin keskeneräinen työ, ei faktojen tietosanakirja. jos tieteen pitkä kaari taipuu kohti totuutta, edistys ei ole lineaarista eikä peruuttamatonta. Tutkijoilla on velvollisuus saattaa olemassa oleva yksimielisyys tutkittavaksi empiiristen havaintojen mukaisesti. Heillä on vastaava oikeus haastaa vallitsevat hallitsevat kertomukset. Monimuotoiset näkemykset tiedon kiistanalaisista elementeistä ja eriävien äänien tukahduttamisyritysten torjumisesta tarjoavat tarvittavat suojat tiedon käänteisyyttä vastaan.

Jos sensuuri-teollisuuskompleksin valvontavaltion ja salaliiton   olisi pitänyt olla ja julkisen moraalin ja tiedon portinvartijoiden aikaisempina aikakausina, olisimme jatkossakin tyhmiä!

Mukaillakseni Churchilliä Münchenissä, sulkuista, naamioista ja rokotuksista, jotka joutuivat hallitsemaan häpeän ja periaatteen puolesta taistelemisen välillä, useimmat yliopistot valitsivat häpeän ja ovat käyneet taistelemaan.

3. Turvallisuuden kultti

Länsimaiset lapset ovat samanlaisia ​​​​prinssi Siddharthaa ennen kuin hänestä tuli Buddha, suojattu kaikilta elämän kurjuuksilta ja suruilta, eristetyin sukupolvesta kaikilta onnettomuuksilta, pakkomielle mallinnetuista kauak ennustetuista uhista, mikroaggressioista, laukaisuvaroitusten ja neuvonnan lausunnon uhistan kanssa oman elinkaarensa aikahorisontin puolesta, elää mysofobiassa, eriävä puhe on vihapuhetta, loukkaava puhe on kirjaimellista väkivaltaa, ihmiset, joilla on kaikkiat moraaliset puitteet, ovat supervihaajia jne…

“Turva” luo vaatimuksen turvallisille tiloille ja oikeudelle olla loukkaantumatta ja loukkaantumatta. Tästä kulttuurisodissa on lyhyt matka tämän valtion ohjein suojella ihmisiä kauhistuttavalta uudelta virukselta. Se lyhyt matka kulki sprintissä.

4. Uhkaa inflaatio

Olen tullut siihen näkemykseen, että ympäristönsuojelu on olennainen osa työelämää, alkaen moralismista. Uskominen ihmisten aiheuttamaan luonnon tuhoutumiseen auttaa määrittelemään moraalisen ja sivistyneen ihmisen. Ilmastopolitiikan määrittäminen moraalisena velvoitteena mahdollistaa jokaisen yksilöllisten ja yhteiskunnallisten kustannusten ja haittojen asettamisen välttämättömänä hintana.

Ei-uskovia saa ja pitäisi joutua julkisen pilkan kohteeksi ja karkottaa kohteliaasta yhteiskunnasta. Tiede on abstraktiin matemaattiseen mallinnukseen, joka on a priori oletuksiin. Mitkään empiiriset poikkeavuudet havaittavissa olevissa tiedoissa eivät voi horjuttaa tai mitätöidä The Science™ -ohjelmaa. Toisinajattelijat on suojeltava pappeudelta harhaoppisina.

Kirjoittaessaan ilmiantajaa vastaavan  paljastuksenThe Free Press  -sivustolle 5. syyskuuta Patrick Brown selitti, kuinka hänen tiiminsä oli jättänyt pois “koko totuuden” osan artikkelista artikkelissa julkaistuksi vaikuttavassa, uraa edistävässä  Nature- lehdessä. ei tutkimustuloksiaan. Sen he pitivät kiinni kertomuksesta, jonka hän uskoivat uskoavan toimittajiin, voit keskittyä yksinomaan ilmastonmuutoksen rooliin metsäpalojen aiheuttajana jättäen huomiotta (1) muut tekijät, joilla on yhtä suuri tai suurempi selitysvoima, kuten metsänhoitokäytännöt, ja (2) käytännön toimenpiteiden riskien minimointi ja vahinkojen rajoittamiseksi .

Vain puolueellisuutta vahvistavia tutkimuksia saamissa oikeissa lehd, ja ilmastotieteen osastot, tutkimuslaitokset ja poliittiset ajatushautomot on puhdistettava kokonaan vastustajista. Näin varmistetaan, hyväksytyn narratiivin puhtaus ei turmele ja The Science™ pysyy “selvitettynä”.

Jotta The Science™ voisi yhdistää politiikkaan, maailmanloppuuhan laajuutta, vakavuutta ja välitöntä uhkaa on liioiteltava. Suureksi pahoitteluni ja hämmennykseni SG Antonio “Chicken Little” Guterres on liittynyt katastrofien joukkoon. Heinäkuun 27. päivänä hän julisti, että “ilmaston lämpenemisen aikakausi on päättynyt” ja “maailman kiehumisen aikakausi   on saapunut”. Mutta älä vaivu, hän sanoi kaikkien käärmeöljymyyjien hengessä: “Voimme silti edelleentää pahimman…. tee Mutta siksi meidän on muutettava polttavan lämmön vuosi palavan kunnianhimon vuodeksi.” Syyskuun 20. päivänä hän palasi hälyttämään, koska “ihmiskunta on avannut portit  [portit?] helvettiin ” itsepäisellä toimimattomuudella ilmastonmuutoksen muutokseen.

Poikasi Susia vs.

Epämiellyttävä kokemus ei tee ihmisestä “selviytyjää”. N-sanan käyttöhistoriallisessa tai kirjallisessa kontekstissa on traumaattinen kokemus vain, jos se toteutuu. Terveille terveille ihmisille biologisesti oikeiden pronominien vaatiminen ei johda itsemurha-ajatuksiin.

Koronaviruksen uhan välittömyydestä, vakavuudesta ja laajuudesta oli tehtävä apokalyptinen julkisen tuen edellyttää valtion tunkeutumiselle ihmisten yksityiselämään ja kansakuntien taloudellisen toiminnan hallitsemiselle ennennäkemättömällä tavalla jopa sodan aikana. Covid-19 ei ole yhtä tappava kuin espanjainfluenssa. Terveysjärjestelmämme ja hoitovaihtoehtomme ovat äärettömän parempia kuin sata vuotta sitten. Viranomaiset eivät sulkeneet kokonaisia ​​​​yhteiskuntia ja talouksia vuonna 1918. Myös muissa tappavissa pandemiajaksoissa kärsimme mutta kestimme.

5. Kiellä/vähennä interventioiden haitat

Militanteille heränneille aktivisteille ei näytä olevan rajaa sivuhaitoilla, jotka hyväksytään pelkkänä tienmurhana sosiaalisen oikeuden taivaaseen hallitsella valtatiellä. Varoitukset covid-interventioiden sivuhaitoista hylättiin liioiteltuina, spekulatiivisina, ilman todisteita jne. Silti  todisteita kerääntyy edelleen  monille eri poluille, pitkin Grim Reaper vaatii kasvavaa uhrijoukkoaan paniikkivastauksista covidiin.

Taistelu transtunteista  on  aktiivista   naisten todellisten kovalla työllä saavutettujen oikeuksien heikentämistä. Kaikkien ihmisten ja ryhmien tarpeita tasapainottava politiikka sulkisi transihmiset pois ulkopuolellekin naisille tarkoitetuista tiloista ja toiminnoista turvallisuuden, trauman, yksityisyyden, ihmisarvon ja oikeudenmukaisuuden vuoksi: turvakodit, raiskausneuvontakeskukset, sairaalaosastot, pukuhuoneet, wc:t , ja asiaavat urheilulajit.

Samoin fyysiset, psyykkiset, oppimis- ja kehityshaitat, jotka aiheutuvat kasvonaamarien käytöstä pitkiä tunteja useiden kuukausien ajan, hylättiin vähäisinä yhteisön haittoina turvallisuuden vuoksi.

 • Kuinka monta uhria kestää, ennen kuin suunnittelet ryhtyä suojelemaan naisvankeja manipuloivista ja väkivaltaisilta miessaalisilta?
 • Kuinka monta lasta uhrataan  brutaalin transideologian alttarille ennen kuin lääkärit lopettavat tarpeettoman ja riskialtishoidon?
 • Jättäen huomiotta kirkkaissa neonvaloissa välkkyvien turvamerkkien metsän, kuinka monta lasta uhrataan rokotehaittojen vuoksi ennen kuin koronarokotteet kielletään terveiltä lapsilta ja nuorilta?
 • Kuinka moni köyhä lapsi eri puolilla maailmaa jäi paitsi hengenpelastusrokotusohjelmasta ja kouluvuosista lukitusrajoitusten vuoksi, jotka pelastivat hyvin harvoja terveitä nuoria henkiä?
 • Miksi QALY-mittari hylättiin sairauden, jolla on hyvä jyrkkä ikägradientti, ja kustannus-hyöty-analyysejä ei tehty tai julkaistu?

6. “Hänen penis:” Kielellä on väliä 

Kielestä käytävä keskustelu ei ole kiistelyä ihmisoikeuksista, vaan totuudesta ja tieteestä vastaan ​​​​valheita ja dogmeja. Valheet voi muuttaa totuuksiksi lait: kuka tiesi? Taistelu on myös aloitettava dekolonisoimalla herättyneiden valtakunnan kielenkäyttö ja armottomia autoritaareja.

Covidissa näimme tartuntojen ja tapausten kuolleisuuslukujen sekoittumisen; PCR-positiivisten tulosten laskeminen 40 ct:lla tapauksina; eron romahtaminen Covid-kuoleman ja -kuoleman välillä; rokotteiden uudelleenmäärittely steriloivan immuniteetin kiertän kiertämisen ja julistuksen, että mRNA-hoidot ennen sairautta olivat rokotteita jne.

Esimerkkejä hyveitä osoittavasta kielestä heränneiden maasta ovat legion.

Syntynyt mieheksi – “syntyessä määrätty uros”.

Ymmärtäjät kutsuvat sukupuoleen totuudenmukaisia ​​​​ihmisiä “sukupuolikriittisiksi” ja kriitikot kutsuvat TERFS:ksi. Ison-Britannian oikeusministeriö on määränyt, että tuomittuja rikollisia ei saa kutsua “vangiksi” vaan ” elävän kokemuksen omaajiksi “. Samaan aikaan pedofiilit ovat alaikäisiä ihmisiä. Jumala auta meitä.

Kielellä on väliä. Sananvalinnalla on empiirisiä seurauksia järjestyvän yhteiskunnan seurauksena. “Suojapaikka” naamioi “joukkokotiarestien” väkivallan. “Sukupuolen vahvistaminen” ei kuulosta vain harmittomalta, vaan itse positiiviselta, kun taas “naisten sukuelinten silpominen?” Mitä eroa näiden kahden välillä on? Jälkeenpäin ajatellen, lyö tämä kysymys – en todellakaan tiedä tietää.

Sukupuoleen perustuvien muuttuvien sosiaalisten käytäntöjen edeltäjä-cum-edellytys oli suositeltu pronominialoite. Biologisen todellisuuden tahallinen keskeyttäminen teeskennellyillä tosiasioilla on uhka naisille. Naisten oikeudet eivät olisi niin tarpeellista uhattuna, jos transnaisia ​​​​kuvailisi rehellisesti biologisiksi miehiksi ja “äännetään oikein”.

Liisa  Ihmemaassa  -maailmassa, jossa olemme antaneet itsemme jäädä loukkuun kuin sammakot veteen, joka on aina niin hellävaraisesti kiehuvassa kiehuvassa vedessä, brittiläinen matematiikan  opettaja erotettiin toukokuussa  oppilaan “harhaanjohtamisesta”. Hän sisällytti naispuolisen oppilaan, joka tunnistaa itsensä mieheksi sanoessaan: “Hyvin tehty tytöt.”

Ajattele tämän tapauksen valtavuutta: valtio voi pakottaa sinut irtisanomisen tuskasta puhumaan biologista valhetta. Jordan Peterson oli oikea vuonna 2016 torjuvan  hallituksen määräyksen pronomineista,  jotka eivät ole sidoksissa biologiseen todellisuuteen. JK Rowling on rohkeasti sanonut, että hän joutuu  kahdeksi vuodeksi vankilaan  , jos työväenpuolueen hallitus kriminalisoi sukupuolensa.

Sota naisten identiteetin, oikeuksien ja ihmisarvon suojelemiseksi menetetään siinä kohdassa, jossa hyväksytään tieteisfiktio, jossa sanotaan “hänksi” 6’3″ parrakkaaksi mieheksi, jolla on toimiva mieselin, jota hän ylpeänä esittelee naisen   kylpylässä . ja naiset tuntea tuntea olonsa. Kuinka voit evätä joltakulta kutsumaltasi oikeuden kilpailla naisten  uintikilpailussa  ?

Kaikkein mieleenpainuvin julkinen lausunto oli Uuden-Seelannin entisen pääministerin Jacinda Ardernin vaatimus, jonka mukaan terveysministeriö olisi ” yksi totuuden lähde “. Independent Press Standards Organization (“IPSO”) teki kielteisiä havaintoja  Toby Youngia vastaan Daily Telegraphin  kolumnissa ja Peter Hitchensiä vastaan. Lockdown Files  -julkaisun  jälkeen  Hitchens  maksaa: “Aion lyödä pronssimitalin, jota voin käyttää juhlatilaisuuksissa ja tallentaa tämän moitteena tarkoitetun moitteena ja loukkauksena, mutta pidän sitä jatkossa kunniaa.”

Muutosta ei ennen kuin enemmistö ottaa selkärangattomien pelkurien kimppuun sosiaalisten instituutioiden ja kanavien huipulla. Howard Beale Networkissa  : “Olemme saaneet tarpeeksemme, emmekä kestä sitä enää.” Tämä pätee yhtä lailla kuin heräämiseen covid-ääriliikkeisiin.

7. Sensuurin kulttuuri

Ryhmän oikeuksien ansioistasen oikeudenmukaisuuden tavoitetelusta on tullut sosiaalista totuutta, tiedettä, asioita, ansioita ja saavutuksia vastaan. ” Yhä hegemonisempi ideologiajoukko ” on soluttautunut ja valloittanut luokkahuoneen, kokoushuoneen, uutishuoneen sekä julkiset ja ammatilliset instituutiot ja muuttunut peruutuskulttuuriksi. Kritiikki pilkka, sarkasmi, vaihtoehtoinen näkökulma ortodoksialle – kaikki nämä voivat tulkita joku, jossain, jossain kohtasin mikroaggressioksi, puheeksi, turvattomaksi otuksia jne.

Rowan Atkinson varoitti, että elämme ” hiipivässä sensuurin kulttuurissa “. Kulttuuri, “joka järkevällä ja tarkoittavalla sopimuksella sisältää vastenmielisiä elementtejä yhteiskuntaamme, on luonut luonteeltaan kuuluen autoritaarisen ja hallitsevan yhteiskunnan”. Ja lisäisin vielä muuta, joka on poikkeukset vailla mitään iloa, nautintoa ja piristystä – tai edes huumorintajua, Atkinsonin vahvuus.

Kaikki tämä pätee myös pandemiaan. Atkinsonin osoite oli 11 vuotta sitten. Ja tämä on keskeinen argumentti: että hänen tunnistamastaan ​​​​oireyhtymästä tuli olennainen mahdollistava ympäristö fausisin nousulle.

8. Sanavapauden ja kansalaisvapauksien rajoittaminen

Vapaa yhteiskunta ei voi olla olemassa ilman sananvapautta. Yliopistot olivat kriittisen tutkimuksen linnakkeita, jotka toimivat älyllisen vapauden valloittamattomien valleiden takana tutkivatista saadun viisauden ydintä. Päivän kampukset ovat edelläkävijöitä ajattelun yhdenmukaisuuden vahvistamiseksi laukaisevien varoitusten, mikroaggressioiden, alustan poistamisen sekä turvallisten ja terapiatilojen avulla.

Sotilaalliset häiriötekijät ovat saaneet veto-oikeuden kriittisten mielipiteiden ilmaisemiseen koskien rotuun, uskontoon ja sukupuoli-identiteettiin perustuvia suojattuja ryhmien oikeuksia. Äänestys maailman ensimmäisen kansanäänestyksenä identiteettipolitiikasta? Samoin lukitukset sekä maski- ja rokotevaltuutukset olivat kaikkien aikojen räikeimpiä ja laajimpia kansalaisvapauksia, poliittisia vapauksia, sananvapautta ja kansalaisten ihmisoikeuksia vastaan ​​​​kohdistettuja hyökkäyksiä.

Lukitusten, naamioiden ja rokotteiden takanalla pakotuksella ja pakotuksella ei ole koskaan ollut eettistä perustetta, eikä tulevaa tulee pysyvästi The Science™:n määräämille huoltajille. Covid-uhan liioiteltu kaava, näiden poliittisten interventioiden oheishaitat ja hyötyhaita-yhtälö mitta-alle osalle väestöstä tarkoittavat, että myös tukea lääketieteellinen perustelu on murentunut tähän mennessä.

Gabrielle Bauer  teki tämän ongelman erottamalla datariippuvaiset argumentit dataagnostisista argumenteista. Edellinen on argumentti kollektivistisen kansanterveyspolitiikan tieteellisestä perustasta, ja yleiset johtopäätökset muuttuvat tietojen mukaan. Jälkimmäinen on argumentti eettisistä tuhosta, käytännössä julkinen politiikka (henkilökohtainen vapaas, yksilön autonomia, ruumiin koskemattomuus) ja pysyy muuttumattomana muuttuneista empiiristä mukana. Poliittiseksi haasteeksi tulee hänen sanoin: “Kuinka voimme suojella mummoa samalla kun turvaamme ihmisarvoisen ja määrätietoisen elämän vapaassa maailmassa?”

Hallitsematon lääketieteellinen tyrannia vaikutti helvetin ottavalta tuhota läntinen vapaiden kansojen yhteiskuntaa kuin me sen tunnemme, olettaen, että olemme kaikki sairaita, tiedämme sen tai emme; tai pian sairas; ja meitä on kohdeltava mahdollisina bakteereiden levittäjinä, jotka ovat jatkuvat uhka kaikille muille.

Kansalaisilla on luovuttamattomat oikeudet ja vapaudet. Hallituksella on rajalliset valtuudet. tämä mitä yhtälön osaa hallitukset eivät ymmärrä? Valtion ennennäkemätön rajaton tunkeutuminen yksilön käyttäytymisen ja taloudellisen toiminnan intiimimpiin tiloihin olisi ollut mahdotonta kuvitella ennen covidiaa. Ehdotan, että ensimmäinen kulttuurisesti herkkiä aiheita koskevia rajoituksia aalto auttoi valmistelemaan maaperää toiselle covid-rajoituksille.

9. Kollektiiviset edut aiheuttavat yksilöllisiä haittoja

Yksilölliset ihmisoikeudet on asteittain alistettu ryhmäkohtaisille kollektiivisille syrjinnän vastaisille laeille. Kansanterveys on määritelmän mukaan kollektiivinen hyödyke. Kaikkien turvallisen terveyden turvaamisen nimissähallitukset tallasivat tahallaan loukkaamattomia yksilön oikeuksia. Länsimainen lääketiede on perustunut sääntöön, jonka mukaan lääkärin ensisijainen vastuu arvioitaessa hoitovaihtoehtojen hyötyjä ja haittoja aiheuttaen potilaan hyvinvointia.

Viestiä “Kotiarestini/naamioni/rokotteeni suojaa ja kotiarestisi/naamio/rokote suojelee minua” käänsi tämän länsimaisen lääketieteen pysyvän periaatteen päälaelleen. Rokotteet määrättiin iskulauseella “Kukaan ei ole turvassa, ennen kuin kaikki ovat turvassa”, jättäen huomiotta iskulauseen implisiittisen tunnustuksen, jonka mukaan ei suojaa rokotettuja.

Useimmat länsimaiset hallitukset antautuivat kohtalokkaalle omahyväisyydelle, että kansalaisryhmällä on oikeus käyttää pakkoa, joka henkilökohtainen suojelunsa absoluuttiseksi arvoksi ja huomiotta muiden turvallisuus-arvojen tasapaino. Turvallisuuskultin risteys ja kollektiivisen edun priorisointi yksilön autonomian edelle johti meidät avoimesta yhteiskunnasta suljetun yhteiskunnan sokealle kujalle. Olemmeko normalisoineet keskitetyn ja keskitetyn vallan käytön laajuuden valtion suojatakuuta toisten sanojen, virusten leviämisen ja ilmastonmuutoksen loukkauksia vastaan?

10. Axis of Big State, Big Media ja Big Tech

Historian ja kokemusten epäröinnin voi covidin uhkaa oli paisutettava, jotta maat panikoisivat rajuihin toimiin. Tämän onnistui onnistuneesti valtion propagandan yhteistyössä median yritysmedian, sosiaalisen ja Big Techin kanssa.

Syrjinnän vastaiset toimet edellyttävät valtioiden lainsäädäntöä ja hallinnollista täytäntöönpanoa. Edward Murrow varoitti  profeetallisesti: “Lammaskansa synnyttää susien hallituksen.” Hallitukset tunkeutuivat paljon invasiivisemmin henkilöiden sfääriin, jotka koskevat puhetta ja käyttäytymistä kansalaisten tekemisissä suojeltujen ryhmien kanssa, erityisesti sukupuolen, rodun ja uskonnon.

Lukitukset eivät tappaneet virusta, mutta tuhosivat elämän, toimeentulon ja vapauden kolme “l:tä”. Hallitukset loukkaavat ihmisoikeuksia järjestelmällisimmin, levinneimmin ja laajalti. Meidän kaikkien turvallisuuden nimissä koko valtion koneisto päästettiin kansalaisten päälle. Hallitukset varastivat kolme vuotta elämästämme.

Nyt sosiaalista laajennetaan kattamaan myös dioksidipäästöjen vähentäminen Net Zero – tämän suunnittelun saavuttamiseksi.

Rinnakkaisuniversumien kahta kirjapäätä edustavat mielenosoittavien rekkakuljettajien Freedom Convoy Kanadassa ja maanviljelijöiden mielenosoitukset Alankomaissa. Näissä kahdessa sekä pyydetn työluokkaa keski- ja yläluokka mukavasti pois nuoret osallistuvat häiritsevään ääri-ilmastoaktivismiin ja ovat asettaneet itsensä vastaan ​​​​työväenluokka, joka tuottaa ja siirtää tavaroita tehtailta ja maatiloiltalle.

Välittömästi syntyvä massakonsensus covid-politiikasta, joka kuuluu liberaaliin omahyväisyyteen, jonka hallitukset kuuluvat hallita virus mukaankäyttäytymisestä, on tuonut sairaampia, köyhempiä ja onnettomampia väestöjä. Samoin Net Zero toivoi kumomaan historian suurimmat urat terveys-, koulutuksen ja koulutushyödykset massoille, jotka saavutettiin foorumin polttoaineisiin perustuvalla energialla toimivan teollisen vallankumouksen myötä. Meidän on saatava ilmastomallien säätönuppia.

11. Moralisointi ja sakralisaatio

Länsimainen yleisö tuki poliisin sulkemisesta, naamioita ja rokotteita vastaan ​​sivuhaitoista, kuten toimeentulon menetyksistä, kohonneesta kuolleisuudesta muiden sairauksien ja vaivojen laiminlyönn, “epätoivokuolemista” lisääntyy yksinäisyydestä ja vaarallisesta käytöstä. Selitys on   sakralisaatioon syvenneiden rajoitusten moralisoinnissa .

Säilyttääkseen julkisen tuen hyväksi pilkkasivat, demonisoivat ja puoliksivat oikeutettua tieteellistä keskustelua viruksen kuolleisuudesta, sulkemista, maskien ja rokotusmääräysten tehokkuudesta ja eettisyydestä sekä näiden interventioiden aiheuttamista haitoista. Pyrkimys olisi tarkoitettu paljon enemmän haasteita, ellei aikaisempi menestys olisi muuttanut keskustelu tieteellisestä diskurssista moraaliksi pakolliseksi.

Pelkoa käytettiin kauhistuttamaan, häpeämään ja syyttämään kansalaisia’jäämään kotiin, eristäytymään työtovereista, perheestä ja ystävistä, naapureita, rikkoivat sulkemis- ja naamiosäännöt, ja ottamaan rokotukset. Ne, jotka pyysivät todisteita oikeuttaakseen lännen poliittisen historian suurimman valtionvallan laajenemisen, joutuivat häpeään, koska he halusivat tappaa mummon.

Eivätkö rajoitukset, naamiot ja rokotteita epäröivät olleet itsekkäitä libertaareja? Ei.

 • Itsekäs vaati, että kaikki asetetaan kotiarestiin, koska en tunne oloani turvalliseksi.
 • Itsekäs oli rikkaat, jotka ylittivät köyhät maat tehostustöistä ennen jälkimmäisten ensisijaisia ​​​​iskuja.
 • Itsekäs oli osavaltioiden rajojen sulkemisen kiusallista maakuntaisuutta, jotta Queenslandin sairaalat voitiin varata queenslandilaisille. Kyllä, Queenslandin pääministeri todella sanoi niin.
 • Itsekäs oli paniikkijuoksu wc-paperirullilla.
 • Itsekäs tuhosi nuorten tulevaisuuden, jotka ovat vähiten vaarassa, toistaiseksi olemassaolon ilman, että he eläisivät eniten vaarassa pitää vanhusten toimesta.

Joten pyydän, älkää rikotko minua moraalilla.

Lähde: Expose-news.com