23.4.2024

Publication-X

"in tenebris moderni diei, solum bellum est"

Davosin globalistit vaativat maailmanlaajuista “koordinoitua hiiliverojärjestelmää” WEF:n huippukokouksessa.

3 min read
Davosin globalistit vaativat maailmanlaajuista “koordinoitua hiiliverojärjestelmää” WEF:n huippukokouksessa.

Pikalinkki tähän artikkeliin: https://publication-x.com/4n81

Ilmastonmuutosagenda voidaan toteuttaa täysimääräisesti vain, jos maailman väestölle määrätään kansainväliset hiilidioksidiverot, Saudi-Arabian valtiovarainministeri Mohammed Al-Jadaan ilmoitti Maailman talousfoorumin kokouksessa.

Sveitsin hiihtokeskuksessa Davosissa järjestetyssä WEF:n vuosikokouksessa “Global Economic Outlook” -paneelikeskustelussa Al-Jadaan ehdotti, että väitetyn ilmastokriisin ratkaisemiseksi tarvitaan globaali hiilivero, Breitbart raportoi .

“Ilmastonmuutokseen ei ole realistista ratkaisua ilman maailmanlaajuisesti koordinoitua hiiliverojärjestelmää”, Saudi-poliitikko sanoi.

Al-Jadaan torjui ajatuksen, että tällainen järjestelmä vaikuttaisi pahiten köyhiin ja kehitysmaihin estämällä teollisuuden kasvua ja vauhdittamalla inflaatiota, ja väitti, että näillä mailla voi olla vieläkin huonompia tuloksia, jos ilmastonmuutosta ei estetä kansainvälisillä toimilla.

“On käsitys, että se on epäoikeudenmukaista, se on epäreilua, se johtaa inflaatioon. Päinvastoin. Jos emme tee tätä, kehitysmaat kärsivät lopulta eniten. Ilmastonmuutos iskee heihin eniten”, hän sanoi.

”Tarvitsemme hiiliverojärjestelmän yhdistettynä tukiin kehitystalouksille ja rahoitusvirran kehitysmaille, jotta ne voivat investoida lieventäviin toimenpiteisiin ja sopeuttamiseen, jotta ne voivat jatkaa kasvuaan. Ja se on todellinen mahdollisuus, Al-Jadaan jatkaa.

“Se on oikeudenmukainen ratkaisu ja se on ainoa realistinen ratkaisu, emmekä voi jatkaa lyömistä”, hän päätti.

Ajatus kansainvälisen päästöveron käyttöönotosta on saanut jalansijaa globalistisissa piireissä. Esimerkiksi viime kuussa Dubaissa pidetyssä Yhdistyneiden Kansakuntien COP28-ilmastokokouksessa Ranskan presidentti Emmanuel Macron ja Kenian presidentti William Ruto vaativat maailmanlaajuisen hiiliverojärjestelmän käyttöönottoa seuraavan kahden vuoden aikana.

Molemmat johtajat sanoivat, että tällainen järjestelmä aluksi kohdistuisi maailmanlaajuisiin rahoitustransaktioihin ja ulottuisi lento- ja merikuljetuksiin. Verot menevät Afrikan maihin ja muihin kehitysmaihin lieventämään ilmastonmuutoksen havaittuja vaikutuksia.

“Se on välttämätöntä, jos haluamme todellisen tuloksen, koska meidän on kerättävä enemmän rahaa eriarvoisuuden ja ilmaston torjuntaan”, Macron sanoi.

Macronin ehdotusta tuki Euroopan komission puheenjohtaja Ursula von der Leyen, joka sanoi COP28-puheessaan, että globalistisen vihreän agendan tavoitteiden saavuttamiseksi: “Lisää tarvitaan… Meidän on siirryttävä miljardeista biljooniin.”

EU:n presidentti vaati myös hiilidioksidin hinnoittelun laajentamista, mikä on keskeinen osa Euroopan vihreää sopimusta, joka verottaa päästöjä ja painostaa yrityksiä vähentämään niin sanottua hiilijalanjälkeään. Saksalainen poliitikko väitti, että EU on kerännyt viimeisten kahden vuosikymmenen aikana yksityisiltä yrityksiltä 175 miljardia euroa veroja vihreisiin politiikkoihin.

Kansainvälistä hiiliverojärjestelmää koskevien kehotusten lisäksi tämän vuoden WEF-kokouksessa Davosissa vaadittiin myös Kansainvälistä rikostuomioistuinta tunnustamaan “ekocidin” rikokseksi ja rankaisemaan ympäristövahingoista vastuussa olevia, kuten kalastajia ja maanviljelijöitä. rankaisemaan sotarikollisina Haagissa.