Julkaisuaikataulut

Artikkelit julkaistaan 2 tunnin välein alkaen klo 9, julkaisuajat ovat siis 9,11,13,15,17 ja mikäli päivälle on myös videojulkaisu (ei aina) se tapahtuu klo 19, muussa tapauksessa klo 19 slottiin tulee normaali artikkeli.

Yhteystiedot

Publication-X on sitoutumaton julkaisu, artikkelit tulevat yhteistyökumppaneiltamme, ensisijassa ainoastaan käännämme tekstit ja muut julkaisut  suomeksi.

Tarvittaessa yhteyden toimitukseen saa helpoiten sähköpostilla osoittella [email protected] tai Telegramilla:

https://t.me/konradkurzex

Publication-X:n oma telegram-kanava löytyy myös, https://t.me/publicationxcom

 

20.7.2024

Publication-X

"Vita plus quam nigrum et album"

Globalistit käyttävät hiilidioksidipäästöjä estääkseen sinua kasvattamasta omaa ruokaasi

5 min lukea
Globalistit käyttävät hiilidioksidipäästöjä estääkseen sinua kasvattamasta omaa ruokaasi

Pikalinkki tähän artikkeliin: https://publication-x.com/lit1

8 lukukertaa

Vuoden 2020 alussa vasemmistolaisten kuvernöörien johtamat siniset osavaltiot noudattivat mandaatteja äärimmäisen ennakkoluuloisina koronakriisin keskellä. Montanan kaltaisissa punaisissa osavaltioissa useimmat meistä jättivät rajoitukset huomiotta ensimmäisen kuukauden tai kahden jälkeen ja jatkoivat elämäänsä tavalliseen tapaan. Oli selvää, että covid ei ollut se uhka, jonka liittovaltion viranomaiset sen esittivät. Michiganin kaltaisissa osavaltioissa pahe kuitenkin puristettiin tiukemmin ja tiukemmin hämärien johtajien, kuten Gretchen Whitmerin, johdolla.

Whitmer käytti covidia mahdollisuutena asettaa yleisölle outoja rajoituksia, mukaan lukien toimeksianto, joka estää suurempia kauppoja myymästä siemeniä ja puutarhatarvikkeita asiakkaille. “Jos et osta ruokaa, lääkkeitä tai muita välttämättömiä tavaroita, sinun ei pitäisi mennä kauppaan”, Whitmer sanoi ilmoittaessaan tilauksestaan. Vasemmistolainen kuvernööri osti hyvin arpajaiset ja viinaa, mutta ei puutarhatyökaluja ja siemeniä.

Hän ei koskaan antanut loogista syytä, miksi hän kohdistaa puutarhatarvikkeita, mutta useimmat valmiusyhteisön ihmiset ymmärsivät erittäin hyvin, mistä tässä oli kyse: Tämä oli beta-testi laajemmille ruokariippumattomuuden rajoituksille. Mediassa oli koko vuoden 2020 laajalle levinnyt retoriikka, jossa hyökättiin kaikkia välttämättömyystarvikkeita varastoivia henkilöitä “hamstrailijoiksi”, ja nyt he seurasivat ihmisiä, jotka suunnittelevat eteenpäin ja yrittivät kasvattaa omaa ruokaansa. Laitos EI halunnut ihmisten varastoivan tai tuottavan henkilökohtaista ruokaa.

Toinen mahdollisuus, josta keskusteltiin avoimesti globalistien keskuudessa, oli ajatus siitä, että sulkemiset olivat “avuksi” muullakin tavalla kuin koronaviruksen leviämisen pysäyttämisessä (sulkemiset olivat itse asiassa hyödyttömiä covidin leviämisen pysäyttämisessä). He ehdottivat, että nämä toimenpiteet voisivat olla tehokkaita estämään maailmanlaajuisia hiilidioksidipäästöjä ja pelastamaan maailman “ilmastonmuutokselta”. Ajatus ilmastonrajoituksista alkoi levitä.

Yritysmedia on sittemmin valehdellut ilmastonrajoitusagendan olemassaolosta , mutta artikkeleita ja valkoisia kirjoja, joissa ylistetään maapallon sulkemisen hyveitä ilmastonmuutoksen nimissä, on helppo löytää ja lukea. Globalistit ja heidän akateemiset puolustajansa halusivat PYSYVÄT lukitukset tai jatkuvat sulkemiset parin kuukauden välein, mikä lopettaisi suurimman osan ihmistoiminnasta ja matkustamisesta perustuotannon ulkopuolelle.

Olen väittänyt aiemmin, että se, mitä Whitmer teki Michiganissa, oli osa tätä esityslistaa – että hänen puutarhankäyttökieltonsa oli osa laajempaa tavoitetta, jolla ei ollut mitään tekemistä kansanterveyden turvallisuuden kanssa ja joka liittyy ihmisten estämiseen valmistautumasta. Covid-kontrollien oli tarkoitus olla vain hiilikontrollin edeltäjä.

Viime viikolla olemme nähneet enemmän vahvistusta tälle, sillä Michiganin yliopiston tutkimus väittää, että kotimainen ruoka tuottaa viisi kertaa enemmän hiilidioksidipäästöjä kuin teolliset viljelymenetelmät. Toisin sanoen yksityisiä puutarhoja voidaan pitää uhkana ympäristölle. Telegraph ja muut yritysalustat ovat hypänneet tarinaan, ja uskon, että tämä on syytä huoleen.

Tutkimus sisältää analyysin erilaisista puutarhoista yksittäisistä perheen tonteista kaupunki- ja yhdyskuntien tontteihin ja väittää, että yksittäisten tonttien “puutarhainfrastruktuuri” (kuten korotetut penkit) aiheuttaa paljon enemmän hiilidioksidipäästöjä kuin laajamittainen viljely. Tutkimuksessa ei oteta huomioon sitä tosiasiaa, että korotetut sängyt ovat tehokkaampia ja kasvattavat enemmän ruokaa pienemmässä tilassa, mutta epäilen, että he todella välittävät tällaisista asioista.

Keskivertoihminen saattaa olla hämmentynyt tästä ja olettaa, että tilanne on päinvastainen – eikö ruoan kasvattaminen kotona olisi PAREMPI ympäristölle? Ei, jos rahoituksesi perustuu riippumattomien ruokatarvikkeiden kuvaamiseen haitallisena planeetalle. Tutkimusta rahoittavat monet kansainväliset ryhmät, mukaan lukien Euroopan unionin Horizon-ohjelma , jonka yhdeksi hankkeen tavoitteiksi on listattu “100 ilmastoneutraalia ja älykästä kaupunkia vuoteen 2030 mennessä”. Näiden 100 kaupungin on sitten tarkoitus toimia lippulaivamalleina kaikkien kaupunkien mahdollisessa hiilidioksidipäästöjen valtaamisessa vuoteen 2050 mennessä.

Tällaisilla ryhmillä on käytössään miljardeja dollareita, ja ne keskittävät suurimman osan rahallisesta tulivoimasta ilmastonmuutostutkimukseen (propagandaan). Luulenko, että Michiganin tutkimus on väärennetty ennalta määrätyn tuloksen hyväksi? Todennäköisesti. Kun näitä tutkimuksia rahoittavat globalistiset intressit, niiden tulokset näyttävät aina suosivan globalistisia tavoitteita. Tutkimus itsessään ei välttämättä väitä, että ihmisten pitäisi lopettaa puutarhanhoito, mutta se ajaa narratiivia siitä, että hiilidioksidin hallinta on tarpeen jopa yksilötasolla.

Michiganin raportti saattaa tuntua merkityksettömältä alaviitteeltä. Kuten viime vuonna todettiin kuluttajatuoteturvallisuuskomission luonnollisista laitteista tehdyssä tutkimuksessa, näitä pieniä ja epäselviä tutkimuksia käytetään kuitenkin usein perustelemaan hallituksen laajamittaisia ​​toimia ihmisten jokapäiväiseen elämään. CPSC-tutkimus inspiroi Yhdysvaltain demokraattien kuukausia kestäneitä keskusteluja, joissa vaadittiin, että kaasulaitteet, mukaan lukien liesi, kiellettäisiin, koska ne SAATTAVAT aiheuttaa terveyshaittoja, erityisesti lapsilla (kävi ilmi, ettei tutkimuksella ollut konkreettista perustaa tälle väitteelle).

Vasemmistolaiset ja globalistit eivät välitä terveytesi suojelemisesta; he välittävät siitä, kuinka näitä tutkimuksia voidaan käyttää myyjien pelossa, mikä lisää heidän valtaansa. Toisin sanoen, jos pystyt vääristelemään tiedettä, voit väärentää lakeja.

Näimme jotain vastaavaa YK:n tutkimuksessa vuonna 2006, jossa väitettiin, että lihantuotanto aiheutti lähes 20 prosenttia kaikista hiilidioksidipäästöistä ja oli ympäristölle huonompi kuin kuljetus. Tutkimus paljastettiin vuonna 2010 “virheelliseksi” (petollinen), mutta vuosia media ja globalistijärjestöt käyttivät sen vääriä johtopäätöksiä ponnahduslautana vaatiakseen lihantuotannon rajoituksia ja kieltoja ilmaston säästämisen nimissä.

Jos luulet, että tällä hetkellä Euroopassa riehuva maataloussota on tarkoitettu vain teollisiin tiloihin, ajattele uudelleen. Laitos yrittää käyttää ihmisen aiheuttamaa ilmastonmuutosvalhetta sanellakseen KAIKEN ruoantuotannon vaatimattomaan takapihan puutarhaasi asti. Ja he eivät rajoita ponnistelujaan EU:hun; he tulevat amerikkalaisten maatilojen jälkeen samoilla rajoituksilla.

Tästä todellakin on kyse globalistisissa “net nolla” -ohjelmissa ja 15 minuutin kaupungeissa – Ne perustuvat ajatukseen, että kaikkea ihmisen toimintaa on valvottava ja hallittava. He sanovat, että se on planeetan hyväksi, mutta järjestelmät, jotka he haluavat ottaa käyttöön vuosina 2030–2050, kuulostavat uudelta digitaaliselta feodalismista, yhteiskunnalta, jossa byrokratiat seuraavat ja jäljittävät sekä mikrohallitsevat elämäsi kaikkia osa-alueita. Eliitit hyötyvät suuresti, vaikka eivät koskaan todista, että hiilidioksidipäästöt ovat vaaraksi kenellekään.

Miksi pakkomielteinen keskittyminen ruokaan? Koska jos ihmisillä on oma ruoka, he saattavat olla valmiimpia kapinoimaan uusia valtuuksia vastaan. Se on todella yksinkertaista. Loppupeli on ilmeinen – hallitse ruokaa ja hallitse maailmaa. Tee se planeetan pelastamisen nimissä, ja monet ihmiset jopa kiittävät sinua nälästään.

fiFinnish