22.5.2024

Publication-X

"in tenebris moderni diei, solum bellum est"

Professori Dalgleish: Istumme Covid-syöpien aikapommin päällä

4 min read
Professori Dalgleish: Istumme Covid-syöpien aikapommin päällä

Pikalinkki tähän artikkeliin: https://publication-x.com/owdy

Onkologi ja immunologian asiantuntija, prof. Dr. Angus Dalgleish varoittaa Covid-kiihtymisen pitkän aikavälin seurauksista. Syöpätapausten voimakkaasta lisääntymisestä on jo nähtävissä merkkejä – myös nuoremmilla. Samoin aiemmin parantuneet syöpäpotilaat sairastuvat uudelleen tehosterokotusten jälkeen. Kuinka huono tilanne on?

Prof. Dr. Angus Dalgleish, syövän ja immuunijärjestelmän asiantuntija, on jo havainnut vakaan syövän uusiutumisen lisääntymisen melanoomaklinikallaan . Potilaat, jotka todellisuudessa katsottiin parantuneiksi, sairastuivat uudelleen. Mutta tavanomaisten psykologisten syiden, kuten vakavan masennuksen, sijasta ilmeni uusi malli näille potilaille yhteistä: Covid-tehosterokotukset. Myös muut kollegat Isossa-Britanniassa ja Australiassa raportoivat hänelle.

Uudessa artikkelissa professori Dalgleish viittaa muihin raportteihin, jotka tukevat hänen omia havaintojaan. Esimerkiksi American Cancer Society (ACS) varoitti uusien syöpätapausten lisääntymisestä Yhdysvalloissa, ja monet näistä tapauksista koskevat nuorempia ihmisiä. Sen lisäksi, ACS:n vanhempi tutkija William Dahat kertoi myös, että nämä sairaudet ovat aggressiivisempia ja liittyvät suurempiin kasvaimiin. Dalgleish kirjoittaa edelleen: “On myös mielenkiintoista huomata, että alle 50-vuotiaiden potilaiden ja yli 50-vuotiaiden potilaiden mikrobiomissa (mikro-organismien, kuten sienten, bakteerien ja virusten yhteisössä, joita esiintyy tietyssä ympäristössä) on eroja.”

Kasvavaa ylikuolleisuutta voidaan havaita kaikkialla

Professori korostaa myös monissa maissa lisääntyvää yleistä ylikuolleisuutta, joka vaikuttaa nyt lähinnä nuorempiin sukupolviin. Ihmiset, joiden oletetaan olevan elämänsä parhaimmillaan – ja yhtäkkiä ja odottamatta kuolevat pois… Kuten Dalgleish huomauttaa, tämä voi myös johtua (kuten tohtori Peter McCullough ja kollegat ovat osoittaneet) lisääntyneestä sydänlihastulehduksen ja muut liittyvät suoraan Covid-19-rokotteeseen liittyviin sydän- ja verisuoniongelmiin. Mutta siinä ei vielä kaikki. Professori Dalgleish kirjoittaa:

Mitä tulee yhteyttä syöpään, kirjallisuudessa on lukuisia raportteja syövistä, jotka ilmenevät muutaman päivän sisällä rokotteiden antamisesta, erityisesti lymfoomien ja leukemioiden tapauksessa. On olemassa useita raportteja kasvaimista, jotka räjähtävät PET-skannauksen avulla Covid-injektiokohdassa ja valumisalueilla, ja suositellaan pitämään Covid-rokotteet poissa tunnetuista syövistä. Kliinisten havaintojeni ulkopuolella useat ystävät ovat kehittäneet syöpää saatuaan täysin tarpeettoman Covid-tehosterokotteen, joka on otettu yksinomaan matkustamisen helpottamiseksi.

Syöpä, jonka luuli parantuneen, palaa yhtäkkiä

Mutta mikä on syy siihen, miksi melko monille ihmisille kehittyy “turbosyöpä” kokeellisten geeniruiskeiden jälkeen tai miksi jo parantuneiksi katsotut syövät palaavat yhtäkkiä? Professori Dalgleishin mukaan tälle on useita selityksiä. Hän selittää:

Ensinnäkin on raportoitu, että T-soluvasteet estyvät tehosterokotusten jälkeen (vaikka näin ei ole kahden ensimmäisen injektion jälkeen) ja että tämä on erityisen voimakasta joillakin syöpäpotilailla.

Toiseksi, ensimmäisen tehosterokotuksen jälkeen vasta-ainevalikoima vaihtuu suojaavasta IgG1- ja IgG3-dominoivasta B-soluvasteesta sietäväksi IgG4-vasteeksi, jota pahentavat muut tehosterokotteet, kuten tuoreessa Science Immunology -julkaisussa kerrotaan . Koska monia syöpiä kontrolloi tehokas T-soluvälitteinen immuniteetti, tämän kontrollin äkillinen häiriintyminen selittäisi selvästi B-soluleukemian ja -lymfoomien, melanoomien, munuaissolusyöpien ja paksusuolen kasvainten kehittymisen , kaikki kasvaimet, jotka voivat reagoida immunoterapiaan. .

Hoitoresistenttejä kasvaimia voi syntyä

Toinen Loackerin et al. Clinical Chemistry and Laboratory Medicine osoittaa, että mRNA-rokotteet lisäävät PD-L1:tä granulosyyteissä ja monosyyteissä, mikä tarkoittaa, että ne tekevät täysin päinvastoin kuin immunoterapiaaineet näitä kasvaimia vastaan, mikä puolestaan ​​selittää, miksi monet näistä kasvaimista näyttävät olevan vastustuskykyisiä tälle. muuten tehokas hoito. Yhdessä näiden tehosterokotteiden vaikutus immuunivasteeseen voi helposti selittää pahenemisvaiheet ja niin sanotut turbosyöpäilmiöt.

Muut raportit dokumentoivat DNA-plasmidien ja SV40-promoottorien/tehostajien (jotka edistävät DNA-kontaminanttien liittymistä solugenomiin) läsnäoloa sekä mRNA:n kykyä sitoutua avainsuppressorigeeneihin. Vaikka tämä on kiistanalainen ja kyseenalaistettu, se on johtanut merkittävän erän vaihtelun tunnistamiseen, joka voisi lisätä syöpäprosessia, mutta joka ei todennäköisesti ilmene useisiin vuosiin. Pelkästään se mahdollisuus, että voisimme istua rokotteen aiheuttaman syövän aikapommin päällä, tarkoittaa, että emme saa koskaan enää sallia itseämme vedettäväksi joukkorokotusohjelmaan toista mahdollista tautia vastaan

Siksi on erittäin suuri todennäköisyys, että kiistanalaisten Covid-rokotteiden ja syövän välillä on korrelaatio. Yhteys, jota terveysviranomaiset (jostain syystä) joko eivät halua tunnistaa tai yksinkertaisesti jättää huomiotta. Mutta koska “suuri kuolema” on ilmeisesti jo alkanut, on vielä tärkeämpää tiedottaa siitä suurelle yleisölle. Tämä on ainoa tapa toivoa, että vielä suuremmat vahingot vältytään.