22.5.2024

Publication-X

"in tenebris moderni diei, solum bellum est"

Bill Gates suunnittelee Pandemic 2:ta, joka sisältää uusia rokotteita, jotka annetaan “laastarin” avulla.

3 min read
Bill Gates suunnittelee Pandemic 2:ta, joka sisältää uusia rokotteita, jotka annetaan “laastarin” avulla.

Pikalinkki tähän artikkeliin: https://publication-x.com/lhq3

Rokotehuijaus on menettämässä tehoa, joten miljardööri eugenitiko Bill Gates on keksinyt uuden rokotesuunnitelman , joka sisältää “pienen band-aidin” kiinnittämisen ihmisen ihoon, kirjoittaa Ethan Huff .

Äskettäin Intiassa lähetetyssä CNBC TV18 -lähetyksessä Gatesilta kysyttiin, mikä on hänen mielestään rokotetuotannon tulevaisuus tekniikan ja terveydenhuollon nykytilanteen perusteella. Näin hän sanoi:

”Varmistamme, että kaikkiin näihin rokotteisiin on riittävästi kapasiteettia, että kilpailua on, jotta hinnat jatkavat laskuaan. Ja meillä on uudet rokotteet. Meillä on tuberkuloosirokote [tuberkuloosirokote], malariarokote, HIV-rokote.

Gates jatkoi Operation Warp Speedin vapauttamia Wuhan-koronaviruksen (COVID-19) “rokotteita” ja selitti, että seuraavaa pandemiaa varten “meidän on tehtävä niistä pidempiä ja kattavia”.

“Ja aiomme vaihtaa neulan sijaan pieneen Band-Aidiin”, Gates lisäsi uudesta kuviteltavasta tekniikasta.

On tärkeää huomata, että myrkky on silti myrkkyä, tulipa se sitten neulasta tai Band-Aidista. Injektoitu myrkky on luultavasti pahempaa, koska se ohittaa kehon luonnolliset puolustusmekanismit, mutta Gates on varmasti myös ajatellut sitä ja tekee laastareista yhtä myrkyllisiksi, ellei enemmänkin, kuin neuloista tehdyt vastineet.

Gates haluaa myös muuttaa “ruokaa”.

Jatkossa Gates haluaa myös riistää maanviljelijöiltä mahdollisuuden kasvattaa omaa ruokaa. Äskettäisessä eliittiglobalistien COP28-kokouksessa Gates paljasti strategian, joka sisältää “innovaatioiden käyttämisen tämän ongelman ratkaisemiseksi”.

Yhdessä vaiheessa Gates jopa käytti termiä “Pandemic 2” kuvaamaan toista tulevaa COVID-kaltaista tapahtumaa, johon hän ja hänen kumppaninsa valmistautuvat jo vastaamaan uusimmilla biotekniikan kehityksellään.

Muuten, tiesitkö, että latinankielinen käännös “Cor” ja “ona”, kaksi osaa sanasta “corona” tarkoittaa koronavirusta, tarkoittaa “sydänkohtausta”? Tämä ei todellakaan ole sattumaa, sillä monet koronavirusrokotteen saaneet saivat sydänkohtauksen tai muun sydänsairauden.

100percentfedup.comin M. Wingerin mukaan Gates on “pahempi versio Anthony Faucista”.

“Luulen, että kutsumme häntä Amerikan epäluotettavimmaksi ei-lääkäriksi”, Winger lisäsi. “Joka tapauksessa Gates on siinä taas.”

“Bill Gates pitäisi pidättää rikoksista ihmisyyttä vastaan… aluksi”, eräs vihainen kommentoija kirjoitti viimeisimmistä tapahtumista.

“Pysy kaukana “lääkkeistä”, toinen kirjoitti siitä, kuinka länsimainen “terveydenhuollon malli” on Big Pharma -farssi, joka levittää Gatesin ja hänen ystäviensä luomia myrkkyjä.

“Yksinkertaisesti hämmästyttävää”, sanoi toinen. “Miksi hän ei ole vielä vankilassa?”

Onko tulossa uusi pandemia Bill Gatesin kohteliaisuuksien kera?