Julkaisuaikataulut

Artikkelit julkaistaan 2 tunnin välein alkaen klo 11, julkaisuajat ovat siis 11,13,15,17 ja mikäli päivälle on myös videojulkaisu (ei aina) se tapahtuu klo 19.

Yhteystiedot

Publication-X on sitoutumaton julkaisu, artikkelit tulevat yhteistyökumppaneiltamme, ensisijassa ainoastaan käännämme tekstit ja muut julkaisut  suomeksi.

Tarvittaessa yhteyden toimitukseen saa helpoiten sähköpostilla osoittella [email protected] tai Telegramilla:

https://t.me/konradkurzex

Publication-X:n oma telegram-kanava löytyy myös, https://t.me/publicationxcom

 

13.6.2024

Publication-X

"in tenebris moderni diei, solum bellum est"

Willi Huber: Uutistoimisto Reuters: Kalifornian rankkasateet voivat pahentaa metsäpaloja

3 min lukea
Willi Huber: Uutistoimisto Reuters: Kalifornian rankkasateet voivat pahentaa metsäpaloja

Pikalinkki tähän artikkeliin: https://publication-x.com/18v0

Ilmastoalarmistien propagandasta on tulossa yhä viihdyttävämpää. Kaliforniassa on viime päivinä satanut ennätyssateita, mikä on myös aiheuttanut paikoin tulvia. Yleensä valtavirran lehdistö valittaa maailmaa uhkaavasta kauheasta kuivuudesta “maan kiehumisen” vuoksi. Nyt myönnetään, että sade lieventäisi tätä. Mutta sade saisi kasvillisuuden kasvamaan paremmin, mikä tekisi tulevista metsäpaloista entistä vaarallisempia.

Jotkin maailman alueet kärsivät metsäpaloista joka vuosi. Tämä on yhdistelmä ilmasto-oloja, mutta myös seurausta häikäilemättömien kiinteistökekoittajien toiminnasta. Olipa Kanadassa, Kreikassa tai Kaliforniassa – sama kaava on kaikkialla. Raportti24 on monissa artikkeleissa osoittanut, että tällaisten tulipalojen määrä ja leviäminen eivät ole lisääntymässä, vaan pikemminkin vähenemässä tai pysähtyneessä.

Monet ihmiset eivät tiedä, että joidenkin alueiden ympäristö on sopeutunut näihin tulipaloihin. Miljoonien vuosien aikana evoluutio on tuottanut kasveja, jotka voivat lisääntyä vasta esimerkiksi tulipalon jälkeen. Ilmastohysteereiltä ei voi odottaa niin paljon realismia ja ennen kaikkea aitoa tiedettä. Heille elämä on pohjimmiltaan hengenvaarallista ja he pelkäävät jokaista askelta ja jokaista uutta päivää.

Uutistoimisto Reuters, jota valtavirrassa usein kutsutaan “hyvämaineiseksi”, julkaisi 6. helmikuuta 2024 analyysin , jonka mukaan Kalifornian sateet olisivat yleensä huonoja ja vaarallisia. Koska – voi ihme – kasveja kasvaa sateen läpi – jotka sitten palavat metsäpalossa.

Muuten, perinteisesti vasemmistolainen Kalifornia on myös Yhdysvaltain osavaltio, jossa Bill Gates haluaa massiivisesti täyttää taskunsa – anteeksi – pelastaakseen maailman. Hänellä on suunnitelma kaataa siellä olevat metsät ja haudata ne. Silloin puihin varastoitunut paha CO2 ei pääse karkaamaan ilmakehään. Siitä, että Gatesin suunnitelma johtaa ihmiskunnan sukupuuttoon, ei keskustella. Vielä muutama vuosi sitten jokainen esikouluikäinen tiesi, että kasvit ja metsät muodostavat planeetan vihreät keuhkot ja ovat vastuussa hapen tuotannosta. (Lue myös: Bill Gatesin uusi suunnitelma “pelastaa maailma” – hän haluaa kaataa ja haudata metsät ).

Globalistisen eliitin ohjelmaa kutsutaan edelleen “peloksi”. Ja ilmeisesti väitteet eivät voi olla tarpeeksi tyhmiä – jos niitä toistaa tarpeeksi usein “hyvämaineisissa” tiedotusvälineissä, suurin osa väestöstä näyttää uskovan näihin väitteisiin.

Reutersin artikkelin kaksi viimeistä kohtaa ovat kuitenkin paljastavia. Carson Jeffres, Center for Watershed Sciences -keskuksen vanhempi tutkija, haastateltiin täällä. Hän selittää, että useiden vuosien keskimääräistä korkeampi sademäärä olisi hyödyllinen maalle, erityisesti joille ja järville. Nämä lausunnot useista vuosista, joissa on enemmän sadetta, ovat ristiriidassa kerronnan kanssa maapallon kiehumisesta, jossa kaikki kuumenee ja kuiveutuu.

Ei pidä unohtaa, että Kalifornia sijaitsee osittain erittäin kuumalla ilmastovyöhykkeellä. Suurissa osissa Kaakkois-Kaliforniaa, mukaan lukien Mojaven ja Coloradon autiomaat, vallitsee aavikkoilmasto, jossa on erittäin kuumat kesät ja leudoista viileisiin talviin. Siellä on myös aroilmasto ja jopa “leuto sademetsäilmasto”. Kalifornia on lähes 25 prosenttia suurempi kuin Saksa, ja sen väkiluku on noin 39 miljoonaa.

Joka tapauksessa Reutersilla oli tarpeeksi aikaa korostaa artikkelissaan, että Kalifornian “ilmastonmuutoksen aiheuttama äärimmäinen sää” ruokkisi metsäpalojen pelkoa ympäri vuoden. Pikemminkin oletamme, että joukkotiedotusvälineet liioittelevat ja ruokkivat tätä pelkoa – kun ihmisten joutuu pelkäämään tulipaloja sateen takia.

fiFinnish