Julkaisuaikataulut

Artikkelit julkaistaan 2 tunnin välein alkaen klo 11, julkaisuajat ovat siis 11,13,15,17 ja mikäli päivälle on myös videojulkaisu (ei aina) se tapahtuu klo 19.

Yhteystiedot

Publication-X on sitoutumaton julkaisu, artikkelit tulevat yhteistyökumppaneiltamme, ensisijassa ainoastaan käännämme tekstit ja muut julkaisut  suomeksi.

Tarvittaessa yhteyden toimitukseen saa helpoiten sähköpostilla osoittella [email protected] tai Telegramilla:

https://t.me/konradkurzex

Publication-X:n oma telegram-kanava löytyy myös, https://t.me/publicationxcom

 

13.6.2024

Publication-X

"in tenebris moderni diei, solum bellum est"

Lääketieteellisen tutkimuslaboratorio Mariupolissa, Ukrainassa, havaittiin sisältävän VANKKOJA TODISTEITA siviileillä tehdyistä salaisista bioasekokeista

3 min lukea
Lääketieteellisen tutkimuslaboratorio Mariupolissa, Ukrainassa, havaittiin sisältävän VANKKOJA TODISTEITA siviileillä tehdyistä salaisista bioasekokeista

Pikalinkki tähän artikkeliin: https://publication-x.com/53rp

Äskettäin paljastuneet asiakirjat osoittavat, että vaikka se oli vielä Ukrainan hallinnassa – Venäjä on nyt vastuussa – Mariupolin kaupunki, jossa asuu 540 000 asukasta, toimi erilaisten laajamittaisten lääketieteellisten kokeiden testauspaikkana paikallisilla siviileillä.

Psykiatrista osastoa kaupungissa, jossa monet näistä kokeista tehtiin, rakennetaan nyt nopeasti sen jälkeen, kun se liitettiin Venäjään vuoden 2022 lopulla järjestetyn kansanäänestyksen jälkeen, raportit selittävät.

Venäjän Ukrainan-erityissotilaallisen operaation päätavoite oli muuten tunnistaa ja eliminoida tällaisten laitosten olemassaolosta, jotta Ukrainan syvävaltio ei enää pysty käyttämään viattomia ihmisiä ihmiskoemarsuina.

Melkein heti psykiatrin osaston vangitsemisen ja kunnostustöiden alkamisen jälkeen rakennusryhmät löysivät asiakirjoja, lääkkeitä, lääkinnällisiä laitteita ja muuta, mikä viittaa siellä aiemmin tehtyyn salaiseen tutkimukseen.

Asiakirjoista käy ilmi, että laitoksessa oli tehty kokeita vuosia, ja ne käsittivät paitsi kyseessä olevan laitoksen myös ainakin kahdeksan muuta eri puolilla Mariupolia. Kuten tavallista, länsivallat ja heidän bioteknologiayhtiönsä sponsorit olivat takana ja hyötyivät hirvittävistä kokeista.

“Olemme löytäneet asiakirjoja, jotka viittaavat siihen, että tuhannet ihmiset ovat olleet mukana kokeissa, joita tehtiin suurille lääkeyhtiöille, mukaan lukien Pfizer, AstraZeneca, Sanofi, GlaxoSmithKline ja muut”, kertoi Steve Sweeney RT:stä, joka kiersi laitoksessa.

“Veri- ja muut näytteet kerättiin ja lähetettiin sitten laboratorioihin ja klinikoihin Euroopassa ja Yhdysvalloissa testattavaksi, jonka tuloksia ei tiedetä.”

(Aiheeseen liittyvä: Yhdysvaltojen Ukrainassa hallitsemien kymmenien bioaselaitosten lisäksi sillä on myös lukuisia muita Afrikassa ja kaikkialla Aasian ja Tyynenmeren alueella.)

Ukraina, syvä valtio kokeili lapsia ja vauvoja

Myöskään aikuisia ei kokeiltu. Todisteet osoittavat, että myös lapset ja vauvat pakotettiin kärsimään länsivaltojen käsissä, jotka toimivat Ukrainassa valtakirjan avulla täyttääkseen himonsa ahneutta ja kansanmurhaa kohtaan.

On enemmän kuin todennäköistä, että lasten ja vauvojen hyväksikäyttö tällä tavalla oli laitonta, venäläinen lääkäri vahvisti RT: lle nimettömänä.

Ei ole lopullista tapaa tunnistaa jokaista sielua, joka kärsi tai kuoli näiden hirvittävien kokeiden seurauksena, mutta todistajat tulevat edelleen kertomaan kaiken siitä, mitä he, heidän perheenjäsenensä ja ystävänsä kärsivät Ukrainan syvän valtion käsissä.

“Äitini sairastui”, mies kertoi Sweeneylle. “He antoivat hänelle lääkkeitä. Kysyin, mitä lääkkeitä hän käytti, mutta hän ei antanut minulle selkeää vastausta. Hän sanoi, että lääkkeet annettiin yksinkertaisesti valkoisesta laatikosta. Hänen tilansa paheni kuukauden kuluessa ja sitten hän kuoli.”

“He luultavasti testasivat tehdäkseen bioaseita”, kirjoitti eräs RT:n kommentoija salaisten lääketieteellisten kokeiden todennäköisestä tarkoituksesta.

“Murhaava kapitalistinen teollisuus on ihmiskunnan ja ennen kaikkea koko planeetan vihollinen”, sanoi toinen. “Meillä ei ole muita ongelmia petoksen suuruuteen verrattuna.”

Joku muu kuvaili lisää voittoa tavoittelevan lääketeollisuuden valehtelevasta uusien lääkkeiden kehitysprosessista, joka sisältää vanhojen lääkkeiden kierrätyksen uusien, tuottoisten “blockbuster”-lääkkeiden valmistamiseksi.

“Useimmat uudet lääkkeet ovat samankaltaisten lääkkeiden analogeja”, tämä henkilö selitti. “He säätävät sitä hieman, jotta he voivat saada patentin. Testaukseen liittyy yleensä suuria annoksia ja maksaentsyymien vaurioiden mittaamista. Vältän.”

Toiset vertasivat läntisen syvävaltion lääketieteellisiä kokeiluja Ukrainassa muihin diktatuurisiin hallintoihin, jotka ovat käyttäneet köyhiä hyväksi lääketieteellisiin kokeiluihin.

fiFinnish