22.5.2024

Publication-X

"in tenebris moderni diei, solum bellum est"

Asiantuntijat varoittavat: Lisää COVID-19-rokoteannoksia tarkoittaa SUUREMPAA riskiä saada virusinfektio

3 min read
Asiantuntijat varoittavat: Lisää COVID-19-rokoteannoksia tarkoittaa SUUREMPAA riskiä saada virusinfektio

Pikalinkki tähän artikkeliin: https://publication-x.com/h289

Tunnetut kardiologit tohtori Peter McCullough ja tohtori Kirk Milhoan ovat varoittaneet kongressille antamissaan lausunnoissa, että annettujen Wuhan-koronavirus (COVID-19) -rokoteannosten määrän ja lisääntyneen virusinfektioriskin välillä on yhteys .

Kuulemisen aikana McCullough ja Milhoan esittelivät tutkimustuloksia COVID-19-viruksesta ja mahdollisista riskeistä, jotka liittyvät useisiin COVID-19-mRNA-rokotteisiin.

McCullough totesi, että mRNA COVID-19 -rokotteet sisältävät geneettisen koodin viruksen piikkiproteiinille, joka, kun sitä tuotetaan ihmiskehossa, kiertää verenkierrossa. Hän väitti, että tämä voi aiheuttaa verihyytymien, elinvaurioiden ja mahdollisen kuolemanvaaran. (Aiheeseen liittyvä:  tohtori Peter McCullough: COVID-kuvat tulisi poistaa kokonaan markkinoilta .)

Samaan aikaan Milhoan lainasi vertaisarvioitua tutkimusta, jonka Cleveland Clinic julkaisi vertaisarvioidussa  Open Forum Infectious Diseases -lehdessä . Tämä tutkimus, joka suoritettiin yli 26 viikon ajan 51 017 klinikan työntekijän kesken, väitti, että henkilöillä, jotka eivät olleet saaneet COVID-19-rokotetta, oli pienin riski saada virus .

Elokuussa 2022 hyväksytyt kaksiarvoiset COVID-19-rokotteet koodasivat alkuperäisen rokotteen antigeenejä ja omikronin variantteja BA.4 tai BA.5. Tutkimus paljasti, että kun näistä omicron-varianteista tuli vallitsevia kantoja, kaksiarvoisen rokotteen kokonaistehokkuus tartunnan ehkäisyssä oli vain noin 29 prosenttia. Tehokkuus laski edelleen noin 20 prosenttiin, kun hallitseva kanta oli BQ-linja, jota rokote ei kattanut. Mielenkiintoista on, että havaittavaa suojaavaa vaikutusta ei havaittu, kun XBB-linjat olivat hallitsevia.

Tutkijat ehdottivat, että odotettua heikompi tehokkuus saattaa johtua siitä, että huomattava osa väestöstä oli aiemmin saanut omikronin muunnelman tartunnan, mikä johtuu luonnollisen immuniteetin tasosta.

Vertaisarvioitu tutkimus havaitsi odottamattoman korrelaation rokoteannosten määrän ja COVID-19-infektioriskin välillä. Niillä, jotka saivat enemmän rokoteannoksia, oli suurempi todennäköisyys saada infektio, vastoin perinteisiä rokoteperiaatteita. Tutkijat väittivät, että 46 prosenttia tutkimukseen osallistuneista oli niitä, jotka päättivät olla saamatta lisäannoksia, eivätkä olleet kelvottomia, mutta olivat valinneet jatkorokotuksia vastaan.

“Kun lisäät rokotteita, riskisi saada COVID kasvaa. En ole koskaan nähnyt tällaista rokotetta. Se ei ole rokotteiden perusta”, Milhoan sanoi.

Useat tutkimukset paljastavat yhteyden rokotteiden ja infektioiden välillä

Cleveland Clinic väittää, että sen tutkimus ei ole ainoa, joka tekee tällaisia ​​johtopäätöksiä.

Esimerkiksi  JAMA Network Open -lehdessä julkaistussa korjaamattomassa analyysissä  havaittiin, että omikronimuunnelman leviämisen huipun aikana Islannissa niillä, jotka olivat saaneet kaksi tai useampia rokoteannosta, oli suurempi riski saada uudelleen tartunta verrattuna ihmisiin, jotka saivat vain yhden annoksen tai jotka jäivät rokottamatta. .

Tarkennetun analyysin jälkeen toisessa laajamittaisessa tutkimuksessa havaittiin, että henkilöillä, jotka olivat saaneet aiemmin omikronitartunnan, kolme rokoteannosta saaneilla henkilöillä oli suurempi riski saada omicron-variantti uudelleen tartuntaa kuin niillä, jotka olivat saaneet kaksi annosta.

Mielenkiintoista on, että erillinen monimuuttuja-analyysi viittasi siihen, että aiemmin COVID-19-tartunnan saaneilla henkilöillä, jotka saivat kaksi rokoteannosta, oli suurempi riski saada uudelleen tartunta kuin niillä, jotka saivat vain yhden annoksen.

Lisäksi Open VAERS:n tiedot COVID-19-rokotteisiin liittyvistä haittatapahtumista Yhdysvalloissa 29. joulukuuta 2023 asti dokumentoivat hämmästyttävät 1 621 120 rokotuksen jälkeistä haittavaikutusta, mukaan lukien 36 986 kuolemaa, 69 316 pysyvää vammaisuutta ja 39 216 elämäntapausta. . Tiedoissa korostettiin lisäksi 21 335 sydänkohtaustapausta, 28 052 sydänlihastulehdusta tai perikardiittia, 17 621 Bellin halvausta, 46 622 vakavia allergisia reaktioita, 16 018 vyöruusutapausta ja 5 086 keskenmenotapausta.