24.4.2024

Publication-X

"in tenebris moderni diei, solum bellum est"

MEP Rob Roos: Kun hallitset hiilidioksidia, hallitset ihmisten elämää

3 min read
MEP Rob Roos: Kun hallitset hiilidioksidia, hallitset ihmisten elämää

Pikalinkki tähän artikkeliin: https://publication-x.com/sfdh

ECR-ryhmän tilaisuudessa Puolassa pitämässään puheessa hollantilainen Euroopan parlamentin jäsen Rob Roos paljasti eri tavat, joilla Euroopan unionin (“EU”) valitsemattomat globalistiteknokraatit yrittävät saada täyden totalitaarisen vallan – mukaan lukien tekaistu “ilmasto”. kriisi”, digitaalinen ID, CBDC:t ja sota viljelijöitä vastaan, kirjoittaa The Exposé .

Rob Roos on ammatiltaan insinööri, jolla on laaja kokemus energia-alalta ja hän oli menestyvä liikemies ennen politiikkaan tuloaan. Hän on ollut Euroopan parlamentin jäsen vuodesta 2019 ja on Euroopan parlamentin keskustaoikeistolaisen ryhmän Euroopan konservatiivit ja reformistit (ECR) jäsen.

Se perustettiin vuonna 2009 Prahan julistuksen periaatteiden mukaisesti, ja se kokosi yhteen Euroopan unionin jäseniä eri puolilta Euroopan unionia, jotka kannattivat visiota terveen järjen uudistuksista koko EU:ssa.

Tapahtuma pidettiin Puolan Varsovassa 5.-9. helmikuuta. Viimeinen päivä oli otsikoitu “EU supervaltiona vai itsenäisten valtioiden yhteisönä?” Tämän istunnon aikana herra Roos piti kymmenen minuutin puheen.

– Brysselin byrokraatit ja sentralistit ovat riippuvaisia ​​vallasta, ja selitän kuusi tapaa, joilla he saavat lisää ja lisää valtaa, Roos sanoi.

“Ensinnäkin he käyttävät ja väärinkäyttävät kaikkia kriisejä: finanssikriisiä, Covid-kriisiä, Ukrainan kriisiä, energiakriisiä”, Roos sanoi. “Ja ratkaisu on aina sama… enemmän Euroopan unionia.”

”Jos kriisiä ei ole… he luovat kriisin. Esimerkiksi ilmastonmuutos; he kutsuvat sitä eksistentiaaliseksi uhkaksi ja ratkaisu on Green Deal. Green Deal on tuhonnut energiajärjestelmämme, se tuhoaa elintarvikejärjestelmämme. He yrittävät hallita CO2:ta. Kun hallitset hiilidioksidia, hallitset ihmisiä, koska kaikki mitä teemme elämässämme sisältää hiilidioksidipäästöjä: eläminen, hengittäminen, syöminen, matkustaminen. Joten jos voit hallita sitä, voit hallita ihmisten elämää.”

Toiseksi käydään sotaa disinformaatiota vastaan. “Kyse on sananvapauden loppumisesta. Kyse on sensuurista”, hän sanoi. “Sananvapaus ei ole vain oikeus, se on velvollisuus.”

“Mutta nyt he ovat ottaneet käyttöön keskuspankin digitaalisen identiteetin ja digitaalisen valuutan. Joten he voivat nähdä kaiken mitä teemme ja he voivat hallita kaikkea mitä teemme, koska he voivat sulkea rahoitusjärjestelmämme milloin tahansa. Olemme nähneet sen jo Kanadassa Covid-kriisin aikana.

Kolmanneksi olemassa olevissa sopimuksissa on “go trail”. ”Esimerkiksi 800 miljardin euron yhteinen velka Covid Recovery Fundin kautta. Mikään ei ole niin pysyvää kuin byrokraattien väliaikaisesti toteuttama asia”, Roos sanoi.

Neljänneksi “EU:n sentralistit simuloivat “osallistumista” demokratiaan istumalla pöytään samojen hallitusten maksamien niin kutsuttujen kansalaisjärjestöjen (“NGOs”) kanssa. Euroopan unioni käyttää 3,7 miljardia euroa vuodessa vasemmistoliberaaleihin harrastuksiin: maahanmuuttoon, tasa-arvopolitiikkaan, ilmastonmuutokseen, hän sanoi.

Viidenneksi EU:n lainsäädäntö on kansallisen lainsäädännön edelle. “Se on ongelma, koska [Euroopan tuomioistuin] on politisoitunut”, Roos selitti.

Kuudes ja viimeinen tapa, jolla EU:n byrokraatit saavat lisää valtaa Brysselissä, on muuttaa sopimuksia. “Vaikka pieni osa näistä sopimusmuutoksista hyväksyttäisiin, ne saavat paljon enemmän valtaa ja kansallisvaltioistamme tulee Brysselin maakuntia”, hän sanoi. “Kansallisilla parlamenteilla ei ole enää merkitystä. Ihmiset äänestävät vain esitystä, koska melkein kaikki päätetään Brysselissä.

”Kyseessämme on jättimäinen koneisto nimeltä Euroopan komissio, jossa 35 000 virkamiestä työskentelee joka päivä luodakseen yhä tiiviimmän unionin. Ja he käyttävät kaikkensa saavuttaakseen tämän tavoitteen.”

“Olemme matkalla kohti suurta eurooppalaista supervaltiota.”

”He haluavat lakkauttaa kansallisvaltion, koska silloin heillä on täysi määräysvalta. Olemme matkalla kohti sitä, mitä kutsun uudenlaiseksi kommunismiksi… Se on teknokraattien kommunismia.”

Lastemme ja lastenlastemme vuoksi “päätavoitteena on oltava globalistien pysäyttäminen, wokeistien pysäyttäminen ja kansallisvaltion asettaminen etusijalle”, Roos sanoi.