Julkaisuaikataulut

Artikkelit julkaistaan 2 tunnin välein alkaen klo 11, julkaisuajat ovat siis 11,13,15,17 ja mikäli päivälle on myös videojulkaisu (ei aina) se tapahtuu klo 19.

Yhteystiedot

Publication-X on sitoutumaton julkaisu, artikkelit tulevat yhteistyökumppaneiltamme, ensisijassa ainoastaan käännämme tekstit ja muut julkaisut  suomeksi.

Tarvittaessa yhteyden toimitukseen saa helpoiten sähköpostilla osoittella [email protected] tai Telegramilla:

https://t.me/konradkurzex

Publication-X:n oma telegram-kanava löytyy myös, https://t.me/publicationxcom

 

22.6.2024

Publication-X

"Perfecta tempestas medicandi"

Tietysti meidän täytyy pilkata valtiota

5 min lukea
Tietysti meidän täytyy pilkata valtiota

Pikalinkki tähän artikkeliin: https://publication-x.com/01tp

Aina silloin tällöin suuren hallituksen globalistit kertovat vahingossa totuuden. Yleensä se ei johdu siitä, että he ovat tyhmiä, vaan siitä, että he ovat niin lukittuina omaan dystooppiseen koteloonsa, että he unohtavat, kuinka hullulta he voivat kuulostaa järkeville, hyvin sopeutuneille ihmisille. Maailman talousfoorumi on täynnä tyhjiä kiihkoilijoita, joilla ei ole aavistustakaan, kuinka hullulta heidän maailmanvalloitussuunnitelmansa kuulostavat muulle väestölle, koska WEF:n psykopaattiset jäsenet ovat kaikki halukkaita vähentämään planeetan asutusta, jättäen selviytyneet häkki pysäyttääkseen ja ruokkiakseen lemmikkeitään cocktailin huumeista, hyönteisistä ja propagandasta. Tavalliset ihmiset katsovat Klaus Schwabia ja näkevät Dr. Paha . WEF-fanit näkevät kommunisti Klausin globalistisena jumalana, jolla on kiiltävä pää (joka ehkä heijastaa niin paljon kirkasta valoa, että hän on suorastaan ​​luciferilainen). Kun Davosin kannattajat kaipaavat “uutta maailmanjärjestystä”, varovaiset länsimaalaiset pohtivat, kuinka lopettaa WEF:n hulluus ennen kuin se äkillisesti päättää omansa, kirjoittaa JB Shurk .

Oli aika, jolloin amerikkalaiset katsoivat eksentrinen kulttikäyttäytymistä Euroopassa, pudistivat päätään ja pitivät sitä sellaisena hulluna, joka syntyy, kun vanhan maailman aristokraatit ja kommunismia kaipaavat “eliitit” kokoontuvat hukuttamaan surunsa konjakkiin ja kertomiseen. toistensa tarinoita kadonneista siirtokunnista ja mahtavista valtakunnista. Sitten amerikkalaiset poliitikot alkoivat näyttää paljon eurooppalaisilta serkkuiltaan, jotka puhuvat tavallisista ihmisistä niin kuin maanviljelijä puhuisi haisevasta sikasta. Kun silloinen senaattori Barack Obama pelleili Nancy Pelosin ystävien kanssa San Franciscossa kampanjan aikana, hän valitti “katkerista” työväenluokan äänestäjistä, jotka “pitävät kiinni aseista tai uskonnosta tai antipatiasta ihmisiä kohtaan, jotka eivät ole heidän kaltaisiaan”. Jopa Hillary Clinton nauroi tuolloin, kun hän tuomitsi Obaman kommentit “elitistisiksi ja epämaailmallisiksi”. Hän valehteli tietysti, koska kahdeksan vuotta myöhemmin hän kertoi yleisölle New Yorkissa, että puolet Donald Trumpin äänestäjistä on “rasisteja, seksistisiä, homofobisia, muukalaisvihamielisiä, islamofobisia – voitte sanoa” ja ansaitsevat tulla alenemaan valitettavat”. Nämä rehellisyyden hetket – jotka esitettiin hurraavalle yleisölle, joka jakoi Obaman ja Clintonin maailmankatsomuksen – kiteyttivät kymmenille miljoonille amerikkalaisille sen, että DC:tä miehittävällä poliittisella “eliitillä” on enemmän yhteistä Dr. Evilin mahdollisten tyrannien kommunistinen klubi Davosissa kuin ahkera, jumalaapelkäävä, isänmaallinen kansalaisuus, joka on aina uhrannut niin paljon tehdäkseen Amerikasta mahtavan.

Obaman vaalien jälkeen pyrkimykset tuhota Amerikka maan tasalle ja rakentaa raunioista tottelevainen kokoontumispaikka WEF:n pakottavalle takaajalle hallitsemaan länttä ovat kiihtyneet. Washingtonin järjettömät byrokraatit ja poliitikot eivät enää edes teeskentele kunnioittavansa äänestäjien tahtoa. Suuri enemmistö amerikkalaisista on sanonut äänekkäästi ja selkeästi: sulje ja turvaa rajat , lopeta rahan käyttö , jota sinulla ei ole, lopeta laajalle levinnyt valvonta ilman takuita, lopeta julkisen keskustelun sensurointi, lopeta lain vääristäminen toisinajattelijoiden rankaisemiseksi, suojele vaaleja petoksilta. postiäänestyslippujen avulla ja lopettaa rahojen ohjaaminen ulkomaisille hallituksille, jotka käyttävät näitä rahoja hyökätäkseen Yhdysvaltoihin. Borg DC:ssä on kertonut amerikkalaisille, että he voivat alkaa imeä munaa. Liittohallituksen kohdennettu amerikkalaisten hyväksikäyttö on ollut paljastus monille.

Harkitse tätä kysymystä: Milloin voit viimeisen kerran muistaa vakiintuneen poliitikon, joka yritti yhdistää amerikkalaiset yhteisen historian ja periaatteiden taakse taustasta tai rodusta riippumatta? Siitä on monta vuotta, eikö niin? Miten se tapahtui? Koska Yhdysvaltain hallituksen nykyinen valtarakenne riippuu amerikkalaisten pitämisestä syvästi jakautuneena.

Sillä hetkellä, kun amerikkalaisten suuri koalitio kokoontuu kohdatakseen yhteiset esteet, on hetki, jolloin poliittisen eliitin pieni “hallittava luokka” (kaikissa kolmessa haarassa ja laajassa, perustuslain vastaisessa hallintovaltiossa) työnnetään syrjään. DC:n näkökulmasta pelottavinta Donald Trumpissa on se, että hänen politiikkansa on järkeä hämmästyttävän monipuoliselle poikkileikkaukselle Amerikan kansasta. Sen jälkeen poliittisen luokan tavanomainen yritys hieroa suolaa vanhoihin rodullisiin haavoihin on vähentynyt. Siksi kuulemme niin paljon ” kristillisen nationalismin ” vitsauksesta . Yritys käyttää uskonnollista syrjintää uutena kiilana yhteiskunnan jakamiseen on sen myöntäminen, että Deep State kaipaa epätoivoisesti uutta boogeymania.

Kristittynä, joka ei pelkää irrationaalista kansallisvaltioiden pelkoa, ajattelen aina: “Parempi kristitty nationalisti kuin globalistinen lasten hyväksikäyttäjä, amiriitti?” Ne, jotka haluavat jakaa meidät, todella sanovat käyttämällä tätä kristillistä koirapilliä, että ihmiset, jotka uskovat henkilökohtaiseen vapauteen, Bill of Rightsiin ja Raamattuun, ovat jollain tapaa “valkoisia ylivaltaa ajavia” natseja. Se on vaikea myydä, kun WEFit ovat tämän päivän suurimmat natsit.

Saksassa, jossa tavalliset ihmiset alkavat vastustaa heidän turvallisuudelleen ja vaurautelleen vihamielistä hallitusta, äärivasemmiston sisäministeri Nancy Faeser astui lähimpään mikrofoniin ja ilmoitti, että äänestäjiä, jotka arvostelevat Saksan hallitusta tai lahjoittavat hyväksymättömille poliittisille puolueille, kohdellaan. mahdollisina rikollisina . Kuinka demokraattista – eikä todellakaan vanhaan huonoon aikaan, jolloin fasismi oli avoimesti muotia! “Valtiota pilkkaavien on kohdattava vahva valtio”, Cruella de Vil -klooni varoitti saksalaisia. Kuuletko sen, Saksa? Sinun ei pitäisi nauraa ihmisille, jotka tuhoavat maatasi “vihreän energian” aiheuttamalla inflaatiolla ja avoimella rajojen maahanmuuttopolitiikalla . Muuten saatat saada pahoinpitelyn. Pysyäksesi “vapaana” sinun on tehtävä juuri niin kuin sinulle käsketään. Ne, jotka vastustavat, menettävät “vapauden” totella.

Totalitarismi on hyvässä vauhdissa voittamaan Saksan takaisin jo monennen kerran. Näin sen tulevan.

Rakastan sitä, kun tyrannit paljastavat totuuden. Se helpottaa vapauden kannattajien kvantifioida, mikä on vaakalaudalla. Jossain on kapinallinen saksalainen meemivalmistaja, jolla on koodattu DNA, joka tekee hänestä “hallittamattoman”, ja jos Führer Faeser vaatii hänen katumusta, kun joku valtiotaikuri lyö häntä hampaita, poika katsoo ylös lattialta, nostaa uhmaavan keskisormen ja kuiskaa verisen hymyn kanssa: “En saa pilkata valtiota.” Vapauden vuoksi kaikkialla maailmassa meidän kaikkien on pilattava valtiota. Nopein tapa purkaa totalitaarinen hallinto on maalata se halveksuvan pilkan voimattomalla siveltimellä.

Mikään ei suututtaa minua enemmän kuin tyranni. Muinainen kreikkalainen näytelmäkirjailija Aischylos kirjoitti : “Kuolema on parempi, lievempi kohtalo kuin tyrannia.” Aesop totesi , että on parempi “nälkää vapaana kuin olla lihava orja”. Ranskalainen filosofi Albert Camus kehotti yleisöään ymmärtämään, “että vapaus ei ole lahja valtiolta tai johtajalta, vaan omaisuus, joka voitetaan joka päivä jokaisen ponnisteluilla ja kaikkien liitolla”. Väkivaltaisten kamppailujen ja odottamattomien käännekohtien keskellä, jotka ovat muokanneet historiamme ennätystä, voimakas inhimillinen impulssi on säilynyt: halu olla vapaa.

Ihmiskunnassa on osa, joka ei koskaan anna periksi. Vielä suurempi joukko herää henkiin, kun teoreettisista varoituksista tulee tarpeeksi todellisia lyödäkseen nerokkaita unelmoijia kasvoihin. Joka kerta kun totalitarismin saappaat katkaisevat toisen kaulan, vastarintaliike voimistuu, kunnes tuossa saappaassa oleva hirviö kaatuu. Ja silti, historian painon ollessa varoituksena kaikille, jotka yrittävät tukahduttaa ihmisten vapauden, tyrannit nousevat nykyään jälleen kuin hydrapäinen peto, joka haluaa orjuutta kaikille, jotka ovat sen tiellä. Siksi, kuten Camus varoitti, vapaus on voitettava uudelleen joka päivä.

Onko se mahdollista? Ehdoton. Miten se alkaa? Nauramalla valtiolle.

fiFinnish