22.5.2024

Publication-X

"in tenebris moderni diei, solum bellum est"

EU hyväksyi Bill Gatesin “digitaalisen id:n”, joka estää vaatimuksia rikkovia kansalaisia ​​osallistumasta yhteiskuntaan

2 min read
EU hyväksyi Bill Gatesin “digitaalisen id:n”, joka estää vaatimuksia rikkovia kansalaisia ​​osallistumasta yhteiskuntaan

Pikalinkki tähän artikkeliin: https://publication-x.com/noom

Audiotiivistelmä

Valmistautuessaan uuteen järjestelmään Kreikasta tuli viime viikolla ensimmäinen EU-maa, joka aloitti digitaalisten henkilökorttien käyttöönoton kansalaisille. EU hyväksyy Bill Gatesin “digitaalisen tunnuksen”, joka estää sääntöjenvastaisia ​​ihmisiä osallistumasta yhteiskuntaan, raportoi Thepeoplesvoice .

Globalistinen miljardööri Bill Gates vaatii maailman hallituksia noudattamaan Euroopan unionin ja Intian esimerkkiä ja ottamaan käyttöön hänen “globaalin digitaalisen tunnuksensa”. Tässä järjestelmässä on sisäänrakennettuja ominaisuuksia, jotka on suunniteltu estämään ihmiset osallistumasta yhteiskuntaan, jos he eivät noudata globalistista agendaa.

Euroopan unionin parlamentti hyväksyi virallisesti “Euroopan digitaalisen identiteetin lompakon” perjantaina ja loi pohjan kiinalaiselle sosiaalisen luottojen kaltaiselle järjestelmälle, joka rankaisee ihmisiä, jotka eivät halua noudattaa “globaalin digitaalisen tunnistusjärjestelmän” järjestelmää lukitsemalla heidät pois pääsystä. yhteiskunta.

Valmistautuessaan uuteen järjestelmään Kreikasta tuli viime viikolla ensimmäinen EU-maa, joka otti kansalaisilleen käyttöön digitaaliset henkilökortit.

Maailmanlaajuinen eliitti on aina kiistänyt, että heillä olisi digitaalisen ID:n suunnitelmia, ja kuvailee kaikkia, jotka uskalsivat paljastaa suunnitelmansa, “salaliittoteoreetikoiksi”, jotka pitäisi piilottaa sosiaalisessa mediassa ja joissain tapauksissa heittää vankilaan.

Mutta nyt heidän naamionsa on poissa ja globalistit tekevät siirtoaan.

Digitaalinen identiteettiteknologia, jota kutsutaan nimellä eID:t, antaa Euroopan poliittiselle eliitille vallan jäädyttää ihmisten pankkitilit ja estää heitä ostamasta lentolippuja, päivittäistavaroita ja välttämättömyystarvikkeita sekä osallistumasta yhteiskunnan toimintaan mielekkäällä tavalla.

”Digitaalinen identiteetti ei ole vain passi, joka sinulla on iPhonessasi digitaalisen passin muodossa. Se kattaa lähes kaiken, mitä hallitus haluaa tietää sinusta”, Eva Vlaadingerbroek sanoi.

”Haittapuolena on – ja toivon, että ihmiset ymmärtävät tämän – että hallitus voi sulkea sinut. Jos haluat ostaa hampurilaisen, punainen näyttö, ei sinua varten. Se lento – ei sinua varten.”

“He ovat erittäin avoimia ja rehellisiä tavoitteensa suhteen”, Vlaadingerbroek jatkaa. “Meidän pitäisi ottaa heidän sanansa erittäin vakavasti ja sanoa ei, meidän pitäisi eliminoida nämä kommunistit välittömästi, meidän pitäisi sanoa, että mene helvettiin yksityiselämästäni, en halua sinun seuraavan mitä syön ja minne menen.”

Globaali eliitti on päättänyt viedä autoritaarisuuden aivan uudelle tasolle, ylittäen paljon Maon Kiinassa tai Stalinin Venäjällä yritetyt.

Harmillisesti WEF julkaisi syyskuussa sarjan artikkeleita, joissa vaadittiin DPI:n täytäntöönpanoa.

WEF lupaa, että yleisö toivottaa uudet “käteisvapaat yhteisöt” ja digitaaliset tunnisteet tervetulleiksi “nolla-teknologian” vuoksi.

He todella pitävät meitä tyhminä ja että he voivat päästä eroon rikoksistaan ​​ihmisyyttä vastaan.